Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Barbiee είπε:

θα εχω αρκετά άτομα ναι! περίπου 200-220...δεν θα εχω μπουφέ(ακόμα το σκέφτομαι βέβαια...ισως αλλαξω γνώμη) θα πάμε να φάμε σε ταβέρνα περίπου 20-25 άτομα!

Ααα μπράβο εσύ θα την κάνεις ανοιχτεί την βάφτιση ωραία 

μπορείς να βάλεις μερικά κεράσματα στην εκκλησία και μια χαρά θα είναι 🥰

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η Barbiee είπε:

ναι να μιλήσεις κατευθείαν νε τον φωτογράφο γιατί είναι δύσκολο να βρεις!

τι σκέφτεσαι να έχει ο μπουφές;

Ακόμα δεν έχω φτάσει τόσο μακριά την οργάνωση. Αφού ούτως ή άλλως έχω έναν ολόκληρο χρόνο μπροστά μου για να την οργανώσω.

Δημοσίευση
στις πριν 3 ώρες, ο/η Elk είπε:

Εγώ στην μεγάλη ειχα κεράσματα στην εκκλησία με γλυκά και αλμυρά είχα καλέσει περίπου 50-55 άτομα και μετά πήγαμε για φαγητό σε ταβέρνα τα 20 που ήταν μόνο γονείς -συγγενείς 

τωρα θα καλέσω μόνο γονεις-συγγενείς οπότε θα είναι 20-25 άτομα δεν θα βάλω κεράσματα στην εκκλησία θα πάμε κατευθείαν για φαγητό σε ψαροταβέρνα 

εσυ είχες δει και δουλειά του σου άρεσε οπότε μια χαρά θα το κλείσεις μόλις κανονίσεις για την βάφτιση 

Ε ναι... Μ' αρέσει πολύ η δουλειά του. Κι εγώ ελπίζω να είμαστε το πολύ καμιά 30αριά.

Δημοσίευση
στις πριν 46 λεπτά, ο/η Demy93 είπε:

Πόσο "ζηλεύω" που θα έχετε τόσο κόσμο στις βαφτίσεις...Εμείς υπολογίζουμε 180 200 άτομα...

και εγώ πραγματικά ζηλεύω... αλλά εχω πολύ μεγάλο σόι και δεν γίνεται να αφήσω κάποιον απ' έξω... σκεφτείτε απο το σόι του μπαμπά μου είμαστε 18 πρώτα ξαδέρφια και από το σόι της μαμάς 13... και είναι ολοι παντρεμένοι με 2-3-4 παιδιά 🤷 εε και μερικοί φίλοι... μαζεύονται τα άτομα χωρίς να καταλάβουμε 🤷

Δημοσίευση

και εγώ πραγματικά ζηλεύω... αλλά εχω πολύ μεγάλο σόι και δεν γίνεται να αφήσω κάποιον απ' έξω... σκεφτείτε απο το σόι του μπαμπά μου είμαστε 18 πρώτα ξαδέρφια και από το σόι της μαμάς 13... και είναι ολοι παντρεμένοι με 2-3-4 παιδιά 🤷 εε και μερικοί φίλοι... μαζεύονται τα άτομα χωρίς να καταλάβουμε 🤷

εσείς θα κάνετε μπουφέ;

Πολύ μοιάζουμε...κάπως έτσι είναι και σε μας...Είμαστε Κρήτη 🫣 οπότε τραπέζι σε όλους!!

Δημοσίευση

Ωωω έχεις πολλά πρώτα ξαδέρφια εσύ λογικό μόνο αυτα να καλέσεις ξεπέρασες τα 20 άτομα 😅

εγώ έχω 8 αλλά είναι μακριά όλα τους και δεν έρχεται κανείς από τα ξαδέρφια μου 

στις πριν 2 ώρες, ο/η Demy93 είπε:

Πόσο "ζηλεύω" που θα έχετε τόσο κόσμο στις βαφτίσεις...Εμείς υπολογίζουμε 180 200 άτομα...

