Μετάβαση σε περιεχόμενο

Μωράκια Αυγούστου 2024 🌈

Recommended Posts

Μα τι κουκλάκια είναι όλα! Τρελαίνομαι!! 

@Barbiee εγώ το κρατάω κάνα 45λεπτο στον θερμαντήρα κ μετά το πετάω. Κι αν έχω πετάξει γαλα, λίτρα ολόκληρα.

@Katiana1987 είδες που είναι μια χαρά το παιδάκι σου? Να μην αγχώνεσαι καθόλου λοιπόν κ την παιδίατρο στην Λευκάδα να μην την πολυακους σ'αυτο το θέμα.

Όσο για τον ύπνο προφανώς θα φταίει η αλλαγή περιβάλλοντος. Θα το συνηθίσει που θα πάει.

Σε άλλα νέα εμείς σήμερα πήγαμε γιατρό. Είναι 6,600 κ 62 πόντους. Όλα μια χαρά τα βρήκε. Σήμερα έκανε κ επαναληπτικες εξετάσεις ούρων κ αύριο περιμένω τα αποτελέσματα. Ελπίζω να είναι καθαρές κ να μην ξαναπαθει. 

Έκανε και το bexsero σήμερα. Έχει λίγη γκρίνια, μάλλον πονάει το ποδαράκι της κ τώρα ανέβασε 38 πυρετό. Για να δούμε πως θα πάει το βράδυ.

Φαγητο εμείς θα ξεκινήσουμε τον άλλο μήνα. Αν θυμάμαι καλά από την μεγάλη με φρούτα ξεκινήσαμε.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

στις πριν 11 λεπτά, ο/η katerinayia είπε:

Σας στέλνω κι εγώ μια εορταστική φώτο για να ευχηθώ να έχουμε καλή χρονιά με υγεία και χαμογελα!

20241215_132611.jpg

Μα τι καλές αδερφούλες! Μου αρέσει πολύ και το δέντρο σας!

Κορίτσια εγώ τίποτα από περίοδο και μακάρι να αργήσει να έρθει!! Ελπίζω να βρούμε τους ρυθμούς μας και με το σύζυγο σιγά σιγά γτ εμείς ακόμη...δεν...🥴🥴 Αν δεν πάει ο μπέμπης κούνια χλωμό το βλέπω.. μέσα στη μέρα δεν προλαβαίνουμε και το βράδυ με το μπέμπη μες στη μέση..

στις πριν 1 ώρα, ο/η Elk είπε:

Σου ήρθε περίοδος; Εμένα τίποτα ακόμα 

τώρα θέλει προσοχή εμένα ο πρώτος γιατρός μου είχε πει μετά τον χρόνο εγκυμοσύνη ξανά 

Αχ άσε 

Το ψιλιαζομουν γιατί είχα πολλά υγρά ωορρηξιας και μετά παχυρευστα και μετά να τη η περίοδος 

Ήθελα 2-3 μήνες ακόμα χωρίς να πω την αλήθεια 

στις πριν 19 λεπτά, ο/η nanouko είπε:

Κορίτσια εγώ τίποτα από περίοδο και μακάρι να αργήσει να έρθει!! Ελπίζω να βρούμε τους ρυθμούς μας και με το σύζυγο σιγά σιγά γτ εμείς ακόμη...δεν...🥴🥴 Αν δεν πάει ο μπέμπης κούνια χλωμό το βλέπω.. μέσα στη μέρα δεν προλαβαίνουμε και το βράδυ με το μπέμπη μες στη μέση..

Στο εύχομαι!

Ναι το θέμα επαφές δύσκολο ακόμα! Το βράδυ μόνο αν έχουμε κουράγιο..Να σας πω την αλήθεια εγώ πονάω ακόμα στην επαφή.. ελπίζω να φτιάξει το πράγμα! 😁😁 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...