Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 20 ώρες, ο/η Christi.D. είπε:

Κορίτσια ήθελα να σας ρωτήσω 

1. Μετά από ποσό καιρό βάλατε και δεύτερο γεύμα στερεών; 

2.χρησιμοποιειτε πιατάκια από μπαμπού ή καουτσούκ 

3.με τη σαλιαρα από καουτσούκ θα είναι οκ ή λέτε χρειάζεται αυτές τις σαλιαρες που είναι σαν μπλουζάκια; 

4.νερο δίνετε σε μπουκάλι ή σε εκπαιδευτικό ποτήρι 

Θα πρέπει να εφοδιαστω κι εγώ και δεν ξέρω τι να προτιμήσω 

Καλημέρα κορίτσια μου...

1. Μετά από 8 μέρες έβαλα μεσημεριανό και μετά από άλλες 8 απογευματινό, αλλά  ακόμα δεν τρώει ποσότητες.

2. Εμένα μέχρι στιγμής τα σιλικόνης με έχουν βολέψει πάρα πολύ.

3. Έχω και τις 2. Για τα φρούτα που δεν τρελαίνεται, της βάζω την απλή σιλικόνης με τσέπη. Για τα λαχανικά της βάζω την μπλούζα.

4. Με ποτηράκι προσπαθώ αλλά δεν πίνει. Της δίνω με το ζόρι 5ml με σύριγγα. 🤦‍♀️🤷🏼‍♀️

Δημοσίευση
στις πριν 17 ώρες, ο/η nanouko είπε:

Ναι, αυτό θα δώσω κι εγώ! Για να δούμε!! 😀

Αλήθεια, μεσημεριανό τι ώρα δίνετε; Σκέφτομαι μήπως είναι αργά να του δώσω τώρα στις 3? Έδωσα φρουτόκρεμα στις 12. 

Η Ισμήνη-Μαρία ξυπνάει 8 για το γάλα, 10 τρώει φρούτα και 2 λαχανικά. Τώρα δίνω πάλι στις 6 λαχανικά. 

Βέβαια βλέπω κι εκείνη πως είναι και προσαρμόζω το πρόγραμμα αναλόγως. Μπορεί δηλαδή να πάει και πίσω το πρόγραμμα καμιά ώρα.

Δημοσίευση
στις πριν 16 ώρες, ο/η Barbiee είπε:

απο 7 μεχρι 8 παρά ξυπνάμε... μόλις ξυπνάει πίνει γάλα...και μετά απο ενα 2ωρο τρώει την φρουτοκρεμα και μετά απο 3 ωρες το φαγητό του... όσο τρώει που δεν τρώει 😂

σήμερα εβαλα και μπρόκολο και έφαγε 85 γρ. ...θα φανεί αύριο αν του άρεσε ή όχι 😂

Εμένα με το μπρόκολο κάνει χαμό... Τρώει το περισσότερο όταν της βάζω! 😁😁😁 Και αβοκάντο στην φρουτόκρεμα...

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Katiana1987 είπε:

Καλημέρα κορίτσια μου...

1. Μετά από 8 μέρες έβαλα μεσημεριανό και μετά από άλλες 8 απογευματινό, αλλά  ακόμα δεν τρώει ποσότητες.

2. Εμένα μέχρι στιγμής τα σιλικόνης με έχουν βολέψει πάρα πολύ.

3. Έχω και τις 2. Για τα φρούτα που δεν τρελαίνεται, της βάζω την απλή σιλικόνης με τσέπη. Για τα λαχανικά της βάζω την μπλούζα.

4. Με ποτηράκι προσπαθώ αλλά δεν πίνει. Της δίνω με το ζόρι 5ml με σύριγγα. 🤦‍♀️🤷🏼‍♀️

Ευχαριστώ κατιανα μου! 

Άρα η Ισμήνη Μαρία τρώει στερεές τρεις φορές τη μέρα πλέον; 

Δημοσίευση

Εμένα με το μπρόκολο κάνει χαμό... Τρώει το περισσότερο όταν της βάζω! 😁😁😁 Και αβοκάντο στην φρουτόκρεμα...

