Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 11 ώρες, ο/η Katiana1987 είπε:

Και περιμένεις 3 μέρες για να προσθέσεις καινούριο; Εμένα μου φαίνεται νωρίς και για τις τροφές να καταλάβεις...

Για τις τροφές έχει να κάνει και με το παιδί για αυτό δίνουν ένα εύρος από 4-6 μήνες 

εμένα πχ η μεγάλη όταν τρώγαμε έδειχνε ενδιαφέρων για το φαγητό μας τραβούσε το χέρι μας να το πάρει  η μπέμπα ακόμα δεν δείχνει ενδιαφέρον μας παρατηρεί που τρώμε αλλά ως εκεί οπότε μπορεί να μου πει να περιμένουμε λίγο ακόμα δεν ξέρω 🤷‍♀️

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Elk είπε:

Καλημέρα κορίτσια μου 

καλέ και εμένα άπειρες φορές το έχει κάνει αυτό ο άντρας μου να την ξυπνάει και να πρέπει να φύγει κιόλας για δουλειά και να παιδεύομαι εγώ μετά αλλά εντάξει νευριάζω εκείνη την ώρα και μετά μου περνάει τώρα  πλέον το έχω συνηθίσει .. εμένα έχει ένα κακο έχει δυνατή φωνή μιλάει δυνατά και όποτε κοιμούνται του λέω πιο σιγά όταν μου μιλάει εεε δεν μπορεί πιο σιγά 😂 ειδικά όταν μιλάει στο τηλ του λέω να βγει έξω στην αυλή να μιλήσει αφού του είπα θα σε πάω σε γιατρό μήπως δεν ακούς καλά 😂

εντάξει νεύρα θα υπάρχουν κάποιες φορές το θέμα είναι να μην μιλάμε άσχημα στους συντρόφους μας (και αυτοί εμας ) και να μην κρατάει για πολύ τα μούτρα μας (και από τις δύο πλευρές ) εγώ αυτό προσπαθώ να κάνω δηλαδή 🥰

Χαχαχαχα γέλασα πολύ με τη φωνή! Ναι, δεν πρέπει να μιλάμε άσχημα! Εγώ απ' όταν έμεινα έγκυος άρχισαν τα νεύρα! Πριν ήμουν ο πιο ήρεμος άνθρωπος του κόσμου! Να δω πότε θα ηρεμήσω! 

Δημοσίευση

Καλέ μπράβο εσένα είναι αρκετά μπροστά ο μικρός σου αφού στέκεται και μόνος τους στο καρεκλάκι 

Στο καρότσι όταν τον βάζεις πιο έχεις ; Στο μεγάλο το καρεκλάκι ; Για να κάθετε ; Εγώ ακόμα έχω το αβγό 

Στο καρότσι μέχρι προχτές είχα το αυγό αλλά μας δυσκόλευε αρκετά γιατί έχει ένα μαξιλαράκι να στηρίζει το κεφαλάκι το οποίο δεν έβγαινε και τον ενοχλούσε στα αυτάκια...Κατόπιν συμβουλής της παιδιάτρου τον βάζω πλέον στο κανονικό καθισματακι...

Δημοσίευση
στις πριν 18 λεπτά, ο/η nanouko είπε:

Χαχαχαχα γέλασα πολύ με τη φωνή! Ναι, δεν πρέπει να μιλάμε άσχημα! Εγώ απ' όταν έμεινα έγκυος άρχισαν τα νεύρα! Πριν ήμουν ο πιο ήρεμος άνθρωπος του κόσμου! Να δω πότε θα ηρεμήσω! 

Χαχαχα Και εγω έτσι ήρεμη ήμουν αλλά από τότε μου έγινα μαμά δυστηχως δεν τα καταφέρνω να είμαι όπως ήμουν παλιά.. τώρα η κούραση είναι μεγαλύτερη οπότε είναι λογικό και τα νεύρα να υπάρχουν και να είμαστε πιο ευέξαπτες 

Δημοσίευση
στις Just now, ο/η Demy93 είπε:

Στο καρότσι μέχρι προχτές είχα το αυγό αλλά μας δυσκόλευε αρκετά γιατί έχει ένα μαξιλαράκι να στηρίζει το κεφαλάκι το οποίο δεν έβγαινε και τον ζοριζε στα αυτάκια...Κατόπιν συμβουλής της παιδιάτρου τον βάζω πλέον στο κανονικό καθισματακι...

