Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η Barbiee είπε:

Καλημέρα κορίτσια, 

να σας πω τα νεα μας!

πηγαμε χθες ξανά ζυγισαμε τον μπέμπη μας...πηρε σε 6 μέρες 310 γραμμάρια... ενώ τον προηγούμενο μήνα ειχε παρει σε εναν ολόκληρο μήνα 390🤷 και είπε η παιδίατρος ότι ίσως ηταν που περάσαμε και τη γρίπη και οι 3-4 μέρες που δεν έτρωγε απο το μπουκάλι και για αυτο μειώθηκε η πρόσληψη τον προηγούμενο μήνα...απλα μ έδωσε προληπτικα σταγόνες σιδήρου μήπως φταίει αυτό!

αυτα τα νεα μας! μια πάνω μια κάτω 😂

Τέλεια τα νέα σας! Έχει κάποιος από σας χαμηλό σίδηρο; Εγώ σκέφτομαι μήπως πω για εξετάσεις αίματος γτ έχω έχω χαμηλό αιματοκρίτη μήπως έχει πάρει από μένα..σου πήρε και ύψος; Πάντως δείχνει ότι αναπλήρωσε το βάρος που δεν είχε πάρει πριν! Εμείς σε μια βδομάδα θα πάμε, για να δούμε!

Δημοσίευση

Κορίτσια εμείς είχαμε μια πολύ δύσκολη νύχτα χθες ..και έφτασα στα όριά μου ..ενώ κοιμήθηκε μια χαρά το βράδυ πολύ εύκολα, ξυπνούσε το βράδυ διαρκώς, έπινε δύο τρεις γουλιες και ξανακοιμοταν..αν τυχόν έκανα να κουνήσω στο κρεβάτι για να αλλάξω πχ πλευρό γινόταν αυτό το πράγμα, με την παραμικρή μου κίνηση, εγώ να διψάω, να πεινάω, να κατουριεμαι όλη την ώρα.. ξύπνησε άπειρες φορές..εν τω μεταξύ ο σύζυγος θέλει απ' τον καναπέ να έρθει στο κρεβάτι, θέλει λέει να κοιμάται μαζί μου .. αλλά δε χωράμε και οι τρεις.. και δεν ξέρω τι να κάνω ..πώς να τον βάλω στην κούνια; Πώς θα μειωθούν αυτά τα ξυπνήματα; Με πιάνει κατάθλιψη ότι δεν τα καταφέρνω..

Δημοσίευση
στις πριν 20 λεπτά, ο/η nanouko είπε:

Τέλεια τα νέα σας! Έχει κάποιος από σας χαμηλό σίδηρο; Εγώ σκέφτομαι μήπως πω για εξετάσεις αίματος γτ έχω έχω χαμηλό αιματοκρίτη μήπως έχει πάρει από μένα..σου πήρε και ύψος; Πάντως δείχνει ότι αναπλήρωσε το βάρος που δεν είχε πάρει πριν! Εμείς σε μια βδομάδα θα πάμε, για να δούμε!

έχω εγώ χαμηλό αιματοκρίτη και σίδηρο 🤷 και τον Νοέμβριο που του είχαμε κάνει εξετάσεις ήταν οριακά χαμηλός... δηλαδή ειναι απο 30-36 και είχε 29 αιματοκρίτη  .. όχι ύψος δεν μας πήρε!

Δημοσίευση
στις πριν 17 λεπτά, ο/η nanouko είπε:

Κορίτσια εμείς είχαμε μια πολύ δύσκολη νύχτα χθες ..και έφτασα στα όριά μου ..ενώ κοιμήθηκε μια χαρά το βράδυ πολύ εύκολα, ξυπνούσε το βράδυ διαρκώς, έπινε δύο τρεις γουλιες και ξανακοιμοταν..αν τυχόν έκανα να κουνήσω στο κρεβάτι για να αλλάξω πχ πλευρό γινόταν αυτό το πράγμα, με την παραμικρή μου κίνηση, εγώ να διψάω, να πεινάω, να κατουριεμαι όλη την ώρα.. ξύπνησε άπειρες φορές..εν τω μεταξύ ο σύζυγος θέλει απ' τον καναπέ να έρθει στο κρεβάτι, θέλει λέει να κοιμάται μαζί μου .. αλλά δε χωράμε και οι τρεις.. και δεν ξέρω τι να κάνω ..πώς να τον βάλω στην κούνια; Πώς θα μειωθούν αυτά τα ξυπνήματα; Με πιάνει κατάθλιψη ότι δεν τα καταφέρνω..