Και εσύ μπόλικους !!! 🥰

καλα μην νομίζεις δεν έχω και πολλούς  ώστε να καλέσω είμαστε και μακριά δύσκολα θα κανει ο άλλος τόσα χιλιόμετρα για να έρθει οπότε κάπως είμαστε εμείς και εμείς αλλά δεν με χαλάει ίσα ίσα το προτιμώ γιατί το χαίρομαι πιο πολύ όταν δεν έχω κόσμο δεν έχω και το άγχος 

άντε κορίτσια με το καλό να τα βαφτίσουμε τα παιδάκια μας !

Δημοσίευση
στις πριν 27 λεπτά, ο/η nanouko είπε:

Κορίτσια μου στο μπιμπερό ποιο νούμερο θηλές χρησιμοποιείτε; Το 6+ μηνών; Λέω να πάρω της philips avent natural response. Τι λέτε; Το έχετε δοκιμάσει; Συγνώμη αν τα χετε ξαναπεί, δε θυμάμαι!

Εγω τα χρησιμοποιώ από πολύ νωρίς...σε αυτή τη φάση είμαστε στη θηλή νούμερο 4...σε λίγες μέρες όμως θα τον πάω στην νούμερο 5 γιατί δείχνει να τον κουράζει σιγά σιγά η μικρότερη..

Δημοσίευση

Καλησπέρα κορίτσια! Σας διαβάζω αλλά δεν προλαβαίνω με τίποτα να γράφω...είμαστε άρρωστοι τελικά το μικρό δεν γλύτωσε και μια εβδομάδα μετά απ' το μεγάλο κόλλησε...λίγο πυρετό πολύ βήχα μπούκωμα...τρέχαμε νοσοκομεία εξετάσεις..ευτυχώς δεν ήταν για μέσα..είμαστε με αντίβιωση εισπνοές κι όρο φουλ...

Εγώ για βάφτιση όχι να κλείσω ούτε μόνο δεν έχω😅

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η nanouko είπε:

Κορίτσια μου στο μπιμπερό ποιο νούμερο θηλές χρησιμοποιείτε; Το 6+ μηνών; Λέω να πάρω της philips avent natural response. Τι λέτε; Το έχετε δοκιμάσει; Συγνώμη αν τα χετε ξαναπεί, δε θυμάμαι!

Κι εγώ αυτό το μπιμπερο έχω...πολύ καλό απ' την αρχή που θήλαζα κιόλας ήταν το καλύτερο...κι εγώ τώρα σιγά σιγά θα τις αλλάξω θα πάω στις 6+..

Δημοσίευση
στις πριν 3 ώρες, ο/η Demy93 είπε:

Εγω τα χρησιμοποιώ από πολύ νωρίς...σε αυτή τη φάση είμαστε στη θηλή νούμερο 4...σε λίγες μέρες όμως θα τον πάω στην νούμερο 5 γιατί δείχνει να τον κουράζει σιγά σιγά η μικρότερη..

στις πριν 2 ώρες, ο/η μαμά12345 είπε:

Κι εγώ αυτό το μπιμπερο έχω...πολύ καλό απ' την αρχή που θήλαζα κιόλας ήταν το καλύτερο...κι εγώ τώρα σιγά σιγά θα τις αλλάξω θα πάω στις 6+..

Ευχαριστώ πολύ κορίτσια!! Θα παραγγείλω κι εγώ αυτό!! Ίσως δοκιμάσω τη θηλή 5 γτ γενικά πνίγεται ο μπέμπης και θέλει χαλαρά, αλλά θα δούμε!! 

Ωχ περαστικά σας!! 😥😥 Τι χαμός με αυτές τις ιώσεις!! Ελπίζω να μπορεί να τρώει καλά ο γλυκούλης..

Ντέμυ εσείς δεν είχατε γιατρό σήμερα; 

Εμείς πήγαμε, όλα καλά μας τα βρήκε, 7.200 κιλά είναι ο μικρός, οκ αδύνατο τον λες αλλά έτσι είναι το σκαρί του μάλλον! Βέβαια δεν πολύ εμπιστεύομαι την ακρίβεια των μετρήσεών της αλλά οκ! Μας είπε να ξεκινήσουμε φρουτόκρεμα, αλλά μου έκανε πολύ εντύπωση το εξής: θα πάμε σε ενάμιση μήνα πάλι για εμβόλιο και μέχρι τότε μας είπε μόνο την φρουτόκρεμα ως δεκατιανο! Δλδ τότε ο μπέμπης θα είναι 7μιση μηνών! Δε θα πρεπε να βάλουμε κι άλλα μέχρι τότε; 🤔🤔 Εδώ όλες βλέπω ότι έχετε δοκιμάσει ήδη και λαχανικά και κάποιες και κρέας..προβληματίζομαι..