Και εμένα την ενοχλούσε αυτό το μαξιλάρι το έβγαλα και τωρα είναι καλύτερα κάθεται 

εσένα είναι και ψηλό το παιδάκι οπότε φαντάζομαι δεν θα ήταν καθόλου βολικό 

Δημοσίευση
στις πριν 10 λεπτά, ο/η Elk είπε:

Και εμένα την ενοχλούσε αυτό το μαξιλάρι το έβγαλα και τωρα είναι καλύτερα κάθεται 

εσένα είναι και ψηλό το παιδάκι οπότε φαντάζομαι δεν θα ήταν καθόλου βολικό 

Όχι όχι δε βόλευε καθόλου τώρα τελευταία και το μαξιλαράκι δυστυχώς δε βγαίνει...έχει απλά έναν οδηγό και ανεβαίνει ή κατεβαίνει..ευτυχώς βολεύεται και στο άλλο οπότε όλα καλά...

Δημοσίευση
στις πριν 32 λεπτά, ο/η Demy93 είπε:

Όχι όχι δε βόλευε καθόλου τώρα τελευταία και το μαξιλαράκι δυστυχώς δε βγαίνει...έχει απλά έναν οδηγό και ανεβαίνει ή κατεβαίνει..ευτυχώς βολεύεται και στο άλλο οπότε όλα καλά...

Κι εγώ πριν λίγες μέρες το σταμάτησα το αυγό..μόνο στο αυτοκίνητο πλέον...στο καρότσι τον βάζω κανονικά τώρα...στριμώχνοταν πάρα πολύ..σφηνώνε εκεί μέσα...άμα του έβαζα και χοντρά ρούχα η μπουφάν άσε δε χωράγε καθόλου...ούτε να μπει δηλαδή😅

Δημοσίευση

Για τις τροφές έχει να κάνει και με το παιδί για αυτό δίνουν ένα εύρος από 4-6 μήνες 

εμένα πχ η μεγάλη όταν τρώγαμε έδειχνε ενδιαφέρων για το φαγητό μας τραβούσε το χέρι μας να το πάρει  η μπέμπα ακόμα δεν δείχνει ενδιαφέρον μας παρατηρεί που τρώμε αλλά ως εκεί οπότε μπορεί να μου πει να περιμένουμε λίγο ακόμα δεν ξέρω 🤷‍♀️

Α κι εμένα έτσι αυτός φτιάχνω φαγητά και τον έχω αγκαλιά η τρώμε και βλέπει και του τρέχουν τα σάλια κυριολεκτικά...γουρλωνει τα μάτια και κοιτάει ..κρέμα που του φτιάχνω και το βλέπει αρχίζει χοροπηδάει και φωνάζει😅

Δημοσίευση

@Elk οι άντρες μας της ίδιας σχολής πρέπει να είναι! Σαν να μιλούσες για τον άντρα μου ήταν ! 

Και τώρα φαντάσου κοιμάται το μωρό και βγαίνει στο μπαλκόνι να μιλήσει (ακριβώς έξω από το δωμάτιο που κοιμάται το μωρό ) και παλεύει ο δικός μου να μην ξυπνήσει! Αφού βάζω την τηλεόραση να παίζει για να καλύπτει τη φωνή του όταν κοιμάται το μωρό 

@Demy93 και π μεγάλος της παρέας και προχωρημένος σε όλα! Μας τα λες και ξέρουμε τι να περιμένουμε! Αν καο εννοείται το κάθε μωράκι έχει τον δικό του ρυθμό και περνάει κάθε στάδιο διαφορετικά! 

