Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η Barbiee είπε:

μεχρι τώρα έδινα Almiron, τωρα θα το γυρίσω σε frisomel και εγώ! γιατί τώρα θα κάνουμε τη μετάβαση απο το νούμερο 1 στο 2 και θα αλλάξω και εταιρεία... μήπως του αρέσει πιο πολύ και τρώει πιο πολύ...δεν ξέρω τι να πω και εγώ 🤷

δεν είναι κουραστικό αυτό; εμένα και οταν θήλαζα δεν τον έπαιρνε ποτέ ο ύπνος στο στήθος!

Κι εγώ για αυτό άλλαξα εταιρία ..στην αρχή του έδινα sanilac...μήπως πιει παραπάνω..αλλά πουυυυ..εν τέλη απλά τρώει πολύ φαγητό κ χορταινει αυτό κατάλαβα 

Δημοσίευση
στις πριν 17 λεπτά, ο/η μαμά12345 είπε:

Κι εγώ για αυτό άλλαξα εταιρία ..στην αρχή του έδινα sanilac...μήπως πιει παραπάνω..αλλά πουυυυ..εν τέλη απλά τρώει πολύ φαγητό κ χορταινει αυτό κατάλαβα 

εμένα ούτε φαγητό τρώει 😂🤷 θα δείξει

Δημοσίευση
στις πριν 3 ώρες, ο/η Barbiee είπε:

μεχρι τώρα έδινα Almiron, τωρα θα το γυρίσω σε frisomel και εγώ! γιατί τώρα θα κάνουμε τη μετάβαση απο το νούμερο 1 στο 2 και θα αλλάξω και εταιρεία... μήπως του αρέσει πιο πολύ και τρώει πιο πολύ...δεν ξέρω τι να πω και εγώ 🤷

δεν είναι κουραστικό αυτό; εμένα και οταν θήλαζα δεν τον έπαιρνε ποτέ ο ύπνος στο στήθος!

Είναι στο παιδί εμένα το βράδυ πάμε μέσα για ύπνο την βάζω στήθος κοιμάται την αφήνω λίκνο και ξαπλώνω και εγώ με την μεγάλη αν κάνω και φύγω να πάω να κάτσω στο σαλόνι πιστεύω θα ξυπνήσει 😂

Δημοσίευση

@Barbiee άσχετο αλλά επειδή θυμάμαι τι έλεγες για τον μικρό σου και τις στερεές να σου πω ότι κι εμένα δεν είναι πολύ φαν! με κοιτάζει με απορία και αηδία όταν του δίνω να φάει και μετά από μερικές κουταλιές τεντωνεται του τύπου παρτε με από δω δεν περνάω καλά! 😅😅

Ελπίζω στα φρούτα να αλλάξει τροπάριο! 

Δημοσίευση
στις πριν 3 λεπτά, ο/η Christi.D. είπε:

@Barbiee άσχετο αλλά επειδή θυμάμαι τι έλεγες για τον μικρό σου και τις στερεές να σου πω ότι κι εμένα δεν είναι πολύ φαν! με κοιτάζει με απορία και αηδία όταν του δίνω να φάει και μετά από μερικές κουταλιές τεντωνεται του τύπου παρτε με από δω δεν περνάω καλά! 😅😅

Εντάξει είναι κ πολύ νωρίς..θέλουν χρόνο να συνηθίσουν🥰

Δημοσίευση

Η Ισμήνη-Μαρία βρε κορίτσια, αν της αρέσει η τροφή μπορεί να φάει και 100 γραμμάρια με τη μια... Αν δεν της αρέσει όμως, στο 2ο κουταλάκι έχει αμπαρώσει τα χείλια και ξεκινάει την γκρίνια! 

Νερό δεν πίνει βρε κορίτσια και δεν ξέρω τι άλλο να κάνω. Ακόμα και με σύριγγα προσπάθησα και μου το φτύνει. 

Όσο για το γάλα πριν τον ύπνο, επειδή θηλάζω, δίνω μέχρι να κοιμηθεί.

