Μετάβαση σε περιεχόμενο

Ο Φλεβάρης και αν φλεβισει..τις κοιλιτσες θα γεμίσει 🤰🏼

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η Diwni είπε:

@ditaki συγχαρητήρια κοριτσι μου! Με το καλο να έχεις μια ομορφη εγκυμοσύνη!

@marinamanoulitsa οντως ακομα δ μπηκε ο μηνας ειδαμε τ πρωτο θετικο! Ευχομαι να δουμε πολλα ακομα!

@Vasoula9 τα νουμερα ειναι σουπερ, για δίδυμα δ ξερω, για υπερηχο ποτε θ πας?

Πήγα την Κυριακή χθες όλα πολύ καλά δεν μπορούσε να δει καθαρά αμνιακό, μάλλον είναι αυτός μου λέει 

4εβδομαδες +1 ημέρας ήμουν. Αλλά είδε ενδομήτριο 15εκ. Πολύ καλό αυτό μου είπε.

και θα ξανά πάω την Κυριακή πάλι εβδομάδα 5η να δούμε αμνιακό 

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Mpourmpoulo είπε:

Χαχαχαχα δεν πειράζει και όπως λες γερό να είναι και ας είναι ότι φύλο θέλει❤️

εισαι καλύτερα από τα συμπτώματα;

Μπα δεν με λες καλύτερα οι εμετοί συνεχίζονται.. μου είπε να σταματήσω τα χάπια για τον εμετό σιγά σιγά γιατί έχουν φάρμακο μέσα όποτε μην το παρά κάνω πήρα 10 μερες

μου μείωσε και την προγεστερονη από 3 σε 2 και αν θυμάμαι καλά την άλλη βδομάδα από 2 θα το κάνω 1 αλλά δεν είμαι πολύ σίγουρη αν το κατάλαβα σωστά μηπως με είπε μετά από δυο βδομαδες 🤔θα ρωτήσω και τον αντρα αν δεν θυμάται και αυτός θα παρω τηλ να ρωτήσω  

Δημοσίευση
στις πριν 4 λεπτά, ο/η Elk είπε:

Μπα δεν με λες καλύτερα οι εμετοί συνεχίζονται.. μου είπε να σταματήσω τα χάπια για τον εμετό σιγά σιγά γιατί έχουν φάρμακο μέσα όποτε μην το παρά κάνω πήρα 10 μερες

μου μείωσε και την προγεστερονη από 3 σε 2 και αν θυμάμαι καλά την άλλη βδομάδα από 2 θα το κάνω 1 αλλά δεν είμαι πολύ σίγουρη αν το κατάλαβα σωστά μηπως με είπε μετά από δυο βδομαδες 🤔θα ρωτήσω και τον αντρα αν δεν θυμάται και αυτός θα παρω τηλ να ρωτήσω  

Μακάρι να περάσουν οι εμετοί σιγά σιγά 

οσο για το φύλο εμένα η γιατρος μου είπε τότε θα σας πω εγώ με σιγουριά μετά την αυχενική ποτέ δε λέει πριν την αυχενική κ ατην αυχενική η άλλη γιατρος μου είπε ότι δε θα μας έλεγε γιατί πάντα υπάρχει η πιθανότητα λάθους ακόμη κ θα μας το έλεγε η γιατρος την επόμενη εβδομάδα αλλά εμεις θελαμε τζεντερ ριβιλ όποτε δε θελαμε να ξέρουμε 

αλλα εννοείται γερά μωράκια κ το φύλο δεν έχει κ τόση σημασία 

Δημοσίευση
στις On 2/2/2024 at 11:36 ΠΜ, ο/η Elk είπε:

Ξέρεις το γίνετε με τις Πολυκυστηκες μπορεί να είμαστε 5 κοπέλες με ΣΠΩ και να έχουν τελείως διαφορετική εικόνα και συμπτώματα δεν είναι για όλες μας το ίδιο

εμένα πχ με χτυπούσε την προλακτινη (ή και το ανάποδο να φταίει η προλακτινη για τις ΣΠΩ) την mpourmpoulo χτυπάει στην καμπύλη ινσουλίνη ζαχαρου σε αλλη κοπελα μπορει να μην επηρεάζει καθόλου στην γονιμότητα η ΣΠΩ 

Η καθε περίπτωση είναι διαφορετική και εκεί είναι που γίνετε το μπέρδεμα 🤷‍♀️

καλα είναι να είσαι λίγο διαβασμένη όταν θα πας στον γιατρό δεν είναι κακο και αν δεις ότι δεν σου λέει για εξετάσεις να ζητήσεις εσυ μήπως πρέπει να το δείτε και αυτό.. 