@μαμά12345 έτσι κι ο δικός μου! και εννοείται γκρινιάζει αν φοράει μπουφάν και τον βάλω στο αβγό!  Σαν ντολμαδάκι είναι 😅😅😅

Δημοσίευση
στις πριν 44 λεπτά, ο/η nanouko είπε:

Κορίτσια, το βράδυ τι ώρα τα βάζετε για ύπνο; 

εμένα αν δεν κοιμηθεί από τις 20.00 μέχρι στις 21.00 μέσα σ αυτό το διάστημα.. μετά κοιμάται με πολύ πολύ πολύ κλάμα στις 23.00....εσυ;

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η nanouko είπε:

Παίζει αναλόγως τι ώρα θα ξυπνήσει το πρωί!  Συνήθως 9.30-10 το βράδυ αλλά τυχαίνει και καμιά φορά είτε κατά τις 9 είτε κατά τις 10.30

Δημοσίευση
στις πριν 4 λεπτά, ο/η Christi.D. είπε:

Παίζει αναλόγως τι ώρα θα ξυπνήσει το πρωί!  Συνήθως 9.30-10 το βράδυ αλλά τυχαίνει και καμιά φορά είτε κατά τις 9 είτε κατά τις 10.30

η αλήθεια ειναι και εγώ θέλω λιγο να το πάω πιο αργά... τύπου 9.30-10.00 γιατί τώρα μεγαλώνει η μέρα...θα ξεκινήσουμε βολτες και δεν θέλω να είμαι σπίτι απο τις 20.00🤷🤷

Δημοσίευση
στις πριν 21 λεπτά, ο/η Barbiee είπε:

η αλήθεια ειναι και εγώ θέλω λιγο να το πάω πιο αργά... τύπου 9.30-10.00 γιατί τώρα μεγαλώνει η μέρα...θα ξεκινήσουμε βολτες και δεν θέλω να είμαι σπίτι απο τις 20.00🤷🤷

Μην νομίζεις! Κι εμένα κατά τις 20.00-20.30 κοιμόταν πριν κανένα μήνα αλλά άρχισε να αντέχει ξυπνιος πιο πολλή ώρα μέσα στη μέρα και πήγε πιο αργά 

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η nanouko είπε:

Περίπου 22:00-23:00 κοιμάται για βράδυ  ανάλογα και με το πρόγραμμα μας

εμείς όλοι μαζί ξαπλώνουμε στο κρεβάτι για ύπνο αλλιώς δεν κοιμούνται 😅

Δημοσίευση
στις πριν 5 ώρες, ο/η Barbiee είπε:

εμένα αν δεν κοιμηθεί από τις 20.00 μέχρι στις 21.00 μέσα σ αυτό το διάστημα.. μετά κοιμάται με πολύ πολύ πολύ κλάμα στις 23.00....εσυ;

Κάπως έτσι κι εμείς 😀

Δημοσίευση
στις πριν 5 ώρες, ο/η Christi.D. είπε:

Μην νομίζεις! Κι εμένα κατά τις 20.00-20.30 κοιμόταν πριν κανένα μήνα αλλά άρχισε να αντέχει ξυπνιος πιο πολλή ώρα μέσα στη μέρα και πήγε πιο αργά 

στις πριν 4 ώρες, ο/η Elk είπε:

Περίπου 22:00-23:00 κοιμάται για βράδυ  ανάλογα και με το πρόγραμμα μας

εμείς όλοι μαζί ξαπλώνουμε στο κρεβάτι για ύπνο αλλιώς δεν κοιμούνται 😅

Αυτό σκέφτομαι κι εγώ μήπως να το πάω πιο αργά γτ κι εμένα θέλει να είμαι ξαπλωμένη δίπλα του και είναι πολύ νωρίς απτις 8..

Δημοσίευση
στις πριν 5 ώρες, ο/η nanouko είπε:

Αυτό σκέφτομαι κι εγώ μήπως να το πάω πιο αργά γτ κι εμένα θέλει να είμαι ξαπλωμένη δίπλα του και είναι πολύ νωρίς απτις 8..

είμαστε τόσο ιδιες σε όλα 😂 και εγω απο ρις 8 ξαπλώνω μαζι του 🤷

Δημοσίευση

Εμείς κορίτσια πάμε πιο αργά γενικά...δηλαδή 22:00 με 23:00..ειδικά τώρα τις γιορτές πολλές φορές πήγε 23:00...όταν ήταν 2 3 μηνών κοιμόταν κατά τις 20:00 αλλά μετά το άλλαξε μόνος του...τώρα κατά τις 20:00 κάνει ένα μικρό υπνάκι και μετά έχουμε τον καλό μας ύπνο..

