Μετάβαση σε περιεχόμενο

Ο Φλεβάρης και αν φλεβισει..τις κοιλιτσες θα γεμίσει 🤰🏼

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 6 λεπτά, ο/η Elk είπε:

Κοιτα τώρα εμένα οι άλλοι δεν το καταλαβαίνουν είναι και τα ρούχα βέβαια θα κρύβεται αν δεν θες να μαθευτεί 

Αλλά ο αντρας η μαμα μου εγω την βλέπουμε ότι έχει φουσκώσει είναι πιο στρογγυλεμένει και πιο σκληρή τώρα 

Εμένα που είναι η πρώτη μου... έχει αρχίσει να φαίνεται ήδη. Δηλαδή όποιος το ξέρει το καταλαβαίνει... Οι υπόλοιποι απλά νομίζουν ότι έχω παραφάει... 

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η ditaki είπε:

Μπανάνες....εμένα αυτές με ανακούφιζαν λίγο. Και οι τσίχλες επίσης με την μέντα....κουράγιο κορίτσι μου!

Για τις τσίχλες θα δοκιμάσω... Αλλά για τις μπανάνες δεν μπορώ... Όλα τα φρέσκα φρούτα μου φέρνουν αναγούλα...🥺

Δημοσίευση
στις πριν 9 λεπτά, ο/η Elk είπε:

Κοιτα τώρα εμένα οι άλλοι δεν το καταλαβαίνουν είναι και τα ρούχα βέβαια θα κρύβεται αν δεν θες να μαθευτεί 

Αλλά ο αντρας μου η μαμα μου εγω την βλέπουμε ότι έχει φουσκώσει είναι πιο στρογγυλεμένει και πιο σκληρή τώρα 

Ναι σίγουρα με τα ρούχα θα την κρύβω είναι κρύο ακόμη

Δημοσίευση
στις πριν 4 λεπτά, ο/η Raf123 είπε:

Ναι σίγουρα με τα ρούχα θα την κρύβω είναι κρύο ακόμη

Γιατί θες να την κρύψεις απ την δουλειά σου;;; Είναι καλύτερα να ξέρουν για να μην σε ζορίζουν τόσο. Βέβαια δεν ξέρω τι δουλειά κάνεις...🤭

στις πριν 6 λεπτά, ο/η Katiana1987 είπε:

Για τις τσίχλες θα δοκιμάσω... Αλλά για τις μπανάνες δεν μπορώ... Όλα τα φρέσκα φρούτα μου φέρνουν αναγούλα...🥺

Δοκίμασε ότι σου κάθεται καλύτερα απ όσα είπαν τα κορίτσια και δες αν σε βοηθήσει κάτι!

στις πριν 12 λεπτά, ο/η Elk είπε:

Βγήκαν  τα αποτελέσματα πριν λίγο είναι καλή η εξέταση pappa που έκανα 

έχω εμετούς ακόμα απλά λίγο λιγότερους και προσπαθώ να κόψω το χάπι δεν παίρνω κάθε μέρα.. ανα δυο μερες πίνω ένα χάπι, αν ξυπνήσω χάλια το πρωί το πίνω , αν ξυπνήσω πιο καλά δεν το πίνω..τώρα είχα δυο μερες δεν το πήρα εεε σήμερα ξύπνησα με τρομερό πονοκέφαλο και ζάλη σήμερα το πήρα 

Τι ανακούφιση αυτό με την α επιπέδου! Φεύγει μεγάλο άγχος από πάνω σου!

στις πριν 23 λεπτά, ο/η Elk είπε:

Χαχαχα και εγω σχετικά στην κόρη μου δεν είχα πολύ μεγάλη κοιλιά είχα μπει στο μήνα μου και δεν φαινόμουν 😂

σε εμένα φάνηκε τώρα ένα μήνα νωρίτερα τώρα είμαι 3 μηνών, στην κόρη μου άρχισε λίγο να φαίνεται 4 μηνών 

Λένε στα δευτερα φαίνεται πιο νωρίς 🤷‍♀️😂

Έτσι και γω στο δεύτερο...στον τρίτο μήνα είχα την κοιλιά που είχα στην πρώτη 5 μηνών. Θυμάμαι ότι μου είχε φανεί πολύ περίεργο!!!

