Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

• Απαντήσεις

• Εγώ μια εβδομάδα πριν γεννήσω την τελείωσα οριστικά τη βαλίτσα και κοντεψα να μην την πάρω καν μαζί μου όταν γεννούσα 🤣🤣 δεν το είχα πιστέψει 😅 κι εγώ ήμουν τελείως γιολο, γιατί το καλό με μας ήταν ότι το μαιευτήριο ήταν 10 λεπτά με το αυτοκίνητο, οπότε και να έλειπε κάτι, πήγαινε κάποιος και μου το έφερνε... 😁 Βάλε ανάλογα τι προσφέρει το μαιευτήριο. Εμάς μας είχαν δώσει μια λίστα με πράγματα που θα χρειαστούμε. Έλεγε και κάτι μπουρδες ανάμεσα στα απαραίτητα, όπως μεικαπ, βιβλίο για να διαβάζεις να περνάει η ώρα, άρωμα, φωτογραφική μηχανή!!! 🤷🏻‍♀️ Εγώ είχα βάλει για το μωρό φορμακια/ζιπουνακια γιατί δεν παρείχαν αυτοί, σεντόνι, κουβέρτα, πετσετουλα για το μπάνιο του (πετσέτα αν τους ζητούσες έδιναν, αλλά σεντόνια δεν παρείχαν 😒), κουβέρτα αγκαλιας. Ένα σκουφι και γαντακια για την έξοδο του. Μαντηλάκια νερού για παν ενδεχόμενο. Πάνες μάς παρείχαν αυτοί. Σαπούνια και κρέμες είχαν δείγματα.  Για μένα πήρα τις πάνες βρακάκι, είχα και βρακιά όμως μαζί με κανονικές σερβιετες, νυχτικιά θηλασμού (πιο εύκολο κι εύχρηστο από το να φοράς παντελόνι), σουτιέν θηλασμού, ρούχα εξόδου, παντόφλες δικές μου (αν κι έδιναν αυτές του ξενοδοχείου εκείνοι), κάλτσες, βούρτσες, οδοντόβουρτσα/κρέμα, αποσμητικο... Τι άλλο; 🤔🤔 Α, και το παγούρι μου για νερό. Ή μπουκαλάκια νερό. Εμάς πχ είχε ένα καταψύκτη στον πάνω όροφο από κει που ήμουν.... Δεν έφερναν νερό στα δωμάτια... 🙄 Εγώ ρούχα εξόδου είχα επειδή δεν ήξερα σε τι κατάσταση θα είναι τα ρούχα μου όταν θα έμπαινα. Αν είχα αιμορραγία ή αν έσπαγαν τα νερά και πήγαινα σαν κατουρημενη εκεί...
    • Όσο για το στήθος εμένα είχε μεγαλώσει μετά τον τοκετό στην πρώτη εγκυμοσύνη αρκετά, ενώ τώρα έχει μεγαλώσει ιδιαίτερα από το δεύτερο τρίμηνο, βέβαια θηλάζω άρα νομίζω παίζει κι αυτό ρόλο. Σε σουτιέν θηλασμού πάντως δεν ανέβηκα νούμερο. Και τώρα που το σκέφτομαι ρε κορίτσια, έχω να φορέσω κανονικό σουτιέν από το 2021, δεν ξανάβαλα ποτέ από την πρώτη εγκυμοσύνη και μετά.😂😂😏
    • αφου έχετε χρονο για σιδέρωμα μη μιλάτε καθόλου...εμεις όπως βγαίνουν απο στεγνωτηριο τα φοράμε..μου λεει μια φορά ο άντρας μου: αν μας πουν τίποτα θα τους πούμε να έρχονται να τα σιδερωνουν😂😂
    • Μπράβο βρε κορίτσια οργανωμένα, πολύ σας χαίρομαι!!! Να τα χαρειτε με τα μωράκια σας!❤️
    • Συμφωνώ! Κι εγώ αυτό ακριβώς σκέφτομαι...ότι και να πάρω πιο χοντρα το πιθανότερο είναι να πάνε χαμένα! Θα κοιτάξω το έχω κι από τη μεγάλη, αν και καλοκαίρι που γεννήθηκε Φλις δεν πήρα σίγουρα, μην τυχόν και μου είχαν δώσει...δεν θυμάμαι καν τι έχω, πρέπει να κάτσω να τα βρω να δω τι θα χρειαστεί να αγοράσω!
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...