Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 3 λεπτά, ο/η Demy93 είπε:

Καλησπέρα κορίτσι μου!!Εγώ αυγό θα δώσω μόλις μας περάσει ένα κρύωμα που μας ταλαιπωρεί σε καμιά εβδομάδα ας πούμε...Θα είμαστε 7½ μηνών...Μου είπε λίγο λίγο τον κρόκο μέχρι να έρθει η μέρα που θα τον δώσω όλο και μετά θα προσθέτω λίγο λίγο το ασπράδι μέχρι να φάει πια ολόκληρο το αυγό..Εγώ θα το δώσω μόνο του το απόγευμα και μετά θα του το κάνω απογευματινό γευματακι προσθέτοντας και άλλα..Ψάρι νομίζω μου είπε κατά τον 10ο..Για την  ώρα δίνω αλεσμένα και προσπαθώ να πάμε σιγά σιγά σε πατημένα..

Ευχαριστώ κορίτσι μου για την απάντηση.  Ο ένας γιατρός μου είπε στον 7ο , ο άλλος στον 11ο μήνα από Ελλάδα ,ολόκληρο  μέσα στη φρουτοκρεμα να μην της μυριζει.  Αγγλία μου είπαν άμεσα όλα τα αλλεργιογονα όσο νωρίτερα τόσο καλύτερα. Κάνω εισαγωγή γαλακτοκομικων σε εμένα γιατί είχε αλλεργια  τελειώνω κ θα της δώσω αυγό λίγο λίγο .

Δημοσίευση
στις πριν 4 ώρες, ο/η Χρύσακι είπε:

Αχ, μπράβο στη μικρούλα σου που προσαρμόζεται τόσο καλά στον παιδικό! Φαίνεται πως της αρέσει πολύ! Και λογικό να χρειαστεί λίγο χρόνο για τα όρια, είναι όλα καινούργια για εκείνη!

Χαίρομαι που η μπέμπα σου τρώει καλά! Εμένα στην αρχή έτρωγε, αλλά τώρα δεν θέλει καθόλου τις στερεές… Επίσης, και μένα  δεν κάθεται ακόμα χωρίς υποστήριξη, μόνο για λίγα δευτερόλεπτα. Οπότε μάλλον είναι φυσιολογικό! Πώς πάνε οι μέρες σου με δύο παιδάκια;

Εντάξει έχουμε καλές μέρες έχουμε και δύσκολες γίνεται λίγο ένα χαμός στο σπίτι εγώ μαζεύω από πίσω η μεγάλη σκορπάει λέω που να αρχίσει να περπατάει και η μικρή τι θα γίνει ; 😂

άρα έτρωγε και τώρα σου έκανε κοιλιά αλλά θα αρχίσει σιγά σιγά ξανά και εμένα η μεγάλη είχε σκαμπανεβάσματα όπως και η μπέμπα έχει κάποιες φορές 

Δημοσίευση
στις πριν 5 ώρες, ο/η Zenia z είπε:

Γειά σας κορίτσια μου! Είμαι από δίπλα εγώ από τις μανούλες Ιουνίου. Έχω ένα κοριτσάκι 9 μηνών.  @Χρύσακι χωρίς υποστήριξη κάθονται στον 9ο μήνα. Νομίζω επικρατεί η άποψη να προσφέρεις κ να αφησεις το μωρο να αποφασίσει αν κ πόσο θα φάει. Ζω στο εξωτερικό χωρίς κανένα παιδιατρο για παρακολούθηση το παιδί μεγαλώνει κ αν κάτι δεν πάει καλά θα το καταλάβω βρε παιδιά γιατί  εγώ ξέρω το παιδί μου χαχα άλλη φιλοσοφία! Έκανα ραντεβου με Ελλάδα για συμβουλευτική,  αλλά λείπει η επαφή συν ότι ο κάθε παιδιατρος λέει τα δικά του. Θέλετε να μου πείτε πότε σας είπε να δώσετε αυγο? Όλο μαζί πρώτα κρόκο ασπραδι; μέσα στη φρουτοκρεμα? το ψάρι ποτέ; Είστε 2 μήνες μικρότεροι αλλά μπορεί να έχετε αλλα παιδάκια ή να έχετε κάνει συζητήσεις με το γιατρό. Δίνεται αλεσμένα? Κομμάτια? Τα ζυγίζετε? Για απογευματινό τι δίνετε?Σας ζάλισα στις ερωτήσεις! 

