Μετάβαση σε περιεχόμενο

Μωράκια Αυγούστου 2024 🌈

Recommended Posts

Εμείς κορίτσια τα Χριστούγεννα μόνο είχε χαλάσει το πρόγραμμα της με τον ύπνο γιατί στην πεθερά μου έκανε φασαρία πολύ η μεγάλη και δεν κοιμήθηκε καλά το μεσημέρι αλλά εχτές επειδή δεν κάναμε τίποτα είμασταν σπίτι κοιμήθηκε καλά από της 22:00 το βράδυ ξύπνησε 6:30 θήλασε κανένα 45 λεπτό και μετά πάλι ύπνο μέχρι της 9:30 

αλλά εμένα για βράδυ συνήθως κοιμάται αργά γιατί και η μεγάλη κοιμάται αργά 

Αυτό πρέπει να το στρώσω πρώτα στην μεγάλη να κοιμάται νωρίς και μετά στην μπέμπα 

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

εγω σας θαυμάζω όλες σας που έχετε καταφέρει σερί ύπνο!

Μπράβο σας! ανυπομονώ καποια στιγμή να έρθει και η σειρά μου🤷

ηθελα να σας ρωτήσω κορίτσια...οσες δίνετε φόρμουλα...αν κάνετε το γάλα και δεν πιεί το μωράκι σας... μέχρι πόση ώρα το κρατάτε μηπως πεινασει; και μετά το πετάτε; γιατί έχω πετάξει παααααρα πολύ γάλα!

Κορίτσια εγώ κάπου διάβασα να ξυπνάνε νωρίς το πρωί και να τα βγάζουμε ένα πεντάλεπτο στο φως έξω για να καταλάβουν ότι είναι μέρα! Και το βράδυ την ώρα που είναι για ύπνο να σβήνει το φως.. καλά τώρα τις γιορτές κι εμείς αποσυντονιστηκαμε.. αλλά εντάξει από κει που είμασταν ξενυχτηδες έχουμε κάνει πολύ πρόοδο! Απλώς εμένα θέλει να κοιμάται ή στο στήθος ή όπως τον κρατάει ο μπαμπάς του..εγώ δεν μπορώ να τον κρατήσω έτσι όμως, οπότε αν δεν πεινάει κι ο άντρας μου λείπει έχουμε πρόβλημα 😅🥴

στις πριν 12 λεπτά, ο/η Barbiee είπε:

εγω σας θαυμάζω όλες σας που έχετε καταφέρει σερί ύπνο!

Μπράβο σας! ανυπομονώ καποια στιγμή να έρθει και η σειρά μου🤷

ηθελα να σας ρωτήσω κορίτσια...οσες δίνετε φόρμουλα...αν κάνετε το γάλα και δεν πιεί το μωράκι σας... μέχρι πόση ώρα το κρατάτε μηπως πεινασει; και μετά το πετάτε; γιατί έχω πετάξει παααααρα πολύ γάλα!

Εμένα κορίτσι μου η παιδίατρος μου έχει πει να το κρατάω το πολύ μία ώρα...Μετά πέταμα 😔...και εμείς έχουμε πετάξει πάτα πολύ.

στις πριν 26 λεπτά, ο/η nanouko είπε:

Κορίτσια εγώ κάπου διάβασα να ξυπνάνε νωρίς το πρωί και να τα βγάζουμε ένα πεντάλεπτο στο φως έξω για να καταλάβουν ότι είναι μέρα! Και το βράδυ την ώρα που είναι για ύπνο να σβήνει το φως.. καλά τώρα τις γιορτές κι εμείς αποσυντονιστηκαμε.. αλλά εντάξει από κει που είμασταν ξενυχτηδες έχουμε κάνει πολύ πρόοδο! Απλώς εμένα θέλει να κοιμάται ή στο στήθος ή όπως τον κρατάει ο μπαμπάς του..εγώ δεν μπορώ να τον κρατήσω έτσι όμως, οπότε αν δεν πεινάει κι ο άντρας μου λείπει έχουμε πρόβλημα 😅🥴

