Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 3 λεπτά, ο/η Katiana1987 είπε:

Εγώ τώρα βράζω μοσχάρι. Θα βάλω σελινόριζα, καρότο, κολοκυθάκι και μοσχάρι. Α να δω σήμερα τι θα κάνει!

Αντε καλή επιτυχία περιμένουμε νέα 

εμενα κοιμαται η μπέμπα έχει καμιά ώρα τώρα οπότε όταν σηκωθεί να το δοκιμάσουμε το φαγητό μικρό καλάθι κρατάω την βλέπω βγήκε ιδιότροπη με το φαγητό 😂

Δημοσίευση
στις πριν 35 λεπτά, ο/η nanouko είπε:

Χαχαχαχαχαχαχα τίποτα ακόμη εγώ! Τα πινάκια περιόδου συνεχίζονται! Αν είχα επαφές θα έκανα τεστ αλλά εδώ και δύο μήνες η μόνη επαφή ήταν του Αγίου Βαλεντίνου 😀😀 Εγώ νομίζω στην ωορρηξία μου ελαττώθηκε!

Νομίζω μόνο εσύ έχεις μείνει χωρίς περίοδο ε; 
καλά άστο με τις επαφές ζόρικα τα πράγματα, εχτές κατάφερα εγώ γιατί είμασταν και άρρωστοι τόσο καιρό 😂

Δημοσίευση

@Katiana1987 μακάρι να μην έχεις κανένα θέμα με το γάλα σου!  Στο εύχομαι ολόψυχα! 

εγώ ενα δεκαήμερο τουλάχιστον έχω μειωμένο 

@Barbiee πέφτουν χωρίς σταματημό τα μαλλιά κι ας θηλάζω ακόμα! (Θα σου στείλω μνμ για το όνομα μου στο fb)

Δημοσίευση
στις πριν 47 λεπτά, ο/η Elk είπε:

Και καλά μου λέει μόνο τον ζωμό σε περίπτωση αλλεργίας να το κάνουμε σιγά σιγά για αυτό ρωταω αν το κάνετε και εσείς έτσι ή μόνο εμένα το πάει τόσο σιγά σιγά 😅

καλά εσένα είναι πολύ φαγανός φτου φτου 🧿

εμένα δεν μου το είπε για περίπτωση αλλεργίας...αλλα για να του ερθει πιο ομαλα η γεύση 🤷

Δημοσίευση
στις πριν 5 λεπτά, ο/η Barbiee είπε:

εμένα δεν μου το είπε για περίπτωση αλλεργίας...αλλα για να του ερθει πιο ομαλα η γεύση 🤷

Εγώ να σου πω την αλήθεια νομίζω για αλλεργία μου το είπε αλλά επειδή πέρασαν και κάτι χρόνια από τότε που μου τα είπε στην μεγάλη στο λέω με επιφύλαξη γιατί για την μπέμπα ακόμα δεν έχω πάει να μου δώσει οδηγίες για την εισαγωγή στο κρεας απλά την έστειλα μνμ (φωτό το χαρτί που είχα από τις οδηγίες) και αν μπορώ να προχωρήσω με την εισαγωγή γιατί είμαι που είμαι αρκετά πίσω εεε μην μείνω και άλλο μέχρι να πάω 

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Katiana1987 είπε:

Να το ξανά ανοίξεις και να έρθεις κι εκεί στην παρέα μας!!!

στις πριν 2 ώρες, ο/η Barbiee είπε:

εμενα εντωμεταξυ μου φαίνεται περίεργο κάποιος πλέον να μην εχει φβ😂 (δεν το λέω με κακο τρόπο)

είμαι πιο πολύ του ινσταγκραμ! στο φεις παλιά ήμουν συνέχεια!! αλλά μόιλις βγήκε το ινσταγκραμ πήγα εκεί

Δημοσίευση
στις πριν 3 λεπτά, ο/η nanouko είπε:

είμαι πιο πολύ του ινσταγκραμ! στο φεις παλιά ήμουν συνέχεια!! αλλά μόιλις βγήκε το ινσταγκραμ πήγα εκεί

κατάλαβα ναι! εντάξει κορίτσι μου... αυτά επιλογές είναι... εσύ κάνεις ότι θες😍

Δημοσίευση
στις πριν 3 ώρες, ο/η Christi.D. είπε:

@Katiana1987 μακάρι να μην έχεις κανένα θέμα με το γάλα σου!  Στο εύχομαι ολόψυχα! 

εγώ ενα δεκαήμερο τουλάχιστον έχω μειωμένο 

@Barbiee πέφτουν χωρίς σταματημό τα μαλλιά κι ας θηλάζω ακόμα! (Θα σου στείλω μνμ για το όνομα μου στο fb)

Τι να σου πω! Για την ώρα δεν έχω καταλάβει κάτι. 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...