Κορίτσι μου,  δύσκολο να μην έχεις καθοδήγηση από τον παιδίατρο! Και συμφωνώ ότι ο καθένας λέει τα δικά του! 

Εμένα μου είπε αβγό 6-8 μηνών. Επειδή σε αυτό το δίμηνο θα βάλω και κρέας και κοτόπουλο και ψάρι και ζυμαρικά και δημητριακα μου είπε 6-8 μηνων.  Γιατί προφανώς δεν θα προλάβω να τα βάλω όλα 6 μηνών 

σταδιακά πρώτα κροκο (την πρώτη μέρα μια κουταλιά στη μύτη και κάθε μέρα αυξάνω ποσότητα) και όταν τρώει όλο τον κρόκο προσθέτω και το ασπράδι σταδιακά 

Δημοσίευση

Ευχαριστώ κορίτσι μου για την απάντηση.  Ο ένας γιατρός μου είπε στον 7ο , ο άλλος στον 11ο μήνα από Ελλάδα ,ολόκληρο  μέσα στη φρουτοκρεμα να μην της μυριζει.  Αγγλία μου είπαν άμεσα όλα τα αλλεργιογονα όσο νωρίτερα τόσο καλύτερα. Κάνω εισαγωγή γαλακτοκομικων σε εμένα γιατί είχε αλλεργια  τελειώνω κ θα της δώσω αυγό λίγο λίγο .

Την εισαγωγή γαλακτοκομικων πώς την κάνατε; (με ποια σειρά και σε τι ποσότητες) 

Εσύ θηλάζεις; 

Ρωτάω γιατί εγώ είχα κόψει γαλακτοκομικα λόγω κολικών και τώρα που ξαναξεκινησα να τρώω σιγά σιγά φούντωσε το έκζεμα του μωρού οπότε τα ξαναμειωσα (ενώ είχα ξεκινήσει να τρώω τυριά τα ξανασταματησα)

Δημοσίευση

Γειά σας κορίτσια μου! Είμαι από δίπλα εγώ από τις μανούλες Ιουνίου. Έχω ένα κοριτσάκι 9 μηνών.  @Χρύσακι χωρίς υποστήριξη κάθονται στον 9ο μήνα. Νομίζω επικρατεί η άποψη να προσφέρεις κ να αφησεις το μωρο να αποφασίσει αν κ πόσο θα φάει. Ζω στο εξωτερικό χωρίς κανένα παιδιατρο για παρακολούθηση το παιδί μεγαλώνει κ αν κάτι δεν πάει καλά θα το καταλάβω βρε παιδιά γιατί  εγώ ξέρω το παιδί μου χαχα άλλη φιλοσοφία! Έκανα ραντεβου με Ελλάδα για συμβουλευτική,  αλλά λείπει η επαφή συν ότι ο κάθε παιδιατρος λέει τα δικά του. Θέλετε να μου πείτε πότε σας είπε να δώσετε αυγο? Όλο μαζί πρώτα κρόκο ασπραδι; μέσα στη φρουτοκρεμα? το ψάρι ποτέ; Είστε 2 μήνες μικρότεροι αλλά μπορεί να έχετε αλλα παιδάκια ή να έχετε κάνει συζητήσεις με το γιατρό. Δίνεται αλεσμένα? Κομμάτια? Τα ζυγίζετε? Για απογευματινό τι δίνετε?Σας ζάλισα στις ερωτήσεις! 

