Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 10 ώρες, ο/η Barbiee είπε:

απλα κορίτσια εμένα είναι ηδη χαμηλά στις καμπύλες...αν έπαιρνε 100 γρ κάτω ισως ήταν εκτός καμπύλης..ειναι 6100 ο μπεμπάκος μου...και συνέχεια οτι και να γίνει αντιδράει στο φαγητό...δεν ξέρω τι άλλο να κάνω 🤷 Επίσης πάντα λίγο βαρος έπαιρνε...ολους τους μήνες..με εξαίρεση τον πρώτο .

εγω ξεκινησα αποθηλασμο και ίσως γι αυτό τωρα δεν τρωει με το μπουκάλι και το αρνείται γιατι θέλει να μ φερει πάλι κοντά του🤷

κατα τα αλλα όλα καλά...θα βάλουμε σε 3 μερες στη διατροφή μας το κοτόπουλο και μετά το μοσχάρι...και σε 5 μέρες θα ξεκινήσουμε με αχλάδι!

απλα στεναχωριέμαι...γιατι προσπαθώ τοοοοοοσο πολύ και εκεί που παει να βρει ενα πρόγραμμα κατι γίνεται και χαλάει πάλι 😔

Κοντά είμαστε κορίτσι μου 6205γρ είναι η δικιά μου 

Πολύ πιθανό να είναι αυτός ο λόγος να δείχνει άρνηση με το μπουκάλι γιατί άρχισες να κόβεις στήθος θέλει λίγο χρόνο λογικά θα προσαρμοστεί 

εμείς σήμερα πρώτη μέρα με την μπανάνα δεν της άρεσε καθόλου την έφερνε αναγούλα την δώσαμε 5 κουταλάκια.. αύριο θα την δώσω πάλι θέλει χρόνο μέχρι να το μάθει 

υπομονή κορίτσι μου θα αρχίσουν σιγά σιγά να τρώνε καλύτερα τα παιδάκια μας γενικά ο πρώτος χρόνος είναι ζόρικος 

Δημοσίευση
στις πριν 12 ώρες, ο/η μαμά12345 είπε:

@Elk εγώ να σου πω τη γνώμη μου πιστεύω ότι επειδή εσύ δεν είσαι καλά περνάει και στο μωρό..δεν ξέρω αν αυτό γίνεται μέσω του θηλασμού αλλά γενικά ..ότι σε νιώθει το μωρό και για αυτό γκρινιάζει και μπορεί κι ότι δεν έχει τόσο ορεξη...γνώμη μου πάντα..και μπορεί να κάνω και λάθος...

@Barbiee δε μου φαίνονται τόσο λίγα τα 390.. μέχρι 500 μου φαίνεται στην ηλικία που είναι καλά είναι...600-700 είναι όντως πολλά...κάθε μήνας δεν είναι ίδιος..μπορεί τον άλλο να πάρει παραπάνω...η να είχε πάρει τον προηγούμενο και τώρα να κόβει..

Εμένα ο δικός μου έχει άρχισει τρώει φαγητά και μου έχει κόψει το γάλα..πίνει λίγο..αλλά τρώει λαχανικά κρέμα...και το πρωί που ξυπνάει δηλαδή κι έχει τόσες ώρες να πιει γάλα θα πιει 100-150...φάση είναι πιστεύω κ θα περάσει🤷 το άγχος κορίτσια κάνει μεγάλη ζημιά και σ εμάς και τα μωράκια μας και πιστεύω ότι όσο είναι μικρά μας το περνάμε και σ αυτά ..το καταλαβαινουν

Όλα λίγο πολύ θα παίζουν κάποιο ρόλο εύχομαι σε δυο βδομάδες που θα ξανά πάω να έχει πάρει λίγο τα πάνω της 

ααα εσείς μπήκατε για τα καλά δηλαδή στο φαγητό μπράβο σας ! Έτσι να συνεχίσει να ειναι φαγανό το παιδάκι σου ☺️

Δημοσίευση
στις πριν 10 ώρες, ο/η Demy93 είπε:

Καλημέρα κορίτσια μου...εμείς έχουμε πρόβλημα με τα φρούτα,αγανακτώ κάθε μέρα για να του δώσω μερικές κουταλιές...Σε αντίθεση με αυτό προχθές ξεκινήσαμε κοτόπουλο λαχανικά και έχει ξετρελαθει...Γενικά προβληματίζομαι γιατί μου έχει κόψει πολύ απότομα το γάλα,δε δείχνει βέβαια να πεινάει αλλά από κει που έπινε και με το παραπάνω τώρα δε πίνει ούτε την μισή ποσότητα...

