Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η katerinayia είπε:

Ποπο τέλειος ο στολισμος! Ωραίο θέμα κ αυτό!

Εγώ κουκουβάγια είχα θέμα στην μεγάλη.

Αντε με το καλό να βαφτισουμε κ τα μπεμπακια μας όλες!

Ααα ωραία θα ήταν και η κουκουβάγια ! 
δεν την βλέπω συχνά είναι η αλήθεια σαν θέμα 

Με το καλό βρε κορίτσια να τα βαφτίσουμε τα μωράκια μας !!! 

Δημοσίευση
στις πριν 8 ώρες, ο/η Demy93 είπε:

Εμείς κορίτσια κλείσαμε για 20 Σεπτέμβρη...Το θέμα μας θα είναι σαφάρι!!τα έχω όλα οργανωμένα στο μυαλό μου γιατί γενικά μου αρέσουν αυτά,οι στολισμοί,τα τούλια,οι μπομπονιέρες...

Σε ότι αφορά την εισαγωγή,εμείς αύριο κλείνουμε την 26η εβδομάδα, 3 του μήνα μπαίνουμε στον 7ο και έχουμε κάνει ήδη εισαγωγή στα φρούτα εποχής,κοτόπουλο,μοσχάρι,λαχανικά και ρύζι..

Ωωω μπράβο βρε κορίτσι μου που τα έχεις όλα οργανωμένα και ξέρεις τι θέλεις έχεις αποφασίσει ήδη.. εγώ πάλι δεν έχω τίποτα μέσα στο κεφάλι μου τι θέμα να κάνω στην μπέμπα 

Δημοσίευση
στις πριν 3 ώρες, ο/η nanouko είπε:

Χμμμμ οκ!! 😀😀 Μάλλον η δικιά μου για αργή την κόβω, όπως και με τα εμβόλια αλλά θα το δω και με το παιδί!! Πώς θα τα παίρνει!

Και εμένα με τις εισαγωγές είναι αργεί η παιδίατρος το πάνε αργά γιατί έτσι και αλλιώς η μπέμπα μόνο τα φρούτα μου τρώει καλά για την ώρα 

Δημοσίευση
στις πριν 17 λεπτά, ο/η Barbiee είπε:

@Elk 2 Αυγούστου μπορείς να κάνεις βάφτιση; είχα την εντύπωση οτι σε περίοδο νηστείας δεν γίνονται μυστήρια!

Ναι μπορούμε έχει να κάνει με την εκκλησία λογικά αυτό, εμάς μας είπε οκ ο παπάς 

Άλλοι όμως μπορεί να μην κάνουν 🤷‍♀️

Δημοσίευση
στις πριν 30 λεπτά, ο/η Elk είπε:

Ναι μπορούμε έχει να κάνει με την εκκλησία λογικά αυτό, εμάς μας είπε οκ ο παπάς 

Άλλοι όμως μπορεί να μην κάνουν 🤷‍♀️

ααα εντάξει τότε...μια χαρά!

Δημοσίευση
στις πριν 4 ώρες, ο/η Elk είπε:

Καλημέρα ! Καλό μήνα κορίτσια !!!IMG_9471.thumb.jpeg.ae0b8b80191051e72810a112f9189de4.jpeg 

στις πριν 2 ώρες, ο/η Barbiee είπε:

@Elk 2 Αυγούστου μπορείς να κάνεις βάφτιση; είχα την εντύπωση οτι σε περίοδο νηστείας δεν γίνονται μυστήρια!

Καλό μήνα κορίτσια μου!!!

@Barbieeμου, βαφτίσεις γίνονται κανονικά όποτε θέλεις. Γάμοι δε γίνονται στις περιόδους νηστείας.

Δημοσίευση
στις πριν 16 ώρες, ο/η Elk είπε:

Ωωω μπράβο βρε κορίτσι μου που τα έχεις όλα οργανωμένα και ξέρεις τι θέλεις έχεις αποφασίσει ήδη.. εγώ πάλι δεν έχω τίποτα μέσα στο κεφάλι μου τι θέμα να κάνω στην μπέμπα 

Χαχαχα να'σαι καλά 🥰🥰🥰..είναι που μου αρέσουν πολύ κάτι τέτοια!!!θα μπορούσε να είναι η 2η δουλειά μου ααααανετα 🦋🦋...Ε σιγά σιγά θα βρεις το ιδανικό σας!!!έχετε ορίσει ημερομηνία???

Δημοσίευση
στις πριν 25 λεπτά, ο/η Demy93 είπε:

Χαχαχα να'σαι καλά 🥰🥰🥰..είναι που μου αρέσουν πολύ κάτι τέτοια!!!θα μπορούσε να είναι η 2η δουλειά μου ααααανετα 🦋🦋...Ε σιγά σιγά θα βρεις το ιδανικό σας!!!έχετε ορίσει ημερομηνία???