έκανες κανένα σεμινάριο υπνου;

εμένα με βοήθησε πάρα πολύ πάντως! βεβαια δε μειώθηκαν κατα πολύ οι αφυπνίσεις αλλα εχει μπει σε πρόγραμμα μεσα στη μερα ..και το βράδυ εκει που ξυπνούσε καθε δύο ώρες πλέον ξυπνάει 3-4 φορές...και σιγά σιγά προσπαθώ να το αλλάξω και αυτό!

Δημοσίευση

@Barbiee πολύ ωραία τα νέα σου!! Ελπίζω λίγο να αισθάνεσαι καλύτερα τώρα!!

@nanouko ετσι ήταν εμένα οταν έβγαζε δόντι..σκέψου ενώ κοιμόταν στο λίκνο δεν κοιμόταν με τπτ εκεί και τον πήρα μαζί μου στο κρεβάτι. Τώρα πρώτα ξεκίνησα να τον βάζω στο λίκνο στους ημερήσιους ύπνους και μετά στον βραδινό! 

Συμφωνώ και με 

@Barbiee οτι βοηθάει το σεμινάριο ύπνου! Κι εγώ τώρα με τα δόντια έκανα ένα πισωγύρισμα αλλά έχω μια καθοδήγηση για το πώς πρέπει να

κινηθώ σε αυτό το θέμα 

Δημοσίευση
στις πριν 4 ώρες, ο/η Barbiee είπε:

Καλημέρα κορίτσια, 

να σας πω τα νεα μας!

πηγαμε χθες ξανά ζυγισαμε τον μπέμπη μας...πηρε σε 6 μέρες 310 γραμμάρια... ενώ τον προηγούμενο μήνα ειχε παρει σε εναν ολόκληρο μήνα 390🤷 και είπε η παιδίατρος ότι ίσως ηταν που περάσαμε και τη γρίπη και οι 3-4 μέρες που δεν έτρωγε απο το μπουκάλι και για αυτο μειώθηκε η πρόσληψη τον προηγούμενο μήνα...απλα μ έδωσε προληπτικα σταγόνες σιδήρου μήπως φταίει αυτό!

αυτα τα νεα μας! μια πάνω μια κάτω 😂

Μια χαρά μπράβο τρώτε όλο το φαγάκι σας 😊

πολύ πιθανόν να έφταιγε η γρίπη κορίτσι μου τα κόβει τα μωράκια 

τις σταγόνες είναι μια φορά την μέρα ;

Εγώ θα πάω σε μια βδομάδα να την ζυγίσουμε την μπέμπα μακάρι να είμαστε και εμείς σαν εσάς 🥰

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η nanouko είπε:

Κορίτσι μου γενικά ο ύπνος είναι από το πιο δύσκολο κομμάτι θέλει πολύ υπομονή δεν είναι εύκολο ειδικά τον πρώτο χρόνο 

η μεγάλη άρχισε να κοιμάται σερί από 13 μηνών και μετά που κόψαμε στήθος 

κοιμοταν στο λίκνο από 4 έως 6 μηνών μετά μπήκε ανάμεσα μας και δεν έχει φύγει 

σεμινάριο ύπνου δεν έχω κάνει δεν ξέρω κανένα κολπάκι να σου πω την αλήθεια το μόνο που χρησιμοποιώ πολύ εγώ είναι ενα αρκουδάκι που έχει μελωδία νανούρισμα και λευκο θόρυβο η μπέμπα κοιμάται στο λίκνο αλλιώς δεν θα χωρούσαμε με τον άντρα μου στο κρεβάτι με 2 παιδεία… μόλις ανοίξει ο καιρός από Απρίλιο λογικά θα φτιάξω δωμάτιο παιδικό και θα προσπαθήσω να βάλω τα παιδεία να κοιμούνται εκεί 🫣

