Μετάβαση σε περιεχόμενο

Μωράκια Αυγούστου 2024 🌈

Recommended Posts

στις πριν 14 ώρες, ο/η Katiana1987 είπε:

ΚΟΡΊΤΣΙΑ ΜΟΥ!!! ΈΣΚΑΣΕ ΤΟ 1ο ΔΌΝΤΙ! Δεν το πιστεύω!!! Πως είναι δυνατόν τόσο γρήγορα;;; 4,5 μηνών είναι ακόμα!!!

Έλα μωρεεεε γι'αυτό η καημένη γκρινιάζει...! Τώρα που βγήκε θα ηρεμήσει σιγά σιγά! Από μικρή στα βάσανα...ο δικός μου 8 μηνών έβγαλε το πρώτο♥️

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

στις πριν 15 ώρες, ο/η katerinayia είπε:

Ναι είναι δύσκολο όντως! Ευχομαι κ να μην χρειαστεί να το κανεις πραγματικά!! Πολύ εύκολα μπορεί να επιμολυνθει το δείγμα είναι η αλήθεια γι'αυτο ζήτησε κ με κουτάκι τώρα. Αντε να δούμε πως🙄 Ας είναι βέβαια αρνητική η καλλιέργεια ναι χαλάλι ο κόπος που θα κάνουμε!

Ευχαριστουμε πολυ πολύ! Παντρεμένοι κλείσαμε 8 χρόνια φέτος, μαζί όμως είμαστε 14. 10/10/10 κάναμε σχέση!!

Να ζήσετε κορίτσι μου!! Να στε πάντα αγαπημένοι! Ταλαιπωρία περνάτε κι εσείς...δεν μου έχει τύχει και δεν έχω ιδέα να σου πω την αλήθεια...μακάρι να βγουν καλές οι εξετάσεις τώρα να μην παιδευτειτε άλλο..! Κατά τ αλλά πώς είναι? 

Καλημέρα ! Εμείς κορίτσια συνεχίζουμε αυτό το πολύ ωραίο πρόγραμμα....εν τω μεταξύ τώρα μου έχει κόψει και το γάλα ...πίνει λιγότερο αλλά πίνει άλλη μια φορά επιπλέον ..δηλαδή τώρα το πρωί που ξύπνησε μου ήπιε 150! Που έπινε 210-240...χτες τον έβαλα για ύπνο στις 8:30 ωραία λέω θα κοιμηθεί σερί....πουυυυυυ στις 9:30 ξύπνησε...δεν κοιμόταν με τίποτα πάλι και κοιμήθηκε στις 12....αυτό εν τω μεταξύ γίνεται κάθε μέρα τώρα τελευταία... Α ξεκινήσαμε και κρεμουλα...λίγες κουταλιές βεβαια...2-3 ...έχει πλάκα δεν καταλαβαίνει πως λειτουργεί το κουτάλι...χτες του έδωσα τρεις κουταλιές και γκρινιάζε μετά σα να θέλει κι άλλο..αλλά θα περιμένω να κλείσει τους 5 και μετά θα του δώσω κανονικά...

στις πριν 39 λεπτά, ο/η Elk είπε:

Ωωω νωρίς μπήκατε στο χορό μωρέ για αυτόν υπήρχε η ανησυχία δεν μπορούσε να κοιμηθεί

δεν είναι εύκολα τα δοντάκια υπομονή αν σκάσει το ούλο μετά κάπως ηρεμούν 

Όντως... Σήμερα είδα και πάλι το μωρό που είχα στη Λευκάδα. Κοιμήθηκε και πάλι 8ωρο σερί!!! Αλλά μου έκανε εντύπωση ότι είναι 13 μέρες σήμερα που έχουμε έρθει... τόσο κρατάει η γκρίνια για κάθε δόντι; γύρω στις 10 με 12 μέρες;

στις πριν 25 λεπτά, ο/η μαμά12345 είπε:

