Μετάβαση σε περιεχόμενο

Ο Φλεβάρης και αν φλεβισει..τις κοιλιτσες θα γεμίσει 🤰🏼

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 4 ώρες, ο/η Mpourmpoulo είπε:

Κοριτσια μόλις μου στείλανε την χοριακη ! 34.85 πιστεύετε είναι καλή για 11η μέρα μετά την σπερματεγχυνση;

Μου φαίνεται αρκετά καλή εγώ την 16η ημέρα μετά την σπερματεγχυση είχα 256, τώρα ετοιμάζομαι για δεύτερη φορά να κάνω..... Καλή τελειομηνη εγκυμοσύνη....

Δημοσίευση
στις πριν 58 λεπτά, ο/η Kate1992 είπε:

Χαχαχαχα κλαίω!!!! 
φίλε αλήθεια δν ξέρω σαν υπνωτισμένη πήγα μπροστά από το προσούτο! Και λέω θα φάω μαζί με πατατάκια πάπρικα! 
Τέλειος συνδιασμος! 

και την προηγούμενη βδομάδα παίζει ν ήταν Κυριακή βράδυ έτρωγα φρυγανιές με βούτυρο μαρμελάδα και ο σύζυγος κοτόπουλο ! Κ του λέω βάλε μου μια μπουκιτσα πάνω από το κοτόπουλο ! Κ μ λέει είσαι για δέσιμο 🤣🤣

μακάρι ν βγει η ζαιρα αληθινή και θα της στείλω δωρο! 🎁🎁🎁

Χαχαχχα εσυ το τερμάτισες😂😂😂😂 θα βγει θα το δεις❤️

Δημοσίευση
στις πριν 2 λεπτά, ο/η Mpourmpoulo είπε:

Χαχαχχα εσυ το τερμάτισες😂😂😂😂 θα βγει θα το δεις❤️

Μακάρι μπουρμπουλακι μ! 
και να ακολουθήσει και η girly μας! 
γιατι; Φιλινγκ είναι αυτό πως να το κάνουμε 🤣🤣

θα κανεις πάλι αύριο χοριακη; 

Δημοσίευση
στις πριν 4 ώρες, ο/η Maria98 είπε:

Έχω επαφές 10η 11η 12η 14η 15η μέρα και λογικά συνεχίζουμε,  κάπως έχω και γω μια όρεξη,  ίσως επειδή θέλω πολύ να συμβεί,  δε ξέρω για να δούμε 🤞

Καλή επιτυχία ❤️🙏

Δημοσίευση
στις πριν 24 λεπτά, ο/η cat12 είπε:

Κ από αυτές έχω φουλ πακέτα... Κ πολλες αντιπηκτικες ενέσεις... Αν πάει καλά κ εμένα θα είμαστε διάφορα ένα μήνα ♥️🤰🥰

Όλα καλα θα πανε κορίτσι μου❤️❤️❤️

Δημοσίευση
στις πριν 2 λεπτά, ο/η Kate1992 είπε:

Μακάρι μπουρμπουλακι μ! 
και να ακολουθήσει και η girly μας! 
γιατι; Φιλινγκ είναι αυτό πως να το κάνουμε 🤣🤣

θα κανεις πάλι αύριο χοριακη; 

Έτσι μπραβοοοο! Ναι καλεεεε και η γκερλι το είπε η ζαιραααα🙏 

Μου ειπε στην αρχή να κάνω το Σάββατο και του λέω δεν ξερω αν το Σάββατο είναι ανοιχτό το μικροβιολογικό και μου λέει μετά κάνε Δευτέρα, ακολουθεί σιωπή από εμένα …. Και μου λέει Αντε κάνε Πέμπτη για να μην αγχώνεσαι😂 όποτε θα κάνω Πέμπτη και αν όλα πανε καλα θα κάνω και Δευτέρα! Επίσης μου είπε αν πανε όλα καλα όταν φτάσει η χοριακη 1500+ να πάω να με δει ότι μέρα και να είναι! 

Δημοσίευση
στις πριν 19 λεπτά, ο/η Μαρικαλλη είπε:

Μου φαίνεται αρκετά καλή εγώ την 16η ημέρα μετά την σπερματεγχυση είχα 256, τώρα ετοιμάζομαι για δεύτερη φορά να κάνω..... Καλή τελειομηνη εγκυμοσύνη....