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η nanouko είπε:

Κορίτσι μου γλυκό,σε καταλαβαίνω απόλυτα...το περάσαμε πριν λίγο καιρό και εμείς αυτό...Εκ των υστέρων κατάλαβα ότι ήταν και από το δόντι..Εγώ θα σου πω να αφήσεις τα σεμινάρια (να ξεκαθαρίσω ότι δεν είμαι αντίθετη σε αυτά πολύ απλά είναι να πετύχεις και το παιδί έτοιμο να σου κάνει την αλλαγή,δεν είναι μαγικό φίλτρο) και να προσπαθήσεις να βάζεις το μικράκι να κάνει σιγά σιγά έναν και πιο μετά και δύο ημερήσιους υπνους στο λίκνο...Μετά αν έχεις και υπομονή βέβαια μπορείς να τον βάζεις στο λίκνο το βράδυ και να κάτσεις εκεί δίπλα ή να του δώσεις το χεράκι σου να νιώσει την ασφάλεια σου και να δεις πως θα συμπεριφερθεί...Δύο τρεις μέρες μπορεί να ξυπνάει αλλά μετά θα μάθει...

Δημοσίευση

@Barbiee  @Christi.D. @Elk @Demy93 κορίτσια σας ευχαριστώ πάρα πολύ για τις συμβουλές σας! Η αλήθεια είναι ότι η κούνια μας έχει γίνει διακοσμητική! Κοιμάται μόνο στο κρεβάτι μας, μέρα νύχτα..θα δοκιμάσω να τον βάλω σε έναν ημερήσιο ύπνο! Εγώ δεν βλέπω ακόμη δόντι, αλλά δεν ξέρω κιόλας μήπως ενοχλούν τα ούλα! Σε μια βδομάδα θα μας πει και η παιδίατρος! Δεν έχω κάνει σεμινάριο ύπνου, αλλά μου φαίνεται βουνό να ψάξω να βρω, ώρες κτλ ..γελάμε με τον σύζυγο λέμε κάθε μέρα να καταφέρουμε να βγάλουμε τη μέρα! Εντάξει, τα έχουμε παίξει λίγο τώρα με τις αφυπνίσεις και το γεγονός ότι δεν κάθεται καθόλου μόνος του.. αλλά πού θα πάει! Δε γίνεται! Θα βρούμε ρυθμούς! Εν τω μεταξύ είναι και οι ορμόνες μου .. καταλαβαίνω ότι θα μου έρθει περίοδος γτ έχω αυξημένη όρεξη και χθες που πήγαμε να κάνουμε δεν προλάβαμε και μετά ήμουν χάλια, ήθελα να βάλω τα κλάματα, μου φταίγαν όλα! 

Δημοσίευση
στις πριν 17 λεπτά, ο/η nanouko είπε:

@Barbiee  @Christi.D. @Elk @Demy93 κορίτσια σας ευχαριστώ πάρα πολύ για τις συμβουλές σας! Η αλήθεια είναι ότι η κούνια μας έχει γίνει διακοσμητική! Κοιμάται μόνο στο κρεβάτι μας, μέρα νύχτα..θα δοκιμάσω να τον βάλω σε έναν ημερήσιο ύπνο! Εγώ δεν βλέπω ακόμη δόντι, αλλά δεν ξέρω κιόλας μήπως ενοχλούν τα ούλα! Σε μια βδομάδα θα μας πει και η παιδίατρος! Δεν έχω κάνει σεμινάριο ύπνου, αλλά μου φαίνεται βουνό να ψάξω να βρω, ώρες κτλ ..γελάμε με τον σύζυγο λέμε κάθε μέρα να καταφέρουμε να βγάλουμε τη μέρα! Εντάξει, τα έχουμε παίξει λίγο τώρα με τις αφυπνίσεις και το γεγονός ότι δεν κάθεται καθόλου μόνος του.. αλλά πού θα πάει! Δε γίνεται! Θα βρούμε ρυθμούς! Εν τω μεταξύ είναι και οι ορμόνες μου .. καταλαβαίνω ότι θα μου έρθει περίοδος γτ έχω αυξημένη όρεξη και χθες που πήγαμε να κάνουμε δεν προλάβαμε και μετά ήμουν χάλια, ήθελα να βάλω τα κλάματα, μου φταίγαν όλα! 