Καλημέρα ! Εμείς κορίτσια συνεχίζουμε αυτό το πολύ ωραίο πρόγραμμα....εν τω μεταξύ τώρα μου έχει κόψει και το γάλα ...πίνει λιγότερο αλλά πίνει άλλη μια φορά επιπλέον ..δηλαδή τώρα το πρωί που ξύπνησε μου ήπιε 150! Που έπινε 210-240...χτες τον έβαλα για ύπνο στις 8:30 ωραία λέω θα κοιμηθεί σερί....πουυυυυυ στις 9:30 ξύπνησε...δεν κοιμόταν με τίποτα πάλι και κοιμήθηκε στις 12....αυτό εν τω μεταξύ γίνεται κάθε μέρα τώρα τελευταία... Α ξεκινήσαμε και κρεμουλα...λίγες κουταλιές βεβαια...2-3 ...έχει πλάκα δεν καταλαβαίνει πως λειτουργεί το κουτάλι...χτες του έδωσα τρεις κουταλιές και γκρινιάζε μετά σα να θέλει κι άλλο..αλλά θα περιμένω να κλείσει τους 5 και μετά θα του δώσω κανονικά...

Μήπως ετοιμάζεται κι αυτός για κάνα δόντι;;; 

Καλημέρα κορίτσια μου 😍 

Χαιρετούμε το 2024 με τα πρώτα 2 κάτω δοντακια μας!!!Μέρες φαινόταν ότι κάτι θα γίνει και τσουπ σήμερα το πρωί να τα 🤗🤗🤗🧿🧿🧿...Παρασκευή ξεκινάμε να δοκιμάζουμε νέες γεύσεις και νομίζω πια ότι ανοίξαμε ήδη μια νέα πίστα 😍...

Να είμαστε όλοι καλά με τις οικογένειές μας,υγεία και πολλές πολλές όμορφες στιγμές να έχουμε στις πρώτες γιορτές των μικρών μας θαυμάτων 🎀  

@Demy93με γεια σας!

@Katiana1987με γεια και σε εσάς! τωρα εξηγούνται ολα..που αλλαξε και το πρόγραμμα της!

@katerinayiaπεραστικά σας! ελπίζω ολα να πάνε καλά!

Εμείς θα σας πούμε τα δικα μας νέα..απο το Σάββατο μετακόμισα στη μαμα μου με τον μικρό γιατί ο μπαμπάς μας εχει γρίπη β και είπαμε να τη γλιτωσουμε!

χθες ξεκινήσαμε τροφές! Πατατα καρότο!

για πρώτη μέρα πηγε πολύ καλά! έφαγε 7-8 κουταλιές... απλά έκλαιγε επειδή ειχε ερθει η ώρα να φάει και δεν ήξερε οτι αυτό που του δίνω ήταν φαγητό 😂

σήμερα ακόμα καλύτερα... έφαγε περίπου 15 κουταλιές...παντως το δεχτηκε εύκολα...χωρις να αναγουλιαζει!

@Katiana1987 λες να είναι αυτό και να μην είναι το πρόγραμμα που του έχουμε χαλάσει? Δεν αποκλείεται...εσεις θα ηρεμήσετε τώρα..αυτό ήταν..αφού βγήκαν τα δοντακια πάει...

@Demy93 κι εμένα μου το κάνε αυτό με το κουτάλι την πρώτη μέρα...σα χαζή κι εγώ τον είχα αφήσει πολύ ώρα νηστικό και δεν κρατιοταν..καλά ξεκινήσατε μια χαρά εύχομαι να συνεχίσετε έτσι...Μακάρι να είναι καλοφαγά τα παιδάκια μας♥️

στις πριν 6 ώρες, ο/η μαμά12345 είπε:

Να ζήσετε κορίτσι μου!! Να στε πάντα αγαπημένοι! Ταλαιπωρία περνάτε κι εσείς...δεν μου έχει τύχει και δεν έχω ιδέα να σου πω την αλήθεια...μακάρι να βγουν καλές οι εξετάσεις τώρα να μην παιδευτειτε άλλο..! Κατά τ αλλά πώς είναι? 

