Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Christi.D. είπε:

Ναι πολύ δύσκολο αυτό με την απουσία βρεφικού αλλά και με τα αντίθετα προγράμματά με τον άντρα σου..

@Barbiee εγώ είμαι δασκάλα σε ιδιωτικό οπότε επιστρέφω Αύγουστο. Έχω μέλλον αλλά μετά δεν ξέρω πού θα τον αφήσω 

Δεν έχει ούτε εσύ καμία βοήθεια κορίτσι μου??

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η Demy93 είπε:

Δεν έχει ούτε εσύ καμία βοήθεια κορίτσι μου??

Εμείς ευτυχώς έχουμε βρεφικο.. τώρα δεν ξέρω αν θα βολέψει αντί για αυτό να τον κρατήσουν οι γονείς μου και η πεθερά μου για την επόμενη χρονιά μοιραζοντας τιε μέρες..ευτυχώς όπως και να έχει έχω την επιλογή του βρεφικού. 

Για εσένα είναι δύσκολα τα πράγματα αλλά τουλάχιστον μετά τα δυο θα μπορείς να τον στείλεις παιδικό. Εύχομαι να γίνει όσο πιο ανώδυνα γίνεται η επιστροφή στη δουλειά σου 

Δημοσίευση

Καλημέρα κορίτσια .,.σήμερα τη νύχτα ξεκίνησε με μύησε το μικρό...κόλλησε απ' το μεγάλο αλλά εκείνος ένα βράδυ μόνο του κράτησε μετά ελάχιστα είχε....το μικρό να δούμε τώρα... Εγώ πάντως θ αργησω να γυρίσω για δουλειά..λίγο πριν κλείσει τα 2 θα γυρίσω ..θα πάρω και το μειωμένο και το 4μηνο....και τότε θα τον στείλω σταθμό...αλλά κ πάλι δύσκολα θα ναι ..θα ναι μόνιμα άρρωστο ποιος θα το πηγαινοφερνει και πάει λέγοντας ..

Δημοσίευση
στις πριν 4 ώρες, ο/η μαμά12345 είπε:

Καλημέρα κορίτσια .,.σήμερα τη νύχτα ξεκίνησε με μύησε το μικρό...κόλλησε απ' το μεγάλο αλλά εκείνος ένα βράδυ μόνο του κράτησε μετά ελάχιστα είχε....το μικρό να δούμε τώρα... Εγώ πάντως θ αργησω να γυρίσω για δουλειά..λίγο πριν κλείσει τα 2 θα γυρίσω ..θα πάρω και το μειωμένο και το 4μηνο....και τότε θα τον στείλω σταθμό...αλλά κ πάλι δύσκολα θα ναι ..θα ναι μόνιμα άρρωστο ποιος θα το πηγαινοφερνει και πάει λέγοντας ..

στις πριν 4 ώρες, ο/η Demy93 είπε:

Καλημέρα κορίτσια...και εμείς μπουκωμένοι φουλ και με δέκατα 😵‍💫

Περαστικά στα μωράκια σας κορίτσια 

μακαρι να το περάσουν ελαφριά 

Δημοσίευση

Εγώ σήμερα πήρα τηλ στο νοσοκομείο έκλεισα για τεστ παπ την παρασκευή το πρωί τώρα δεν ξέρω αν θα μου βάλουν να κάνω και τίποτα αιματολογικές 

δεν ξέρω και ποιος γιατρός θα είναι εκεί την μέρα εκείνη για να κάνουμε το τεστ Παπ εγώ ζήτησα τον γιατρό που με ξεγέννησε αλλά στο τηλ μου είπαν πως σου το κάνει όποιος είναι εκείνη την μέρα 🤷‍♀️

Δημοσίευση
στις πριν 3 ώρες, ο/η Elk είπε:

Εγώ σήμερα πήρα τηλ στο νοσοκομείο έκλεισα για τεστ παπ την παρασκευή το πρωί τώρα δεν ξέρω αν θα μου βάλουν να κάνω και τίποτα αιματολογικές 

δεν ξέρω και ποιος γιατρός θα είναι εκεί την μέρα εκείνη για να κάνουμε το τεστ Παπ εγώ ζήτησα τον γιατρό που με ξεγέννησε αλλά στο τηλ μου είπαν πως σου το κάνει όποιος είναι εκείνη την μέρα 🤷‍♀️