Δημοσίευση
στις πριν 6 λεπτά, ο/η ditaki είπε:

Γιατί θες να την κρύψεις απ την δουλειά σου;;; Είναι καλύτερα να ξέρουν για να μην σε ζορίζουν τόσο. Βέβαια δεν ξέρω τι δουλειά κάνεις...🤭

Ο μάνατζερ μου θα το μάθει την Παρασκευή π έχουμε μιτινγκ αλλά οι άλλοι οι συνάδελφοι καλύτερα να μη το ξέρουν 😂 είμαστε ομάδα μεν αλλά ο κάθε ενας δουλεύει μονος του αλλά υπάρχει τρομερός ανταγωνισμός…εντάξει κάποια στιγμή θα το μάθουν ο βήχας κ η εγκυμοσύνη λένε δε κρύβεται…😂

Δημοσίευση
στις πριν 20 λεπτά, ο/η Katiana1987 είπε:

Εμένα που είναι η πρώτη μου... έχει αρχίσει να φαίνεται ήδη. Δηλαδή όποιος το ξέρει το καταλαβαίνει... Οι υπόλοιποι απλά νομίζουν ότι έχω παραφάει... 

ααα νωρίς νωρίς άρχισε να φαίνεται σε εσενα για πρώτη εγκυμοσύνη είναι ωραία αίσθηση να βλέπεις πως αλλάζει το σωμα σου  🥰 

να μας στείλεις τα νέα σου όταν πάρεις τα αποτελέσματα 😊

@Raf123 είχα δύσκολα πρώτα τρίμηνα στις εγκυμοσύνες μου ελπίζω να στρώσει μετά γιατί έχω κουραστεί δεν μπορω να κάνω τίποτα ούτε τα βασικά 

και οι πονοκέφαλοι είναι δύσκολη στην πρώτη εγκυμοσύνη είχες βαριά συμπτώματα ; Δεν θυμάμαι 😂

Δημοσίευση
στις πριν 11 ώρες, ο/η Elli13 είπε:

Κανονικά η 9μηνη άδεια μου τελειώνει τον Νοέμβριο, αλλά σκοπεύω να ζητήσω και το μειωμένο ωράριο σερί, που είναι συν 3,5 μήνες. Όσο χρόνο μπορώ να κερδίσω με την μπεμπουλα θα το κάνω. Περνάει τόσο γρήγορα ο καιρός που δεν θέλω να χάνω στιγμή 🥰🥰

Τελεια κορίτσι μου❤️❤️❤️ δυαδικά και να ζητήσεις γτ οι στιγμές περνανε και μεγαλώνουν γρηγοραααα! Να μας φιλήσεις τα μπουτακια❤️

Δημοσίευση
στις πριν 7 λεπτά, ο/η Elk είπε:

ααα νωρίς νωρίς άρχισε να φαίνεται σε εσενα για πρώτη εγκυμοσύνη είναι ωραία αίσθηση να βλέπεις πως αλλάζει το σωμα σου  🥰 

να μας στείλεις τα νέα σου όταν πάρεις τα αποτελέσματα 😊

@Raf123 είχα δύσκολα πρώτα τρίμηνα στις εγκυμοσύνες μου ελπίζω να στρώσει μετά γιατί έχω κουραστεί δεν μπορω να κάνω τίποτα ούτε τα βασικά 

και οι πονοκέφαλοι είναι δύσκολη στην πρώτη εγκυμοσύνη είχες βαριά συμπτώματα ; Δεν θυμάμαι 😂

Δεν είχα εμετούς, είχα ομως αναγούλα δε μπορούσα να μπω στο αυτοκίνητο μου μύριζε άσχημα, μου μύριζε το ψυγείο ο νεροχύτης δε μπορούσα να φάω κρέας με τίποτα…το κρέας δε μπορούσα ως να γεννήσω! Κ ειδικά ότι έκανα εμετο π έτυχε να κάνω μερικούς δε μπορούσα να το φάω μετά πχ μπανάνα ρύζι κ ότι με ανακάτευε δεν ήθελα να το ξανά φάω γενικά πονούσα το στομάχι μου κ μου κόπηκε η όρεξη 

Δημοσίευση
στις πριν 11 ώρες, ο/η Θέτις Κ. είπε:

@Mpourmpoulo τι νέα είναι αυτά;;;;; ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