Αχ μακάρι βρε κορίτσι μου❤️ πας δλδ για δεύτερο νινι; Καλή επιτυχια κορίτσι μου❤️

Δημοσίευση
στις πριν 23 λεπτά, ο/η Mpourmpoulo είπε:

Αχ μακάρι βρε κορίτσι μου❤️ πας δλδ για δεύτερο νινι; Καλή επιτυχια κορίτσι μου❤️

Ναι για δεύτερο, περιμένουμε την ΑΜΗ και το σπερμοδιαγραμα για να συνεχίσουμε αν και κρατάω μικρό καλάθι τούτη την φορά γτ η αμη μου δεν ήταν πολύ καλή το 2020

Δημοσίευση

@Mpourmpoulo ναι να πας μολις πιασεις τις 1500 μοναδες. Θα δείτε σακο. Τελεια θα παει ειμαο σίγουρη.

@annie!17η μερα με ενοχλησεις ωορηξια μ μυριζεται. Ποτε μπορείς να ξανα προσπαθησεις? Τι σ ειπε ο γιατρός?

Δημοσίευση

Καλέ δεν ξέρω τι να πρωτοσχολιάσω!!!

Καταρχάς @Mpourmpoulo η χοριακή πολύ καλή, είχα κάνει πριν 2 εβδομάδες, 3 μέρες πριν την περίοδο και είχα 30 και μετά από 6 μέρες είχε φθάσει 500+....άρα αυτό που μας νοιάζει είναι το νούμερο της Πέμπτης.

Αύριο έχει ραντεβού η @Raf123....αγωνιώ!!!! Τι ώρα έχεις;;;; Για να ξέρω να μπω...

Κάπου είδα και ένα τεστ ωορρηξίας....κάποια θα μπει σε love zone!!!!

@Θέτις Κ. εσύ ήσουν σε love zone αυτές τις μέρες αν θυμάμαι καλά.... 

Δημοσίευση
στις πριν 1 λεπτό, ο/η Maria98 είπε:

@Elk @Raf123 θελω να το πιστεψω πως θα ρθει και για μένα ενα θαυματακι ξανα και μαλλον το προσπαθω απο ένστικτο,  μακάρι να πάει καλά 🤞

Όλα θα πάνε καλά ειμαι σίγουρη αφού ήρθε μια φορά θα ξανά έρθει σύντομα πάλι ένα μωρακι και αυτήν την φορά θα μείνει 🩷🩵

Δημοσίευση
στις πριν 31 λεπτά, ο/η Diwni είπε:

@Mpourmpoulo ναι να πας μολις πιασεις τις 1500 μοναδες. Θα δείτε σακο. Τελεια θα παει ειμαο σίγουρη.

@annie!17η μερα με ενοχλησεις ωορηξια μ μυριζεται. Ποτε μπορείς να ξανα προσπαθησεις? Τι σ ειπε ο γιατρός?

Έχω ήδη το ελεύθερο για προσπάθειες. Λες;;; Συνήθως κάνω νωρίτερα τώρα τι να πω.. Θα φανεί

Δημοσίευση

@annie! εμένα πιο πολύ για ωορηξια μ κανει παρα για περιοδος. Μπορει να εκανες αργοτερα σ αυτον τον κυκλο. Επισης μπορει να χρειαστουν ενας δύο κυκλοι για να ερθει ο οργανισμος στα ισα του. Αν έχεις ένα καλο ρυθμο επαφών μπορει να εισαι τυχερη κ να μην ξανα δεις περιοδο που στο ευχομαι ειλικρινα.

Δημοσίευση

Καλησπέρα κορίτσια μου... @Mpourmpouloμια χαρά είναι η χοριακή σου... Εγώ είχα 88 4η μέρα καθυστέρησης... Όλα θα πάνε καλά αυτήν τη φορά... Στα είπα και προσωπικά...

Τα δικά μου νεάκια...Μόλις πήρα την απάντηση απο το PAPP-A και είναι όλα καλά. 

@Raf123 περιμένουμε και τα δικά σου νέα!!!

Δημοσίευση
στις πριν 47 λεπτά, ο/η Μαρικαλλη είπε:

Ναι για δεύτερο, περιμένουμε την ΑΜΗ και το σπερμοδιαγραμα για να συνεχίσουμε αν και κρατάω μικρό καλάθι τούτη την φορά γτ η αμη μου δεν ήταν πολύ καλή το 2020

Μην σκέφτεσαι αρνητικα ! Όλα θα πανε τελεια ❤️❤️❤️ περιμενουμε νέα σου🙏

Δημοσίευση
στις πριν 47 λεπτά, ο/η Diwni είπε:

Μακάρι κορίτσι μουυ❤️❤️❤️❤️

Δημοσίευση
στις πριν 37 λεπτά, ο/η ditaki είπε:

Καταρχάς @Mpourmpoulo η χοριακή πολύ καλή, είχα κάνει πριν 2 εβδομάδες, 3 μέρες πριν την περίοδο και είχα 30 και μετά από 6 μέρες είχε φθάσει 500+....άρα αυτό που μας νοιάζει είναι το νούμερο της Πέμπτης.

