Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

  • Απαντήσεις

    • το βράδυ δυο αφυπνίσεις κάνει! τώρα με το άλμα δεν προσπαθώ για να μειώσω κάτι... ήδη ταλαιπωρείται δεν θέλω να τον παιδεύω! με το φαγητό χάλια 😂 λαχανικά ενω ξεκινήσαμε πολύ καλά δεν τρώει ΚΑΘΟΛΟΥ. από τότε που εβαλα το κοτόπουλο αρνείται να ανοίξει να δοκιμάσει το οτιδήποτε... σήμερα μια κουταλιά έφαγε απο τα λαχανικά που του είχα και μετά το σφράγισε ..μολις του έκανα γάλα μετά απο αυτό ήπιε 170 ml ... με τα φρούτα πάμε καλά... αλλά δίνω έτοιμη φρουτοκρεμα+ βάζω αχλάδι.... τρώει πάνω απο 100 γρ. έχει φτάσει να φάει και 140...το συνηθισμένο είναι όμως γύρω στο 100 με 110 στη φρουτοκρεμα!
    • Γιατί σου έβαλε υπέρηχο τόσο αργά; Αν δεν προχωράει δεν θα φανεί την επόμενη εβδομάδα; 
    • Αχ μαζί είμαστε ναι! Εγώ δεν ξέρω αν περιμένω Δευτέρα ή Τετάρτη, γιατί δεν έχω σταθερό κύκλο και δεν είμαι σίγουρη πότε έγινε η ωορρηξία.  Ρε φίλη είμαι από χθες που κουράζομαι εύκολα. Λες να έγινε κάτι; Αλλά δεν είναι πολύ νωρίς; Και με πιάνουν και κάτι πονακια στην μήτρα. Εννοείται δεν κρατήθηκα και έκανα το πρωί τεστ 😅 Εννοείται αρνητικό τόσο νωρίς που είναι 😅  Αχ κι εγώ το έριξα έξω αυτό το μήνα γιατί αυτό το μήνα έκοψα και τον θηλασμό οπότε ήπια τα ποτάκια μου! Ευκαιρία ήταν!  Εσύ πως νιώθεις;
    • Αχ Σοφάκι μου, κι εσύ με τα όνειρα εε;; & εγώ.. και μου βγαίνουν πάντα τα άτιμα. Τα φίδια είναι εχθρός και γενικά στεναχώρια,  όποτε έχω δει φίδια στο όνειρο μου έχω βρει δυσκολίες μπροστά μου.  Έχει ο Θεός! Κάθε εμπόδιο για καλό θα πω. Ξέρει εκείνος και πότε θα δώσει, και που θα δώσει και αν θέλει να δώσει. Ίσως δεν ήταν η στιγμή μου τι να πω. Αυτό που με λυπεί περισσότερο είναι ότι ο άντρας μου το πήρε πιο κατάκαρδα και έχει νεύρα. Μόλις του είπα ότι έχω αιμορραγία κατάλαβε αμέσως ότι τα πράγματα τελείωσαν. Εγώ το μόνο που εύχομαι τώρα είναι να τελειώσει όσο πιο ανώδυνα γίνεται η όλη κατάσταση και το σώμα μου να επανέλθει στα φυσιολογικά του. Θα το αφήσω να ξεκουραστεί και θα προσπαθήσω μετά το Πάσχα! και εγώ γι' αυτό προσεύχομαι κορίτσι μου, να φύγει όσο ποιο ανώδυνα γίνεται. Αφού το απέβαλε ο οργανισμός φυσιολογικά να το κάνει μέχρι το τέλος! Δόξα τω Θεώ έχω εμβρυάκια στην κατάψυξη για αρκετές προσπάθειες. Το θέμα είναι να υπάρχει το ένα το γερό μέσα σε αυτά, γιατί αρχίζω να πιστεύω ότι μπορεί να υπάρχει χρωμοσωματική ανωμαλία επειδή το σπέρμα ήταν πολύ προβληματικό.  Έχω! Δόξα τω Θεώ! κάποια στιγμή θα ξανά προσπαθήσω. Όχι τώρα όμως.  Ευτυχώς θα έχω τη μισή διαδικασία και δεν θα χρειαστεί να κάνω διέγερση.  Πρώτα με το καλό να ξεκουραστεί το σώμα μου, να επανέλθει η περίοδος μου, να περάσει ο καιρός και μόλις νοιώσω έτοιμη θα το κάνω.!!! 
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...