Χάθηκα λόγω κάποιων οικογενειακών υποχρεώσεων, και πραγματικά είχα στο μυαλό μου ότι σήμερα θα έκανες τεστ και λέω για να μπω να δω τι γίνεται. Και τι να δω; Τα πιο ευχάριστα νέα!! Συγχαρητήρια κορίτσι μου, εύχομαι μες απ' την καρδιά μου να πάνε όλα καλά και να κρατάς το μωράκι σου (ή τα μωράκια σου 😉) στην αγκαλιά σου σε 9 μήνες 🙏

Πραγματικά αυτός ο μήνας μας πηγαίνει τέλεια μέχρι στιγμής! Γουρλου η @marinamanoulitsaμας ❤️ εσύ κορίτσι έκανες άλλο τεστακι;;

Ευχαριστωωω πολύ κοριτσάκι μου❤️❤️❤️ μακάρι να πανε όλα καλα αυτή τη φορά🙏 εύχομαι και σε εσενα συντομα να δεις το θετικο σου τεστακι🥰🥰🥰🥰

Δημοσίευση
στις πριν 9 ώρες, ο/η Παρασκευαιδου είπε:

Εμένα ταγκ γτ δε με κάνετε..?? Και τα βλέπω αργά? 

Για να μην πληρώσετε τη ζαιρα?? 

Ερε γλέντια οι σκορπιοί..  

Συγχαρητήρια τι υπέροχα νέα . Ξεσηκώθηκαν...

Με το καλοοοοοοοο. 🥰😘 

Χαχαχχαχαχχαχαχχ πες μου ποσά θέλεις και γενικα τι άλλο θέλεις πληρώνω όσο όσο! 😂😂😂 ευχαριστώ πολύ κοριτσάκι μου🙏💝

Δημοσίευση

@Katiana1987 και μενα με βοηθούσε τ κρυο γαλα οπως εγραψε κ μια κοπέλα παραπανω. Το εβαζα σε μπολ κ λιγο λιγο με τ κουταλι το επινα κ με ανακουφίζε καπως.

Περιμενει καμια αλλη αυτες τις μερες? Θα έχουμε αλλο τεστακι αραγε?

@marinamanoulitsa εσενα περιμένουμε μεχρι τελος της βδομαδας αν δ κανω λαθος. Και η @Girly  ειναι αυτες τις μερες. Αλλα το χάσαμε το κοριτσι.

Δημοσίευση
στις πριν 5 ώρες, ο/η Raf123 είπε:

Θα πάω αύριο που θα είμαι 5&2 εσυ θα περιμένεις χοριακη μάλλον κ μετά 

Αχ τι ωραιααα με το καλοοοο🥰🙏 εγώ περιμενω πρώτη χοριακη έπειτα σίγουρα θα κάνω και επαναληπτική αύριο και μετά λογικα θα μου πει ποτέ να με δει εκτός αν μου πει να κάνω και Τρίτη χοριακη μιας και τις ξεκίνησα νωρίς δλδ έκανα χθες και ήμουν 11η μέρα από την σπερματεγχυνση! Θα περιμενουμε νέα σου🥰🙏

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η ditaki είπε:

Και γω Πέμπτη πρωί έχω, θα είμαι 6+1...πολύ οριακά για να ακούσω καρδούλα!

Πήγα εχθές για τις εξετάσεις του ενδοκρινολόγου και ξεκίνησα σήμερα να μετράω το ζάχαρο, αλλά δεν ξεκίνησα καλά!!! Το πρωϊνό ζάχαρο (νηστείας) ήταν πολύ ανεβασμένο. Περιμένω τώρα τα αποτελέσματα και κυρίως την καμπύλη. 

Με το που μένω έγκυος πάντα...πάντα....ανεβαίνει το ζάχαρο!!! 

Με το καλό κορίτσι μου και σε σενα ❤️ εύχομαι να βγει καλή η καμπύλη κορίτσι μου αλλιώς θα προσεχείς και όλα θα πανε καλά🙏🥰

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η marilouu είπε:

Καλημέρα κορίτσια.Συγχαρητηρια @Mpourmpoulo♥️♥️♥️♥️Εύχομαι μια τελειομηνη εγκυμοσύνη.Ολα να πάνε καλά!😃

Ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου❤️και σε εσενα εύχομαι κάθε καλό🥰❤️

Δημοσίευση
στις πριν 52 λεπτά, ο/η Elk είπε:

Βγήκαν  τα αποτελέσματα πριν λίγο είναι καλή η εξέταση pappa που έκανα 

έχω εμετούς ακόμα απλά λίγο λιγότερους και προσπαθώ να κόψω το χάπι δεν παίρνω κάθε μέρα.. ανα δυο μερες πίνω ένα χάπι, αν ξυπνήσω χάλια το πρωί το πίνω , αν ξυπνήσω πιο καλά δεν το πίνω..τώρα είχα δυο μερες δεν το πήρα εεε σήμερα ξύπνησα με τρομερό πονοκέφαλο και ζάλη σήμερα το πήρα 

Αχχ μπραβο κορίτσι μου με τα αποτελέσματα ❤️❤️❤️ αχ υπομονουλαααααααα σιγά σιγά θα ηρεμήσεις τελείως 🙏

Δημοσίευση
στις πριν 15 λεπτά, ο/η Raf123 είπε:

Δεν είχα εμετούς, είχα ομως αναγούλα δε μπορούσα να μπω στο αυτοκίνητο μου μύριζε άσχημα, μου μύριζε το ψυγείο ο νεροχύτης δε μπορούσα να φάω κρέας με τίποτα…το κρέας δε μπορούσα ως να γεννήσω! Κ ειδικά ότι έκανα εμετο π έτυχε να κάνω μερικούς δε μπορούσα να το φάω μετά πχ μπανάνα ρύζι κ ότι με ανακάτευε δεν ήθελα να το ξανά φάω γενικά πονούσα το στομάχι μου κ μου κόπηκε η όρεξη 

Ααα και εσύ δηλαδή δεν πέρασες και πολύ καλα

εγω στην πρώτη δεν μπορούσα να φάω έκανα εμετούς είχα χασει και κιλα

σε αυτήν πάλι έχω πολύ όρεξη τρώω τα πάντα σχεδόν εκτός από χοιρινό αρνί φέτα αυτά μου μυρίζουν αλλά όλα τα αλλά τα τρώω με μεγάλη ευκολία το θέμα είναι μετα τα βγάζω 😕

Δημοσίευση
στις Just now, ο/η Mpourmpoulo είπε:

Αχχ μπραβο κορίτσι μου με τα αποτελέσματα ❤️❤️❤️ αχ υπομονουλαααααααα σιγά σιγά θα ηρεμήσεις τελείως 🙏

Ευχαριστώ κορίτσι μου ανυπομονούμε για την χοριακη σου 🩷🩵

Δημοσίευση

@ditakiμεγαλωνουμε κορίτσι μου. Είμαστε ακριβως στην ιδια ηλικια. Οπως διαπιστωνω εγω μετα τα 35 οντως δυσκολεύουν καπως τα πράγματα. Εγω στις 2 πρωτες μ εγκυμοσυνες δ ειχα θεμα με τιποτα. Ολες οι εξετασεις καλες. Τ καλοκαιρι που ήμουν εγκυος ειχα λίγο τσιμπημενο τ ζαχαρο νηστειας και το κρατουσα υπο ελεγχο με διατροφη. Κιλα δεν εχω. Αλλα να που σ αυτη την εγκυμοσύνη το ειχα στο νου μου και έπρεπε να προσεχω. Μαλιστα θα με εβαζε να κανω καμπύλη στις 14 βδομαδες.

@Mpourmpoulo σουπερ τ τεστακι σου κοριτσι μου. Μην ξανα ασχοληθεις με τα τεστ. Περινενε τη χοριακη σου κ κανε μια επαναληπτικη την Παρασκευή. Και ολα θα πανε τελεια αυτξ τη φορα.

Δημοσίευση
στις πριν 50 λεπτά, ο/η Katiana1987 είπε:

@Mpourmpoulo δεν περνούν οι ώρες σήμερα... Σου είπαν περίπου τι ώρα θα τα έχεις το απόγευμα;;;