Είναι όλα μαζί λίγο η κούραση λίγο οι νυχτερινές αφυπνίσεις λίγο οι ορμόνες και μετά σου φαίνονται και όλα μαύρα και λογικό! 

Για τον υπνο σε καταλαβαίνω επειδή κι εγώ τότε με τους κολικούς έκανα συγκοιμιση γιατί δτο λίκνο συνεχώς ξυπνούσε (και τώρα που είχε αρχίσει να το συνηθίζει μερα νυχτα πάλι έκανα ένα πισωγύρισμα)

Αν όντως προσπαθήσεις για να κοιμάται στην κούνια-λικνο να θυμάσαι ότι μέχρι να συνηθίσει κάθε μέρα είναι διαφορετική.  Μπορεί δυο μέρες να δοκιμάσεις και να κοιμηθεί και την τρίτη μέρα να μην κοιμάται με τπτ! Οι αλλαγές θέλουν χρόνο...Εμένα αυτή η σκέψη με βοήθησε να μην απογοητευομαι και να μην 'θυμώνω' ούτε με μένα ούτε με το μωρό όταν κάνει κάποιο πισωγύρισμα!

Δημοσίευση
στις πριν 3 ώρες, ο/η Barbiee είπε:

έκανες κανένα σεμινάριο υπνου;

εμένα με βοήθησε πάρα πολύ πάντως! βεβαια δε μειώθηκαν κατα πολύ οι αφυπνίσεις αλλα εχει μπει σε πρόγραμμα μεσα στη μερα ..και το βράδυ εκει που ξυπνούσε καθε δύο ώρες πλέον ξυπνάει 3-4 φορές...και σιγά σιγά προσπαθώ να το αλλάξω και αυτό!

στις πριν 3 ώρες, ο/η Christi.D. είπε:

@Barbiee πολύ ωραία τα νέα σου!! Ελπίζω λίγο να αισθάνεσαι καλύτερα τώρα!!

@nanouko ετσι ήταν εμένα οταν έβγαζε δόντι..σκέψου ενώ κοιμόταν στο λίκνο δεν κοιμόταν με τπτ εκεί και τον πήρα μαζί μου στο κρεβάτι. Τώρα πρώτα ξεκίνησα να τον βάζω στο λίκνο στους ημερήσιους ύπνους και μετά στον βραδινό! 

Συμφωνώ και με 

@Barbiee οτι βοηθάει το σεμινάριο ύπνου! Κι εγώ τώρα με τα δόντια έκανα ένα πισωγύρισμα αλλά έχω μια καθοδήγηση για το πώς πρέπει να

κινηθώ σε αυτό το θέμα 

Χαίρομαι πάρα πολύ που σας βοήθησε κορίτσια μου το σεμινάριο ύπνου!!!💓💓💓

Δημοσίευση
στις πριν 42 λεπτά, ο/η nanouko είπε:

Κορίτσι μου γλυκό κι εμένα έτσι έγινε στα δόντια! Για τσέκαρε τα ούλα του!!! 

Όσο για το σεμινάριο μπορείς να το παρακολουθήσεις όποτε εσύ θέλεις! Υπομονή πάντως κι όλα θα φτιάξουν!

Σου έχει έρθει περίοδος ή περιμένεις κι εσύ την 1η;

Δημοσίευση

Κορίτσια μου καλησπέρα!!!