Ίσως χορταίνει με το φαγητό που του δίνεις και να μην θέλει πολύ γαλατάκι τώρα 

σε φαγητό πόσο σου τρώει το ζυγίζεις ;

εμένα η μπανάνα πρώτη απόπειρα σήμερα εεε δεν πήγε και πολύ καλά δεν της άρεσε καθόλου 😂

Δημοσίευση
στις πριν 15 ώρες, ο/η Barbiee είπε:

Χαίρομαι πολύ για εσάς!

θα περιμένουμε νέα! Πότε επιστρέφετε με το καλό;

Σάββατο αργά το απόγευμα στην Αθήνα και Κυριακή πρωί φεύγουμε για Λευκάδα!!!

@Barbieeμου... μήπως αγχώνεσαι πολύ και του το μεταφέρεις; Στο έχω ξαναπεί κατ' ιδίαν. 

@nanoukoμου... τώρα πια όσο πάει πραγματικά. Εμένα ακόμα δεν έχει ξεκινήσει τροφές και βέβαια δε βιάζομαι κιόλας να πω την αλήθεια. Μια χαρά περνάμε με το θηλασμό μόνο αν εξαιρέσεις που με την αλλαγή περιβάλλοντος και τα δόντια ξυπνάει την νύχτα. 

@Elkμου... κουράγιο και υπομονή θα σου πω... 

Δημοσίευση

@Elk @Katiana1987 παρατήρησα πολλά υγρά σαν της ωορρηξίας χθες βράδυ και σήμερα..και το καλό είναι ότι έχω σήμερα γυναικολόγο! Οπότε μήπως είναι από εκεί η ξαφνική ευαισθησία στο στήθος! Για να δούμε! Από τη μία ελπίζω να είναι αυτό, από την άλλη δε θέλω να αδιαθετησω ακόμη 🥴🥴

Κορίτσι katiana χαίρομαι που περνάτε όμορφα!! Έτσι να περνάτε πάντα!!

Δημοσίευση

@Katiana1987μπράβο σας να περάσετε τέλεια με την κούκλα σου! Με το καλό να γυρίσετε..!

@Elk φαγανός είναι αλλά έχουμε αλλά θέματα τώρα..ζοριζεται πολύ να κάνει καλά του..δυσκολεύεται .....εσύ πως είσαι?  Εγώ πάντως δε ζυγίζω ουτε μετραω ποσότητες

Ρε κορίτσια όσες δίνετε μπουκάλι έχετε αλλάξει θηλή στο μπιμπερο? Έχω μπουκάλι philips και οι επόμενες θηλές είναι από 6μηνων αλλά δεν τις έχω βάλει ακόμα..σκέφτομαι να τις βάλω μήπως φταίει αυτό που δεν πίνει τόσο γάλα..αλλά και σήμερα ήπιε 150 και μετά μου το έβγαζε γουλιες

Δημοσίευση
στις πριν 9 ώρες, ο/η Elk είπε:

Κοντά είμαστε κορίτσι μου 6205γρ είναι η δικιά μου 

Πολύ πιθανό να είναι αυτός ο λόγος να δείχνει άρνηση με το μπουκάλι γιατί άρχισες να κόβεις στήθος θέλει λίγο χρόνο λογικά θα προσαρμοστεί 

εμείς σήμερα πρώτη μέρα με την μπανάνα δεν της άρεσε καθόλου την έφερνε αναγούλα την δώσαμε 5 κουταλάκια.. αύριο θα την δώσω πάλι θέλει χρόνο μέχρι να το μάθει 

υπομονή κορίτσι μου θα αρχίσουν σιγά σιγά να τρώνε καλύτερα τα παιδάκια μας γενικά ο πρώτος χρόνος είναι ζόρικος 

Θέλει υπομονή ..εμένα στις 8 μέρες ξεκίνησε να τρώει κανονικά.μεχρι να καταλάβουν πως γίνεται και με το κουταλι..λογικό ειναι

Δημοσίευση

Κορίτσια μου καλημέρα! 