Δημοσίευση
στις πριν 49 λεπτά, ο/η Katiana1987 είπε:

Η Ισμήνη-Μαρία βρε κορίτσια, αν της αρέσει η τροφή μπορεί να φάει και 100 γραμμάρια με τη μια... Αν δεν της αρέσει όμως, στο 2ο κουταλάκι έχει αμπαρώσει τα χείλια και ξεκινάει την γκρίνια! 

Νερό δεν πίνει βρε κορίτσια και δεν ξέρω τι άλλο να κάνω. Ακόμα και με σύριγγα προσπάθησα και μου το φτύνει. 

Και εμένα κάπως έτσι αν δεν της αρέσει κάτι δεν τρώει με τίποτα άσε που αναγουλιάζει κιόλας της έρχεται να κάνει εμετό εεε τα παρατάω και εγώ μετά 

νερό εμένα πίνει λίγο μην φανταστείς 

Δημοσίευση

Εμείς κορίτσια όλοι άρρωστοι ο άντρας μου χάλια έχει 7 μέρες τώρα με βήχα έκλεισε η φωνή του μπούκωμα εξάντληση έκανε και μια μέρα πυρετό 

η μεγάλη έκανε 2 μέρες λίγο πυρετό και μπούκωμα τώρα είναι οκ η μόνη που είναι καλά 😂

εμένα με πονάει λίγο ο λαιμός και λίγο μπούκωμα 

και η μπέμπα  έχει καταρροή μου έκανε 2 φορές πυρετό αλλά ευτυχώς όχι πολύ 38 τώρα έχει 12 ώρες δεν ανέβασε άλλο αλλά πιστεύω την νύχτα θα ξανά κάνει 

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Christi.D. είπε:

Χαχαχα γέλασα με το πάρτε με από εδώ δεν περνάω καλά 😂 

και εμένα κάπως έτσι αντιδράει στα λαχανικ,  με τα φρούτα τα πάμε καλύτερα 

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η Katiana1987 είπε:

Κ μένα νερό καθόλου δεν θέλει. Προσπαθώ κ εγώ με το κουταλάκι να της δώσω γιατί από μπιμπερο κ 2 ποτηρια που της δοκίμασα δεν πίνει καθόλου.

Αλλά φαντάζομαι κι αυτό θέμα χρόνου είναι. Κάποια στιγμή θα πιουν.

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Elk είπε:

Εμείς κορίτσια όλοι άρρωστοι ο άντρας μου χάλια έχει 7 μέρες τώρα με βήχα έκλεισε η φωνή του μπούκωμα εξάντληση έκανε και μια μέρα πυρετό 

η μεγάλη έκανε 2 μέρες λίγο πυρετό και μπούκωμα τώρα είναι οκ η μόνη που είναι καλά 😂

και η μπέμπα  έχει καταρροή μου έκανε 2 φορές πυρετό αλλά ευτυχώς όχι πολύ 38 τώρα έχει 12 ώρες δεν ανέβασε άλλο αλλά πιστεύω την νύχτα θα ξανά κάνει 

Ωχ περαστικα σας. Ελπίζω να περάσει γρήγορα κ να συνέλθετε!

Εμένα η μεγάλη την προηγούμενη εβδομάδα έπαθε γαστρεντεριτιδα αλλά ευτυχώς οι υπόλοιποι την γλιτώσαμε!

Δημοσίευση

Εμένα ρε κορίτσια ούτε φρούτα, μήλο, μπανάνα, αχλάδι σε διάφορους συνδυασμούς και αναλογίες, ούτε λαχανικά, πατάτα, καρότο, κολοκύθι, θέλει..δεν ξέρω τι να κάνω..και αύριο λέω και να προσθέσω και μοσχάρι..τα φτύνει, γυρνάει το κεφάλι και μετά από λίγο θέλει να σηκωθεί και απ' την καρέκλα.. υπάρχει κάτι που να αρέσει στα περισσότερα μωρά; Να δοκιμάσω λέτε γλυκοπατάτα; Ή αβοκάντο; Καλά σιγά σιγά όλα θα τα δώσω, αλλά να δω λίγο να τρώει να πάρω τα πάνω μου κι εγώ! 