στις On 2/2/2024 at 12:17 ΜΜ, ο/η MyNa είπε:

Εμένα οι εξετάσεις σου μου φαίνονται οκ. Το ότι οι γυναίκες με ΣΠΩ έχουν υψηλή ΑΜΗ δε σημαίνει και ότι οι γυναίκες με υψηλή ΑΜΗ έχουν ΣΠΩ. Εσένα η ΑΜΗ σου είναι υψηλή αλλά όχι εκτός των ορίων. Μπορεί να σημαίνει πολύ μεγάλο απόθεμα ωαρίων και να αργήσει η εμμηνόπαυσή σου, δεν είναι και παράλογη βάσει ηλικίας απ'ό,τι καταλαβαίνω. Συνήθως ενδεικτικές εξετάσεις μιας γυναίκας με ΣΠΩ έχουν αναλογία LH/FSH άνω του 2 στη 2η-3η μέρα του κύκλου ενώ επιθυμητή αναλογία αυτών είναι γύρω στο 1. Δε γίνεται διάγνωση με μία τιμή και ειδικά όταν είναι η ΑΜΗ.

Εγώ από μικρή είχα υποψία ΣΠΩ με εικόνα με πολλά ωοθυλάκια όπως περιγράφεις κι εσύ), όμως είχα και αρρύθμιστο κύκλο που παίζει πολύ ρόλο στη διάγνωση. Και πάλι δε μου είχαν πει κάτι. Με αντισυλληπτικά ρυθμίστηκε και από όταν τα έκοψα έχω κύκλο σχεδόν πάντα 31-33 μέρες (παθαίνει πάλι τα τρελά του καμιά φορά και κάνει 38-40 μέρες αλλά για 1 κύκλο και επανέρχεται). Τώρα που έκανα εξετάσεις ορμονικές πρώτη φορά γιατί είχα καθυστέρηση χωρίς εξήγηση, μου βγήκε όντως αναλογία LH/FSH 1,7 που σημαίνει όντως ότι έχω τάση για ΣΠΩ και πάλι μου είπαν όλα οκ. Και πρόπερσι έμεινα έγκυος πολύ εύκολα (ήμουν και τυχερή λογικά), ενώ όλη μου τη ζωή προετοιμαζόμουν ότι με τόσα θέματα θα δυσκολευτώ. Ο γυναικολόγος μου κάθε φορά που σχολιάζω τις κυστούλες στον υπέρηχο, μου λέει μια χαρά, έχεις πολλά αυγουλάκια και είσαι γόνιμη. ΣΠΩ με φυσιολογικό κύκλο δε δημιουργούν συχνά μεγάλες δυσκολίες για την επίτευξη εγκυμοσύνης. Μην προτρέχεις οπότε.

στις On 2/2/2024 at 12:51 ΜΜ, ο/η annitakianna είπε:

@Θέτις Κ. Ακριβώς αυτό που λέει η ελκ μας!! Εγώ δεν έχω θέμα με τη προλακτίνη ούτε με την ινσουλίνη! Παρόλο που έχω ΣΠΩ δεν είχα ποτέ τεράστιο κύκλο! Ήταν πιο ελαφριάς μορφής! Εσένα τα ορμονικά σου δεν φαίνεται ότι έχεις ΣΠΩ και είναι πολύ πιθανόν να έχεις μόνο την εικόνα και όχι το σύνδρομο το οποίο και σου εύχομαι! 

στις On 2/2/2024 at 12:56 ΜΜ, ο/η annitakianna είπε:

@Θέτις Κ. Και εδώ συμφωνώ απόλυτα!! Υπάρχουν κορίτσια με ΣΠΩ που έχουν περίοδο 2 φορές το χρόνο και εκεί όντως υπάρχει πρόβλημα αλλά σε φυσιολογικο κύκλο (23-40) μέρες συνήθως δεν υπάρχει κάποιο θέμα! Ίσως κάποιες να κάνουν πιο αδύναμη ωορρηξία αλλά και αυτό δεν είναι κανόνας! Για να διαγνωστείς με ΣΠΩ θέλει να έχεις 2 από τα 3 παρακάτω!! άστατο κύκλο πολυκυστικη εικόνα η ανεβασμένα ανδρογόνα! Αν έχεις 2 από τα 3 ναι έχεις ΣΠΩ αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι είναι και βαριάς μορφής 