Δημοσίευση

Κορίτσια να ρωτήσω και κάτι άλλο! Εσάς τα μικρά σας ουρλιάζουν; Εμένα σκούζει μέχρι εκεί που πάει η φωνή του! Σε σημείο που λέω θα κλείσει η φωνή του! Η παιδίατρος είπε ότι είναι φυσιολογικό..

Δημοσίευση
στις πριν 58 λεπτά, ο/η nanouko είπε:

Ευχαριστώ πολύ κορίτσια!! Θα παραγγείλω κι εγώ αυτό!! Ίσως δοκιμάσω τη θηλή 5 γτ γενικά πνίγεται ο μπέμπης και θέλει χαλαρά, αλλά θα δούμε!! 

Ωχ περαστικά σας!! 😥😥 Τι χαμός με αυτές τις ιώσεις!! Ελπίζω να μπορεί να τρώει καλά ο γλυκούλης..

Εμείς πήγαμε, όλα καλά μας τα βρήκε, 7.200 κιλά είναι ο μικρός, οκ αδύνατο τον λες αλλά έτσι είναι το σκαρί του μάλλον! Βέβαια δεν πολύ εμπιστεύομαι την ακρίβεια των μετρήσεών της αλλά οκ! Μας είπε να ξεκινήσουμε φρουτόκρεμα, αλλά μου έκανε πολύ εντύπωση το εξής: θα πάμε σε ενάμιση μήνα πάλι για εμβόλιο και μέχρι τότε μας είπε μόνο την φρουτόκρεμα ως δεκατιανο! Δλδ τότε ο μπέμπης θα είναι 7μιση μηνών! Δε θα πρεπε να βάλουμε κι άλλα μέχρι τότε; 🤔🤔 Εδώ όλες βλέπω ότι έχετε δοκιμάσει ήδη και λαχανικά και κάποιες και κρέας..προβληματίζομαι..

Ναι ναι πήγαμε σήμερα,είμαστε 8200 🧿..κάναμε εμβόλιο και για την ώρα είμαστε εντάξει...Χμμ δε ξέρω κορίτσι μου πως το πάει η παιδίατρος σας..Εμείς κάνουμε 2 γεύματα (φρούτα και κρεας-λαχανικα),για την ώρα θα μείνουμε σε αυτά και από τον επόμενο μήνα θα βάλουμε και απογευματινό..

Δημοσίευση
στις πριν 21 λεπτά, ο/η Demy93 είπε:

Ναι ναι πήγαμε σήμερα,είμαστε 8200 🧿..κάναμε εμβόλιο και για την ώρα είμαστε εντάξει...Χμμ δε ξέρω κορίτσι μου πως το πάει η παιδίατρος σας..Εμείς κάνουμε 2 γεύματα (φρούτα και κρεας-λαχανικα),για την ώρα θα μείνουμε σε αυτά και από τον επόμενο μήνα θα βάλουμε και απογευματινό..

Μακάρι να μην κάνετε πυρετό!! Πολύ καλά είστε!! 🧿 Να σου πω, και γάλα πόσες φορές δίνεις; 

Δημοσίευση

Κανονικά μετά απο μια βδομάδα με 10 μέρες πρέπει να ξεκινήσει και το μεσημεριανό. Ειδικά τα θηλάζοντα βρέφη χρειάζονται πηγές σιδήρου κορίτσι μου. Πάρε και καμιά δεύτερη γνώμη. Τι ύψος έχει και τον λες αδύνατο; 

Κορίτσια να ρωτήσω και κάτι άλλο! Εσάς τα μικρά σας ουρλιάζουν; Εμένα σκούζει μέχρι εκεί που πάει η φωνή του! Σε σημείο που λέω θα κλείσει η φωνή του! Η παιδίατρος είπε ότι είναι φυσιολογικό..

Όταν παίζει εννοείς ή όταν κλαίει; Όταν παίζει, ναι το κάνει. Αλλά ελάχιστες φορές. 