Και εμένα το έχει αυτό σε εμένα κοιμάται στο στήθος στα χέρια κοιμάται στον άντρα μου σε εμένα με χέρια δεν κοιμάται αλλά αν δεν πεινάει την βάζω στο λίκνο βάζω λευκό θόρυβο ή κανένα τραγουδάκι νανούρισμα την κουνάω κλαίει λίγο αλλά μετά κοιμάται αλλά θέλει να νυστάζει καλά αλλιώς δεν πιάνει 

στις πριν 17 λεπτά, ο/η Elk είπε:

Και εμένα το έχει αυτό σε εμένα κοιμάται στο στήθος στα χέρια κοιμάται στον άντρα μου σε εμένα με χέρια δεν κοιμάται αλλά αν δεν πεινάει την βάζω στο λίκνο βάζω λευκό θόρυβο ή κανένα τραγουδάκι νανούρισμα την κουνάω κλαίει λίγο αλλά μετά κοιμάται αλλά θέλει να νυστάζει καλά αλλιώς δεν πιάνει 

Χαχα θα το πω στον άντρα μου γτ όλο με πειράζει! Λέει μα καλά τόσο δύσκολο είναι να τον κοιμισεις στα χέρια;

Κορίτσια μου καλησπέρα! 

Γυρίσαμε από την παιδίατρο εδώ στην Αθήνα! 5730γρ η Ισμήνη-Μαρία... 230γρ σε 10 μέρες! Τη βρήκε άψογη για την ηλικία της και την καμπύλη της. Μου είπε συνεχίζουμε κανονικά με τον αποκλειστικό θηλασμό χωρίς κανένα άγχος και κανένα πρόβλημα! 

Όσο για τον ύπνο κορίτσια μου... Εδώ έχω τρελαθεί. Σήμερα πάλι 3 φορές ξύπνησε! Δεν ξέρω τι να κάνω. 

στις πριν 11 λεπτά, ο/η Katiana1987 είπε:

Κορίτσια μου καλησπέρα! 

Γυρίσαμε από την παιδίατρο εδώ στην Αθήνα! 5730γρ η Ισμήνη-Μαρία... 230γρ σε 10 μέρες! Τη βρήκε άψογη για την ηλικία της και την καμπύλη της. Μου είπε συνεχίζουμε κανονικά με τον αποκλειστικό θηλασμό χωρίς κανένα άγχος και κανένα πρόβλημα! 

Όσο για τον ύπνο κορίτσια μου... Εδώ έχω τρελαθεί. Σήμερα πάλι 3 φορές ξύπνησε! Δεν ξέρω τι να κάνω. 

Ωραία καλά έκανες και την πήγες την μικρή να την δει και άλλος γιατρός 

τότε μήπως είναι υπερβολική η παιδίατρος που έχεις ; Αφού την βρήκε μια χαρά ; Γιατί κάποιοι παιδίατροι με τον αποκλεισμό θηλασμό έχουν ένα θέμα 
Μετά από Αθήνα έχεις και το ταξίδι ε; Πιστεύω μόλις γυρίσετε σπίτι σας θα στρώσει ο ύπνος της πάλι 

στις πριν 43 λεπτά, ο/η nanouko είπε:

Χαχα θα το πω στον άντρα μου γτ όλο με πειράζει! Λέει μα καλά τόσο δύσκολο είναι να τον κοιμισεις στα χέρια;

Χαχχαα ναι μωρέ δεν έχει να κάνει ότι δεν το κάνουμε σωστά αλλά ίσως μυρίζουν και το γάλα μας σε εμάς και κάπως αντιδρά διαφορετικά το μωρό στα χέρια μας.. γιατί εμένα και στην πεθερά μου κοιμάται καλά στα χέρια της 

στις πριν 18 λεπτά, ο/η Elk είπε:

Ωραία καλά έκανες και την πήγες την μικρή να την δει και άλλος γιατρός 

τότε μήπως είναι υπερβολική η παιδίατρος που έχεις ; Αφού την βρήκε μια χαρά ; Γιατί κάποιοι παιδίατροι με τον αποκλεισμό θηλασμό έχουν ένα θέμα 
Μετά από Αθήνα έχεις και το ταξίδι ε; Πιστεύω μόλις γυρίσετε σπίτι σας θα στρώσει ο ύπνος της πάλι 

Ναι ναι... Στις 13 Ιανουαρίου πετάμε και γυρνάμε στις 18. Μετά 19 πάμε πίσω Λευκάδα. Το ελπίζω να στρώσει ο ύπνος της. 