Μετά από 1 μήνα και κάτι, επιστρέψαμε σπίτι μας!!! Κουράστηκα πολύ τόσο καιρό μακριά από το σπίτι μου αλλά όσο δε δουλεύω είναι ευκαιρία για τους δικούς μου να χαρούν τη μικρή γιατί μετά θα τη βλέπουν 1-2 φορές το χρόνο κι αν!

Περάσαμε πολύ ωραία γενικά αν και δεν κοιμηθήκαμε ούτε μια μέρα σύμφωνα με το πρόγραμμα που είχαμε στη Λευκάδα και ούτε ένα βράδυ σερί!!! 

Στο Λονδίνο περάσαμε φανταστικά!!! Πήγαμε σε πολλά μέρη και το ευχαριστήθηκα πολύ. London Eye, Buckingham Palace, Big Ben, St. James Park, Green Park, Piccadilly square, London Dungeon, Hard Rock Café και φυσικά το Βρετανικό μουσείο!!! Βγάλαμε φωτογραφίες σε όλα τα διάσημα του Λονδίνου... κόκκινο λεωφορείο, ταξί, τηλεφωνικό θάλαμο... Γέλασα πάρα πολύ με τη φιλενάδα μου και τη "βαφτιστήρα" μου... Μου λείπουν πολύ και όσο και να καθόμουν δε θα τις χόρταινα!!!

Από την Κυριακή που γυρίσαμε σπίτι μας, απευθείας μπήκαμε σε πρόγραμμα πάλι και ξεκίνησε να κοιμάται από τις 9 μέχρι τις 7 με μόνο μία αφύπνιση για λίγο στήθος... 

Δημοσίευση
στις πριν 3 λεπτά, ο/η Katiana1987 είπε:

Μετά από 1 μήνα και κάτι, επιστρέψαμε σπίτι μας!!! Κουράστηκα πολύ τόσο καιρό μακριά από το σπίτι μου αλλά όσο δε δουλεύω είναι ευκαιρία για τους δικούς μου να χαρούν τη μικρή γιατί μετά θα τη βλέπουν 1-2 φορές το χρόνο κι αν!

Περάσαμε πολύ ωραία γενικά αν και δεν κοιμηθήκαμε ούτε μια μέρα σύμφωνα με το πρόγραμμα που είχαμε στη Λευκάδα και ούτε ένα βράδυ σερί!!! 

Στο Λονδίνο περάσαμε φανταστικά!!! Πήγαμε σε πολλά μέρη και το ευχαριστήθηκα πολύ. London Eye, Buckingham Palace, Big Ben, St. James Park, Green Park, Piccadilly square, London Dungeon, Hard Rock Café και φυσικά το Βρετανικό μουσείο!!! Βγάλαμε φωτογραφίες σε όλα τα διάσημα του Λονδίνου... κόκκινο λεωφορείο, ταξί, τηλεφωνικό θάλαμο... Γέλασα πάρα πολύ με τη φιλενάδα μου και τη "βαφτιστήρα" μου... Μου λείπουν πολύ και όσο και να καθόμουν δε θα τις χόρταινα!!!

Από την Κυριακή που γυρίσαμε σπίτι μας, απευθείας μπήκαμε σε πρόγραμμα πάλι και ξεκίνησε να κοιμάται από τις 9 μέχρι τις 7 με μόνο μία αφύπνιση για λίγο στήθος... 

Τέλεια τα νέα σου κορίτσι μου 🦋🦋

Μπράβο σας που δημιουργήσατε τόσες αναμνήσεις 🩷🩷

Δημοσίευση

Σε άλλα νέα... τη Δευτέρα πήγανε στην παιδίατρο και έκανε τη 2η δόση του bexsero. Ευτυχώς καμία απολύτως παρενέργεια αυτήν τη φορά!