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Elk είπε:

Περαστικά σας οικογενειακώς κορίτσι μου! 

Δημοσίευση

@Elk αρχικά περαστικά σε όλους σας!! Όσο για τις στερεές τον περίμενα πιο φαγανο αλλά πιστεύω θα προτιμά το γλυκό γενικά!  Η έκφραση πάντως όταν τρώει είναι σαν να λέει αυτή ακριβώς την ατάκα 😅😅

@nanouko εγώ απόεγώ τριτη μέρα που έβαλα γλυκοπατατα πάει λίγο καλύτερα (ας πούμε)  επίσης όντως αρκετές είπαν για το αβοκαντο ότι βοηθάει! Δεν χάνεις κάτι να δοκιμάσεις 

Δημοσίευση

@Elkμου περαστικά σας..! Έχουμε 3 εβδομάδες εμείς με γρίπη α και πιο πριν άλλη ίωση..  εύχομαι τουλάχιστον να τη γλυτώσει το μωρό!

@nanoukoλυκοπατάτα είναι ωραία και το παντζάρι θα σου έλεγα εγώ...είναι γλυκο

Δημοσίευση

Ευχαριστώ κορίτσια μου έχω λίγο το λαιμό μου αλλά όχι κάτι φοβερό … τώρα η μπέμπα έχει 24 ωρο δεν έκανε άλλο πυρετό και η μεγάλη έχει μέρες να κάνει πυρετό πιστεύω το περάσαμε ελαφριά μόνο ο άντρας μου είναι χάλια ακόμα 10 μέρες έτσι 

Δημοσίευση
στις πριν 12 ώρες, ο/η nanouko είπε:

Εμένα ρε κορίτσια ούτε φρούτα, μήλο, μπανάνα, αχλάδι σε διάφορους συνδυασμούς και αναλογίες, ούτε λαχανικά, πατάτα, καρότο, κολοκύθι, θέλει..δεν ξέρω τι να κάνω..και αύριο λέω και να προσθέσω και μοσχάρι..τα φτύνει, γυρνάει το κεφάλι και μετά από λίγο θέλει να σηκωθεί και απ' την καρέκλα.. υπάρχει κάτι που να αρέσει στα περισσότερα μωρά; Να δοκιμάσω λέτε γλυκοπατάτα; Ή αβοκάντο; Καλά σιγά σιγά όλα θα τα δώσω, αλλά να δω λίγο να τρώει να πάρω τα πάνω μου κι εγώ! 

Εμένα αυτό που της άρεσε είναι μπανάνα αχλάδι αλλά να είναι ώριμα βάζω πιο πολύ αχλάδι γιατί της θέλει λίγο πιο αραιές τις κρέμες της 

Γλυκοπατάτες δοκίμασα αλλά δεν.. και κολοκύθα αντί για κολοκυθάκια πάλι δεν της άρεσαν 🤷‍♀️

Κάπου διάβασα πως το θέμα στα μωρά με τις κρέμες δεν είναι λέει τόσο η γεύση που τους ενοχλεί αλλά υφή της κρέμας 🤷‍♀️

Δημοσίευση
στις πριν 38 λεπτά, ο/η Elk είπε:

Εμένα αυτό που της άρεσε είναι μπανάνα αχλάδι αλλά να είναι ώριμα βάζω πιο πολύ αχλάδι γιατί της θέλει λίγο πιο αραιές τις κρέμες της 

Γλυκοπατάτες δοκίμασα αλλά δεν.. και κολοκύθα αντί για κολοκυθάκια πάλι δεν της άρεσαν 🤷‍♀️

Κάπου διάβασα πως το θέμα στα μωρά με τις κρέμες δεν είναι λέει τόσο η γεύση που τους ενοχλεί αλλά υφή της κρέμας 🤷‍♀️

στις πριν 1 ώρα, ο/η μαμά12345 είπε:

@Elkμου περαστικά σας..! Έχουμε 3 εβδομάδες εμείς με γρίπη α και πιο πριν άλλη ίωση..  εύχομαι τουλάχιστον να τη γλυτώσει το μωρό!