Δεν περνανε οχιιιιι🫨 όχι δεν μου είπαν ωρα! Θα μου την στείλουν στο μειλ 🙏🙏🙏

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Μαρακι μου δε το συζητω ευτυχως που την ακους, αυτο υποσυνειδητα σε δυναμωνει ψυχολογικα και ξερεις οτι το παιδι ειναι καλα. Αστην να κλωτσαει φτου φτου Παναγιτσα μου καλοπερναει η μπεμπα στην κοιλιτσα. Με γεια και τα καινουρια πραγματακια που πηρατε. Οσο για τα πετρωματα Θεος βοηθος, ειδικα οταν στεναχωριεμαι η αγχωνομαι χαλια η κοιλια μου αυτες τις μερες. Με το που μπηκα 33 εβδομαδα επιδεινωθηκε αποτομα. 
    • Πετρώματα έχω και εγώ συνέχεια,είναι Braxton  συσπασεις. Από κινήσεις και εγώ άλλο τίποτα. Δεν σταματά καθολου,μου είχαν πει από τι μαιευτήριο πως με την ενεση κορτιζόνης ίσως δεν την αισθάνομαι για 48-72 ώρες αλλά αυτή εκεί ακάθεκτη. Βέβαια καλύτερα γιατί έτσι ηρεμώ ότι είναι καλά. 
    • Καλημεραααα!! Πήγε πολύ καλά!! Η συγκεκριμένη είναι και παιδίατρος και εάν δεν ήταν μακριά θα πηγαίναμε με τα 1000! Μου αρέσει παρά πολύ, ήταν εξαιρετική μπορώ να πω!! Μου είπε ότι το μωρό πιάνει πολύ καλά και πως τα κιλά της γενικά είναι μια χαρα και πως ακολουθεί τις καμπύλες της!! Μου είπε και 2 πράγματα που δεν τα ήξερα και με βοήθησαν παρά πολύ! Μότ είπε πως σε κάθε γεύμα προσφέρουμε και τα 2 στήθη και αν θέλει τρώει από το δεύτερο, αλλά εμείς το προσφέρουμε έτσι και αλλιώς και επίσης μου είπε πως όταν βλέπω ότι σταματάει να ρουφάει 1-2 λεπτά να κάνω μαλάξεις στο στήθος για να την βοηθήσω να τραβήξει το γάλα διότι έχει μένει λίγο και βγαίνει αργά και ίσως γιαυτο νευριάζει καμία φορά και τραβιέται! Επίσης μου είπε ότι είναι φυσιολογικό να τρώει πιο σύντομα τώρα γιατί μεγαλώνει κσι τρώει πιο αποτελεσματικά και επίσης το κάθε 2-3 ώρες φυσικά που μου λέγαν ΔΕΝ ισχύει στα θηλαζοντα βρέφη. Τρώει ΟΣΟ ΚΑΙ ΟΠΟΤΕ θέλει. Απλώς αν καμία φορά είπε μου πεινάει πολύ σύντομα είναι ίσως γιατί δεν είχε χορτάσει πριν, είτε γιατί την πήρε ο ύπνος είτε γιατί έδινα μόνο το 1 στήθος. Αυτααα. Γενικά με βοήθησε πααααρα πολύ και βλέπω ήδη ότι το μωρακι μου τρώει καλύτερα και νομίζω κοιμάται και καλύτερα!! Επίσης σε κιλά είναι 6250 κσι ύψος σχεδόν 67. Ξεπέρασε και την καμπύλη στο ύψος😲❤️  παραγγειλαμε και καρεκλάκι φαγητού και λογικά την επόμενη βδομάδα ξεκινάμε και έχω τρομεροοοο άγχος😅.    Εσεις πως είστε;;
    • Καλώς ήρθες στην παρέα μας κοπέλα μου!! Μέχρι να φτάσεις τις 20 δημοσιεύσεις θα αργούν να φανούν αλλά μετά θα τις βλέπουμε κατευθείαν!! Ξέρεις περίπου πότε είχες ωορρηξία; Κάνε ένα τεστακι πότε δεν ξέρεις. Κ με μια επαφή γίνεται δουλίτσα… Ωωωωωωωω τέλεια αγάπη!!! Διπλή ωορρηξία; Αντε πάμε για διδυμααααααααα
    • Καλησπερα κοριτσια μου. @Elenaki12 ο γιατρος μου ειναι ο κ. Ανδρουτσοπουλος, εσυ ποιον εχεις;; Δεν ειχα καταλαβει οτι εισαι απο Πατρα πολυ χαιρομαι!! @ΜαρίαΔημήτρης χαιρομαι πολυ που πατε καλα και ετσι θα μεινει να εισαι θετικη. Εγω σε αλλα νεα εχω φουλ πετρωματα αυτες τις μερες και εχω χεστει πανω μου ελπιζω να μην εχει γινει ζημια. Ο μπεμπης μεσα χτυπιεται και βρισκει στα κοκαλα μου και γενικως νιωθω λες και εχω στην κοιλια τον spiderman. Μετραω μερες να παω γιατρο και ευχομαι να ακουσω κατι καλο.🥹🥹 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...