ηθελα και εγώ να βάλω αβοκάντο στην φρουτοκρεμα αλλά επειδή χθες έβγαλε σπυρακια στα μάγουλα, στο πηγούνι και στο προγουλακι του μου είπε η παιδίατρος να μην προσθέσω τίποτα στη διατροφή του για να δούμε μήπως ειναι καμία αλλεργία...αλλα στο μπρόκολο αλλεργία;🤷 βεβαια εμένα δεν μου κάνουν για αλλεργία αλλα δεν ξέρω τι μπορεί να είναι 🤷 αύριο έχουμε παιδίατρο και θα δούμε τι θα μας πει!

Δημοσίευση
στις πριν 6 λεπτά, ο/η Christi.D. είπε:

Κορίτσια μου καλημέρα! 

Σήμερα θα πάμε παιδίατρο και ανυπομονώ να ξεκινήσουμε στερεές κι εμείς! Ίσως όχι από σήμερα γιατί θα κάνει εμβόλιο αλλά τις επόμενες μέρες! 

Θα σας πω νέα! 

περιμένουμε νεα σου κορίτσι μου...αντε επιτέλους να ξεκινήσετε και εσείς 😍

Δημοσίευση
στις πριν 10 ώρες, ο/η Barbiee είπε:

τόσο αργά τα λαχανικά;

Ναι το δίνω ως απογευματινό τα λαχανικά 

εμένα μου είπε ή μεσημέρι ή απόγευμα 

εμένα το μεσημέρι κοιμάται η μικρή και επειδή ως συνήθως δεν έχει στάνταρ ώρα με το μεσημεριανό ύπνο τα δίνω απόγευμα που τέτοιες ώρες δεν κοιμάται 

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Elk είπε:

Ναι το δίνω ως απογευματινό τα λαχανικά 

εμένα μου είπε ή μεσημέρι ή απόγευμα 

εμένα το μεσημέρι κοιμάται η μικρή και επειδή ως συνήθως δεν έχει στάνταρ ώρα με το μεσημεριανό ύπνο τα δίνω απόγευμα που τέτοιες ώρες δεν κοιμάται 

κατάλαβα ναι! αν βολεύει έτσι εννοείται καλύτερα τότε!

Δημοσίευση

Κορίτσια καλημέρα! Χάθηκα λίγο...ήμασταν αρρώστοι..εγώ παλεύω ακόμα με τον βήχα αλλά οκ ...κι εμείς είχαμε παιδίατρο χτες αλλά είναι ακόμα με αντιβίωση το μικρο και το ακύρωσα...χτες το απόγευμα δοκίμασα να του δώσω κουνουπίδι κομματάκια με λαδακι κ λεμόνι..μια χαρά έφαγε..του χω δώσει κι άλλα κομματάκια κολοκύθι μπανάνα ψωμί κουνουπίδι αλλά ίσα να δοκιμάσει όχι κανονικό γεύμα...υπάρχει κάποια κοπέλα να έχει ξεκινήσει κομμάτια?

@Barbiee κι εμένα έχει τέτοιες κοκκινίλες και μου είπαν ότι είναι δερματίτιδα...που με τα σάλια τα φαγητά γάλατα επιδεινώνεται..έχω πάρει μια καλή κρέμα la roche που μου σύστησαν..ρωτά τον παιδίατρο..είναι λίγο ακριβή βέβαια αλλά είναι καλή...

Δημοσίευση
στις πριν 18 λεπτά, ο/η μαμά12345 είπε:

Κορίτσια καλημέρα! Χάθηκα λίγο...ήμασταν αρρώστοι..εγώ παλεύω ακόμα με τον βήχα αλλά οκ ...κι εμείς είχαμε παιδίατρο χτες αλλά είναι ακόμα με αντιβίωση το μικρο και το ακύρωσα...χτες το απόγευμα δοκίμασα να του δώσω κουνουπίδι κομματάκια με λαδακι κ λεμόνι..μια χαρά έφαγε..του χω δώσει κι άλλα κομματάκια κολοκύθι μπανάνα ψωμί κουνουπίδι αλλά ίσα να δοκιμάσει όχι κανονικό γεύμα...υπάρχει κάποια κοπέλα να έχει ξεκινήσει κομμάτια?

@Barbiee κι εμένα έχει τέτοιες κοκκινίλες και μου είπαν ότι είναι δερματίτιδα...που με τα σάλια τα φαγητά γάλατα επιδεινώνεται..έχω πάρει μια καλή κρέμα la roche που μου σύστησαν..ρωτά τον παιδίατρο..είναι λίγο ακριβή βέβαια αλλά είναι καλή...