Η μπουμπού έφτασε τα 5950γρ. Πήρε 450γρ  σε ένα μήνα και 3εκ. ύψος. Η παιδίατρος αυτήν τη φορά δε μου είπε τίποτα για το βάρος της γιατί της είπα πως εγώ δεύτερα γυμνασίου ζύγιζα 30 κιλά και ο μπαμπάς της είναι ακόμα πάρα πολύ αδύνατος! Κατάλαβε λοιπόν πως είναι και θέμα γονιδίων.

Ξεκινήσαμε τροφές γιατί η μπουμπού μου τραβούσε τα χέρια όταν έτρωγα και της έτρεχαν τα σάλια. Δευτέρα έφαγε πατάτα, καρότο, κολοκυθάκι! Γέλασα άπειρα!!! Σύνολο μέσα στη μέρα έφαγε περίπου 10 κουταλάκια... Χτες έφαγε το ίδιο περίπου 14 κουταλάκια σε ένα 24ωρο... Σήμερα όμως της έφτιαξα πατάτα, καρότο, μπρόκολο και έφαγε περίπου 100γρ!!! Κορίτσια έπρεπε να τη βλέπατε!!! Ορμούσε στο κουτάλι σήμερα κι έγλυφε τα πάντα. Όταν τελείωσε είχε κρέμα παντού!!! Ματιά, μύτη, αυτί και σε όλη την μπλουζοσαλιάρα της!!!🤣🤣🤣🤣

Μεθαύριο θα βάλουμε μοσχάρι κι από Δευτέρα φρούτα.

Δημοσίευση
στις πριν 4 λεπτά, ο/η Demy93 είπε:

Τέλεια τα νέα σου κορίτσι μου 🦋🦋

Μπράβο σας που δημιουργήσατε τόσες αναμνήσεις 🩷🩷

Πραγματικά ήταν υπέροχα... Το εύχομαι σε όλες όσες το επιθυμούν!

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Katiana1987 είπε:

Σε άλλα νέα... τη Δευτέρα πήγανε στην παιδίατρο και έκανε τη 2η δόση του bexsero. Ευτυχώς καμία απολύτως παρενέργεια αυτήν τη φορά!

Η μπουμπού έφτασε τα 5950γρ. Πήρε 450γρ  σε ένα μήνα και 3εκ. ύψος. Η παιδίατρος αυτήν τη φορά δε μου είπε τίποτα για το βάρος της γιατί της είπα πως εγώ δεύτερα γυμνασίου ζύγιζα 30 κιλά και ο μπαμπάς της είναι ακόμα πάρα πολύ αδύνατος! Κατάλαβε λοιπόν πως είναι και θέμα γονιδίων.

Ξεκινήσαμε τροφές γιατί η μπουμπού μου τραβούσε τα χέρια όταν έτρωγα και της έτρεχαν τα σάλια. Δευτέρα έφαγε πατάτα, καρότο, κολοκυθάκι! Γέλασα άπειρα!!! Σύνολο μέσα στη μέρα έφαγε περίπου 10 κουταλάκια... Χτες έφαγε το ίδιο περίπου 14 κουταλάκια σε ένα 24ωρο... Σήμερα όμως της έφτιαξα πατάτα, καρότο, μπρόκολο και έφαγε περίπου 100γρ!!! Κορίτσια έπρεπε να τη βλέπατε!!! Ορμούσε στο κουτάλι σήμερα κι έγλυφε τα πάντα. Όταν τελείωσε είχε κρέμα παντού!!! Ματιά, μύτη, αυτί και σε όλη την μπλουζοσαλιάρα της!!!🤣🤣🤣🤣

Χαίρομαι για όλα όσα ανέφερες! 

Για το ταξίδι! 

Για την ανάπτυξη της Ισμήνης-Μαρίας! 

Για την παιδίατρο που δεν σε πρήζει άλλο με το βάρος! 

Και που μπήκατε ξανά σε πρόγραμμα(με τροφέςπλέον)! 

Δημοσίευση
στις πριν 3 ώρες, ο/η Christi.D. είπε:

Είναι όλα μαζί λίγο η κούραση λίγο οι νυχτερινές αφυπνίσεις λίγο οι ορμόνες και μετά σου φαίνονται και όλα μαύρα και λογικό! 