Αύριο έχει ραντεβού η @Raf123....αγωνιώ!!!! Τι ώρα έχεις;;;; Για να ξέρω να μπω...

αχ αλήθεια λες;;; Μακαριιιι το νούμερο της πέμπτης να είναι καλό🙏

Δημοσίευση
στις πριν 22 λεπτά, ο/η Maria98 είπε:

@Elk @Raf123 θελω να το πιστεψω πως θα ρθει και για μένα ενα θαυματακι ξανα και μαλλον το προσπαθω απο ένστικτο,  μακάρι να πάει καλά 🤞

Θα έρθει κορίτσι μου θα το δεις🙏❤️

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η annie! είπε:

Θα διπλασιαστεί είμαι σίγουρη!!!

Συ είπας Ζαΐρα… Πέσε εσύ μέσα κ από μένα ότι θέλεις😜😜😜 Προς το παρόν έχω διάφορες ενοχλήσεις που συνάδουν με ερχομό περιόδου αλλά είμαι 17η μέρα αν πάρω ως περίοδο την 1η μέρα της αποβολής. Φαντάζομαι πως αυτός ο κύκλος θα είναι λίγο ότι να ναι 

Παίζει να είναι ωορρηξιας όποτε επαφουλες 😉🙏❤️

Δημοσίευση
στις πριν 9 λεπτά, ο/η Katiana1987 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια μου... @Mpourmpouloμια χαρά είναι η χοριακή σου... Εγώ είχα 88 4η μέρα καθυστέρησης... Όλα θα πάνε καλά αυτήν τη φορά... Στα είπα και προσωπικά...

Τα δικά μου νεάκια...Μόλις πήρα την απάντηση απο το PAPP-A και είναι όλα καλά. 

@Raf123 περιμένουμε και τα δικά σου νέα!!!

Αχ μακαριιιι κοριτσάκι μου❤️❤️❤️ τι ωραιααα μπραβο κορίτσι μου 🙏 πολύ ομορφα νέα και τα δικά σου μπραβοοο❤️

Δημοσίευση
στις πριν 22 λεπτά, ο/η Maria98 είπε:

@annie!μπορει να επηρεαστεί ο κύκλος μπορεί και όχι όμως,  αλλά για να ναι λιγότερο από 28 μέρες δεν θα ναι λίγο παράξενο; 

Έχεις κάνει τεστακια μήπως;

Όχι τίποτα δεν έκανα..

στις πριν 20 λεπτά, ο/η Diwni είπε:

@annie! εμένα πιο πολύ για ωορηξια μ κανει παρα για περιοδος. Μπορει να εκανες αργοτερα σ αυτον τον κυκλο. Επισης μπορει να χρειαστουν ενας δύο κυκλοι για να ερθει ο οργανισμος στα ισα του. Αν έχεις ένα καλο ρυθμο επαφών μπορει να εισαι τυχερη κ να μην ξανα δεις περιοδο που στο ευχομαι ειλικρινα.

Είχαμε 10η κ 13η μέρα του κύκλου. Αυτές οι μέρες είναι δύσκολες, έχω κ τα μικρά άρρωστα όποτε καταλαβαίνεις..

στις πριν 6 λεπτά, ο/η Mpourmpoulo είπε:

Παίζει να είναι ωορρηξιας όποτε επαφουλες 😉🙏❤️

Αν καταφέρουμε αύριο θα είμαστε καλά 🤣🤣🤣

Δημοσίευση
στις πριν 55 λεπτά, ο/η ditaki είπε:

Καλά θυμάσαι @ditakiήμουν σε live zone κοντά στο Βαλεντίνο ❤️ 

Τώρα είμαι 4η-5η μέρα ΜΤΟ.

