Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

• Πιτζάμες εγκυμοσύνης topaki.gr

• Απαντήσεις

• Επειδή έβαλε 1 κιλό σε έναν μήνα (μάλλον τότε που είχε μειωθεί το γάλα μου τον παραταιζα απο το άγχος μου)  μού είπε να ξεκινήσουμε τον επόμενο στερεές για να μην  βάζει ακόμα παραπάνω βάρος άμα ξεκινήσουμε στερεές (μάλλον θεωρεί δεδομένο ότι θα είναι καλοφαγάς)  5μηνων και κάτι που θα ξαναπάμε θα μου δώσει οδηγίες!  Από την ανιψιά μου ξέρω ότι θα ξεκινήσουμε με λαχανικά! 
    • Μπράβο σας κι εσάς! Εμείς τέλος του μήνα θα πάμε..
    • Μήπως να έκανες ένα τεστακι μπας και δώσει πιο σίγουρη απάντηση από τις υποθέσεις μας εδώ; 😅
    • Χα χα χα χα δεν πειράζει!!! Αρκεί να βοήθησα κάπου!! Νομίζω με την ίδια ένταση. Σουτιέν φοράω θηλασμού ακόμα, οπότε είναι μαλακά. Αλλά πχ τη ζώνη στο κάθισμα όταν περνάει πάνω από τη θηλή με ενοχλεί πολύ. 
    • Μη σε ανησυχεί το βάρος της, έχει το δικό της ρυθμο ανάπτυξης κι απ' ότι έχω καταλάβει τα κορίτσια έχουν και λιγότερα κιλά. Εμένα ο μπέμπης που τον ζυγισα κ το Σάββατο κλείνει 4 μήνες είναι σχεδόν 7 κιλά. Μου έχουν φύγει τα χέρια. Όσο για το ραιβοκρανο θα χαλαρώσει ο μυς. Ο μπέμπης γεννήθηκε με το πίσω μέρος του κεφαλιού του και μέχρι τους δύο μήνες είχε ένα καρούμπαλο πίσω σαν να φορούσε κράνος ποδηλάτη κι άρχισε να ελαττώνεται μετά τις σαράντα μέρες. Ένα βράδυ ενώ ήπιε το γάλα κ ρευτηκε γκρινιαζε στην αγκαλιά κ δεν κοιμόταν, τι τον κούνησα τι τον πήγα βόλτα στο σπίτι, τι χοροπηδούσα στη μπάλα δεν κοιμόταν. Κ του λέω θα σε αφήσω στο κρεβάτι σου να κοιμηθείς μόνος σου. Κ τον αφήνω κάτω, ανάβω το κόκκινο φωτάκι με τους λευκούς ήχους και κάθομαι στο κρεβάτι μου. Σταμάτησε η γκρίνια του κ κούνησε το κεφάλι δεξιά κι αριστερά κ κοιμήθηκε. Κ μετά το δοκίμασα κ την επόμενη μέρα κ έπιασε. Κι έτσι κοιμάται μόνος του.  Όσο για τους νονους κορίτσια μου ξέρω ότι γενικά είναι τυπικοί στις υποχρεώσεις τους, όμως με ενοχλεί που αποδείχτηκε ότι γίνεται για να δείξουν στο κόσμο ότι είναι υπεράνω χρημάτων. Κάτι που εμένα ούτε που με νοιάζει, εγώ ήθελα να το αγαπήσουν σαν δικό τους παιδί, αλλά φαίνεται δεν είναι ικανοί να αγαπήσουν άλλα παιδιά πέρα από τα δικά τους. Το θέμα μου είναι ο άντρας μου που φοβάται να του πει ότι δε μας κάνεις. Κι μπορούμε κ να πατήσουμε κ στην απόσταση. 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...