Είναι ωραία δουλειά αυτήν αλλά φουλ κουραστική την κάνει φίλη μου (η νονά της μπεμπας) έχει μαγαζί και τα ξέρω από μέσα 😂

ναι έκλεισα εκκλησία 2 Αυγούστου στις 18:00 είπαμε λόγο ζέστης κιόλας να την βάλουμε απόγευμα 

άρχισα λίγο ψάχνω θέμα να σου πω την αλήθεια αλλά ακόμα δεν έχω καταλήξει κάπου 🤔

σε λίγο καιρό θα κανονίσω με ταβέρνα να πάμε μετά για ψαράκι το πιο ζόρικο ειναι ο φωτογράφος δεν ξέρω αν θα βρω και αν θα πάρω 

εσείς κορίτσια κανονίσατε με φωτογράφο; 

Δημοσίευση
στις πριν 24 λεπτά, ο/η Elk είπε:

Είναι ωραία δουλειά αυτήν αλλά φουλ κουραστική την κάνει φίλη μου (η νονά της μπεμπας) έχει μαγαζί και τα ξέρω από μέσα 😂

ναι έκλεισα εκκλησία 2 Αυγούστου στις 18:00 είπαμε λόγο ζέστης κιόλας να την βάλουμε απόγευμα 

άρχισα λίγο ψάχνω θέμα να σου πω την αλήθεια αλλά ακόμα δεν έχω καταλήξει κάπου 🤔

σε λίγο καιρό θα κανονίσω με ταβέρνα να πάμε μετά για ψαράκι το πιο ζόρικο ειναι ο φωτογράφος δεν ξέρω αν θα βρω και αν θα πάρω 

Εγώ ναι,τον έχω κλείσει...Από ότι έχω καταλάβει είσαι σε χωριό,δεν έχει επιλογές σε κοντινές πόλεις??

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Elk είπε:

ναι και εγώ εχω κλείσει φωτογράφο!

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Demy93 είπε:

Εγώ ναι,τον έχω κλείσει...Από ότι έχω καταλάβει είσαι σε χωριό,δεν έχει επιλογές σε κοντινές πόλεις??

Αχ ναι είμαι σε χωριό και είναι δύσκολο να φέρω από πόλη είναι 1,5 ώρα μακριά(για να έρθει μόνο ) με πολύ δύσκολο δρόμο όλο στροφές και πιστεύω θα μου ζητήσουν πολλά λεφτά 😔

έχει 2 φωτογράφους σε διπλανό χωριό είδα σε πιο κοντινή απόσταση 45 λεπτά από εδώ 

εδώ στο χωριό έχει έναν που είχα πάρει στο γάμο μου αλλά βγάζει μόνο φωτό όχι βίντεο δεν έμεινα και πολύ ευχαριστημένη μαζί του αλλά θα μου πεις ότι πληρώνεις παίρνεις 400 ευρώ με πήρε και τυπώσαμε 50 φωτό αλλά δεν ήταν καλός αφού δυσκολεύτηκα να βρω 50 φωτό για να τύπωσε είχε βγάλει περίπου 300 φωτο.. δεν μπορώ να δώσω πολλά λεφτά γιατί ακούω κάτι τιμές τσιμπημένες και τώρα δεν με περισσεύουν εγώ έλεγα αντε με 400 βαριά 500 αλλά σιγά μην βρω 

στην μεγάλη που έκανα ήταν γνωστός του μπαμπά μου και με πήρε 350 (χωρίς άλμπουμ ) με φωτο και βίντεο έμεινα ευχαριστημένη μαζί του αλλά δυστηχως τώρα αυτός είναι μακριά(650χιλ) δεν θα πάω στον τόπο καταγωγής μου να κάνω βάφτιση θα την κάνω στο χωριό.. και κάπως έχω προβληματιστεί με αυτό το θέμα 

ΥΓ δεν έκανα επαγγελτικη φωτογράφιση στο γάμο μου αυτά που πάει το ζευγάρι με φώτα και τους στήνει ο φωτογράφος.. 20 άτομα είμασταν έβγαλα μερικές φωτό εκκλησία και με συγγενείς στο προαύλιο της εκκλησίας και τελος τέτοια απλά πράγματα θέλω και στην βάφτιση 

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Barbiee είπε:

ναι και εγώ εχω κλείσει φωτογράφο!

