Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 3 ώρες, ο/η Elk είπε:

Εγώ όταν την βάζω μπρούμυτα σηκώνει λίγο τον πωπω της σαν να προσπαθεί να μπουσουλήσει αλλά έχει δρόμο πολύ ακόμα για να τα καταφέρει δεν τη βαζω πολύ μπρούμυτα μέσα στην μέρα ομως και εγώ κάπως το αμελώ 

φωνούλες εμένα κάνει μπαμπαλισμα όχι ακόμα 

Και από ανάσκελα γύρισε μπρούμυτα αλλά δεν το κάνει συχνά 2 -3 φορές το έχει κάνει μόνο 

την βάζω να κάθετε στο πωπω κρατάει λίγο ισορροπία και μετά γέρνει 😂

εεε αυτά για την ώρα 

Χεχε θα έχει πολύ πλάκα! Εμένα μέχρι πρόσφατα πολύ λίγο ήθελε μπρούμυτα, τώρα που το έμαθε μόνος του κάθεται!

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η nanouko είπε:

Χεχε θα έχει πολύ πλάκα! Εμένα μέχρι πρόσφατα πολύ λίγο ήθελε μπρούμυτα, τώρα που το έμαθε μόνος του κάθεται!

Και εμένα δεν έχει πολύ καιρό που το έμαθε μην νομίζεις καμία βδομάδα ; Κάπου εκεί 

Και εμένα στο 8 μήνα περίπου περιμένω πως σταθεί μόνη της χωρίς στηρίξει 

Δημοσίευση
στις πριν 6 ώρες, ο/η nanouko είπε:

🥺🥺 Μεγαλώνουν πολύ γρήγοραααα..

Κορίτσια σε τι φάση είναι τα μωράκια σας; Εμένα στριφογυρίζει αλλά δε νομίζω προσπαθεί να μπουσουλησει! Μπαμπαλίζουμε όμως φουλ!

Εμένα πάλι ρε κοριτσια κάνει λίγα πράγματα ακόμα. Προς το παρόν μπορεί να γυρίσει μόνο από ανάσκελα μπρούμυτα, το αντίθετο ούτε που το έχει προσπαθήσει ακόμα. Βγάζει φωνούλες αλλά δεν μπαμπαλιζει καθολου. Αυτόν τον μήνα ας πούμε δεν έκανε τίποτα καινούριο.

Εντωμεταξύ δεν κάθεται κ πουθενά, μπρούμυτα δεν θέλει κ ανάσκελα όταν είναι προσπαθεί όλη την ώρα να σηκωθεί κ επειδή δεν τα καταφέρνει μετά νευριάζει κ κλαίει🙄

Ενώ η μεγάλη μου τα έκανε όλα αυτά πολύ νωρίς κ μου φαίνεται μεγάλη η διαφορά!

Δημοσίευση
στις πριν 46 λεπτά, ο/η katerinayia είπε:

Εμένα πάλι ρε κοριτσια κάνει λίγα πράγματα ακόμα. Προς το παρόν μπορεί να γυρίσει μόνο από ανάσκελα μπρούμυτα, το αντίθετο ούτε που το έχει προσπαθήσει ακόμα. Βγάζει φωνούλες αλλά δεν μπαμπαλιζει καθολου. Αυτόν τον μήνα ας πούμε δεν έκανε τίποτα καινούριο.

Εντωμεταξύ δεν κάθεται κ πουθενά, μπρούμυτα δεν θέλει κ ανάσκελα όταν είναι προσπαθεί όλη την ώρα να σηκωθεί κ επειδή δεν τα καταφέρνει μετά νευριάζει κ κλαίει🙄

Άσε τις συγκρισειιιιιιις.....τα παιδιά είναι διαφορετικά!! Κι εμένα ο δικός μου τώρα γύρισε από μπρούμυτα ανάσκελα έχει 3 μέρες...τίποτα άλλο...κάθεται λίγο αλλά πέφτει εννοείται...α δεν μπορώ να φάω τίποτα εν τω μεταξύ μπροστά του μου τ αρπάζει απ' το χέρι δεν ξέρω αν αυτό πιάνεται στις δεξιότητες😅και σε κάτι άλλο που είναι επίσης καλός είναι στο φαι...Τρώει αβερτα...παίρνει το μπρόκολο και πασαληβει τη μούρη του...