Δημοσίευση
στις πριν 3 ώρες, ο/η μαμά12345 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια! Σας διαβάζω αλλά δεν προλαβαίνω με τίποτα να γράφω...είμαστε άρρωστοι τελικά το μικρό δεν γλύτωσε και μια εβδομάδα μετά απ' το μεγάλο κόλλησε...λίγο πυρετό πολύ βήχα μπούκωμα...τρέχαμε νοσοκομεία εξετάσεις..ευτυχώς δεν ήταν για μέσα..είμαστε με αντίβιωση εισπνοές κι όρο φουλ...

Εγώ για βάφτιση όχι να κλείσω ούτε μόνο δεν έχω😅

Ωχου βρε κορίτσι μου. Περαστικά σας. Ελπίζω να περάσει σύντομα.

Δημοσίευση

@μαμά12345 περαστικά κορίτσι μου!!ταλαιπωρηθηκατε..εύχομαι γρήγορα ανάρρωση!!

@nanouko εμένα στο παιχνίδι ή όταν παραπονιέμαι βγάζει κραυγουλες..φαίνεται να είναι και βροντοφωνος σαν τον αντρα μου...εμπλεξα 😂😂

Δημοσίευση
στις πριν 10 λεπτά, ο/η Katiana1987 είπε:

Κανονικά μετά απο μια βδομάδα με 10 μέρες πρέπει να ξεκινήσει και το μεσημεριανό. Ειδικά τα θηλάζοντα βρέφη χρειάζονται πηγές σιδήρου κορίτσι μου. Πάρε και καμιά δεύτερη γνώμη. Τι ύψος έχει και τον λες αδύνατο; 

Όταν παίζει εννοείς ή όταν κλαίει; Όταν παίζει, ναι το κάνει. Αλλά ελάχιστες φορές. 

Θα πάρω και δεύτερη γνώμη αλλά σίγουρα θα δώσω νωρίτερα και λαχανικά - κρέας..εν τω μεταξύ σκέφτομαι εγώ που έχω χαμηλό αιματοκρίτη μήπως λείπει και στον μπέμπη σίδηρος.. έχετε κάνει εξετάσεις αίματος στα μωρά;

70 πόντους τον μέτρησε, δλδ είναι στις δύο καμπύλες δίπλα στην πράσινη.. η παιδίατρος δε μου σχολίασε καθόλου τα κιλά βέβαια..δεν ξέρω, έχω άρχισε λίγο να θέλω να πάω και σε άλλον γιατρό..

Όταν παίζει τσιρίζει, όταν είναι χαρούμενος γτ μπορεί να γελάσει κιόλας, ειδικά αν τον πειράξω λίγο!

Δημοσίευση
στις πριν 4 λεπτά, ο/η Christi.D. είπε:

@μαμά12345 περαστικά κορίτσι μου!!ταλαιπωρηθηκατε..εύχομαι γρήγορα ανάρρωση!!

@nanouko εμένα στο παιχνίδι ή όταν παραπονιέμαι βγάζει κραυγουλες..φαίνεται να είναι και βροντοφωνος σαν τον αντρα μου...εμπλεξα 😂😂

Xαχαχ μακάρι να μπορούσα να σας ανεβάσω ηχητικό να ακούσετε! Έχει πολύ πλάκα! Έμπλεξες φιλενάδα!! Χαχα 

Δημοσίευση

Κορίτσια μου εγώ ζω ένα δράμα..μειώθηκε πάλι δραματικά πολύ το γάλα μου όταν αδιαθετησα.. ο μικρός γκρινιάζει γιατί αδειάζει κατευθείαν το στήθος και δεν έχει χορτάσει και εκνευρίζεται που πιπιλαει και δεν κατεβαίνει το γάλα στη ροή και την ποσότητα που έχει συνηθίσει. 

Είμαι με το θηλαστρο και αντλώ μετά από σχεδόν κάθε θηλασμό για να διεγειρω το στήθος να αυξηθεί ξανά η παραγωγή. 

Ευτυχώς τώρα που τελείωσε η περίοδος πιστεύω αύριο μεθαύριο θα επανέλθει αλλά σήμερα τα είδα όλα. Δοκίμασα να του δώσω ξένο αλλά δεν το ήθελε. 

Είναι και 8 κιλά το μωρό δεν χορταίνει και εύκολα...

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...