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Barbiee είπε:

είμαστε τόσο ιδιες σε όλα 😂 και εγω απο ρις 8 ξαπλώνω μαζι του 🤷

😅😅 Άσε, αυτές τις μέρες μου έχει και λίγο μυξουλες και είμαι 24/7 να τον βοηθάω να κοιμάται! Μέχρι τώρα την παλεύουμε με φυσιολογικό ορό, η γιατρός είπε αν θέλω το βράδυ otrivin παιδικό αλλά προσπαθώ μήπως το γλιτώσουμε!

Δημοσίευση

Κορίτσια εγώ έχω απορία..!

Θα εφαρμόσει καμία τη μέθοδο με τα κομμάτια στις στερεές τροφές ή δίνετε/ θα δώσετε αλεσμένα; 

Εγώ σε κανένα μήνα θα ξεκινήσω στερεές και το σκεφτόμουν αλλά δεν το έχω ψάξει πολύ! 

Δημοσίευση
στις πριν 5 λεπτά, ο/η Christi.D. είπε:

Κορίτσια εγώ έχω απορία..!

Θα εφαρμόσει καμία τη μέθοδο με τα κομμάτια στις στερεές τροφές ή δίνετε/ θα δώσετε αλεσμένα; 

Εγώ σε κανένα μήνα θα ξεκινήσω στερεές και το σκεφτόμουν αλλά δεν το έχω ψάξει πολύ! 

Να σου πω την αλήθεια εγώ το φοβάμαι...έχουμε ξεκινήσει με αλεσμένα πολύ αλεσμένα θα έλεγα 🫣🤣 ο άντρας μου θέλει να δοκιμάσουμε και τα κομματάκια αλλά έχω ενδοιασμούς κυρίως επειδή στα γεύματα θα είμαι μόνη μου και μόνο στην ιδέα να πνίγει έστω και στιγμιαία αγχώνομαι πολύ!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Να σου πω την αλήθεια εγώ το φοβάμαι...έχουμε ξεκινήσει με αλεσμένα πολύ αλεσμένα θα έλεγα 🫣🤣 ο άντρας μου θέλει να δοκιμάσουμε και τα κομματάκια αλλά έχω ενδοιασμούς κυρίως επειδή στα γεύματα θα είμαι μόνη μου και μόνο στην ιδέα να πνίγει έστω και στιγμιαία αγχώνομαι πολύ!!
    • Κορίτσια εγώ έχω απορία..! Θα εφαρμόσει καμία τη μέθοδο με τα κομμάτια στις στερεές τροφές ή δίνετε/ θα δώσετε αλεσμένα;  Εγώ σε κανένα μήνα θα ξεκινήσω στερεές και το σκεφτόμουν αλλά δεν το έχω ψάξει πολύ! 
    • Πάντως θα αλλάξει η ώρα τον Μάρτιο οπότε το 8 θα γίνει 9!  Αλλά και το 10 θα γίνει 11! Έχω χρόνο να το προσαρμοσω!
    • Το Φένια είναι υποκοριστικό, συνήθως του Θεοφανία και του Γαρυφαλλιά. Το Ιόλη είναι ένα ωραιότατο αρχαιοελληνικό όνομα- ήταν η κόρη του βασιλιά Ευρύτου την οποία ερωτεύτηκε ο Ηρακλής. Το τι αρέσει στον καθένα είναι τελείως υποκειμενικό. Άλλωστε, στο όνομα δίνει ψυχή η προσωπικότητα του ανθρώπου που το φέρει. Τελείως υποκειμενικά λοιπόν, προτιμώ το Ιόλη. Ελπίζω να σε βοηθήσαμε!
    • Πολύ προσωπικό θέμα για να απαντήσουν μια χούφτα άγνωστοι αλλά αφού ζητάτε τη γνώμη μας και εγώ Ιόλη δαγκωτο! 😛
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...