Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Καλησπέρα κορίτσια μου και καλή Κυριακή. 

Εμείς μια χαρά σήμερα. Κοιμήθηκε επιτέλους σερί 11 ώρες στην κούνια της για 1η φορά!!! Ξύπνησε στις 8, θήλασε και μετά πήγαμε εκκλησία. Έφαγε 87γρ. φρουτόκρεμα χωρίς κόπο (μπανάνα, μήλο, αβοκάντο, μανταρίνι) και μετά πήγαμε στο παιδικό καρναβάλι. Τώρα ετοιμαζόμαστε για το μεσημεριανό (κοτόπουλο, λάχανο, γλυκοπατάτα, καρότο, άνηθο).

Δημοσίευση

Αχ βρε κορίτσια μου, πείτε με χαζή ή τρελή... ότι θέλετε... Μάζεψα το αυγό και την καλαθούνα σήμερα και μ' έπιασαν τα κλάματα! Είναι ακόμα και οι ορμόνες που κάνουν πάρτι... είναι και που μόλις τελείωσα από περίοδο... Όλα μαζί αλλά συγκινήθηκα που μεγάλωσε το κοριτσάκι μου!

Δημοσίευση
στις πριν 25 λεπτά, ο/η Katiana1987 είπε:

Αχ βρε κορίτσια μου, πείτε με χαζή ή τρελή... ότι θέλετε... Μάζεψα το αυγό και την καλαθούνα σήμερα και μ' έπιασαν τα κλάματα! Είναι ακόμα και οι ορμόνες που κάνουν πάρτι... είναι και που μόλις τελείωσα από περίοδο... Όλα μαζί αλλά συγκινήθηκα που μεγάλωσε το κοριτσάκι μου!

Κορίτσι μου σε καταλαβαίνουμε απόλυτα γτ παίρναμε το ίδιο! Μεγαλώνουν πολύ γρήγορα 🥺🥺 

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Katiana1987 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια μου και καλή Κυριακή. 

Εμείς μια χαρά σήμερα. Κοιμήθηκε επιτέλους σερί 11 ώρες στην κούνια της για 1η φορά!!! Ξύπνησε στις 8, θήλασε και μετά πήγαμε εκκλησία. Έφαγε 87γρ. φρουτόκρεμα χωρίς κόπο (μπανάνα, μήλο, αβοκάντο, μανταρίνι) και μετά πήγαμε στο παιδικό καρναβάλι. Τώρα ετοιμαζόμαστε για το μεσημεριανό (κοτόπουλο, λάχανο, γλυκοπατάτα, καρότο, άνηθο).

Κορίτσια θρίαμβος το μεσημεριανό (για τα δικά μας δεδομένα). 169γρ. χωρίς κόπο!!!

Δημοσίευση
στις πριν 45 λεπτά, ο/η Katiana1987 είπε:

Κορίτσια θρίαμβος το μεσημεριανό (για τα δικά μας δεδομένα). 169γρ. χωρίς κόπο!!!

Μπράβο στο κορίτσι!! 🤗🤗🧿

Να ρωτήσω μήπως κάνω εγώ κάτι λάθος και δεν τρώει το παιδί μου; Εσάς πώς ξεκίνησαν να τρώνε; Γεύτηκε το μωρό ένα κουταλάκι και αφού του άρεσε άνοιγε μετά το στόμα και έτρωγε; Μπορεί η ερώτηση να φαίνεται εντελώς χαζή αλλά έχω αρχίσει να απελπίζομαι..

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η nanouko είπε:

Μπράβο στο κορίτσι!! 🤗🤗🧿

Να ρωτήσω μήπως κάνω εγώ κάτι λάθος και δεν τρώει το παιδί μου; Εσάς πώς ξεκίνησαν να τρώνε; Γεύτηκε το μωρό ένα κουταλάκι και αφού του άρεσε άνοιγε μετά το στόμα και έτρωγε; Μπορεί η ερώτηση να φαίνεται εντελώς χαζή αλλά έχω αρχίσει να απελπίζομαι..

Άντε καλέ!!! Τίποτα δεν κάνεις λάθος! Θέλει πολύ υπομονή κι επιμονή! Εγώ την 1η βδομάδα την πίεζα πολύ! Είχαμε δράματα! Μετά αποφάσισα να της δίνω κι όσο κι άμα φάει! Υπάρχουν ακόμα μέρες που δεν έχει φάει πάνω από 20γρ. όλη μέρα! Μην απελπίζεσαι!!! Θα φάει όταν θα θέλει εκείνος.

Δημοσίευση
στις πριν 3 ώρες, ο/η nanouko είπε:

Μπράβο στο κορίτσι!! 🤗🤗🧿

Στην αρχή την έβαλα το κουταλάκι μέσα στο στόμα μετά αν της αρέσει ανοίγει το στόμα της μια χαρά από μόνη της αν δεν το σφραγίζει 🤷‍♀️

σήμερα έφαγε φρούτα 120 

απόγευμα το κοτόπουλο που ήρθα στην πεθερά μου δεν το έφαγε το περίμενα γιατί δεν είχε καλό ράβδο μπλέντερ και δεν έλιωσα καλά οπότε έφαγε 4 κουταλάκια και το παράτησα 

εγώ γενικά δεν ζορίζω πολύ δεν τα παρατάω και με το πρώτο που αρνείτε βέβαια...