Να σου πω εμένα μου έκλεισε με τη γιατρό που με ξεγεννησε μετά από δύο μήνες φαντάσου...Μάρτιο...εγώ πάντως θα τους πω τότε να μου γράψουν κι αιματολογικές ...  Πήγαινε να ξεμπερδευεις κι όποιος είναι...κι εγώ αυτό σκέφτομαι να κάνω ..να βάλω σε άλλον νωριτερα

Δημοσίευση

Ρε κορίτσια έχω μια απορία...ο δικός μου τον ταιζω και δε στέκεται πουθενά βάζει χέρια στο στόμα τη σαλιάρα μασουλαει...δεν περιμένει καθόλου..ουρλιάζει μέχρι να του δώσω μπουκιά ..που κάνω πάρα πολύ γρήγορα για αυτό το λόγο..και στο τέλος τον πιάνουν τέτοια κλάματα γιατί δε μπορεί να περιμένει...τι τραγούδια του λέω τι παιχνίδια τίποτα..εκτός αυτού μετά αλλάζουμε και φορμακια κάθε φορά..με το που κ;θεται στο καρέκλακι αρχίζει...καμιά συμβουλή καμιά?να μου διευκολύνει τη ζωή?

Δημοσίευση
στις πριν 9 λεπτά, ο/η μαμά12345 είπε:

Ρε κορίτσια έχω μια απορία...ο δικός μου τον ταιζω και δε στέκεται πουθενά βάζει χέρια στο στόμα τη σαλιάρα μασουλαει...δεν περιμένει καθόλου..ουρλιάζει μέχρι να του δώσω μπουκιά ..που κάνω πάρα πολύ γρήγορα για αυτό το λόγο..και στο τέλος τον πιάνουν τέτοια κλάματα γιατί δε μπορεί να περιμένει...τι τραγούδια του λέω τι παιχνίδια τίποτα..εκτός αυτού μετά αλλάζουμε και φορμακια κάθε φορά..με το που κ;θεται στο καρέκλακι αρχίζει...καμιά συμβουλή καμιά?να μου διευκολύνει τη ζωή?

Ωχ αλήθεια; Μήπως να τον ταιζεις λίγο νωρίτερα να μην είναι τόσο λαίμαργος; Χεχε συγνώμη αλλά τον φαντάστηκα πολύ γλυκούληηη

Δημοσίευση

Εγώ κορίτσια είμαι με μπλοκάκι! Και τους έχω πει για Σεπτέμβρη! Και ίσως λίγο πριν να ξεκινήσω κάποια πράγματα από το σπίτι! Αλλά δεν έχω ψάξει ακόμη για βρεφικό σταθμό!! Οι αιτήσεις για μέσω ΕΣΠΑ πότε γίνονται;; Δεν έχω κάποιον δικό μου να τον κρατήσει και φοβάμαι για γυναίκα άγνωστη.. δεν έχουμε αποφασίσει βέβαια ακόμη τίποτα..

Δημοσίευση
στις πριν 8 λεπτά, ο/η nanouko είπε:

Εγώ κορίτσια είμαι με μπλοκάκι! Και τους έχω πει για Σεπτέμβρη! Και ίσως λίγο πριν να ξεκινήσω κάποια πράγματα από το σπίτι! Αλλά δεν έχω ψάξει ακόμη για βρεφικό σταθμό!! Οι αιτήσεις για μέσω ΕΣΠΑ πότε γίνονται;; Δεν έχω κάποιον δικό μου να τον κρατήσει και φοβάμαι για γυναίκα άγνωστη.. δεν έχουμε αποφασίσει βέβαια ακόμη τίποτα..