Ααα ωραία μπράβο καλά έκανες και έκλεισες γιατί το πιο δύσκολο νομίζω είναι να βρεις φωτογράφο 😅

Δημοσίευση
στις πριν 19 λεπτά, ο/η Elk είπε:

Αχ ναι είμαι σε χωριό και είναι δύσκολο να φέρω από πόλη είναι 1,5 ώρα μακριά(για να έρθει μόνο ) με πολύ δύσκολο δρόμο όλο στροφές και πιστεύω θα μου ζητήσουν πολλά λεφτά 😔

έχει 2 φωτογράφους σε διπλανό χωριό είδα σε πιο κοντινή απόσταση 45 λεπτά από εδώ 

εδώ στο χωριό έχει έναν που είχα πάρει στο γάμο μου αλλά βγάζει μόνο φωτό όχι βίντεο δεν έμεινα και πολύ ευχαριστημένη μαζί του αλλά θα μου πεις ότι πληρώνεις παίρνεις 400 ευρώ με πήρε και τυπώσαμε 50 φωτό αλλά δεν ήταν καλός αφού δυσκολεύτηκα να βρω 50 φωτό για να τύπωσε είχε βγάλει περίπου 300 φωτο.. δεν μπορώ να δώσω πολλά λεφτά γιατί ακούω κάτι τιμές τσιμπημένες και τώρα δεν με περισσεύουν εγώ έλεγα αντε με 400 βαριά 500 αλλά σιγά μην βρω 

στην μεγάλη που έκανα ήταν γνωστός του μπαμπά μου και με πήρε 350 (χωρίς άλμπουμ ) με φωτο και βίντεο έμεινα ευχαριστημένη μαζί του αλλά δυστηχως τώρα αυτός είναι μακριά(650χιλ) δεν θα πάω στον τόπο καταγωγής μου να κάνω βάφτιση θα την κάνω στο χωριό.. και κάπως έχω προβληματιστεί με αυτό το θέμα 

ΥΓ δεν έκανα επαγγελτικη φωτογράφιση στο γάμο μου αυτά που πάει το ζευγάρι με φώτα και τους στήνει ο φωτογράφος.. 20 άτομα είμασταν έβγαλα μερικές φωτό εκκλησία και με συγγενείς στο προαύλιο της εκκλησίας και τελος τέτοια απλά πράγματα θέλω και στην βάφτιση 

εγώ έκλεισα φωτογράφο με 620 ευρώ (με βίντεο και 4 αλμπουμ)... ευτυχώς τον έχω κλεισμένο απο τέλος Σεπτέμβρη γιατι μου είπε οτι τώρα ανέβηκαν οι τιμές!

και εμενα θα ερθει από 50 χλμ μακριά!

νομίζω ο φωτογράφος και ο στολισμός είναι αυτά που πρέπει να κλειστούν πολύ νωρίς!

Δημοσίευση

εγώ έκλεισα φωτογράφο με 620 ευρώ (με βίντεο και 4 αλμπουμ)... ευτυχώς τον έχω κλεισμένο απο τέλος Σεπτέμβρη γιατι μου είπε οτι τώρα ανέβηκαν οι τιμές!

και εμενα θα ερθει από 50 χλμ μακριά!

νομίζω ο φωτογράφος και ο στολισμός είναι αυτά που πρέπει να κλειστούν πολύ νωρίς!

Θα σου κάνει αρκετά  άλμπουμ αφού λες 4 θα κάνει και δρόμο για να έρθει πιστεύω είναι οκ.. εγώ τώρα λίγο ζορίζομαι να δώσω τόσο αλλά θα δούμε πως θα πάει Ίσως να μπορέσω να βρω και εγώ κάτι με τα λεφτά που μπορώ να δώσω ☺️

ναι ισχύει αυτά τα δύο είναι τα πιο δύσκολα πρέπει να κλείσεις πρώτα για να βρεις ημερομηνία που να βολεύει

Δημοσίευση
στις πριν 23 λεπτά, ο/η Elk είπε:

Θα σου κάνει αρκετά  άλμπουμ αφού λες 4 θα κάνει και δρόμο για να έρθει πιστεύω είναι οκ.. εγώ τώρα λίγο ζορίζομαι να δώσω τόσο αλλά θα δούμε πως θα πάει Ίσως να μπορέσω να βρω και εγώ κάτι με τα λεφτά που μπορώ να δώσω ☺️

ναι ισχύει αυτά τα δύο είναι τα πιο δύσκολα πρέπει να κλείσεις πρώτα για να βρεις ημερομηνία που να βολεύει

στο εύχομαι ολόψυχα να μπορέσεις να κάνεις αυτα που θες!

να γίνει η βάφτιση όπως ακριβώς τη φαντάζεσαι!

και εγώ έτσι θεώρησα οτι ειναι οκ η τιμή και γι'αυτό το έκλεισα!

με εναν γρήγορο προϋπολογισμό η βάφτιση θα κοστίσει περίπου 2.500-2.700.

Δημοσίευση

στο εύχομαι ολόψυχα να μπορέσεις να κάνεις αυτα που θες!

να γίνει η βάφτιση όπως ακριβώς τη φαντάζεσαι!

και εγώ έτσι θεώρησα οτι ειναι οκ η τιμή και γι'αυτό το έκλεισα!

με εναν γρήγορο προϋπολογισμό η βάφτιση θα κοστίσει περίπου 2.500-2.700.

Θα καλέσεις αρκετά άτομα ; Πως το σκέφτεσαι; 
Θα κάνεις και τραπέζι με φαγητό ; Ή μπουφέ ; 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...