Καλησπέρα να χαίρεσαι το παιδάκι σου! Ο δικός μου παιδίατρος μου είπε ψάρι και αυγό στον όγδοο..στην αρχή δίνουμε κρόκο (3 μέρες μου έλεγε) μετά ασπράδι πάλι 3 μέρες και στο τέλος όλο μαζί..βέβαια ο πρώτος μου ποτε δεν έφαγε τώρα το μικρό θα δείξει...εγώ δίνω πατημένα και λιώνω το μοσχάρι κοτόπουλο μήλο και αχλάδι και κάποια άλλα σκληρά φρούτα...μόλις κλείσει τον όγδοο θα το σταματήσω τελειως το μουλτι όμως...δεν τα ζυγίζω μόνο στο περίπου..και για απογευματινό δίνω η κρέμα έτοιμη η κάνα τραχανά με λαχανικό η αστράκι τέτοια..πάντως οι παιδίατροι ειδικά στο θέμα της διατροφής  έχουν τελείως διαφορετικές απόψεις..εγώ με το ένστικτο μου πάω και το μωρό μου..δεν τον πολύ ακολουθώ τον παιδίατρο...έχω μια απορία όμως...τα μωρα ποτέ τα κοιτάνε εκεί? Εμβόλια ποτέ κάνετε?

Δημοσίευση

Εγώ θα ξεκινήσω το Σάββατο αυγό που κλείνει 7 μηνών και θα το δώσω ολόκληρο. 

Δημοσίευση
στις πριν 14 λεπτά, ο/η Christi.D. είπε:

Εσύ θηλάζεις; 

Ρωτάω γιατί εγώ είχα κόψει γαλακτοκομικα λόγω κολικών και τώρα που ξαναξεκινησα να τρώω σιγά σιγά φούντωσε το έκζεμα του μωρού οπότε τα ξαναμειωσα (ενώ είχα ξεκινήσει να τρώω τυριά τα ξανασταματησα)

Εγώ ξεκίνησα με τυρί. Και από χθες ξεκινήσαμε και γιαουρτάκι.

Δημοσίευση
στις πριν 3 λεπτά, ο/η μαμά12345 είπε:

Καλησπέρα να χαίρεσαι το παιδάκι σου! Ο δικός μου παιδίατρος μου είπε ψάρι και αυγό στον όγδοο..στην αρχή δίνουμε κρόκο (3 μέρες μου έλεγε) μετά ασπράδι πάλι 3 μέρες και στο τέλος όλο μαζί..βέβαια ο πρώτος μου ποτε δεν έφαγε τώρα το μικρό θα δείξει...εγώ δίνω πατημένα και λιώνω το μοσχάρι κοτόπουλο μήλο και αχλάδι και κάποια άλλα σκληρά φρούτα...μόλις κλείσει τον όγδοο θα το σταματήσω τελειως το μουλτι όμως...δεν τα ζυγίζω μόνο στο περίπου..και για απογευματινό δίνω η κρέμα έτοιμη η κάνα τραχανά με λαχανικό η αστράκι τέτοια..πάντως οι παιδίατροι ειδικά στο θέμα της διατροφής  έχουν τελείως διαφορετικές απόψεις..εγώ με το ένστικτο μου πάω και το μωρό μου..δεν τον πολύ ακολουθώ τον παιδίατρο...έχω μια απορία όμως...τα μωρα ποτέ τα κοιτάνε εκεί? Εμβόλια ποτέ κάνετε?

Κι εγώ θέλω μέχρι το Πάσχα να σταματήσω το άλεσμα. Βέβαια εγώ πια μόνο το αχλαδι και το μήλο αλέθω πια. Τα κρεατικά τα ξεψαχνίζω σε πολύ μικρά κομματάκια. Το αυγό ολόκληρο θα το δώσω κι όσο φάει.

Δημοσίευση
στις πριν 3 λεπτά, ο/η Katiana1987 είπε:

Εγώ ξεκίνησα με τυρί. Και από χθες ξεκινήσαμε και γιαουρτάκι.

Κατιάνα ούτε γιαούρτι δεν θα φάει ακόμα! 

Εδώ εγώ τρώω τυρί και φουντώνει το έκζεμα. Πρέπει να κάνουμε σταδιακά απευαισθητοποιηση 

Δηλαδή οι εισαγωγές γαλακτοκομικων θα γίνουν πρώτα σε μένα για να έρθει σε επαφή μέσω του θηλασμού και μετά θα αρχίσει να τρώει κι αυτός 

Δημοσίευση
στις πριν 5 λεπτά, ο/η Christi.D. είπε:

Κατιάνα ούτε γιαούρτι δεν θα φάει ακόμα! 