Το καλοκαίρι γίνονται οι αιτήσεις κορίτσι μου μέσω ΕΣΠΑ συνήθως αρχές Αυγούστου έκανα στην μεγάλη για τον παιδικό 

Δημοσίευση
στις πριν 31 λεπτά, ο/η μαμά12345 είπε:

Το μόνο που μπορώ να πω και εγώ ίσως να αλλάξεις την ώρα που τον ταΐζεις; 
δεν μου έχει τύχει κάτι παρόμοιο 

εμένα αν κλαίνε είναι επειδή δεν θέλουν να φάμε άλλο 😅

Δημοσίευση
στις πριν 11 ώρες, ο/η Elk είπε:

Το μόνο που μπορώ να πω και εγώ ίσως να αλλάξεις την ώρα που τον ταΐζεις; 
δεν μου έχει τύχει κάτι παρόμοιο 

εμένα αν κλαίνε είναι επειδή δεν θέλουν να φάμε άλλο 😅

στις πριν 12 ώρες, ο/η nanouko είπε:

Ωχ αλήθεια; Μήπως να τον ταιζεις λίγο νωρίτερα να μην είναι τόσο λαίμαργος; Χεχε συγνώμη αλλά τον φαντάστηκα πολύ γλυκούληηη

Θα το δοκιμάσω κορίτσια ..για να δούμε θα τον ταιζω νωρίτερα...άσε και που να τον δεις live...πεθαίνω στο γέλιο κάθε φορά έτσι όπως κάνει ... 

Εσείς πώς τα πάτε με τα φαγητά??

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η μαμά12345 είπε:

Θα το δοκιμάσω κορίτσια ..για να δούμε θα τον ταιζω νωρίτερα...άσε και που να τον δεις live...πεθαίνω στο γέλιο κάθε φορά έτσι όπως κάνει ... 

και εμένα ετσι έκανε τις δυο πρώτες μέρες... γιατί πεινούσε πολύ και τώρα του δίνω κανένα 20 λεπτο πριν την ώρα που θα ετρωγε κανονικά και τρώει... εμένα τωρα ξεκίνησε τρώει λίγο πιο πολύ... βασικά τρώει περίπου 80-90 γρ. φαγητό αλλα του ριχνω λίγο αλάτι να πω την αμαρτια μου...αλλιως δεν τρώει με τίποτα 🤷

εμεις περνάει πολλες φασεις ο μικρός...πολυ ευαίσθητος είναι τελικά 😂

τώρα περνάει τη φαση που δεν θέλει να αποχωριστεί το στήθος και δεν πίνει γάλα ουτε απο το μπουκάλι 🤷 για να πιει του δινω ισα ισα να ακουμπήσει το στήθος και του βάζω το μπουκάλι μετά και έτσι πίνει 80-90 ml  αλλιώς αν τον αφήσω όλη μέρα χωρις να του δώσω τίποτα δεν κλαίει για να φάει 😔

Δημοσίευση
στις πριν 21 λεπτά, ο/η Barbiee είπε:

και εμένα ετσι έκανε τις δυο πρώτες μέρες... γιατί πεινούσε πολύ και τώρα του δίνω κανένα 20 λεπτο πριν την ώρα που θα ετρωγε κανονικά και τρώει... εμένα τωρα ξεκίνησε τρώει λίγο πιο πολύ... βασικά τρώει περίπου 80-90 γρ. φαγητό αλλα του ριχνω λίγο αλάτι να πω την αμαρτια μου...αλλιως δεν τρώει με τίποτα 🤷

εμεις περνάει πολλες φασεις ο μικρός...πολυ ευαίσθητος είναι τελικά 😂

τώρα περνάει τη φαση που δεν θέλει να αποχωριστεί το στήθος και δεν πίνει γάλα ουτε απο το μπουκάλι 🤷 για να πιει του δινω ισα ισα να ακουμπήσει το στήθος και του βάζω το μπουκάλι μετά και έτσι πίνει 80-90 ml  αλλιώς αν τον αφήσω όλη μέρα χωρις να του δώσω τίποτα δεν κλαίει για να φάει 😔

Να σου πω να δοκιμάσεις να βάλεις πιο πολύ καρότο που είναι γλυκό η κρεμμύδι κι αυτό το γλυκάινει...να του είναι πιο νόστιμο...ε περνάνε φάσεις κι αυτά....κι εμένα μέχρι πριν 3 μέρες γάλα δεν έπινε...πολύ λίγο...τώρα πίνει λίγο παραπάνω ...σου βγήκε παραπονιαρης ο πρίγκιπας !