Δημοσίευση
στις πριν 52 λεπτά, ο/η katerinayia είπε:

Μπορεί να σου τα κάνει μαζεμένα αλλά όπως και να 'χει δε χρειάζεται βιασύνη! Εγώ αυτό πιστεύω!! Κι εμένα γκρινιάζει όταν κάτι δεν του βγαίνει! Χαχα

Δημοσίευση
στις πριν 4 λεπτά, ο/η μαμά12345 είπε:

Άσε τις συγκρισειιιιιιις.....τα παιδιά είναι διαφορετικά!! Κι εμένα ο δικός μου τώρα γύρισε από μπρούμυτα ανάσκελα έχει 3 μέρες...τίποτα άλλο...κάθεται λίγο αλλά πέφτει εννοείται...α δεν μπορώ να φάω τίποτα εν τω μεταξύ μπροστά του μου τ αρπάζει απ' το χέρι δεν ξέρω αν αυτό πιάνεται στις δεξιότητες😅και σε κάτι άλλο που είναι επίσης καλός είναι στο φαι...Τρώει αβερτα...παίρνει το μπρόκολο και πασαληβει τη μούρη του...

Και βέβαια πιάνεται 🤗 εμένα ρε κορίτσια κανένα ενδιαφέρον στο φαγητό! Ο,τι και να τρώμε, αυτός μόνο αν δει κανένα πολύχρωμο σκεύος θα δείξει ενδιαφέρον 😂🤦

Δημοσίευση

Κορίτσια μου ξεκινήσαμε κι εμείς λαχανικά!

Δεν θα έλεγα ότι ενθουσιαστηκε 😅😅μάλλον το αντίθετο! 

Αύριο θα φάει γλυκοπατάτες με κολοκυθι! Πιστεύω θα του αρέσει πιο πολύ! 

Κορίτσια εμένα στα κινητικά παρόλο που είναι γίγαντας τα πάει καλά νομίζω! Κάθεται για μερικά δευτερόλεπτα χωρίς να τον κρατάω και άρχισε να γυρνάει από μπρούμυτα ανάσκελα (κάποιες φορές θέλει λίγο βοήθεια) από ανάσκελα μπρούμυτα γυρνάει στον ύπνο του συνήθως γιατί στον ξύπνιο του αποφεύγει συστηματικά να είναι μπρούμυτα! 

Πάντως @katerinayia και μένα ένα διάστημα με αγχωνε οταβ ήταν μικρότερος γιατί δεν γυρνούσε σε ήχους η δεν ακολουθούσε τα αντικείμενα που ήταν μπροστά του όταν τα μετακινουσα, αλλά μια μέρα απλά τα έκανε. 

επίσης και τώρα που άρχισε να ρολαρει έγινε τελείως αποτομα!  Σηκώθηκε ένα πρωί και άρχισε να το κάνει! 

@Barbiee πλέον μου φαίνεται δεν θα μπορούμε να τα αφήνουμε πουθενά! Εσένα που είναι και έτοιμος να μπουσουλησει σε βλέπω σύντομα να παίρνεις πάρκο να τον βάζεις όταν κάνεις δουλειές! 

Δημοσίευση
στις πριν 10 ώρες, ο/η Christi.D. είπε:

Κορίτσια μου ξεκινήσαμε κι εμείς λαχανικά!

Δεν θα έλεγα ότι ενθουσιαστηκε 😅😅μάλλον το αντίθετο! 

Αύριο θα φάει γλυκοπατάτες με κολοκυθι! Πιστεύω θα του αρέσει πιο πολύ! 

Κορίτσια εμένα στα κινητικά παρόλο που είναι γίγαντας τα πάει καλά νομίζω! Κάθεται για μερικά δευτερόλεπτα χωρίς να τον κρατάω και άρχισε να γυρνάει από μπρούμυτα ανάσκελα (κάποιες φορές θέλει λίγο βοήθεια) από ανάσκελα μπρούμυτα γυρνάει στον ύπνο του συνήθως γιατί στον ξύπνιο του αποφεύγει συστηματικά να είναι μπρούμυτα! 

Πάντως @katerinayia και μένα ένα διάστημα με αγχωνε οταβ ήταν μικρότερος γιατί δεν γυρνούσε σε ήχους η δεν ακολουθούσε τα αντικείμενα που ήταν μπροστά του όταν τα μετακινουσα, αλλά μια μέρα απλά τα έκανε. 

επίσης και τώρα που άρχισε να ρολαρει έγινε τελείως αποτομα!  Σηκώθηκε ένα πρωί και άρχισε να το κάνει! 

@Barbiee πλέον μου φαίνεται δεν θα μπορούμε να τα αφήνουμε πουθενά! Εσένα που είναι και έτοιμος να μπουσουλησει σε βλέπω σύντομα να παίρνεις πάρκο να τον βάζεις όταν κάνεις δουλειές! 