Κορίτσια μου σας ευχαριστώ πάρα πολύ που μπήκατε στον κόπο να μου απαντήσετε και να μοιραστείτε τις δικές σας εμπειρίες 🙏 Χάθηκα το σκ με εξόδους και δουλειές, αλλά τα διάβασα όλα όσα μου είπατε και πιστεύω κι εγώ ότι μπορεί να έχω πολυκυστική εικόνα αλλά όχι το σύνδρομο, γιατί δεν έχω άλλα συμπτώματα των ΣΠΩ - όπως πχ δεν έχω χάσει ποτέ περίοδο απ' όσο θυμάμαι, μεγάλους κύκλους ναι είχα, 1 φορά το χρόνο μου συμβαίνει να έχω έναν 36 ή 38 ημερών απ' ότι τσέκαρα στην εφαρμογή μου, αλλά οι υπόλοιποι 11 κύκλοι κυμαίνονται μεταξύ 26-31 ημερών που πιστεύω είναι εντός των φυσιολογικών πλαισίων. Το μόνο ίσως περίεργο είναι από τότε που ξεκίνησα τα τεστ ωορρηξίας παρατήρησα ότι μεταξύ ωορρηξίας και επόμενης περιόδου δεν έχω 14 μέρες όπως άλλες γυναίκες, αλλά 10-11 που είναι λίγο ανησυχητικό αλλά δε ξέρω αν συνδέεται απαραίτητα με ΣΠΩ. Όπως και να χει κρατάω σίγουρα αυτά που μου είπατε για περαιτέρω εξετάσεις (τεστοστερόνη, ανδρογόνα, οιστρογόνα, ινσουλίνη, κτλ) και βλέπουμε τι θα πει κι η γιατρός - σε μια βδομάδα θα τι δούμε, και τώρα περιμένουμε μ' ανυπομονησία και τα αποτελέσματα απ' το σπερμοδιάγραμμα 🤞

στις On 3/2/2024 at 11:59 ΜΜ, ο/η annitakianna είπε:

Ααα ωραία περιμένουμε τα νέα σου!! Εγώ είμαι 7 μέρες μετά την σπερμματεγχηση και δεν έχω απολύτως κανένα σύμπτωμα!! Κλασικά της περιόδου! Ίσως λιγότερες κράμπες! Αλλά τίποτα ιδιαίτερο 

@annitakianna θα κάνεις τεστάκι στις 10/02 θυμάμαι, σωστά;; Μακάρι κορίτσι μου να έχουμε κι άλλο θετικό, ήδη έχει ξεκινήσει ο μήνας δυναμικά!! 🌈 όσο για την απουσία συμπτωμάτων, κι εγώ πιστεύω είναι πολύ νωρίς ακόμη, μην απελπίζεσαι 🙏

στις πριν 18 ώρες, ο/η Παρασκευαιδου είπε:

Ψιτ @Θέτις Κ. Και εσύ πρέπει να μου δώσεις το παρών .. ξες εσύ τι περιμένω αυτό το μήνα . 

Εδώ, παρούσα 🖐️ ξεμπέρδεψα με την περίοδο, 7η μέρα κύκλου σήμερα, οπότε λέω απ το σκ να ξεκινήσω τα τεστάκια - η love zone θα με βρει στον Βαλεντίνο 🤣🤣 Για να δούμε, θα το πιάσουμε το σκορπιάκι;; 

στις πριν 8 ώρες, ο/η marinamanoulitsa είπε:

Καλημέρα και καλή εβδομάδα κορίτσια μου....αχ αυτή η Δευτέρα κάθε φορά μου πέφτει πολύ βαριά.....🥴🥴🥴🥴

Εγώ μπαίνω σε γόνιμη φάση αυτή την εβδομάδα.... Παρασκευή ή Σάββατο θα έχω ωορρηξία...θα αρχίσω τα τεστ Πέμπτη 😉

Άντε να δούμε αυτό τον μήνα....είναι ο 3ος μετά την σαλπιγγογραφια και ο γιατρός με είπε τότε που την έκανα..."δώσε χρόνο έως 3 μήνες..." Για να δούμε αν θα βγει αληθινός και θα γίνει το θαύμα 😉

Δώσε πόνο κορίτσι!! Καλή επιτυχία 💖💖

στις πριν 7 ώρες, ο/η ditaki είπε:

Κράξτε ελεύθερα….

δεν κρατήθηκα προφανώς!!!!! 
και εκανα το ένα και βγήκε κι αυτό με μια Ωραια άχνη κόκκινη γραμμή…αύριο το πρωί το predictor early και σταματάω τα τεστ μιας και φεύγω για ταξίδι! 

υ.γ. στο κινητό μου δεν φαίνονται θολές...εδώ γιατί φαίνονται έτσι δεν ξέρω!