Εδώ εγώ τρώω τυρί και φουντώνει το έκζεμα. Πρέπει να κάνουμε σταδιακά απευαισθητοποιηση 

Δηλαδή οι εισαγωγές γαλακτοκομικων θα γίνουν πρώτα σε μένα για να έρθει σε επαφή μέσω του θηλασμού και μετά θα αρχίσει να τρώει κι αυτός 

Ναι απλά επειδή ρώτησες για τη σειρά εισαγωγής και τις ποσότητες.

Θα το ξεπεράσετε κορίτσι μου. 

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Christi.D. είπε:

Εσύ θηλάζεις; 

Ναι Christi μου θηλαζω. Είδα λίγο κόκκινη βλεννα στο πρώτο μήνα κ έκοψα τα γαλακτοκομικα . Τους 4 πρώτους μήνες ήμουν Ελλάδα, τότε ο παιδιατρος μου είπε σταδιακή εισαγωγή,  έφυγα κ έκανα συμβουλευτική με άλλη γιατρό εκείνη είπε δώσε μικρή ποσότητα γάλακτος κατευθείαν.  Μίλησα με διατροφολόγο εδώ κ είπε σταδιακή εισαγωγή κ αυτή. Πρώτα Γάλα ψημένο δηλαδή σε κεικ , μπισκοτα, μπεσαμελ.  Την επόμενη λίγο κασέρι ενα κομματακι, μετά απο 2 μέρες αυξάνεις ποσότητα αν όλα είναι καλά. Επόμενη εβδομάδα Φέτα ενα κομματακι πρώτα μετά περισσότερο. Μετά Γιαούρτι μια κουταλια αρχικα   κ τέλος σιγά σιγά λίγο γάλα στο καφέ κ μετά ένα ποτήρι . 

Σ ευχαριστώ για την απάντηση:)

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η μαμά12345 είπε:

Έχεις δίκιο πολλές διαφορετικές απόψεις απλά πρέπει να εμπιστευθείς ενα. Εγώ με το να αλλάξω το πρώτο μου γιατρό που ήμουν ευχαριτημενη γιατί δεν παρέχει συμβουλευτικη κ να μην έχω συνεχή παρακολούθηση μια ανασφαλεια την έχω να πω την αλήθεια. Αγγλία είμαι εδώ κάνουν όλα τα εμβόλια τους πρώτους 3 μήνες και κάποια κοντά στο έτος.  Σε επισκέπτεται η μαία το πρώτες εβδομάδες να το ζυγίσει και να το κοιτάξει στα μάτια λέγοντας σου ότι όλα είναι καλά. Όταν πάρεις τηλ να κλείσεις ραντεβού σε νοσοκομείο απλά για να δει ανάπτυξη κτλ σε ρωτάνε είναι αρρωστο? Ιδιωτικά πάλι το ραντεβού είναι 200 ευρώ και πάνω. Αλήθεια χώρα,άλλη φιλοσοφία. 

Δημοσίευση
στις πριν 9 ώρες, ο/η Zenia z είπε:

Ναι Christi μου θηλαζω. Είδα λίγο κόκκινη βλεννα στο πρώτο μήνα κ έκοψα τα γαλακτοκομικα . Τους 4 πρώτους μήνες ήμουν Ελλάδα, τότε ο παιδιατρος μου είπε σταδιακή εισαγωγή,  έφυγα κ έκανα συμβουλευτική με άλλη γιατρό εκείνη είπε δώσε μικρή ποσότητα γάλακτος κατευθείαν.  Μίλησα με διατροφολόγο εδώ κ είπε σταδιακή εισαγωγή κ αυτή. Πρώτα Γάλα ψημένο δηλαδή σε κεικ , μπισκοτα, μπεσαμελ.  Την επόμενη λίγο κασέρι ενα κομματακι, μετά απο 2 μέρες αυξάνεις ποσότητα αν όλα είναι καλά. Επόμενη εβδομάδα Φέτα ενα κομματακι πρώτα μετά περισσότερο. Μετά Γιαούρτι μια κουταλια αρχικα   κ τέλος σιγά σιγά λίγο γάλα στο καφέ κ μετά ένα ποτήρι . 