@nanoukoλυκοπατάτα είναι ωραία και το παντζάρι θα σου έλεγα εγώ...είναι γλυκο

στις πριν 12 ώρες, ο/η Christi.D. είπε:

@Elk αρχικά περαστικά σε όλους σας!! Όσο για τις στερεές τον περίμενα πιο φαγανο αλλά πιστεύω θα προτιμά το γλυκό γενικά!  Η έκφραση πάντως όταν τρώει είναι σαν να λέει αυτή ακριβώς την ατάκα 😅😅

@nanouko εγώ απόεγώ τριτη μέρα που έβαλα γλυκοπατατα πάει λίγο καλύτερα (ας πούμε)  επίσης όντως αρκετές είπαν για το αβοκαντο ότι βοηθάει! Δεν χάνεις κάτι να δοκιμάσεις 

Ευχαριστώ κορίτσια!! Σκέφτηκα μήπως να τα αφήνω και περισσότερη ώρα εκτός ψυγείου τα φρούτα μήπως του φαίνονται και κρύα!

Δημοσίευση
στις πριν 31 λεπτά, ο/η nanouko είπε:

Κορίτσια να σας ρωτήσω! Πλέον πόσους ημερήσιους τόνους σας κάνουν; Και πόση ώρα κάθονται ξύπνια; Εμένα 3 ημερήσιους, σπάνια θα βγούνε 2 και μέχρι 3 ώρες ξύπνιος!

Πάντως εγώ τα φρούτα μόνιμα εκτός ψυγείου τα έχω...τώρα που κάνει και κρύο είναι μια χαρά....έτσι ακριβώς κι εμείς..3 ημερήσιους ..το πρωί και τ απόγευμα κοιμαται 45 λεπτά με 1 ώρα και το μεσημέρι 2-2:30 ώρες σε

Δημοσίευση
στις πριν 43 λεπτά, ο/η nanouko είπε:

Κορίτσια να σας ρωτήσω! Πλέον πόσους ημερήσιους τόνους σας κάνουν; Και πόση ώρα κάθονται ξύπνια; Εμένα 3 ημερήσιους, σπάνια θα βγούνε 2 και μέχρι 3 ώρες ξύπνιος!

Καλημεραααα...εμένα 3 ημερήσιους...πρωί απόγευμα από 40 λεπτά και το μεσημέρι 2ωρο και παραπάνω...Σήμερα στήσαμε και το πάρκο και έχει ξετρελαθει...

Δημοσίευση
στις πριν 14 ώρες, ο/η nanouko είπε:

Εγώ αυτό που είδα ότι της αρέσει πολύ είναι οι βανίλιες, ο ανανάς από φρούτα και το μπρόκολο και το σπανάκι από λαχανικά. Παντζάρι δεν έχω δοκιμάσει ακόμα να σου πω την αλήθεια.

Δημοσίευση

Καλησπέρα κορίτσια μου. 

Η Ισμήνη-Μαρία το έχει χάσει λίγο με τα ημερήσια naps... Κοιμάται όποτε να 'ναι και εδώ και 2 βδομάδες περίπου κοιμάται για μισή ώρα και ξυπνάει. Το βράδυ αύξησε όμως τις ώρες ύπνου της. Δηλαδή τώρα κοιμάται 9:00-8:00. Προσπαθώ σιγά σιγά να της το φέρω λίγο πιο νωρίς. 

Εχθές επίσης έκανα την πρώτη απόπειρα να κοιμηθεί στην κούνια της και απέτυχα παταγωδώς.

@μαμά12345και @Elkπεραστικά σε όλους σας!!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...