IMG_2302.thumb.jpeg.c2880363ccace0f0c5798ad2e6a78958.jpeg

Να το και το πρώτο τυχερό τεστάκι του μήνα!! Συγχαρητήρια κορίτσι μου, είναι ξεκάθαρο ότι είσαι έγκυος 🐣 με το καλό να πάει, να έχεις μια τελειόμηνη κι υγιή εγκυμοσύνη  Περιμένουμε πώς και πώς νεάκια σου από τη χοριακή !

@Elk με το καλό να πάει η αυχενική, κι αν είναι αγοράκι θα τα χεις ένα κι ένα 💙❤️ Αλλά όπως είπες πολύ σωστά, πάνω απ όλα να είναι καλά και υγιές 🙏

Δημοσίευση
στις On 2/2/2024 at 10:52 ΠΜ, ο/η Spanakopita είπε:

Εγώ έχω υψηλή amh είναι περίπου στο 7 και έχω πολυκυστικες ωοθήκες παρόλο που οι υπόλοιπες τιμές είναι καλές και στον υπέρηχο δεν έχω την κλασική εικόνα με τις κυστουλες. Και εμένα οι γιατροί χρόνια "τσακωνοντουσαν" άλλος να λέει έχεις άλλος να λέει να μην έχεις. Εμένα η υψηλή αμη μου έφερε και στην περίοδο προβλήματα, γιατί σημαίνει ότι μεγαλώνουν ταυτόχρονα πολλά ωάρια αλλά πολλές φορές κανένα δεν φτάνει το πικ του και δεν γίνεται ωορρηξία η γίνεται ημιτελής ωορρηξία και το ωαριο δεν είναι τόσο ποιοτικό όσο πρέπει.... εγώ πάντως έφτιαξα τον κύκλο μου με διατροφή και όταν έχασα πάνω από 30 κιλά (ήμουνα σχεδόν στα όρια παχυσαρκίας). Η υψηλή αμη έχει πολύ να κάνει με πάχος γύρω από την κοιλιά και κατανάλωση κενών υδατανθρακων (λευκή ζάχαρη, λευκό ψωμί, γλυκά) κλπ. Εμένα με βοήθησε με την περίοδο. Επίσης, με υψηλή αμη αν κάποτε ξεκινήσετε εξωσωματικη πρέπει πχ να προσέχεις πολύ με δοσολογίες ορμονών για να μην βγάλεις υπερβολικά πολλα και μη ποιοτικα ωάρια. Αυτά τα ολίγα 😂

Σ ευχαριστώ κορίτσι μου για την απάντηση! τώρα την είδα 🙂 Εγώ να σου πω την αλήθεια δεν έχω τα συμπτώματα που αναφέρονται στις ΣΠΩ - όπως έγραψα και πιο πάνω δεν έχω χάσει περιόδο ποτέ απ' όσο θυμάμαι, έχει τύχει βέβαια μια φορά το χρόνο να έχω έναν τεράστιο κύκλου τύπου 36-38 ημερών απ' ότι βλέπω το ιστορικό στην εφαρμογή μου, αλλά οι υπόλοιποι 11 είναι εντός 26-31 ημερών. Δεν έχω βαριές περιόδους πλέον μετά την αποβολή που είχα πέρυσι, ίσως λόγω και των βιταμινών που παίρνω, και το βάρος μου πάντα ήταν φυσιολογικό, δεν είχα θέμα με παραπάνω κιλά ποτέ. Έχω υποθυροειδισμό από τα 17 μου τον οποίο έκτοτε τον έχω ρυθμισμένο με φαρμακευτική αγωγή, την οποία αυξήσαμε ελάχιστα τους τελευταίους μήνες μιας και είμαι σε διαδικασία σύλληψης. Αυτά 🤷‍♀️ Περιμένω να δω τι θα μου πει κι η γιατρός

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Raf123 είπε:

Μακάρι να περάσουν οι εμετοί σιγά σιγά 

οσο για το φύλο εμένα η γιατρος μου είπε τότε θα σας πω εγώ με σιγουριά μετά την αυχενική ποτέ δε λέει πριν την αυχενική κ ατην αυχενική η άλλη γιατρος μου είπε ότι δε θα μας έλεγε γιατί πάντα υπάρχει η πιθανότητα λάθους ακόμη κ θα μας το έλεγε η γιατρος την επόμενη εβδομάδα αλλά εμεις θελαμε τζεντερ ριβιλ όποτε δε θελαμε να ξέρουμε 