εγω να σ πω την αλήθεια θέλω να μπουσουλησει...να μ ακολουθεί όπου πάω...ετσι κ αλλιώς στο σπίτι δεν έχω πολλά πράγματα για να πω οτι θα χτυπήσει ή κατι θα τραβήξει πχ. οπότε με βολεύει πολύ απο το να τον έχω στην αγκαλιά όλη την ώρα!

Δημοσίευση
στις πριν 17 λεπτά, ο/η Barbiee είπε:

εγω να σ πω την αλήθεια θέλω να μπουσουλησει...να μ ακολουθεί όπου πάω...ετσι κ αλλιώς στο σπίτι δεν έχω πολλά πράγματα για να πω οτι θα χτυπήσει ή κατι θα τραβήξει πχ. οπότε με βολεύει πολύ απο το να τον έχω στην αγκαλιά όλη την ώρα!

Εγώ βασικά να περπατήσει θέλω γιατί τα χέρια και η μέση μου με έχουν ήδη πεθάνει! (8.400 ο κύριος) είμαι σίγουρη βέβαια ότι όταν αρχίσει να περπατάει θα αναπολούν τις μέρες που τκν έβρισκα εκεί που τον άφηνα 😂😂

Δημοσίευση
στις πριν 14 ώρες, ο/η katerinayia είπε:

Και εγώ συγκρίνω άθελα μου την μεγάλη με την μικρή εμένα η μεγάλη ήταν λίγο πιο αργεί από την μικρή αυτήν τα κάνει λίγο πιο γρήγορα αλλά όλα σχετικά είναι

πάντως το ανάσκελα μπρούμυτα είναι πιο δύσκολο από το μπρούμυτα ανάσκελα ☺️ 

σιγά σιγά όλα θα τα κάνει🥰

Δημοσίευση

Όπως άκουσα το πρωί, σήμερα, γιορτάζει η αγάπη γενικά κι όχι απαραίτητα μόνο η "ερωτική". Οπότε κι εγώ γιορτάζω με την κοράκλα μου σήμερα που δηλώνω αθεράπευτα "ερωτευμένη" μαζί της απο την στιγμή που είδα ένα ρεβιθάκι να πάλλεται στον 1ο μου υπέρηχο!!! 🥰🥰🥰😍😍😍💘💝💖💗💓💞💕💟❣️❤️‍🔥❤️🩷💌😘

3858497793988bcb1eaddcd0cd6927fc.jpg.c1e342f3b25db368fab4e9d660c74484.jpg

Δημοσίευση

Εμένα κορίτσια μου έχω ξαναπεί πως έκανε και τις 2 τούμπες πολύ νωρίς και γρήγορα και μάλιστα γύρισε πιο εύκολα από ανάσκελα μπρούμυτα πάρα απο μπρούμυτα ανάσκελα. Κρατάει και με τα 2 της χέρια αντικείμενα, στέκεται όλο και περισσότερο σε καθιστή θέση (μου είπε και η παιδίατρος να την "εκπαιδεύσω"), προσπαθεί να μπουσουλήσει και φυσικά όταν έχει όρεξη την πιάνει λογοδιάρροια!! 😂😂😂

Αλλά... απο την πτώση και μετά, έχει φοβηθεί και δεν πολύ κουνιέται... Ελπίζω να το ξεχάσει/ξεπεράσει σύντομα. Κατά τα άλλα... βγάζει τα πάνω δόντια και τα έχουμε δει κωλυόμενα!

Δημοσίευση
στις πριν 7 λεπτά, ο/η Barbiee είπε:

εμείς κορίτσια σπίτι θα γιορτάσουμε τον Βαλεντίνο 😂

εσεις θα βγείτε;

IMG_20250214_174730.jpg

Πολύ ωραία τούρτα! Ο σύζυγος την πήρε; Σπίτι κι εμείς.. ελπίζουμε ο μπόμπιρας να μας αφήσει να γιορτάσουμε!!