Κορίτσια μου, εγώ πάντως ΜΌΝΟ αυτό το πρόβλημα δεν έχω αντιμετωπίσει μέχρι τώρα, το να κοιμάται στα χέρια εννοώ. Μόλις τελειώσει το φαΐ, την ακουμπάω στο κρεβάτι της και μετά από λίγο αποκοιμιέται μόνη της! 

στις πριν 34 λεπτά, ο/η Katiana1987 είπε:

Κορίτσια μου καλησπέρα! 

μήπως φταίει και η παλινδρόμηση ύπνου που περνάνε σ αυτή την ηλικία τα μωρά; εκτός απο την αλλαγή περιβάλλοντος;

στις πριν 3 λεπτά, ο/η Katiana1987 είπε:

Ναι ναι... Στις 13 Ιανουαρίου πετάμε και γυρνάμε στις 18. Μετά 19 πάμε πίσω Λευκάδα. Το ελπίζω να στρώσει ο ύπνος της. 

Κορίτσια μου, εγώ πάντως ΜΌΝΟ αυτό το πρόβλημα δεν έχω αντιμετωπίσει μέχρι τώρα, το να κοιμάται στα χέρια εννοώ. Μόλις τελειώσει το φαΐ, την ακουμπάω στο κρεβάτι της και μετά από λίγο αποκοιμιέται μόνη της! 

έκανες πολύ καλή δουλειά εσύ εξ αρχής γι αυτό κοιμάται μόνη της!

στις πριν 1 ώρα, ο/η Demy93 είπε:

Εμένα κορίτσι μου η παιδίατρος μου έχει πει να το κρατάω το πολύ μία ώρα...Μετά πέταμα 😔...και εμείς έχουμε πετάξει πάτα πολύ.

και εγω τόσο το κρατάω.. απλά σκέφτηκα μήπως κατι κάνω λάθος!

την Κυριακή ξεκινάμε τροφές εμείς! θα σας πω τα νεα μας τότε ❤️

στις πριν 50 λεπτά, ο/η Barbiee είπε:

έκανες πολύ καλή δουλειά εσύ εξ αρχής γι αυτό κοιμάται μόνη της!

και εγω τόσο το κρατάω.. απλά σκέφτηκα μήπως κατι κάνω λάθος!

την Κυριακή ξεκινάμε τροφές εμείς! θα σας πω τα νεα μας τότε ❤️

Εμείς την επόμενη Παρασκευή πάμε παιδίατρο και ξεκινάμε τροφές 🤗 καινούργια πίστα ανοίγουμε 🥰🥰🥰🥰🥰 να μας τα πεις βέβαια 🩷💙

στις πριν 1 ώρα, ο/η Katiana1987 είπε:

Κορίτσια μου καλησπέρα! 

Ξυπνάει το βράδυ και δεν ξανακοιμάται μετά;

Ειδες; Μια χαρά είναι το κορίτσι! 

στις πριν 1 ώρα, ο/η Elk είπε:

Χαχχαα ναι μωρέ δεν έχει να κάνει ότι δεν το κάνουμε σωστά αλλά ίσως μυρίζουν και το γάλα μας σε εμάς και κάπως αντιδρά διαφορετικά το μωρό στα χέρια μας.. γιατί εμένα και στην πεθερά μου κοιμάται καλά στα χέρια της 

Εσείς θηλάζετε σε διάφορες στάσεις; Εμένα θέλει μόνο ξαπλωτός! Δεν μπορώ να κάτσω καναπέ δλδ, θέλει στο κρεβάτι! Λες μεγαλώνοντας να θηλάζει και σε άλλες στάσεις; Να αλλάξουμε λίγο παραστάσεις βρε αδερφέ 😅 έχω και ωραία πολυθρόνα κι ούτε που καθόμαστε!

στις πριν 16 λεπτά, ο/η nanouko είπε:

@Barbiee @Demy93 με φρούτα ξεκινάτε; Άντε, να μας πείτε πώς θα το δεχτούν! 

Εμείς 6 μηνών μας είπε θα ξεκινήσουμε με φρούτα!

