Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

• Απαντήσεις

• Το nipt δεν πέφτει έξω γιατί αναλύει χρωμοσ΄ωματα που απο εκεί όπως ξέρεις φαίνεται αδιαμφισβήτητα το φύλο του μωρού..Γερό, γερο και ξανά γερ΄ο μόνο να είναι! καλή τελειόμηνη εγκυμοσύνη!
    • Αχ κάνε και για εμάς καμία βουτιά! Εγώ την άλλη Κυριακή θα πάω παραλία που θα είμαι Ικαρία.  Απεντομωση κάνουμε κάθε χρόνο και 2 φορές. Τώρα δεν ήταν πολλά οπότε ήταν και ευκαιρία για χοντρη γενική. Τώρα τελείωσα από τις 10 το πρωί, ακόμα καθάρισα ακόμα και ότι καλώδιο υπήρχε 🤣🤣. Εγώ ευτυχώς δεν είχα πολλά καλά, βέβαια έχουν μείνει 7 αλλά δεν θέλω να τα χάσω, αυτό που με ενοχλεί πάρα πολύ είναι η κυτταρίτιδα που έχω από τον πωπο μέχρι το γόνατο μπρος πίσω, παλεύω με κρέμες και πολύ νερό αλλά δεν βλέπω διαφορά.
    • Εφόσον το nipt είπε κορίτσι Ε είναι κορίτσι! Στον υπέρηχο είναι εύκολο να γίνει λάθος γιατί μπορεί να είναι σε δυσκολη θέση, να μπερδεύει ο λώρος κλπ. Στην αδερφή μου έλεγαν αγόρι κ τσουπ στον 5ο μήνα κορίτσι! Εγώ έκανα nipt κ στα δύο κ έπεσε μέσα εννοείται. Με το καλό!
    • @ΜαρίαΔημήτρης αχχ κοριτσι μου παρτε μια απεντομωση ειχα παρει και γω ειναι πολυ οικονομικο μην βασανιζεστε με ψεκασμους και φαρμακα τωρα π εχεις βρεφος. Εισαι νοικοκυρα ομως φιλη μου μπραβο σου, εγω τα ακουω και κουραζομαι τοσο τεμπελα ειμαι.  Ενα μηνα μετα τον αποθηλασμο;; Πφφφ καταλαβα ετσι θα ξεκαλοκαιριασω. Τρωω φυσιολογικα, κινουμαι ολη μερα σαν τη σβουρα και παραμενω ετσι ιδια και απαραλλαχτη, τροφαντη τροφαντη 🤣🤣. Σημερα θα παω θαλασσα πρωτη φορα με το μπεμπεκο, αλλα κατα τις 8 λεμε για να μη μου ζεσταθει εχει 40 βαθμους. 
    • Εφόσον βγήκε κοριτσάκι στην nipt, δεν υπάρχει περίπτωση λάθους και αμφισβήτησης. Με το καλό 😊
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...