Ευχαριστούμε πολύ!

Αχ μακάρι να βγουν καλές, σν βέβαια πρώτα καταφέρω να τα συλλέξω. Πλήρης αποτυχία ήδη οι 2 φορές που προσπάθησα. Ναι είναι πολλή ταλαιπωρία, εύχομαι να μην σου τύχει κιόλας! Αν και στα αγόρια είναι κάπως πιο εύκολο.

Μια χαρά είναι γενικά, τώρα δεν έχει κάτι. Απλά κάναμε τις επαναληπτικες ουρων για να δούμε αν καθάρισε κ βγήκαν πάλι θετικές.

στις πριν 5 ώρες, ο/η Demy93 είπε:

Καλημέρα κορίτσια μου 😍 

Χαιρετούμε το 2024 με τα πρώτα 2 κάτω δοντακια μας!!!Μέρες φαινόταν ότι κάτι θα γίνει και τσουπ σήμερα το πρωί να τα 🤗🤗🤗🧿🧿🧿...Παρασκευή ξεκινάμε να δοκιμάζουμε νέες γεύσεις και νομίζω πια ότι ανοίξαμε ήδη μια νέα πίστα 😍...

Να είμαστε όλοι καλά με τις οικογένειές μας,υγεία και πολλές πολλές όμορφες στιγμές να έχουμε στις πρώτες γιορτές των μικρών μας θαυμάτων 🎀  

Καλέ τι νωρίς αρχίσατε τα δόντια κ εσείς.

Εμένα η μεγάλη πάντως το 1ο της δόντι το έβγαλε 14,5 μηνών!!! Για να δούμε η μπέμπα τώρα τι θα κάνει.

Αντε με το καλό να αρχίσετε το φαγάκι σας! Να είναι καλοφαγάς εύχομαι!

στις πριν 7 ώρες, ο/η Barbiee είπε:

@Demy93με γεια σας!

@Katiana1987με γεια και σε εσάς! τωρα εξηγούνται ολα..που αλλαξε και το πρόγραμμα της!

Εμείς θα σας πούμε τα δικα μας νέα..απο το Σάββατο μετακόμισα στη μαμα μου με τον μικρό γιατί ο μπαμπάς μας εχει γρίπη β και είπαμε να τη γλιτωσουμε!

για πρώτη μέρα πηγε πολύ καλά! έφαγε 7-8 κουταλιές... απλά έκλαιγε επειδή ειχε ερθει η ώρα να φάει και δεν ήξερε οτι αυτό που του δίνω ήταν φαγητό 😂

σήμερα ακόμα καλύτερα... έφαγε περίπου 15 κουταλιές...παντως το δεχτηκε εύκολα...χωρις να αναγουλιαζει!

Περαστικά στον μπαμπά σας! Ελπίζω να την γλιτώσετε εσείς.

Εμείς πάντως κάναμε όλοι το αντιγριπικο φέτος. Το έκανα κ στην μεγάλη μου κ ελπίζω να την γλιτώσουμε κ εμείς την γρίπη γιατί γενικά γίνεται χαμός.

Α τέλεια τα πάει το μπεμπακι με το φαγητό. Εύχομαι να παραμείνει έτσι καλοφαγάς!

στις πριν 6 ώρες, ο/η μαμά12345 είπε:

Ίσως όντως βγάζετε κ εσείς κάνα δοντάκι. Αλλιώς προφανώς είναι μια φάση. Θα περάσει κ αυτή όπως κ τόσες άλλες που θα ερθουν🤣

Εμένα ακόμα 150 πίνει! Ξεκίνησα σήμερα τάχα να της κάνω 180 αλλά ούτε μια φορά δεν το ήπιε ολο🤣🤣

στις πριν 1 ώρα, ο/η katerinayia είπε:

Περαστικά στον μπαμπά σας! Ελπίζω να την γλιτώσετε εσείς.