αλλα εννοείται γερά μωράκια κ το φύλο δεν έχει κ τόση σημασία 

Μπα εμένα με το που έχει ο γυναικολογος  πρώτη εικόνα για το φύλο μου λέει αλλά με επιφυλάξει ο εμβρυολογος πάλι λέει μόνο όταν είναι σίγουρος δεν κάνω και κάποιο παρτυ για το φύλο όποτε δεν με πειράζει..αλλά έτσι όπως το ειδα δύσκολο να μην είναι αγόρι δηλαδή αν πάω την άλλη βδομαδα για αυχενική και μου πει ότι δεν είναι πραγματικά θα ξαφνιαστώ 😂

Στην κόρη μου μου είπαν μετά την αυχενική το φύλο 

αυτην την φορά μου το είπε 3 βδομαδες νωρίτερα από την κόρη μου και δεν το περίμενα κιολας 😂

εσυ πως είσαι κορίτσι μου σε τι φάση είσαι τώρα μπήκες γόνιμες ;

Δημοσίευση
στις πριν 3 ώρες, ο/η Elk είπε:

Τουλάχιστον σου μείωσε το ένα χάπι προγεστερονης! Εύχομαι σιγά σιγά να ελλατωθουν κοριτσάκι μου! Υπομονηηηη λοιπόν για τον παιδαρο που έχεις στην κοιλιτσα σου💪🥰ναι να πάρεις να ρωτήσεις ! 

Δημοσίευση
στις πριν 6 ώρες, ο/η Θέτις Κ. είπε:

Κορίτσια μου σας ευχαριστώ πάρα πολύ που μπήκατε στον κόπο να μου απαντήσετε και να μοιραστείτε τις δικές σας εμπειρίες 🙏 Χάθηκα το σκ με εξόδους και δουλειές, αλλά τα διάβασα όλα όσα μου είπατε και πιστεύω κι εγώ ότι μπορεί να έχω πολυκυστική εικόνα αλλά όχι το σύνδρομο, γιατί δεν έχω άλλα συμπτώματα των ΣΠΩ - όπως πχ δεν έχω χάσει ποτέ περίοδο απ' όσο θυμάμαι, μεγάλους κύκλους ναι είχα, 1 φορά το χρόνο μου συμβαίνει να έχω έναν 36 ή 38 ημερών απ' ότι τσέκαρα στην εφαρμογή μου, αλλά οι υπόλοιποι 11 κύκλοι κυμαίνονται μεταξύ 26-31 ημερών που πιστεύω είναι εντός των φυσιολογικών πλαισίων. Το μόνο ίσως περίεργο είναι από τότε που ξεκίνησα τα τεστ ωορρηξίας παρατήρησα ότι μεταξύ ωορρηξίας και επόμενης περιόδου δεν έχω 14 μέρες όπως άλλες γυναίκες, αλλά 10-11 που είναι λίγο ανησυχητικό αλλά δε ξέρω αν συνδέεται απαραίτητα με ΣΠΩ. Όπως και να χει κρατάω σίγουρα αυτά που μου είπατε για περαιτέρω εξετάσεις (τεστοστερόνη, ανδρογόνα, οιστρογόνα, ινσουλίνη, κτλ) και βλέπουμε τι θα πει κι η γιατρός - σε μια βδομάδα θα τι δούμε, και τώρα περιμένουμε μ' ανυπομονησία και τα αποτελέσματα απ' το σπερμοδιάγραμμα 🤞

@annitakianna θα κάνεις τεστάκι στις 10/02 θυμάμαι, σωστά;; Μακάρι κορίτσι μου να έχουμε κι άλλο θετικό, ήδη έχει ξεκινήσει ο μήνας δυναμικά!! 🌈 όσο για την απουσία συμπτωμάτων, κι εγώ πιστεύω είναι πολύ νωρίς ακόμη, μην απελπίζεσαι 🙏

Εδώ, παρούσα 🖐️ ξεμπέρδεψα με την περίοδο, 7η μέρα κύκλου σήμερα, οπότε λέω απ το σκ να ξεκινήσω τα τεστάκια - η love zone θα με βρει στον Βαλεντίνο 🤣🤣 Για να δούμε, θα το πιάσουμε το σκορπιάκι;; 

Δώσε πόνο κορίτσι!! Καλή επιτυχία 💖💖

Να το και το πρώτο τυχερό τεστάκι του μήνα!! Συγχαρητήρια κορίτσι μου, είναι ξεκάθαρο ότι είσαι έγκυος 🐣 με το καλό να πάει, να έχεις μια τελειόμηνη κι υγιή εγκυμοσύνη  Περιμένουμε πώς και πώς νεάκια σου από τη χοριακή !