με λαχανικά... πατάτα καρότο για αρχή 

στις πριν 1 ώρα, ο/η nanouko είπε:

@Barbiee @Demy93 με φρούτα ξεκινάτε; Άντε, να μας πείτε πώς θα το δεχτούν! 

Εμείς 6 μηνών μας είπε θα ξεκινήσουμε με φρούτα!

Εμείς δεν έχουμε συζητήσει ακόμα με τι θα ξεκινήσουμε αλλά και εγώ τα λαχανικά θα προτιμούσα..

Κορίτσια εμείς στον ύπνο είχαμε καταφέρει στις καλύτερες μέρες να ξυπνάει μια φορά για φαΐ (το συνηθισμένο του ήταν 2 φορες) και καμιά φορά ξυπνούσε και έδινα πιπίλα και κοιμόταν 

Πλέον θα φάει 2-3 φορές και έχει τύχει να ξυπνήσει και νσ μην μπορεί να κοιμηθεί για μιάμιση ώρα . 

@Katiana1987 μήπως όντως περνάει καμία παλινδρόμηση που λέει και η @Barbiee  Εμείς είχαμε ένα διβδομαδο που ξυπνούσε κάθε 1-1μιση ώρα.  Τώρα είναι κάπως καλύτερα αλλά χαλάσαμε όσα χτισαμε. Θα το ξαναδουλεψουμε τώρα 

Κορίτσια εγώ σαν σήμερα έμαθα ότι είμαι έγκυος (δεν είχα καν καθυστέρηση ακόμα)!

Φέτος τον έχω παρεουλα και μου φαίνεται απίστευτο! 🥰🥰🥰

στις πριν 59 λεπτά, ο/η Christi.D. είπε:

Κορίτσια εγώ σαν σήμερα έμαθα ότι είμαι έγκυος (δεν είχα καν καθυστέρηση ακόμα)!

Φέτος τον έχω παρεουλα και μου φαίνεται απίστευτο! 🥰🥰🥰

Ωπ! Στην αρχή το διάβασα γργ και νόμισα είσαι έγκυος!

Δεν ξεχνιέται αυτή η μέρα! 😊 Ώρες ώρες κι εγώ τον κοιτάω και μου φαίνεται απίστευτο!

στις πριν 2 ώρες, ο/η nanouko είπε:

Ωπ! Στην αρχή το διάβασα γργ και νόμισα είσαι έγκυος!

Δεν ξεχνιέται αυτή η μέρα! 😊 Ώρες ώρες κι εγώ τον κοιτάω και μου φαίνεται απίστευτο!

Αχ φαντάζεσαι 😆😆😆

Εγώ λόγω καισαρικής απαγορεύεται! 

χθες μου ήρθε περίοδος οπότε πρέπει να προσέχω από δω και πέρα αφου ξαναεχω κύκλο 

στις πριν 5 ώρες, ο/η nanouko είπε:

Εσείς θηλάζετε σε διάφορες στάσεις; Εμένα θέλει μόνο ξαπλωτός! Δεν μπορώ να κάτσω καναπέ δλδ, θέλει στο κρεβάτι! Λες μεγαλώνοντας να θηλάζει και σε άλλες στάσεις; Να αλλάξουμε λίγο παραστάσεις βρε αδερφέ 😅 έχω και ωραία πολυθρόνα κι ούτε που καθόμαστε!

Σε διάφορες στάσεις όχι δεν θηλάζω αλλά έχω το μαξιλάρι θηλασμού και όπου πάω το παίρνω μαζί μου 

μόνο ξαπλωμένη δεν μπορεί να θηλάσει γιατί πνίγεται κάπως μου βγάζει γουλιές 

στις πριν 10 λεπτά, ο/η Christi.D. είπε:

Αχ φαντάζεσαι 😆😆😆

Εγώ λόγω καισαρικής απαγορεύεται! 

χθες μου ήρθε περίοδος οπότε πρέπει να προσέχω από δω και πέρα αφου ξαναεχω κύκλο 

Σου ήρθε περίοδος; Εμένα τίποτα ακόμα 

τώρα θέλει προσοχή εμένα ο πρώτος γιατρός μου είχε πει μετά τον χρόνο εγκυμοσύνη ξανά 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...