Εμείς πάντως κάναμε όλοι το αντιγραφικό φέτος. Το έκανα κ στην μεγάλη μου κ ελπίζω να την γλιτώσουμε κ εμείς την γρίπη γιατί γενικά γίνεται χαμός.

Α τέλεια τα πάει το μπεμπακι με το φαγητό. Εύχομαι να παραμείνει έτσι καλοφαγάς!

και εμεις το κάναμε το αντιγριπικο αλλα δεν την γλίτωσε ο αντρας μου🤷🤷

εμένα πινει 100-120 ml...και αλλες φορές 70ml...προς το παρόν 120 του κάνω! θα αργήσω να το αυξήσω σίγουρα 😂

στις πριν 8 ώρες, ο/η Barbiee είπε:

@Demy93με γεια σας!

Μπράβο στον παίδαρο!!! Πότε βάζετε το επόμενο; 

στις πριν 11 ώρες, ο/η Demy93 είπε:

Καλημέρα κορίτσια μου 😍 

Α βγήκαν και τα 2 μαζί εσάς; Εμάς το ένα μόνο και το άλλο έρχεται οσονούπω... 

Μίλησα με την παιδίατρο και μου είπε να πάρω το gel της frezyderm. Κι εσείς αυτή χρησιμοποιήσατε; Έκανε δουλειά;

Εγώ της έχω δώσει να γλείψει διάφορα... πιο ενθουσιασμό έδειξε για το μήλο. 

Με το καλό να αποχαιρετήσουμε το 2024 αγκαλιά με τα θαυματάκια μας!!!

στις πριν 21 λεπτά, ο/η Katiana1987 είπε:

Μπράβο στον παίδαρο!!! Πότε βάζετε το επόμενο; 

πατατα καρότο σέλινο σε 3 μέρες! ελπίζω να συνεχίσει έτσι 😍

Κορίτσια όταν λέτε σκάσανε δόντια εννοείτε φαίνεται κανονικά σε όλο του το μήκος το δόντι; Εμένα φαίνονται κάτι ασπράκια κατά, στα δύο κάτω δόντια αλλά η παιδίατρος είπε ότι μπορεί και να αργήσει να βγει όλο το δόντι..

Πάντως παρότι κάναμε κι εμείς αντιγριπικό εμβόλιο, αρρωστήσαμε.. καλύπτει μερικούς μόνο ιούς το εμβόλιο..ίσως τους πιο επικίνδυνους..

στις πριν 9 ώρες, ο/η nanouko είπε:

Κορίτσια όταν λέτε σκάσανε δόντια εννοείτε φαίνεται κανονικά σε όλο του το μήκος το δόντι; Εμένα φαίνονται κάτι ασπράκια κατά, στα δύο κάτω δόντια αλλά η παιδίατρος είπε ότι μπορεί και να αργήσει να βγει όλο το δόντι..

Πάντως παρότι κάναμε κι εμείς αντιγριπικό εμβόλιο, αρρωστήσαμε.. καλύπτει μερικούς μόνο ιούς το εμβόλιο..ίσως τους πιο επικίνδυνους..

Προχθές έσκασε η μύτη. Σήμερα φαίνεται το ένα σε όλο του το μήκος κι ετοιμάζεται να σκάσει και το διπλανό. 

Ποτέ τα εμβόλια δεν έχουν 100% κάλυψη. Απλά βοηθούν στο να περνάς έναν ιό πιο ήπια! 

στις πριν 11 ώρες, ο/η Katiana1987 είπε:

Α βγήκαν και τα 2 μαζί εσάς; Εμάς το ένα μόνο και το άλλο έρχεται οσονούπω... 