@Elk με το καλό να πάει η αυχενική, κι αν είναι αγοράκι θα τα χεις ένα κι ένα 💙❤️ Αλλά όπως είπες πολύ σωστά, πάνω απ όλα να είναι καλά και υγιές 🙏

Kαι αν σε βρει στον Βαλεντίνου τότε μάντεψε.  08.11 θα είναι η ΠΗΤ

Δημοσίευση
στις πριν 6 ώρες, ο/η Elk είπε:

Μετά την 12 εβδομάδα ξεκινάει ο πλακούντας τη δουλειά που έκανε η προγεστερόνη οπότε συνήθως την σταματανε και τελείως . 

Δημοσίευση
στις πριν 15 ώρες, ο/η Raf123 είπε:

Όχι νομιζω θα είχες πολύ πιο αυξημένη χοριακη…εγώ 2 μερες καθυστέρηση είχα 740 χοριακη 

Καλημέρα κορίτσι μου. Εγώ στην 3η μέρα καθυστέρησης 15001 για αυτό το λέω μου φάνηκε αυξημένη… (16η μέρα μετά την ωορρηξία περίοδος μου έρχεται 13-14 μέρες μετά όποτε λέω έστω ότι ερχόταν στις 13 μέρες να πω ότι έχω 3 μέρες και όχι 2 καθυστέρηση) αλλά και για 3 μέρες μου φάνηκε υψηλή. Τι να πω θα δείξει στον επόμενο υπέρηχο λογικά που θα είμαι 5η εβδομάδα.

@annie! Μου για να σου πω την αλήθεια εγώ θα ήθελα πολύ! 🥰🥰🥰

IMG_6299.jpeg

Δημοσίευση
στις πριν 49 λεπτά, ο/η Vasoula9 είπε:

Καλημέρα κορίτσι μου. Εγώ στην 3η μέρα καθυστέρησης 15001 για αυτό το λέω μου φάνηκε αυξημένη… (16η μέρα μετά την ωορρηξία περίοδος μου έρχεται 13-14 μέρες μετά όποτε λέω έστω ότι ερχόταν στις 13 μέρες να πω ότι έχω 3 μέρες και όχι 2 καθυστέρηση) αλλά και για 3 μέρες μου φάνηκε υψηλή. Τι να πω θα δείξει στον επόμενο υπέρηχο λογικά που θα είμαι 5η εβδομάδα.

IMG_6299.jpeg

Μακάρι να ναι διδυμακια❣️❣️❣️❣️ για να δούμε 

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Vasoula9 είπε:

IMG_6299.jpeg

1501 είναι η τιμή σου όχι 15001(μάλλον μπερδεύτηκες ) 😊 ειναι αυξημένο αλλά παίζει και ρόλο ποτε έγινε η σύλληψη εμένα 16 ημερα μετά την σύλληψη ήταν 413 η χοριακη μου 

ειναι πολύ καλό το νούμερο έχεις πολύ καλή αύξηση που αυτό μετράει τώρα… για δίδυμα δεν ξέρω ισως να θέλει μεγαλύτερη τιμή αλλα δεν το ξέρω καθόλου

εύχομαι να είναι δυο τα μωράκια 🥰

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η Vasoula9 είπε:

IMG_6299.jpeg

Μπορεί να είναι διδυμακια, μπορεί και όχι. Εγώ στην κόρη μου περίμενα Δευτέρα (βάσει τεστ ωορρηξιας) και την Παρασκευή (11η μέρα) είχα 150 και την Τρίτη (15η μέρα) 1200 που ήταν 1η μέρα της καθυστέρησης ουσιαστικά. Ένα μωρό είχα τελικά. Ωστόσο ο γιατρός έψαξε διεξοδικά για 2ο γιατί του χε φανεί αρκετά γρήγορη η αύξηση κι αυτού.

Δημοσίευση
στις πριν 3 λεπτά, ο/η Maria98 είπε:

Κορίτσια εμένα τελικά μου ήρθε περίοδος,  αλλά σκέφτομαι οι γόνιμες μου ήταν πριν 2 3 μέρες σύμφωνα με τα τεστακια , μήπως ήταν ακόμα πιο πριν αλλά εγώ δεν τις είχα πιάσει; 

Μαρία το πιο πιθανό είναι ότι δεν έχουνε ρυθμιστεί ακόμα καθόλου οι ορμόνες σου κορίτσι μου. Άλλωστε και τα τεστ που ποσταρες εδώ ήτανε πολύ αχνα, ακόμα και το ένα που ήτανε λίγο πιο σκούρο, οι οδηγίες το λένε καθαρά στα τεστακια ωορρηξίας, η γραμμή της lh ορμόνης πρέπει να είναι πιο σκούρα και από την γραμμή ελέγχου ακόμα. Δεν είναι σαν το τεστ εγκυμοσύνης άμα δεις δύο γραμμές ότι και να ναι είναι θετικό. Αφού σου ήρθε περίοδος τώρα, ο οργανισμός παίρνει σιγά σιγά τον δρόμο του. Ξεκίνα με τα τεστ πάλι αν το επιθυμείς περίπου από την 11η μέρα, η συζητά με την γυναικολόγο να σου κάνει εκείνες τις ημέρες έναν υπέρηχο για έλεγχο ωορηξιας. 