Δημοσίευση
στις πριν 6 ώρες, ο/η Katiana1987 είπε:

Όπως άκουσα το πρωί, σήμερα, γιορτάζει η αγάπη γενικά κι όχι απαραίτητα μόνο η "ερωτική". Οπότε κι εγώ γιορτάζω με την κοράκλα μου σήμερα που δηλώνω αθεράπευτα "ερωτευμένη" μαζί της απο την στιγμή που είδα ένα ρεβιθάκι να πάλλεται στον 1ο μου υπέρηχο!!! 🥰🥰🥰😍😍😍💘💝💖💗💓💞💕💟❣️❤️‍🔥❤️🩷💌😘

3858497793988bcb1eaddcd0cd6927fc.jpg.c1e342f3b25db368fab4e9d660c74484.jpg

Και πολύ καλά κάνεις!! Ο έρωτας μπορεί να είναι προς όποιον και οτιδήποτε! Κι εγώ φέτος δηλώνω ερωτευμένη με τον γιο μου!! Τον άντρα της ζωής μου!!! 🤗🤗❤️😍🧿🧿

Δημοσίευση
στις πριν 43 λεπτά, ο/η Barbiee είπε:

εσεις θα βγείτε;

IMG_20250214_174730.jpg

Ωωωω μα τι ωραία τούρτα μας άνοιξες την όρεξη !!! 🥰

τίποτα καλέ εδώ σπίτι πάνε οι εποχες που βγαίναμε καμιά βόλτα 

Άσε που είμαστε σχεδόν όλοι άρρωστοι 😅

Εσείς θα βγείτε ;

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η nanouko είπε:

Πολύ ωραία τούρτα! Ο σύζυγος την πήρε; Σπίτι κι εμείς.. ελπίζουμε ο μπόμπιρας να μας αφήσει να γιορτάσουμε!!

ναι ναι ο άντρας μου την πήρε!

και εγώ κορίτσια δηλώνω ερωτοχτυπημενη με τον μπομπιρακο μου😍

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Barbiee είπε:

εσεις θα βγείτε;

IMG_20250214_174730.jpg

Καρδούλα για την τούρτα❤️❤️(καο μπράβο στον σύζυγο) και γέλιο για την ερώτηση πού θα γιορτάσουμε του Αγίου Βαλεντίνου..!😂😂🫶🫣

@Katiana1987μαζι τα βγάζουν τα μικρούλια μας τα πάνω δόντια..! Άντε να τα βγάλουν να ηρεμήσουν τα καημένα γιατί ταλαιπωρουνται! 

Πιστεύω θα το ξεχάσει με τον καιρό και θα αρχίσει μια μέρα ξαφνικά να φέρνει βόλτες στο σπίτι μπουσουλωντας! 😊😊🫠

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η Barbiee είπε:

Καλημέρα κορίτσια, να σας κάνω μια ερώτηση...αν πχ τα μικρά σας είναι να κοιμηθούν στις 22.00 αλλα έχουν φάει στις 20.30 τρώνε και στις 22.00 πριν κοιμηθούν;

Καλησπέρα! Εμένα όχι.θα πιει γάλα και μπορεί να κοιμηθεί και μετά από δύο ωρες..αν και προσπαθώ να του δίνω το γάλα όσο πιο αργά γινεται

Δημοσίευση
στις πριν 54 λεπτά, ο/η μαμά12345 είπε:

Καλησπέρα! Εμένα όχι.θα πιει γάλα και μπορεί να κοιμηθεί και μετά από δύο ωρες..αν και προσπαθώ να του δίνω το γάλα όσο πιο αργά γινεται

και εμένα έτσι...γι αυτό ρωτάω... μήπως το δικο μου παιδί τα κανει όλα λάθος 😂

πιο γάλα δίνεις εσύ;

Δημοσίευση
στις πριν 3 ώρες, ο/η Barbiee είπε:

Καλημέρα κορίτσια, να σας κάνω μια ερώτηση...αν πχ τα μικρά σας είναι να κοιμηθούν στις 22.00 αλλα έχουν φάει στις 20.30 τρώνε και στις 22.00 πριν κοιμηθούν;

Εγώ κορίτσι μου θηλάζω οπότε κοιμάται στο στήθος και την αφήνω μετά στο κρεβάτι 

Δημοσίευση
στις πριν 23 λεπτά, ο/η μαμά12345 είπε:

Frisomel  δινω!εσύ? 

μεχρι τώρα έδινα Almiron, τωρα θα το γυρίσω σε frisomel και εγώ! γιατί τώρα θα κάνουμε τη μετάβαση απο το νούμερο 1 στο 2 και θα αλλάξω και εταιρεία... μήπως του αρέσει πιο πολύ και τρώει πιο πολύ...δεν ξέρω τι να πω και εγώ 🤷

στις πριν 15 λεπτά, ο/η Elk είπε:

Εγώ κορίτσι μου θηλάζω οπότε κοιμάται στο στήθος και την αφήνω μετά στο κρεβάτι 

δεν είναι κουραστικό αυτό; εμένα και οταν θήλαζα δεν τον έπαιρνε ποτέ ο ύπνος στο στήθος!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...