Σ ευχαριστώ για την απάντηση:)

Κατάλαβα! Κι εγώ με γάλα ψημένο ξεκίνησα!εσύ δεν είδες κάποιο σημάδι στο μωρό ότι το ενοχλεί; 

Γιατί στον δικό μου φούντωσε το έκζεμα 

Πόσο καιρό σού πήρε να τα εισάγεις όλα τα γαλακτοκομικα; 

Δημοσίευση
στις πριν 19 ώρες, ο/η Katiana1987 είπε:

Κι εγώ θέλω μέχρι το Πάσχα να σταματήσω το άλεσμα. Βέβαια εγώ πια μόνο το αχλαδι και το μήλο αλέθω πια. Τα κρεατικά τα ξεψαχνίζω σε πολύ μικρά κομματάκια. Το αυγό ολόκληρο θα το δώσω κι όσο φάει.

Ξεκίνησα κι εγώ με το μήλο σήμερα και το βάζω στον τρίφτη! Ανανα ας πουμε η αχλάδι και γενικά τα φρούτα που είναι σκληρά πως τα δίνεις? Εγώ έλεγα να δοκιμάσω κ τ αχλάδι τριμμένο αλλά δεν ξέρω αν θα βγει...τα κρεατικά με ψαλίδι η με το χέρι?

Δημοσίευση
στις πριν 18 ώρες, ο/η Zenia z είπε:

Έχεις δίκιο πολλές διαφορετικές απόψεις απλά πρέπει να εμπιστευθείς ενα. Εγώ με το να αλλάξω το πρώτο μου γιατρό που ήμουν ευχαριτημενη γιατί δεν παρέχει συμβουλευτικη κ να μην έχω συνεχή παρακολούθηση μια ανασφαλεια την έχω να πω την αλήθεια. Αγγλία είμαι εδώ κάνουν όλα τα εμβόλια τους πρώτους 3 μήνες και κάποια κοντά στο έτος.  Σε επισκέπτεται η μαία το πρώτες εβδομάδες να το ζυγίσει και να το κοιτάξει στα μάτια λέγοντας σου ότι όλα είναι καλά. Όταν πάρεις τηλ να κλείσεις ραντεβού σε νοσοκομείο απλά για να δει ανάπτυξη κτλ σε ρωτάνε είναι αρρωστο? Ιδιωτικά πάλι το ραντεβού είναι 200 ευρώ και πάνω. Αλήθεια χώρα,άλλη φιλοσοφία. 

Πόοοο τελείως διαφορετικά τα πράγματα...πραγματικά...όλη η κατάσταση σκέτη ανασφάλεια είναι..εσύ σ αυτή τη φάση τι έχεις δώσει? Αλεσμένα τρώει? 

Δημοσίευση
στις πριν 9 ώρες, ο/η Christi.D. είπε:

Κατάλαβα! Κι εγώ με γάλα ψημένο ξεκίνησα!εσύ δεν είδες κάποιο σημάδι στο μωρό ότι το ενοχλεί; 

Γιατί στον δικό μου φούντωσε το έκζεμα 

Πόσο καιρό σού πήρε να τα εισάγεις όλα τα γαλακτοκομικα; 

Δεν έχω δει κάποιο σημάδι..σχεδόν μήνα μου έχει πάρει είμαι στο γιαουρτι τωρα..

Δημοσίευση
στις πριν 11 λεπτά, ο/η μαμά12345 είπε:

Πόοοο τελείως διαφορετικά τα πράγματα...πραγματικά...όλη η κατάσταση σκέτη ανασφάλεια είναι..εσύ σ αυτή τη φάση τι έχεις δώσει? Αλεσμένα τρώει? 

Εγώ έχω κάνει εισαγωγή μήλο, αχλαδι, μπανάνα, πορτοκαλί μανταρίνι μανγκο δαμάσκηνο, ακτινιδιο ,Αβοκάντο, βρωμη, Σιμιγδάλι, πατατα, καροτο, γλυκοπατατα, μπροκολο, κουνουπιδι, Μακαρόνια, ρυζι, Κοτοπουλο αρνι.