Δημοσίευση

καλημέρα κορίτσια μου!!! εγώ έχω μπει σε love zone αλλά 11η μέρα και στα τεστάκια δε φαίνεται τίποτα, μόνο μια υπόνοια σκιάς, οπότε βλέπω να μη γίνεται πάλι ωορρηξία αυτό το μήνα. Θα συνεχίσουμε όπως και να χει, μπας και μας εκπλήξει κανένα ξαφνικό πικ! 😪

Δημοσίευση
στις πριν 48 λεπτά, ο/η Maria98 είπε:

Κορίτσια εμένα τελικά μου ήρθε περίοδος,  αλλά σκέφτομαι οι γόνιμες μου ήταν πριν 2 3 μέρες σύμφωνα με τα τεστακια , μήπως ήταν ακόμα πιο πριν αλλά εγώ δεν τις είχα πιάσει; 

Μπορεί να ήταν έτσι κορίτσι μου, αλλά μπορεί και απλά να υπήρχε η LH ορμόνη αλλά να μην είχες καλή ωορρηξία. Το θετικό είναι ότι σου ήρθε περίοδος, άρα το σώμα μου αρχίζει και βρίσκει τις ισορροπίες του σιγά σιγά μετά την απόξεση. Ανάλογα με το πόσο σου κρατήσει η περιόδος και τί κύκλους έχεις συνήθως ξεκινά πάλι τα τεστάκια περίπου 10η-12η μέρα αυτού του νέου κύκλου. Καλή αρχή 💖🤞

στις πριν 8 ώρες, ο/η Παρασκευαιδου είπε:

Kαι αν σε βρει στον Βαλεντίνου τότε μάντεψε.  08.11 θα είναι η ΠΗΤ

Απ το στόμα σου και στου θεού τ' αυτί 🙏🙏 περιμένω πώς και πώς γι αυτόν τον κύκλο 🌈🤞

στις πριν 23 λεπτά, ο/η kokkinoskoufitsa είπε:

καλημέρα κορίτσια μου!!! εγώ έχω μπει σε love zone αλλά 11η μέρα και στα τεστάκια δε φαίνεται τίποτα, μόνο μια υπόνοια σκιάς, οπότε βλέπω να μη γίνεται πάλι ωορρηξία αυτό το μήνα. Θα συνεχίσουμε όπως και να χει, μπας και μας εκπλήξει κανένα ξαφνικό πικ! 😪

Καλώς μπήκες στο love zone ❤️ Έχεις σταθερούς κύκλους γενικά; εγώ θα σου πρότεινα να κάνεις επαφούλες μέρα παρά μέρα ή κάθε δεύτερη τώρα, κι όταν πιάσεις το πικ κάνεις 3 μέρες σερί για να είσαι καλυμμένη. 

Δημοσίευση
στις πριν 51 λεπτά, ο/η Maria98 είπε:

Κορίτσι μου μετράς 14 μέρες πριν την από την ημέρα που σου ήρθε η περίοδος και βρίσκεις την ημέρα που είχες ωορρηξια ! Όμως υπάρχουν και κύκλοι μέσα στον χρόνο όπου μπορεί να μην κάνουμε ωορρηξια!  

Δημοσίευση
στις πριν 30 λεπτά, ο/η kokkinoskoufitsa είπε:

Κορίτσι μου συνέχισε τα τεστακια και εύχομαι σε κιγες μέρες να δεις το πικ σου❤️καλή επιτυχια κορίτσι μου🙏

Δημοσίευση
στις πριν 3 ώρες, ο/η Vasoula9 είπε:

IMG_6299.jpeg

Μακάρι κορίτσι να είναι και διδυμάκια αφού το θες τόσο πολύ 🙏 Έχετε διδυμάκια στην οικογένεια απ τη μεριά σου ή του συντρόφου σου; Κι εγώ θα το ήθελα πολύ, έχω το γονίδιο καθώς η γιαγιά μου (απ τη μεριά της μαμάς) έχει δίδυμο αδερφό, ο παππούς μου (απ τη μεριά του μπαμπά) ήταν δίδυμος, κι ο αδερφός μου ήταν δίδυμος αλλά δυστυχώς το δεύτερο έμβρυο δε τα κατάφερε στην 7η εβδομάδα. Οπότε το έχω άφθονο θεωρώ το γονίδιο 🤣 Πέρυσι που έμεινα έγκυος παρόλα αυτά είχα μόνο ένα.