@Barbiee καταλαβαίνω απολύτως αυτό που αισθάνεσαι..δυστυχώς νομίζω πάντα κάτι θα προκύπτει που πρέπει να διαχειριστουμε..μήπως πάρει πιο εύκολα το μπουκάλι αν του το δίνεις το βράδυ που ξυπνάει για να φάει και είναι μισοκοιμισμενος;  χωρίς να έχω μπει σε διαδικασία αποθηλασμου ίσως όντως να οφειλεται σε αυτό η άρνηση μπιμπερό 

@nanouko κι εγώ είχα υγρά ωορρηξιας πριν αδιαθετησω και ίσως ήταν κσι πιο ευαίσθητη η θηλή και εννοείται και πριν την περίοδο το ίδιο! Θα φανεί σε κανένα διβδομαδο αν φταίει αυτό! 

@Katiana1987 πόσο ωραία που κάνατε το πρώτο ταξίδι στο εξωτερικό!! Να περάσετε φανταστικά και όταν με το καλό επιστρέεπιστρέψεις λες εντυπώσεις από το ταξίδι! 

Δημοσίευση
στις πριν 33 λεπτά, ο/η μαμά12345 είπε:

@Katiana1987μπράβο σας να περάσετε τέλεια με την κούκλα σου! Με το καλό να γυρίσετε..!

@Elk φαγανός είναι αλλά έχουμε αλλά θέματα τώρα..ζοριζεται πολύ να κάνει καλά του..δυσκολεύεται .....εσύ πως είσαι?  Εγώ πάντως δε ζυγίζω ουτε μετραω ποσότητες

Ρε κορίτσια όσες δίνετε μπουκάλι έχετε αλλάξει θηλή στο μπιμπερο? Έχω μπουκάλι philips και οι επόμενες θηλές είναι από 6μηνων αλλά δεν τις έχω βάλει ακόμα..σκέφτομαι να τις βάλω μήπως φταίει αυτό που δεν πίνει τόσο γάλα..αλλά και σήμερα ήπιε 150 και μετά μου το έβγαζε γουλιες

Καλημέρα κορίτσια μου 🦋🦋🦋

Και εμείς τα ίδια μπιμπερο έχουμε,εγώ έχω πάει στην πιπίλα νούμερο 4 και έχω μείνει εκεί...νομίζω ότι η μεγαλύτερη θα του πέσει "πολύ" 

Δημοσίευση
στις πριν 8 ώρες, ο/η Katiana1987 είπε:

Σάββατο αργά το απόγευμα στην Αθήνα και Κυριακή πρωί φεύγουμε για Λευκάδα!!!

@Barbieeμου... μήπως αγχώνεσαι πολύ και του το μεταφέρεις; Στο έχω ξαναπεί κατ' ιδίαν. 

@nanoukoμου... τώρα πια όσο πάει πραγματικά. Εμένα ακόμα δεν έχει ξεκινήσει τροφές και βέβαια δε βιάζομαι κιόλας να πω την αλήθεια. Μια χαρά περνάμε με το θηλασμό μόνο αν εξαιρέσεις που με την αλλαγή περιβάλλοντος και τα δόντια ξυπνάει την νύχτα. 

@Elkμου... κουράγιο και υπομονή θα σου πω... 

όχι κορίτσι μου.. τώρα δεν είχα άγχος...μονος του αυτός σταμάτησε να τρώει 🤷

και μας είπε η παιδίατρος οτι τώρα που θέλω να αποθηλασω να δίνει τα μπουκάλια όσο είναι εύκολο κάποιος άλλος και οχι εγώ... αυτό δεν το γνωρίζαμε...

χθες δειλά δειλά ξεκίνησε πάλι να το πιάνει 🙏  θα φανεί στην πορεία πως θα πάει..

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η Demy93 είπε:

Καλημέρα κορίτσια μου 🦋🦋🦋

Και εμείς τα ίδια μπιμπερο έχουμε,εγώ έχω πάει στην πιπίλα νούμερο 4 και έχω μείνει εκεί...νομίζω ότι η μεγαλύτερη θα του πέσει "πολύ" 

Ναι ίσως...άσε θα το αφήσω κι εγώ για λίγο...σε κάνα δυο εβδομάδες που θα κλείσει τον έκτο ίσως τις βάλω...εν τω μεταξύ τώρα του έφτιαξα το γάλα με χαμομήλι και το ήπιε άνετα ..και λέω τώρα λες να φταίει η γεύση? Να βαρέθηκε? Το να πω δεν ξέρω...

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...