Μίλησα με την παιδίατρο και μου είπε να πάρω το gel της frezyderm. Κι εσείς αυτή χρησιμοποιήσατε; Έκανε δουλειά;

Εγώ της έχω δώσει να γλείψει διάφορα... πιο ενθουσιασμό έδειξε για το μήλο. 

Με το καλό να αποχαιρετήσουμε το 2024 αγκαλιά με τα θαυματάκια μας!!!

Ναι ναι αυτήν χρησιμοποιήσαμε και εμείς και η αλήθεια μας έκανε πολύ καλή δουλειά!!! 

στις πριν 31 λεπτά, ο/η Demy93 είπε:

Ναι ναι αυτήν χρησιμοποιήσαμε και εμείς και η αλήθεια μας έκανε πολύ καλή δουλειά!!! 

Ωραία. Την ξεκίνησα κι εγώ σήμερα. Μακάρι να ηρεμήσει η μικρούλα μου!

στις πριν 1 ώρα, ο/η Katiana1987 είπε:

Προχθές έσκασε η μύτη. Σήμερα φαίνεται το ένα σε όλο του το μήκος κι ετοιμάζεται να σκάσει και το διπλανό. 

Ποτέ τα εμβόλια δεν έχουν 100% κάλυψη. Απλά βοηθούν στο να περνάς έναν ιό πιο ήπια! 

Αχ αν δεν είχα κάνει και το εμβόλιο πώς θα μουν..

Άντε με το καλό να τρώτε τα φαγητάκια με τα δοντακια σας!

στις πριν 5 ώρες, ο/η nanouko είπε:

Αχ αν δεν είχα κάνει και το εμβόλιο πώς θα μουν..

Άντε με το καλό να τρώτε τα φαγητάκια με τα δοντακια σας!

Τι ιο κολλήσατε; 

Εμείς αργούμε ακόμα. Τέλη Ιανουαρίου θα ξεκινήσουμε τροφές.

στις πριν 1 ώρα, ο/η Katiana1987 είπε:

Τι ιο κολλήσατε; 

Εμείς αργούμε ακόμα. Τέλη Ιανουαρίου θα ξεκινήσουμε τροφές.

Δεν ξέρω! Πάντως εγώ υπέφερα, πολύ μπούκωμα, πυρετό..ο μικρός παρότι κοιμόμαστε αγκαλιά δεν κόλλησε!! Ο άντρας μου το πέρασε λίγο πιο ελαφριά..

Πριν τους 6 μήνες θα ξεκινήσεις τροφές;

εμεις δε τη γλιτωσαμε τελικά...37.8 ο μπεμπακος μου...με απίστευτη γκρίνια..και ορεξη 0... κοιτάει στα χαμένα... ούτε χέρια κουνάει ούτε πόδια 😭😭

μονο να μην χρειαστούμε νοσοκομείο 😭

στις πριν 2 ώρες, ο/η Barbiee είπε:

εμεις δε τη γλιτωσαμε τελικά...37.8 ο μπεμπακος μου...με απίστευτη γκρίνια..και ορεξη 0... κοιτάει στα χαμένα... ούτε χέρια κουνάει ούτε πόδια 😭😭

μονο να μην χρειαστούμε νοσοκομείο 😭

Ωχ.. τουλάχιστον δεν έχει πολύ πυρετό! Ελπίζω να μην ανέβει!! Εσύ κόλλησες; Αν ναι, θα πάρει αντίσωματα από σένα, από το γάλα.. Εγώ φοβάμαι στην αλλαγή του χρόνου μη ξυπνήσει και πανικοβληθεί ο μπεμπούλης από τα πυροτεχνήματα! Στην Αθήνα διάβασα θα ρίξουν αθόρυβα βεγγαλικά, μακάρι να καθιερωθεί αυτό παντού σιγά σιγά..

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...