Ωχ περαστικά βρε κορίτσι μου ταλαιπωρία τώρα και εγώ το ακύρωσα την παιδίατρο 

ααα μπράβο αρχίσατε με κομμάτια  ; Κάποια παιδάκια το δέχονται πιο καλά το κομμάτι 

εγω κομμάτι δεν έδωσα από τόσο μωρό αν και την βλέπω με τα κομμάτια ενθουσιάζεται θέλει να το πάρει από το χέρι μας πιο πολύ το ψωμι αλλά δεν την έχω δώσει το μόνο που έδωσα είναι εκείνες οι πιπίλες με το διχτάκι που βάζεις μέσα κομμάτι φρούτο αυτό της άρεσε το κρατάει το πιπιλαει 

Δημοσίευση
στις πριν 3 ώρες, ο/η Katiana1987 είπε:

@Demy93 απο αλλεργιογόνες τροφές ποίες έχεις δώσει; 

@nanoukoεγώ ξεκίνησα με πατάτα, καρότο, κολοκυθάκι. 

Καλημέρα σε όλες κορίτσια μου 🎀🎀

@Katiana1987μου έχω δώσει πορτοκάλι,μανταρίνι,ντομάτα και μέσα στην εβδομάδα θα δώσω πιπεριά...Για την ώρα πάω στα πιο "ασφαλή"

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Barbiee είπε:

κατάλαβα ναι! αν βολεύει έτσι εννοείται καλύτερα τότε!

Εμένα με βολεύει πιο καλά είναι η αλήθεια νομίζω τρώει καλύτερα το απόγευμα από το μεσημέρι έχει κοιμηθεί κιόλας είναι ξεκουραστεί έχει πιο καλή διάθεση 

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η μαμά12345 είπε:

ναι την έχω και εγώ...την cicaplast δε λες; μου είχε πει και εμένα να την πάρω! σήμερα ειναι λίγο καλύτερα! θα δουμε πως θα πάει!

περαστικά σας παρεπιπτόντως!

εγω δεν εχω δωσει κομμάτια ακόμα οχι... φοβάμαι πολύ η αλήθεια είναι! σήμερα του καθαρισα ένα αχλάδι και του το έδωσα να το ρουφάει...το ξεζουμισε κυριολεκτικά όμως!

Δημοσίευση
στις πριν 3 ώρες, ο/η Christi.D. είπε:

Ευχαριστώ κατιανα μου! 

Άρα η Ισμήνη Μαρία τρώει στερεές τρεις φορές τη μέρα πλέον; 

Ναι αλλά από 50-60 γραμμάρια... Μη φανταστείς δηλαδή ότι τρώει 3 γεύματα.

Δημοσίευση

@Demy93αυτά δεν ανήκουν στις αλλεργιογόνες τροφές απ' όσο γνωρίζω και έχω δει στον ΠΟΥ. Άρα ακόμα δεν έχετε πάει σε κανένα "επικίνδυνο", ε; Σου έχει δώσει ο παιδίατρος διαιτολόγιο αναλυτικό; Εννοώ κάθε μέρα τι θα τρώει και με ποιόν συνδυασμό;

Δημοσίευση

@μαμά12345περαστικά σας βρε κορίτσι μου. Εγώ θέλω να δώσω κομμάτια αλλά ακόμα δε δείχνει έτοιμη η Ισμήνη-Μαρία. Η παιδίατρος είναι αντίθετη αλλά σε ότι αφορά τη σίτιση δεν την ακολουθώ ούτως ή άλλως.

Δημοσίευση

Να σας πω κι εγώ τα νέα μας από χθες που πήγαμε στην παιδίατρο... 6.250γρ. η μπουμπού και 64,5εκ. Όλα καλά γενικά απλά αρκετά τρομαγμένη από την πτώση από το κρεβάτι. Μου είπε η παιδίατρος οτι 30εκ. που είναι το κρεβάτι και με ξύλινο πάτωμα, δύσκολα θα πάθει κάτι σωματικά. Αλλά και πάλι εννοείται θέλει προσοχή. Έκανε τη δεύτερη δόση του prevenar. Έκανε ένα καρουμπαλάκι στο μπούτι κι ένα 37,5 το απόγευμα. Κατεβαίνουν και τα 4 πάνω τα δόντια και το ένα ετοιμάζεται να σκάσει. Από χτες την έχω όλο αγκαλιά γιατί πονάει η καημένη... Είναι και το άλμα μαζί και έχει πολλή γκρίνια. Σήμερα μετά από μια ώρα κλάμα της έδωσα λίγο παρακεταμόλη και ξεράθηκε στον ύπνο η γλυκούλα μου.

