Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΟΝ 8 ΜΗΝΑ!!!??????ΝΑ ΠΑΩ??

Recommended Posts

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΟΡΙΤΣΙΑ..ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ?ΕΓΩ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ.ΕΙΜΑΙ ΣΤΟΝ 8 ΜΗΝΑ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΩΣ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ.ΚΑΙ Η ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΜΟΥ ΣΟΥΠΕΡ.:) :)

ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΤΙΣ ΓΝΩΜΕΣ ΣΑΣ.ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΕΧΩ ΠΟΛΥ ΟΡΕΞΗ ΝΑ ΞΕΦΥΓΩ ΛΙΓΟ.ΕΧΩ ΑΝΑΓΚΗ ΓΙΑ ΕΝΑ ΤΑΞΙΔΑΚΙ.ΙΣΩΣ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΟΤΙ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΓΕΝΝΗΣΩ ΚΑΙ ΝΙΩΘΩ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ ΔΕΝ ΞΕΡΩ.ΕΤΣΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΝΑ ΠΑΜΕ ΕΝΑ 3ΗΜΕΡΟ ΚΑΠΟΥ.ΘΑ ΠΑΜΕ ΒΟΛΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΠΟΥ 3,5 ΩΡΕΣ ΤΑΞΙΔΙ.ΚΛΕΙΣΑΜΕ ΕΝΑ ΩΡΑΙΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΠΩΣ ΚΑΙ ΠΩΣ.ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΩ.ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΥΝΔΙΝΟ?ΤΙ ΛΕΤΕ ΕΣΕΙΣ?ΕΣΕΙΣ ΕΙΧΑΤΕ Η ΕΧΕΤΕ ΝΙΩΣΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ?ΤΟ ΕΧΩ ΠΟΛΥ ΑΝΑΓΚΗ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΘΑ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΚΑΛΟ.ΜΕΤΑ ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΩ ΜΕ ΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΤΙΣ ΕΤΟΙΜΑΣΙΕΣ ΟΣΕΣ ΕΜΕΙΝΑΝ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΝΙΩΘΩ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΩ.ΑΥΤΑ.ΦΙΛΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

δε νομιζω να μην μπορεις να πας αφου αισθανεσαι καλα και σου το επιτρεπει ο γιατρος σου πηγαινε ,κριμα ειναι να το χασεις.

να περασεις καλα και να μας πεις τα νεα οταν γυρισεις;)

Εγω καλη μου σου προτεινω κατηγορηματικα να πας!

Θα θελα κι εγω να ήμουν στη θέση σου, σε λιγο μπαινω στον 8ο , αλλα γενικως δεν εχω ταξιδεψει με την εγκυμοσυνη και μου χει λειψει παρα μα παρα πολυ! Ο άντρας μου φοβαται να κανουμε ταξιδι ουσα εγω σε αυτη την κατασταση και κανει τον ψοφιο κοριο αμα του λεω για εκδρομη. Ετσι και εγω κανω υπομονη, τι να κανω...!

Εσυ να πας οπωσδηποτε και να μην εχεις δευτερες σκεψεις!

Φιλια και καλα να περασεις!

ΕΓΩ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΣ!!! ΣΚΕΨΟΥ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΕΝΑ ΣΤΟ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΙ.... ΑΞΙΖΕΙ ΤΟΝ ΚΟΠΟ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΚΙΝΔΥΝΕΥΣΕΙΣ??? ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΕΣ. ΜΕΤΑ ΤΗ ΓΕΝΝΑ, ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΑΚΙ!!!

ζηλέυω ... (είχα κανονισει και εγώ το τριήμερο της Καθαρας Δευτέρας να φυγουμε με τον αντρούλη μου αλλά αρρώστησα :( )

με το καλό γλυκιά μου να πάτε και να περάσετε υπέροχα. Απλά πάρε και ένα τηλέφωνο τον γιατρό σου να του πεις ότι θα φύγεις να δεις τι θα σου πεί.

EFOULA MOU EGO EIXA ALONISEI TIN ELLADA KATA TIN EGKUMOSUNI MOU,SKIATHO LEFKADA ATHINA SERRES KAI POU DEN PIGAME ME TON ANTRA MOU,FUSIKA PROTA ROTISA TI GIATRO MOU KAI MOU EDOSE TO OK,APO KEI KAI PERA OTI EINAI NA GINEI THA GINEI KAI STIN TELIKI MIN AGXONESE KAI STO VOLO UPARXEI NOSOKOMEIO...MPOREI NA THELEI NA PIEI KANA TSIPOURAKI TO MORO...:woohoo:

Γλυκιά μου σε καταλαβαίνω! Κι εγώ στον 8ο είμαι αλλά κάνω υπομονή. Δεν νομίζω ότι αξίζει να το διακινδυνεύσεις. Από την άλλη, αν ο γιατρός σου το επιτρέπει κι αν το θέλεις τόσο πολύ, κανείς δεν πρόκειται να σου πει τι θα κάνεις. Εάν πας, σου εύχομαι να περάσεις καλά και να γυρίσεις ανανεωμένη και έτοιμη για το μεγάλο γεγονός.

Γειά σου!

Εγώ θα σου πω τι μου είπαν. Πολύ απλά: ΟΧΙ. Σε ένα μεγάλο ταξίδι θα πρέπει να κάνεις ανά μία ώρα στάση. Υπάρχει κίνδυνος θρόμβωσης όταν είσαι πολλές ώρες καθιστή.

Επίσης κάτι να συμβεί είσαι μακριά από τον γιατρό σου. Ήμουν 7,5 μηνών και μου είπε ο γυναικολόγος ότι είναι κρίσιμος μήνας για το παιδί και καλό θα ήταν να κάτσω στα αυγά μου. Έτσι το ταξίδι μου αναβλήθηκε για αύριο!!!!

Κορίτσια μετά από τόσες περιπέτειες και με άρρωστη τη μεγάλη μου κόρη, ετοιμάζω βαλίτσες για να ταξιδέψω στον ήλιο! ΕΡΧΟΜΑΣΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!

Να πας και να περάσετε τέλεια!!!!!! Ο Βόλος δεν είναι κανένα απομακρυσμένο χωριό. Πάει εθνική οδός, υπάρχει νοσοκομείο και 3 ώρες από την Αθήνα δεν είναι τίποτα!!!!!! Εγώ πήγα στο Παρίσι για τι τριήμερο και ο γιατρός φώναζε αλλά σιγά.... υπερβολές!!!!!!! Ότι είναι να γίνει θα γίνει!

Efoula πήγαινε όπου θες με το αμάξι.Και καλά να περάσεις!Μόνο τα αεροπλάνα να αποφεύγετε βρε κορίτσια γιατί δεχόμαστε κοσμική ακτινοβολία.Ενα υπεραντλατικό μέχρι Ν.Υόρκη π.χ. σε κάνει και λαμβάνεις περισσότερη ακτινοβολία από μια ακτινογραφία!Οπότε δε χάθηκε κι ο κόσμος ακόμα και τα κοντινά ταξιδια με αεροπλάνο να τα αφήσουμε για αργότερα αν δεν υπάρχει ανάγκη και μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε άλλο μέσο.

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...