Για τον υπνο σε καταλαβαίνω επειδή κι εγώ τότε με τους κολικούς έκανα συγκοιμιση γιατί δτο λίκνο συνεχώς ξυπνούσε (και τώρα που είχε αρχίσει να το συνηθίζει μερα νυχτα πάλι έκανα ένα πισωγύρισμα)

Αν όντως προσπαθήσεις για να κοιμάται στην κούνια-λικνο να θυμάσαι ότι μέχρι να συνηθίσει κάθε μέρα είναι διαφορετική.  Μπορεί δυο μέρες να δοκιμάσεις και να κοιμηθεί και την τρίτη μέρα να μην κοιμάται με τπτ! Οι αλλαγές θέλουν χρόνο...Εμένα αυτή η σκέψη με βοήθησε να μην απογοητευομαι και να μην 'θυμώνω' ούτε με μένα ούτε με το μωρό όταν κάνει κάποιο πισωγύρισμα!

στις πριν 3 ώρες, ο/η Katiana1987 είπε:

Κορίτσι μου γλυκό κι εμένα έτσι έγινε στα δόντια! Για τσέκαρε τα ούλα του!!! 

Όσο για το σεμινάριο μπορείς να το παρακολουθήσεις όποτε εσύ θέλεις! Υπομονή πάντως κι όλα θα φτιάξουν!

Σου έχει έρθει περίοδος ή περιμένεις κι εσύ την 1η;

Δεν μπορώ να καταλάβω τα ούλα! Πάντως βάζει και τη γλώσσα συχνά σα να τη δαγκώνει.. αχ θα το προσπαθήσω με την κούνια! Περίοδο περιμένω, απ' ότι είχε δει ο γιατρός στον υπέρηχο ετοιμαζόμουν για ωορρηξία!

Δημοσίευση
στις πριν 3 ώρες, ο/η Katiana1987 είπε:

Μπράβο μπράβο! Έτσι να είναι η ζωή σας, γεμάτη ταξίδια και όμορφες εμπειρίες! Όλες αυτές οι εικόνες και η αλλαγή των παραστάσεων σίγουρα κάνανε πολύ καλό και στις δυο σας!!

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η Katiana1987 είπε:

Επιτέλους κατάλαβε η παιδίατρος!! Τι ωραία που ξεκινήσατε τροφές! Τελευταία έμεινα εγώ..μαζί με Κρίστι αν δεν κάνω λάθος! 

Δημοσίευση

Τι ωραία τα νέα σας κορίτσια! Χαίρομαι που τα πάνε καλά τα μωρακια μας!

@Katiana1987τι τέλεια!! Πόσο όμορφες αναμνήσεις θα έχεις από αυτό το ταξίδι! 

@nanouko ούτε κ εμείς ξεκινήσαμε ακόμα φαγητό. Την Παρασκευή εχουμε γιατρο κ λογικα θα μου πει να αρχισουμε. Λενε να μην τα δενουμε γιατί σε περιπτωση πνιγμός χάνεις χρόνο να το λύσεις για να το βγάλεις. Έτσι ξέρω τουλάχιστον! 

Εγω προσωπικα δεν έπλυνα ποτε τίποτα με βρεφικο σαπουνι. Πάντα στο πλυντήριο πιάτων τα έβαζα της μεγάλης. Απλά μετά τα ξεπλενα μήπως έχει μείνει απορρυπαντικο. Κ τα μπιμπερο στο πλυντήριο τα βάζω.

Δημοσίευση
στις πριν 57 λεπτά, ο/η nanouko είπε:

Κορίτσια τα βάζετε στο καρέκλακι δεμένα για να φάνε; Επίσης τα σκεύη τα πλένετε με ειδικό βρεφικό σαπούνι; 

Εγώ ακόμα στο ρηλάξ ή ακουμπισμένη σε μαξιλάρια τη βάζω γιατί ακόμα δεν στηρίζεται καλά στον πισινό της. Ναι εγώ που δεν έχω πλυντήριο τα πλένω με βρεφικό σαπούνι και διαφορετικό σφουγγάρι.