Δημοσίευση
στις πριν 4 λεπτά, ο/η Θέτις Κ. είπε:

Μπορεί να ήταν έτσι κορίτσι μου, αλλά μπορεί και απλά να υπήρχε η LH ορμόνη αλλά να μην είχες καλή ωορρηξία. Το θετικό είναι ότι σου ήρθε περίοδος, άρα το σώμα μου αρχίζει και βρίσκει τις ισορροπίες του σιγά σιγά μετά την απόξεση. Ανάλογα με το πόσο σου κρατήσει η περιόδος και τί κύκλους έχεις συνήθως ξεκινά πάλι τα τεστάκια περίπου 10η-12η μέρα αυτού του νέου κύκλου. Καλή αρχή 💖🤞

Απ το στόμα σου και στου θεού τ' αυτί 🙏🙏 περιμένω πώς και πώς γι αυτόν τον κύκλο 🌈🤞

Καλώς μπήκες στο love zone ❤️ Έχεις σταθερούς κύκλους γενικά; εγώ θα σου πρότεινα να κάνεις επαφούλες μέρα παρά μέρα ή κάθε δεύτερη τώρα, κι όταν πιάσεις το πικ κάνεις 3 μέρες σερί για να είσαι καλυμμένη. 

ναι κανονικά έχω κυκλο 26-27 και θετικο ωορρηξιας και ωορρηξία 13-14η. Απλά μετά τον κορονοιό απορρυθμιστηκε ο θυρεοειδης, ανεβηκε πολυ η tsh και δεν έγινε ωορρηξια τον προηγουμενο μηνα κ οπως φαινεται ουτε τωρα θα γινει... 

Δημοσίευση
στις πριν 1 λεπτό, ο/η kokkinoskoufitsa είπε:

ναι κανονικά έχω κυκλο 26-27 και θετικο ωορρηξιας και ωορρηξία 13-14η. Απλά μετά τον κορονοιό απορρυθμιστηκε ο θυρεοειδης, ανεβηκε πολυ η tsh και δεν έγινε ωορρηξια τον προηγουμενο μηνα κ οπως φαινεται ουτε τωρα θα γινει... 

Μην απελπίζεσαι από τώρα κορίτσι! Κι εγώ τον περασμένο μ΄ηνα που άρπαξα τη γρίπη με πυρετούς και διάρροια, έλεγα θα πάει χαμένος, αλλά τελικά, 19η μέρα είχα πικ, άρα ωορρηξία μάλλον 20η-21η μέρα. Άργησε πολύ ναι μεν, αλλά έκανα - καλή, κακή δε ξέρουμε, αλλά κάτι έγινε. Δυστυχώς οι ιώσεις στρεσάρουν πολύ τον οργανισμό και αποσυντονίζεται, αλλά έχε πίστη στο σώμα σου 🙏

Δημοσίευση
στις πριν 6 λεπτά, ο/η Θέτις Κ. είπε:

Μην απελπίζεσαι από τώρα κορίτσι! Κι εγώ τον περασμένο μ΄ηνα που άρπαξα τη γρίπη με πυρετούς και διάρροια, έλεγα θα πάει χαμένος, αλλά τελικά, 19η μέρα είχα πικ, άρα ωορρηξία μάλλον 20η-21η μέρα. Άργησε πολύ ναι μεν, αλλά έκανα - καλή, κακή δε ξέρουμε, αλλά κάτι έγινε. Δυστυχώς οι ιώσεις στρεσάρουν πολύ τον οργανισμό και αποσυντονίζεται, αλλά έχε πίστη στο σώμα σου 🙏

ε ξενέρωσα, όλο κάτι νέο προκύπτει... Από όταν το αποφασίσαμε έχουν περάσει 9 μήνες, και καταφέραμε να προσπαθήσουμε τους 2. Δε μας θέλει 😂😂

Εντάξει και να μη γίνει καθόλου θα το αντέξω, η γιατρός μου είπε μπορεί να πάρει και 3 μήνες να επανέλθει ο θυρεοειδης κ οι υπόλοιπες ορμόνες. Το 3 μηνο να το διαχειριστώ, μόνο μην προκύψει ΚΑΙ κάτι άλλο μετά το 3μηνο γιατί άντε!
Αχ, καλά να μαστε κορίτσια μου και θα ρθει, που θα πάει ;;;

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...