Σε άλλα νέα μου είπε ότι πια μπορώ να την έχω στο κανονικό καρότσι σε ορθή γωνία και να αφήσω πια το αυγό στην άκρη, αλλά εμένα το καρότσι κοιτάει μόνο μπροστά και δε θα μπορώ να την "ελέγχω"... Είμαι σε δίλημμα. Οι ήδη μανούλες τι γνώμη έχετε;;;

Σ' ένα μήνα θα πάμε πάλι και σιγά σιγά θα αραιώνουμε τα ραντεβού επιτέλους.

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η Elk είπε:

Εμένα με βολεύει πιο καλά είναι η αλήθεια νομίζω τρώει καλύτερα το απόγευμα από το μεσημέρι έχει κοιμηθεί κιόλας είναι ξεκουραστεί έχει πιο καλή διάθεση 

Ξεκινήσαμε δειλά δειλά πατημένα με πιρούνι και βλέπουμε ..Να σου πω γιατί μπερδεύτηκα δεν κάνετε τρία γεύματα?συγνώμη κιόλας αν το έχεις πει αλλά αυτές τις μέρες δεν πολυπαρακολουθουσα 

στις πριν 49 λεπτά, ο/η Katiana1987 είπε:

Σε άλλα νέα μου είπε ότι πια μπορώ να την έχω στο κανονικό καρότσι σε ορθή γωνία και να αφήσω πια το αυγό στην άκρη, αλλά εμένα το καρότσι κοιτάει μόνο μπροστά και δε θα μπορώ να την "ελέγχω"... Είμαι σε δίλημμα. Οι ήδη μανούλες τι γνώμη έχετε;;;

Σ' ένα μήνα θα πάμε πάλι και σιγά σιγά θα αραιώνουμε τα ραντεβού επιτέλους.

Μπράβο μια χαρά το κορίτσι σου!να ξεκινήσετε κομμάτια όταν θα είναι έτοιμη κι άστο γιατρό να λέει.. Κι από πεσιματα άσε..έχουν να φάνε τούμπες....εγώ τον έχω βάλει στο καρότσι εδώ κι ένα μήνα γιατί δε χωράγε οπότε μην ανησυχείς μια χαρά θάναι..καλύτερα κιόλας θ απλώνεται θα βάζει και τα πόδια πάνω στο προστατευτικό εκεί να δεις γέλιο. ..

Δημοσίευση

@Demy93αυτά δεν ανήκουν στις αλλεργιογόνες τροφές απ' όσο γνωρίζω και έχω δει στον ΠΟΥ. Άρα ακόμα δεν έχετε πάει σε κανένα "επικίνδυνο", ε; Σου έχει δώσει ο παιδίατρος διαιτολόγιο αναλυτικό; Εννοώ κάθε μέρα τι θα τρώει και με ποιόν συνδυασμό;

Όχι δεν ανήκουν στα αλλεργιογόνα του ΠΟΥ αλλά είναι αυτά που πρώτα πρώτα μπορούν να δείξουν αλλεργία...Όχι καλέ δε μου έχει δώσει διαιτολόγιο,κάθε μήνα μου λέει τι θα προσθέσουμε!!!Τους συνδυασμούς τους κάνω εγώ όπως και το τι θα προσθέσω κάθε μέρα!!

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η Demy93 είπε:

Όχι δεν ανήκουν στα αλλεργιογόνα του ΠΟΥ αλλά είναι αυτά που πρώτα πρώτα μπορούν να δείξουν αλλεργία...Όχι καλέ δε μου έχει δώσει διαιτολόγιο,κάθε μήνα μου λέει τι θα προσθέσουμε!!!Τους συνδυασμούς τους κάνω εγώ όπως και το τι θα προσθέσω κάθε μέρα!!

Αααα, δεν το ήξερα... εγώ τα έχω δώσει όλα αυτά εκτός από πορτοκάλι που θα το βάλω αύριο, +βούτυρο αμυγδάλου και φυστικοβούτυρο.

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...