Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

• Απαντήσεις

• Χριστινα λυπαμαι πολυ για αυτη την εξελιξη.. Διαβαζα τα μηνύματα σου απο το Σεπτεμβρη και εχεις ηδη παλεψει παρα πολυ, ευχομαι να γινει ενα θαυμα..  Αυτο παντως που λες για το προαισθημα, το ειχα κ εγω. Ενω ολα ηταν τελεια, χοριακες, υπερηχος και καρδια στις 6 εβδομάδες, ολα τα συμπτώματα εκει, με καποιο τροπο ειχα μια συγκρατηση, ενιωθα πως κατι δεν κολλούσε.. Το βραδυ πριν παω για το υπερηχο που ειδαμε πὼς σταματήσε η καρδια στις 9 εβδομαδες, ειδα στον υπνο μου πως καποιο συγγενικο μου πρόσωπο ειχε φερει στο πατρικο μας σπιτι 2 φιδια.. Δεν έδωσα τοτε σημασια αλλα τωρα που τα σκέφτομαι ισως το σωμα κ το ασυνείδητο να εδιναν σημαδια..  Να εχεις πιστη και να προσευχεσαι οπως ειμαι σίγουρη πως κανεις. Σου στελνω πολλες θετικες σκεψεις! 
    • Κορίτσι μου θα επανέλθει το γάλα σου φάση είναι θα περάσει σε μερικές μέρες δεν θα είναι σε κάθε περίοδο έτσι απλά έτυχε να αδιαθετήσουμε πριν αρχίσουμε τροφές και είναι αισθητή η διαφορά αν έτρωγε και φαγητό θα ήταν πιο εύκολο δεν θα γκρίνιαζαν τόσο  Επίσης εγώ παρατήρησα πως έχει αυξηθεί η παραγωγή μου στο γάλα λογικό μάλλον αφού μεγαλώνοντας έχει πιο πολύ ανάγκη  δεν το παίρνουν εύκολα ούτε το ξένο γάλα ούτε το μπιμπερό  μόλις αρχίσετε και τις τροφές και αρχίσει να τρώει θα είναι πιο καλά 
    • Έχω υπέρηχο ξανά 19/02 για να δούμε μήπως και αλλάξει κάτι, αν και εγώ το έχω πάρει απόφαση.. βασικά το έχω συνειδητοποιήσει.. αυτό! Δεν θα αλλάξει κάτι, ήρθε για λίγο όσο να πάρουμε μια χαρά & τώρα απλά μας την παίρνει πίσω.. λες και το ήξερα και δεν μπορούσα να χαρώ και ήμουν σε μια διαρκεί συγκράτηση συναισθημάτων και σκέψεων. Ας είναι ευλογημένο..!!! Ο Θεός ξέρει & γιατί δίνει και γιατί παίρνει.
    • @annitakianna μίλησες τελικά με τον γιατρό σου; Συνεχίζεις να έχεις υγρά;;  Εμένα έχουν ξεκινήσει να υπάρχουν στο σκούπισμα καφέ εκκρίσεις. Την πρώτη φορά το πρωί ήταν πολύ αχνό σαν ροζ και τώρα μετά από ακόμα 4 φορές είναι αρκετά καφέ και έχουν και άχρωμη βλέννη. Τι να είναι;;; Πόνους ή κάτι άλλο δεν εχω.  
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...