Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

• Απαντήσεις

• Γειααα! Με το καλό το μωράκι σου! Πετάγομαι για να προτείνω κάτι αν σε βολέψει. Εγώ όταν γέννησα είχα πολλά ράμματα και αιμορροΐδες και με βόλευε πάρα πολύ να κάθομαι πάνω σε μαξιλάρι θηλασμού. Εννοώ το πέταλο όχι το λουκάνικο και έτσι ότι με πονούσε έμενε στον αέρα. Αν έχεις δοκίμασε το κι εσύ γιατί έχεις λίγο ακόμα και είναι κρίμα να πονάς.
    • Αρα σε 1.5 μήνα. Τέλεια. Πολύ νευριάζω με τους παιδιάτρους που φοβίζουν τις αποκλειστικά θηλάζουσες μητέρες και δεν έχουν ιδέα από θηλασμό και δίνουν και συμβουλές. Γιαυτο θα πάμε σε σύμβουλο θηλασμου να βγάλουμε μια ακρη! 
    • Κορίτσι μου γλυκό εύχομαι να πάνε όλα καλά!!!! 🙏🙏🙏❤️ Πω πω φαντάζομαι τα συναισθήματα σου, όλα μαζί στο 100%.  Εύχομαι να έχετε μια ανώδυνη και όμορφη εμπειρία ❤️❤️ Θα περιμένουμε νέα σου!!! Με το καλοοοοοοο🙏🙏🙏🙏  
    • Εσύ έχεις τον πόνο σου και όλα τα δικια με το μέρος σου αλλά γέλασα τόσο πολύ με τις περιγραφές σου!!!χαχαχααχαχαχχα Βρε κοριτσια μια απορία εσείς που κάνατε το εμβόλιο του κοκκυτη...είχε καμία σύμπτωμα μετά??όπως κάνει της γρίπης καμία φορά???η αυτό δεν έχει?
    • Κορίτσι μου σοκ έπαθα όταν το διάβασα με την καλή έννοια 😁 φαντάζομαι εσύ είσαι σε ακόμη μεγαλύτερο σοκ!! Βιαστική η μικρή σου 🩷 άντε με το καλό!! Περιμένουμε νέα σου 🥰 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...