Μετάβαση σε περιεχόμενο

Μωράκια Αυγούστου 2024 🌈

Recommended Posts

Κορίτσια τη δεύτερη δόση του επιδόματος γέννησης ξέρετε πότε θα την πάρουμε; Θα είναι χρήματα έτσι, δεν πιστεύω να ναι δωροεπιταγή που είχε ακουστεί;

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

στις πριν 4 ώρες, ο/η nanouko είπε:

Κορίτσια θερμόμετρο βάζετε αυτό που μπαίνει στη μασχάλη; Ωχ ταλαιπωρία τα εμβόλια αλλά απαραίτητα και ευτυχώς υπάρχουν για να προστατεύουν τα μικρακια μας.. με τις γουλιές πώς είστε; Εμείς λίγο καλύτερα νομίζω..

Ναι στην μασχάλη βάζω και εγώ ηλεκτρονικό δεν πιστεύω πως είναι πολύ αξιόπιστα αλλά τέλος πάντων επίσης έχω και πιστόλι για να μετράω με δύο διαφορετικά η μεγάλη δεν βάζει στην μασχάλη θερμόμετρο ο κόσμος να χαλάσει 😂

στις πριν 26 λεπτά, ο/η nanouko είπε:

Κορίτσια τη δεύτερη δόση του επιδόματος γέννησης ξέρετε πότε θα την πάρουμε; Θα είναι χρήματα έτσι, δεν πιστεύω να ναι δωροεπιταγή που είχε ακουστεί;

Όταν κλείσουμε τους έξι μήνες, από όσο ξέρω τελικά θα είναι χρήματα  

Καλημέρα κορίτσια μου τι κάνετε???🦋 Χρόνια πολλά σε όλους όσοι γιορτάζουν 🥳🥳🥳...Μιας και έχω τα πρωτεία σχεδόν σε όλες τις νέες αλλαγές θα σας πω ότι πρώτη φορά χθες ο μικρούλης (96ημερών) έκανε σερί 12ωρο χωρίς καμία αφύπνιση...Δε ξέρω αν θα ξανά γίνει αλλά εγώ πραγματικά πήρα μια ανάσα ξεκούρασης...Επειδή όμως είμαι και τρελαμενη πήρα πρωί πρωί την παιδίατρο και της το είπα,γελούσε η γυναίκα 😅...Μου είπε να τον αφήνω να τρώει όσο θέλει και να κοιμάται όσο θέλει...

στις πριν 1 ώρα, ο/η Demy93 είπε:

Καλημέρα κορίτσια μου τι κάνετε???🦋 Χρόνια πολλά σε όλους όσοι γιορτάζουν 🥳🥳🥳...Μιας και έχω τα πρωτεία σχεδόν σε όλες τις νέες αλλαγές θα σας πω ότι πρώτη φορά χθες ο μικρούλης (96ημερών) έκανε σερί 12ωρο χωρίς καμία αφύπνιση...Δε ξέρω αν θα ξανά γίνει αλλά εγώ πραγματικά πήρα μια ανάσα ξεκούρασης...Επειδή όμως είμαι και τρελαμενη πήρα πρωί πρωί την παιδίατρο και της το είπα,γελούσε η γυναίκα 😅...Μου είπε να τον αφήνω να τρώει όσο θέλει και να κοιμάται όσο θέλει...

Πόσο ωραία!!

Νομίζω εγώ πέρασα το ακριβώς αντίθετο βράδυ 😅😅😅

Κάθε δύο ώρες ξυπνούσε να φάει και ενδιάμεσα γκρίνιαζε και ήθελε πιπίλα. Έχω την εντύπωση ότι κατά τις4 έκανε καμία ώρα μέχρι να ξανακοιμηθει 

Ίσως φταίει που λόγω εμβολίου κοιμόταν όλη τη μέρα 

στις πριν 3 ώρες, ο/η Demy93 είπε:

Καλησπέρα! Μπράβο κορίτσι μου μακάρι να συνεχίσετε έτσι..πολύ ωραία νέα! Εμείς πάλι δύο νύχτες τώρα ενώ δεν ξύπναγε καθόλου τώρα ξυπνάει μια φορά για γάλα...ας ελπίσουμε να είναι προσωρινό...άντε και μακάρι να συνεχίσετε ετσι

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...