Εσύ πως είσαι κορίτσι μου; Πότε έχεις ραντεβού με γυναικολόγο για το μπεμπέ;

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Μαρακι μου δε το συζητω ευτυχως που την ακους, αυτο υποσυνειδητα σε δυναμωνει ψυχολογικα και ξερεις οτι το παιδι ειναι καλα. Αστην να κλωτσαει φτου φτου Παναγιτσα μου καλοπερναει η μπεμπα στην κοιλιτσα. Με γεια και τα καινουρια πραγματακια που πηρατε. Οσο για τα πετρωματα Θεος βοηθος, ειδικα οταν στεναχωριεμαι η αγχωνομαι χαλια η κοιλια μου αυτες τις μερες. Με το που μπηκα 33 εβδομαδα επιδεινωθηκε αποτομα. 
    • Πετρώματα έχω και εγώ συνέχεια,είναι Braxton  συσπασεις. Από κινήσεις και εγώ άλλο τίποτα. Δεν σταματά καθολου,μου είχαν πει από τι μαιευτήριο πως με την ενεση κορτιζόνης ίσως δεν την αισθάνομαι για 48-72 ώρες αλλά αυτή εκεί ακάθεκτη. Βέβαια καλύτερα γιατί έτσι ηρεμώ ότι είναι καλά. 
    • Καλημεραααα!! Πήγε πολύ καλά!! Η συγκεκριμένη είναι και παιδίατρος και εάν δεν ήταν μακριά θα πηγαίναμε με τα 1000! Μου αρέσει παρά πολύ, ήταν εξαιρετική μπορώ να πω!! Μου είπε ότι το μωρό πιάνει πολύ καλά και πως τα κιλά της γενικά είναι μια χαρα και πως ακολουθεί τις καμπύλες της!! Μου είπε και 2 πράγματα που δεν τα ήξερα και με βοήθησαν παρά πολύ! Μότ είπε πως σε κάθε γεύμα προσφέρουμε και τα 2 στήθη και αν θέλει τρώει από το δεύτερο, αλλά εμείς το προσφέρουμε έτσι και αλλιώς και επίσης μου είπε πως όταν βλέπω ότι σταματάει να ρουφάει 1-2 λεπτά να κάνω μαλάξεις στο στήθος για να την βοηθήσω να τραβήξει το γάλα διότι έχει μένει λίγο και βγαίνει αργά και ίσως γιαυτο νευριάζει καμία φορά και τραβιέται! Επίσης μου είπε ότι είναι φυσιολογικό να τρώει πιο σύντομα τώρα γιατί μεγαλώνει κσι τρώει πιο αποτελεσματικά και επίσης το κάθε 2-3 ώρες φυσικά που μου λέγαν ΔΕΝ ισχύει στα θηλαζοντα βρέφη. Τρώει ΟΣΟ ΚΑΙ ΟΠΟΤΕ θέλει. Απλώς αν καμία φορά είπε μου πεινάει πολύ σύντομα είναι ίσως γιατί δεν είχε χορτάσει πριν, είτε γιατί την πήρε ο ύπνος είτε γιατί έδινα μόνο το 1 στήθος. Αυτααα. Γενικά με βοήθησε πααααρα πολύ και βλέπω ήδη ότι το μωρακι μου τρώει καλύτερα και νομίζω κοιμάται και καλύτερα!! Επίσης σε κιλά είναι 6250 κσι ύψος σχεδόν 67. Ξεπέρασε και την καμπύλη στο ύψος😲❤️  παραγγειλαμε και καρεκλάκι φαγητού και λογικά την επόμενη βδομάδα ξεκινάμε και έχω τρομεροοοο άγχος😅.    Εσεις πως είστε;;
    • Καλώς ήρθες στην παρέα μας κοπέλα μου!! Μέχρι να φτάσεις τις 20 δημοσιεύσεις θα αργούν να φανούν αλλά μετά θα τις βλέπουμε κατευθείαν!! Ξέρεις περίπου πότε είχες ωορρηξία; Κάνε ένα τεστακι πότε δεν ξέρεις. Κ με μια επαφή γίνεται δουλίτσα… Ωωωωωωωω τέλεια αγάπη!!! Διπλή ωορρηξία; Αντε πάμε για διδυμααααααααα
    • Καλησπερα κοριτσια μου. @Elenaki12 ο γιατρος μου ειναι ο κ. Ανδρουτσοπουλος, εσυ ποιον εχεις;; Δεν ειχα καταλαβει οτι εισαι απο Πατρα πολυ χαιρομαι!! @ΜαρίαΔημήτρης χαιρομαι πολυ που πατε καλα και ετσι θα μεινει να εισαι θετικη. Εγω σε αλλα νεα εχω φουλ πετρωματα αυτες τις μερες και εχω χεστει πανω μου ελπιζω να μην εχει γινει ζημια. Ο μπεμπης μεσα χτυπιεται και βρισκει στα κοκαλα μου και γενικως νιωθω λες και εχω στην κοιλια τον spiderman. Μετραω μερες να παω γιατρο και ευχομαι να ακουσω κατι καλο.🥹🥹 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...