Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

@Barbiee 5 μηνών..και 1 μέρα για την ακρίβεια ..πατάτα καρότο κολοκύθι ανά δύο μέρες και μετά κοτόπουλο μοσχάρι....και φρούτα θα ξεκινήσουμε απ' την παραπάνω βδομάδα...

@nanoukoδιφθερίτιδα τετάνου πολιομυελίτιδα κτλπ...εμένα σ όλα είχε κάνει δέκατα...για να δούμε σήμερα πως θα πάει...

@Christi.D.ωραίος ο μπεμπακος...σου είπε τίποτα για τις τροφές?

Δημοσίευση
στις πριν 49 λεπτά, ο/η Christi.D. είπε:

Κορίτσια κι εμείς πήγαμε παιδίατρο σήμερα! 

7600 ο μπεμπης και 70 εκ

Έκανε και εμβόλιο! Να δούμε πώς θα είναι τώρα το βράδυ 

Μπράβο σας κι εσάς! Εμείς τέλος του μήνα θα πάμε..

Δημοσίευση
στις πριν 39 λεπτά, ο/η μαμά12345 είπε:

@Barbiee 5 μηνών..και 1 μέρα για την ακρίβεια ..πατάτα καρότο κολοκύθι ανά δύο μέρες και μετά κοτόπουλο μοσχάρι....και φρούτα θα ξεκινήσουμε απ' την παραπάνω βδομάδα...

@nanoukoδιφθερίτιδα τετάνου πολιομυελίτιδα κτλπ...εμένα σ όλα είχε κάνει δέκατα...για να δούμε σήμερα πως θα πάει...

@Christi.D.ωραίος ο μπεμπακος...σου είπε τίποτα για τις τροφές?

Επειδή έβαλε 1 κιλό σε έναν μήνα (μάλλον τότε που είχε μειωθεί το γάλα μου τον παραταιζα απο το άγχος μου)  μού είπε να ξεκινήσουμε τον επόμενο στερεές για να μην  βάζει ακόμα παραπάνω βάρος άμα ξεκινήσουμε στερεές (μάλλον θεωρεί δεδομένο ότι θα είναι καλοφαγάς) 

5μηνων και κάτι που θα ξαναπάμε θα μου δώσει οδηγίες!  Από την ανιψιά μου ξέρω ότι θα ξεκινήσουμε με λαχανικά! 

Δημοσίευση

Καλημέρα σας κορίτσια μου! Πως είστε;

Καλέ τι μπέμπαροι είναι αυτοί!!! Αν βάλω δίπλα τη δικιά μου θα φαίνεται ανορεξική και κοντή!!! Χαχαχαχαχα

@nanoukoεμένα δέκατα είχε κάνει μόνο με το bexsero. 

Κι αφού την Ισμήνη-Μαρία την πήγανε λίγο πίσω τα δόντια... σήμερα μόλις ξύπνησε... έκανε και τις δύο τούμπες!!!😁😁😁

Δημοσίευση
στις πριν 37 λεπτά, ο/η Katiana1987 είπε:

Καλημέρα σας κορίτσια μου! Πως είστε;

Καλέ τι μπέμπαροι είναι αυτοί!!! Αν βάλω δίπλα τη δικιά μου θα φαίνεται ανορεξική και κοντή!!! Χαχαχαχαχα

@nanoukoεμένα δέκατα είχε κάνει μόνο με το bexsero. 

Κι αφού την Ισμήνη-Μαρία την πήγανε λίγο πίσω τα δόντια... σήμερα μόλις ξύπνησε... έκανε και τις δύο τούμπες!!!😁😁😁

χαχαχαχαχ ετσι και ο δικος μου θα ειναι διπλα τους σίγουρα...τα δικα μας ειναι μοντελακια...ετσι λέω εγώ 😂

απλά εμένα είναι ψηλός..😍

είδες που σ είπα οτι σε λίγες μέρες θα το κάνει;

τωρα προσοχή μόνο❤️

Δημοσίευση
στις πριν 50 λεπτά, ο/η Barbiee είπε:

χαχαχαχαχ ετσι και ο δικος μου θα ειναι διπλα τους σίγουρα...τα δικα μας ειναι μοντελακια...ετσι λέω εγώ 😂

απλά εμένα είναι ψηλός..😍

είδες που σ είπα οτι σε λίγες μέρες θα το κάνει;

τωρα προσοχή μόνο❤️

Ούτως ή άλλως δεν την άφηνα μόνη της σε "επικίνδυνα" σημεία. Απλά τώρα δε θα μπορώ να την αφήνω στο χαλάκι δραστηριοτήτων εδώ στην Αθήνα. Στη Λευκάδα το γυμναστήριο της έχει μια κάποια περίφραξη και το κρεβάτι είναι χαμηλό. 

Δημοσίευση
στις πριν 21 λεπτά, ο/η Katiana1987 είπε:

Ούτως ή άλλως δεν την άφηνα μόνη της σε "επικίνδυνα" σημεία. Απλά τώρα δε θα μπορώ να την αφήνω στο χαλάκι δραστηριοτήτων εδώ στην Αθήνα. Στη Λευκάδα το γυμναστήριο της έχει μια κάποια περίφραξη και το κρεβάτι είναι χαμηλό. 

Συνεχίζετε συγκοίμιση; Εμείς ναι..ο άντρας κοιμάται καναπέ..απλά είναι το κρεβάτι στο κέντρου δωματίου..και σκέφτομαι τι μέτρα ασφαλείας να πάρω..έχω μαξιλάρια απ' την άλλη μεριά.. σκέφτομαι μήπως βάλω και από αυτά τα προστατευτικά που μπαίνουν στα κρεβάτια των παιδιών..

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...