Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

• Απαντήσεις

• Elli μου σε καταλαβαίνω πάρα πολύ!Οι αλλαγές στην ζωή μας είναι τεράστιες βλέπω τον εαυτό μου και νιώθω πως έχω γεράσει πριν την ώρα τα κιλά της εγκυμοσύνης τα έχασα αλλά το σώμα μου η κοιλιά μου έχουν χαλαρώσει νιώθω σαν να έχει σκεβρώσει το σώμα μου σηκώνομαι το πρωί και αρχίζω να ασχολούμαι με τα παιδεία να φάνε να μαγειρέψω να μαζέψω εγώ χρόνο για εμένα ούτε για να κάνω μπάνιο ούτε να βγάλω φρύδια ούτε μαλλιά τίποτα , κοιμάμαι από της 22:00 γιατί την νύχτα σηκώνομαι 6-7 φορές να θηλάσω και φτου ξανά από την αρχή βοήθεια δεν έχω καθόλου κάπου κάπου ερχόταν λίγο η πεθερά μου έχει κοπεί και αυτό η μάνα μου πέρα βρέχει εχτές με πήρε τηλ μου ανέβασε την πίεση ότι μπούρδα έρθει του καθενός στο κεφάλι την ξεστομίζει  Και εγώ δεν είμαι στα καλύτερα μου ούτε ψυχολογικά ούτε σωματικά αλλά θα στρώσουν τα πράγματα υπάρχουν μέρες πολύ καλές και άλλες πολύ δύσκολες  δεν ξέρω τι να σου πω για να νιώσεις καλύτερα αλλά να ξέρεις πως δεν είσαι μόνη σου.. σου στέλνω μεγάλη αγκαλιά 😊 @Diwni τα είπες όλα πολύ ωραία δεν έχω να πω κάτι συμφωνώ απόλυτα με όλα 
    • Έχεις πολύ δίκιο σε ο,τι λες. Συμπεριφορες και σχόλια απαράδεκτα. Και κυρίως αυτό που είδα εγώ και δεν το περίμενα, ειναι μια απαξίωση όταν είσαι πάνω από 40-41 κι εχεις ήδη παιδί. Σου λένε εμμεσως πλην σαφως, καλά είσαι, αφού έκανες ένα παιδάκι, τι θες και το παιδευεις;! Μα εκεί ρε φίλε σε χρειάζομαι. Στα 35+ η διεγερση βγαινει. Μετά τα 40 πες μου τι κάνω, καθοδήγησε με. Δυστυχως λιγοι θα καθίσουν να ασχοληθουν σοβαρα μαζι σου. Κ αντε να τους βρεις.  Καλό είναι να τα λέμε κ αυτά, γιατί εμείς τελικα τα εσωτερικευουμε κ μένουμε ν αναρωτιομαστε πού φταίμε πάλι. 10 μηνών το αγοράκι σου; Πώς πέρασε ο καιρός!! Σίγουρα η εμπειρία απ το πρώτο είναι πολύτιμη. Θα μεγαλώσουν όμορφα κοντά- κοντά τα αδελφάκια. Σ ευχαριστώ για τις ωραίες ευχές και τη στήριξη σου @Tokyo μου!   
    • Να σας ζήσει το αγοράκι σας! Γερός και καλοτυχος να είναι. Καταπληκτική εμπειρία τοκετού!!!
    • Καλημέρα κορίτσια, Έπρεπε να πάρεις και ένα νέο νάνι για τον ίδιο, επίσης μπορείς να του πεις πως θα του φέρει ο μπέμπης ένα νέο μόλις γεννηθεί. Θύμισε μου πόσο είναι ο μικρός σου? Οι ζαλάδες είναι και από την πολυ ενέργεια που μας ρουφάνε τα μικρά μας. Επίσης αν μπορείς μέτρα και σακχαρο όταν σε πιάνει η ζαλάδα ή αν δεν έχεις την δυνατότητα φάε εκείνη την ώρα ένα κουταλάκι μέλι να δεις αν θα συνέλθεις.  Κορίτσια από όνειρα πως πάτε? Εγώ βλέπω περίεργα όνειρα συνέχεια. Απόψε είδα πως έχασα το καραβι για να επιστρέψω από τα πεθερικά μου και εκεί που είχε ήλιο ξαφνικά σκοτείνιασε και η θάλασσα φουρτουνιασε.  Αλλά γενικά τώρα τελευταία βλέπω πολύ περίεργα και άκυρα όνειρα. 
    • @Kateriniooναι για τ σιδηρο. Εγω έχω τ στίγμα οπότε τ νορμαλ μ είναι ο αιματοκρίτη στο 34 και η αιμοσφαιρινη μ.γυρω στο 11. Τ κρατουσα σταθερό, αλλά τον προηγ μηνα επεσε στο 29 και η αιμοσφαιρινη μ στο 9. Ξεκινησα 2ο χάπι κ μετα από ένα μήνα ο αιματοκριτης 31 και η αιμοσφαιρινη πήγε στο 9.9. Ο γιατρός μου δίνει βαση στην αιμοσφαιρινη κ όχι στομ αιματοκριτη. Ξεκινησα αυτό τ σπρέι χθες και θα κάνω επανεξεταση σε 3 βδομαδες. Δ θεωρεί ότι θα έχουμε θέμα βεβαια. Μωρε εσένα τ μικράκι σου παρα είναι μικρό. Λογικό να αντιδράει έτσι σε καινούρια παιχνίδια κτλ. @ΜαρίαΔημήτρης και γω ενιωθα τυψεις γτ η μεγαλη μ.ηταν ουτε 2 χρονων οταν γεννήθηκε η μικρη κ ξαφνικα ενώ ηταβ μωρο βρεθηκε να είναι η μεγαλη. Κ είχα.απαιτησεις σαν να είναι μεγάλο παιδί. Τωρα είναι αρκετά μεγάλες και οι 2 οπότε πιστεύω θα είναι αλλιώς. Μη βασανιζεσαι με σκέψεις. Θα τ βρείτε τ πατήματα σας οταβ ερθει η ωρα. 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...