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η katerinayia είπε:

Τι ωραία τα νέα σας κορίτσια! Χαίρομαι που τα πάνε καλά τα μωρακια μας!

@Katiana1987τι τέλεια!! Πόσο όμορφες αναμνήσεις θα έχεις από αυτό το ταξίδι! 

@nanouko ούτε κ εμείς ξεκινήσαμε ακόμα φαγητό. Την Παρασκευή εχουμε γιατρο κ λογικα θα μου πει να αρχισουμε. Λενε να μην τα δενουμε γιατί σε περιπτωση πνιγμός χάνεις χρόνο να το λύσεις για να το βγάλεις. Έτσι ξέρω τουλάχιστον! 

Εγω προσωπικα δεν έπλυνα ποτε τίποτα με βρεφικο σαπουνι. Πάντα στο πλυντήριο πιάτων τα έβαζα της μεγάλης. Απλά μετά τα ξεπλενα μήπως έχει μείνει απορρυπαντικο. Κ τα μπιμπερο στο πλυντήριο τα βάζω.

Ωω δεν το ήξερα!! 

Δημοσίευση
στις πριν 58 λεπτά, ο/η Katiana1987 είπε:

Εγώ ακόμα στο ρηλάξ ή ακουμπισμένη σε μαξιλάρια τη βάζω γιατί ακόμα δεν στηρίζεται καλά στον πισινό της. Ναι εγώ που δεν έχω πλυντήριο τα πλένω με βρεφικό σαπούνι και διαφορετικό σφουγγάρι.

Κι εμένα κάπως καμπουριάζει ακόμη! 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Γειααα! Με το καλό το μωράκι σου! Πετάγομαι για να προτείνω κάτι αν σε βολέψει. Εγώ όταν γέννησα είχα πολλά ράμματα και αιμορροΐδες και με βόλευε πάρα πολύ να κάθομαι πάνω σε μαξιλάρι θηλασμού. Εννοώ το πέταλο όχι το λουκάνικο και έτσι ότι με πονούσε έμενε στον αέρα. Αν έχεις δοκίμασε το κι εσύ γιατί έχεις λίγο ακόμα και είναι κρίμα να πονάς.
    • Αρα σε 1.5 μήνα. Τέλεια. Πολύ νευριάζω με τους παιδιάτρους που φοβίζουν τις αποκλειστικά θηλάζουσες μητέρες και δεν έχουν ιδέα από θηλασμό και δίνουν και συμβουλές. Γιαυτο θα πάμε σε σύμβουλο θηλασμου να βγάλουμε μια ακρη! 
    • Κορίτσι μου γλυκό εύχομαι να πάνε όλα καλά!!!! 🙏🙏🙏❤️ Πω πω φαντάζομαι τα συναισθήματα σου, όλα μαζί στο 100%.  Εύχομαι να έχετε μια ανώδυνη και όμορφη εμπειρία ❤️❤️ Θα περιμένουμε νέα σου!!! Με το καλοοοοοοο🙏🙏🙏🙏  
    • Εσύ έχεις τον πόνο σου και όλα τα δικια με το μέρος σου αλλά γέλασα τόσο πολύ με τις περιγραφές σου!!!χαχαχααχαχαχχα Βρε κοριτσια μια απορία εσείς που κάνατε το εμβόλιο του κοκκυτη...είχε καμία σύμπτωμα μετά??όπως κάνει της γρίπης καμία φορά???η αυτό δεν έχει?
    • Κορίτσι μου σοκ έπαθα όταν το διάβασα με την καλή έννοια 😁 φαντάζομαι εσύ είσαι σε ακόμη μεγαλύτερο σοκ!! Βιαστική η μικρή σου 🩷 άντε με το καλό!! Περιμένουμε νέα σου 🥰 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...