Αλεσμένα ναι απο τον 8ο ξεκίνησα να πατάω με το πιρούνι τα μισά και τα άλλα στο μπλέντερ να κάνω τη μετάβαση άλλα δε βλέπω να ενθουσιαζεται  με τα κομμάτια πολύ, το προτιμάει αλοιφή οποτε εμεινα στο μισα μισα.  Ενώ της δίνω στα χέρια καροτακια μπανάνα κτλ ποτέ δε τα βάζει στο στόμα τα θέλει μόνο για να τα επεξεργαζεται.

Δημοσίευση
στις πριν 4 ώρες, ο/η Zenia z είπε:

Δεν έχω δει κάποιο σημάδι..σχεδόν μήνα μου έχει πάρει είμαι στο γιαουρτι τωρα..

Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση! 

Να συνεχίσετε έτσι με την εισαγωγή γαλακτοκομικων εύχομαι!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Και εγω πιστευω δυστυχως οτι υπαρχουν τετοιες περιπτωσεις γιαυτο πολλες φορες ισως πρεπει να αποφευγουμε καποιους και μονο απο ενστικτο. Εσεις που κυκλοφορειτε κιολας κοριτσια μου να βαζετε και ενα ματακι δεν ειναι μονο χαριτωμενο ειναι και χρησιμο καμια φορα☺️☺️
    • @ΜαρίαΔημήτρης ναι κ γω πιστευω στην αρνητική ενέργεια π έχει ένας άνθρωπος. Αυτό π λέμε μένει τ ματι του πάνω σου ρε παιδι μου. 
    • Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση!  Να συνεχίσετε έτσι με την εισαγωγή γαλακτοκομικων εύχομαι!!  
    • Αχ αυτό με τα σημάδια πόσο σε καταλαβαίνω! Γερά να ειναι τα παιδάκια μας!  Επίσης εγώ πιστεύω πολυ στην αρνητικη ενέργεια ενός ανθρώπου.  Και μην γελάσετε αλλά το Σάββατο με είδε μια που οπότε την βλέπω όλο κάτι γίνεται και η συγκεκριμένη είχε γυρίσει και είπε όταν έμαθε πως είμαι έγκυος πριν 3 βδομάδες πως γιατί κάνω δεύτερο και αν έχω λεφτά να το συντηρησω και την Κυριακή έπαθα αυτό που έπαθα.  
    • Τώρα έρχεσαι στα λόγια μου, όλα είναι υποκειμενικά ... Γεννώντας ένα παιδί προφανώς και δεν σβήνουν ξαφνικά όλες οι άλλες μας ιδιότητες, ο,τι υπήρξαμε και ότι συνεχίζουμε να είμαστε, οι ανάγκες μας, οι ιδιότητές μας, τα χαρακτηριστικά μας. Δεν είμαστε μόνο μανάδες αλλά και πολλά άλλα ταυτόχρονα. Όμως το πώς αισθάνεται η καθεμία διαφέρει και δεν έχει να κάνει με ενοχική συμπεριφορά. Εφόσον ρωτάς τη γνώμη μας- που για μένα η γνώμη των άλλων, πολλώ δε μάλλον άγνωστων ανθρώπων,  μικρή σημασία έχει σε τέτοια θέματα - εγώ δεν θα άφηνα το μωρό σε ανθρώπους με τους οποίους δεν έχει καθημερινή επαφή. Θα μου έκλεβε μεγάλο κομμάτι από τη χαρά του ταξιδιού. Θα ήθελα να είμαι σίγουρη ότι σε έναν πυρετό, μια αδιαθεσία, σε ανάγκη για μια γνώριμη αγκαλιά πριν τον ύπνο, θα να το διαχειριστούν με τρόπο ασφαλή και με τρόπο που να καλύπτει τις συναισθηματικές ανάγκες όλων. Είναι σε μια ηλικία που αντιλαμβάνεται την απουσία του βασικού φροντιστή του. Και σκοπός είναι να περνάμε όλοι καλά- και εμείς αλλά και το μωρό. Όμως, δεν υπάρχει μόνο ένας δρόμος για να μεγαλώνει ένα παιδί, υπάρχουν πολλοί. Οπότε, αφού το έχεις αποφασίσει, απολαύστε το!
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...