Δημοσίευση
στις πριν 12 λεπτά, ο/η μαμά12345 είπε:

Να σου πω να δοκιμάσεις να βάλεις πιο πολύ καρότο που είναι γλυκό η κρεμμύδι κι αυτό το γλυκάινει...να του είναι πιο νόστιμο...ε περνάνε φάσεις κι αυτά....κι εμένα μέχρι πριν 3 μέρες γάλα δεν έπινε...πολύ λίγο...τώρα πίνει λίγο παραπάνω ...σου βγήκε παραπονιαρης ο πρίγκιπας !

θα το δοκιμάσω και αυτό και θα δω🤷

πολύ πολύ παραπονιαρης😂😂

Δημοσίευση

@Demy93 @μαμά12345 περαστικά στα μωράκια σας.! Η αλήθεια είναι ότι γίνεται χαμός από ιώσεις..!

@Barbiee μήπως του πέσανε "πολλές" αλλαγές μαζί (στερεές τροφές και μπουκάλι)  και όταν συνηθίσει τις στερεές θα δέχεται πιο εύκολα και το μπουκάλι;  υποθέσεις κάνω! Όπως και να χει υπομονή μέχρι να του περάσει θα ευχηθώ! 

Δημοσίευση
στις πριν 3 ώρες, ο/η μαμά12345 είπε:

Χαχαχα 😂 είναι φαγανός και ανυπόμονος 

εμένα τρωει 55 γρ ευχαριστημένη είμαι με το ποσό τρώει εντάξει έχω μια βδομάδα που ξεκινήσαμε εμένα με ένοιαζε να ανοίγει το στόμα της και να το τρώει ευχάριστα τώρα η ποσότητα πιστεύω θα αυξηθεί σιγά σιγά με τον καιρό.. η μεγάλη μου πάντως τέτοιο καιρό δεν έτρωγε τόσο ουτε τοση ποσότητα και  το στόμα της δεν το άνοιγε εύκολα μετά που μπήκαμε στα λαχανικά πατάτα καρότο εκεί άρχισε να τρώει πιο καλά εγώ στην μικρή αυτά θα τα αρχίσω το Σάββατο λογικά 

σήμερα δεν έφαγε καλά ούτε εχτές πρέπει να την αλλάξω την ώρα και εγώ 

Δημοσίευση
στις πριν 57 λεπτά, ο/η Elk είπε:

Χαχαχα 😂 είναι φαγανός και ανυπόμονος 

εμένα τρωει 55 γρ ευχαριστημένη είμαι με το ποσό τρώει εντάξει έχω μια βδομάδα που ξεκινήσαμε εμένα με ένοιαζε να ανοίγει το στόμα της και να το τρώει ευχάριστα τώρα η ποσότητα πιστεύω θα αυξηθεί σιγά σιγά με τον καιρό.. η μεγάλη μου πάντως τέτοιο καιρό δεν έτρωγε τόσο ουτε τοση ποσότητα και  το στόμα της δεν το άνοιγε εύκολα μετά που μπήκαμε στα λαχανικά πατάτα καρότο εκεί άρχισε να τρώει πιο καλά εγώ στην μικρή αυτά θα τα αρχίσω το Σάββατο λογικά 

σήμερα δεν έφαγε καλά ούτε εχτές πρέπει να την αλλάξω την ώρα και εγώ 

Εντάξει για αρχή μια χαρά είναι...πολύ καλά...το θέμα είναι να τρώνε και να μην το φτύνουν...ας τρώνε και λίγες κουταλιές...μιας γνωστής μου το μωρό δεν έτρωγε τίποτα...μια κουταλιά την εφτυνε και μετά τέλος το σφράγιζε το στόμα...δεν το ΧΑ ξαναδεί αυτό...κλάμα αυτή...ε αυτό το παιδί ποτέ δεν έφαγε...5 κουταλιές τρώει και χορταινει κι είναι 2 τωρα...

Εμείς πάντως δεν έχουμε στάνταρ ώρες...ούτε στο φαι ουτε σε ύπνο...απλά τ απόγευμα προσπαθώ ο τελευταίος του ύπνος να ναι μέχρι τις 6-6:30 για να κοιμηθεί για βράδυ κατά τις 9...

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...