δεν νομίζω ότι κάνεις κάτι λάθος θέλει υπομονή δεν τρωει καθόλου ; 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Στην αρχή την έβαλα το κουταλάκι μέσα στο στόμα μετά αν της αρέσει ανοίγει το στόμα της μια χαρά από μόνη της αν δεν το σφραγίζει 🤷‍♀️ σήμερα έφαγε φρούτα 120  απόγευμα το κοτόπουλο που ήρθα στην πεθερά μου δεν το έφαγε το περίμενα γιατί δεν είχε καλό ράβδο μπλέντερ και δεν έλιωσα καλά οπότε έφαγε 4 κουταλάκια και το παράτησα  εγώ γενικά δεν ζορίζω πολύ δεν τα παρατάω και με το πρώτο που αρνείτε βέβαια... δεν νομίζω ότι κάνεις κάτι λάθος θέλει υπομονή δεν τρωει καθόλου ; 
    • Σε καταλαβαίνω απόλυτα! Εχω κι εγώ πολύ άγχος και συνεχείς σκέψεις.. σκέψεις.. σκέψεις.. δε με αφήνουν το βράδυ να ηρεμήσω.. τότε τα σκέφτομαι όλα!! τη μέρα το μυαλό με τη δουλειά λίγο ξεχνιέται.. αλλά και πάλι τελευταία είναι έντονα τα συναισθήματα.
    • @Katerina1990 μου το ίδιο νιώθω κι εγώ έχω πολύ αγωνία και άγχος όσο περνάνε οι μέρες γιατί ξέρω ότι τα περιθώρια μέρα με τη μέρα στενεύουν μη σου πω και ώρα με την ώρα.. το βράδυ δε μπορώ να κοιμηθώ (εκτός του ότι παω συνέχεια τουαλέτα) αλλά αν ξυπνήσω δύσκολα θα με ξαναπιάσει ο ύπνος με κατακλύζουν οι σκέψεις προτρέχω.. λεω τωρα αν με πιασουν οι πονοι τι θα κανω? να ξυπνησω τον αντρα μου.. και τα παιδια; τι θα γίνει??  ποιος θα τα προσέχει;;; ποιος θα τα πάει σχολείο το πρωί αν με πιάσει τώρα;; πόση ώρα έχω στη διάθεσή μου;; τι θα κανουμε? ειμαι ετοιμη? τα πραγματα;;; αν ξεχασω κάτι; πως θα φτασω μεχρι εκει αν ποναω πολύ;; θα πονάω πολύ; πως ειναι όταν πονάς τα έχω ξεχάσει.. το μωρό θα είναι εντάξει; θα ζοριστώ? θα ζοριστεί? θα είναι εύκολα θα είναι διαφορετικά;; θα είναι ίδια;; θα πάρει πολύ ώρα;; αυτά και άλλα πολλά περνάνε καθημερινά από το μυαλό μου συνεχώς οι ίδιες σκέψεις.. .όπως καταλαβαίνεις με όλα αυτά το έχω κάψει τελείως.
    • Άντε καλέ!!! Τίποτα δεν κάνεις λάθος! Θέλει πολύ υπομονή κι επιμονή! Εγώ την 1η βδομάδα την πίεζα πολύ! Είχαμε δράματα! Μετά αποφάσισα να της δίνω κι όσο κι άμα φάει! Υπάρχουν ακόμα μέρες που δεν έχει φάει πάνω από 20γρ. όλη μέρα! Μην απελπίζεσαι!!! Θα φάει όταν θα θέλει εκείνος.
    • Εδώ κορίτσια εκτός από 3η μέρα περιόδου μάλλον κρύωσα κιόλας νιώθω πολύ down, γενικά έχω βουλιάξει για τα καλά στη σπηλιά 😆 αλλά ξέρω ως δια μαγείας σε καμιά βδομάδα το πολύ θα έχω επανέλθει πλήρως και θα μπω πάλι love zone.  Ο σύζυξ βγήκε χθες με έναν φίλο και του μίλησε λίγο για τη φάση μας και ο φίλος του είπε ότι με την γυναίκα του για το πρώτο παιδί έκαναν μισό χρόνο με τεστ με ρολόι κλπ και δεν ερχοταν και μόλις τους είπε ο γιατρός να χαλαρώσουν να αφήσουν το ρολόι και θα ρθει στην ώρα του, τότε ήρθε το μπεμπέ τους. Αυτο το λέω για όλες, γενικά θέλει χαλάρωση η φάση όσο γίνεται.. αφού ο δικός μου μου είπε ότι κάθε πρωί που άκουγε το θερμόμετρο υποσυνείδητα κι εκείνου του δημιουργούνταν στρες αν είμαι στις γόνιμες αν πιάσαμε κλπ. 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...