Μετάβαση σε περιεχόμενο

Μωράκια Αυγούστου 2024 🌈

Recommended Posts

Κορίτσια μου ευχαριστώ πολύ για τις ευχές! 

Καλά Χριστούγεννα σε όλες μας και στα μωράκια μας! 

Καλέ τι κουκλάκια είναι αυτά που έχουμε!!🥰🥰🥰

Ορίστε και το δικό μας ζουζούνι!!

IMG-c44bd8170e41c3986a07079c1a24e9db-V.jpg

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

στις πριν 1 ώρα, ο/η Elk είπε:

Χρόνια πολλά κορίτσια και από εμάς με υγεία και πολλά χαμόγελα 🥰9AFA9799-AABF-414E-A4DD-5C99F08DE721.thumb.jpeg.22e9389d035b0e97b4a548aaf6aaf3fd.jpeg11606EC8-FD02-464E-96D1-0BEF92A682DC.thumb.jpeg.37d1fb3624668300eccd745ec5b65f84.jpeg

Χαχα να η μικρούλα ταραξίας!

Πολύ όμορφα τα κορίτσια σου και πρέπει να μοιάζουν πολύ!!

στις πριν 47 λεπτά, ο/η Barbiee είπε:

Χρόνια πολλά και από εμάς λοιπόν!💙

με υγεια, αγάπη και ευτυχία!

IMG_20241226_102121_450.jpg

Εεε τι αντράκι είναι αυτό! Και ωραίο ντύσιμο! 

στις πριν 25 λεπτά, ο/η Christi.D. είπε:

Τέλεια φωτό! Όπως και το ζουζούνι!

Κορίτσια αν σας πω ότι χθες δεν μπόρεσα να βγάλω ούτε μία φωτογραφία; Πήγαμε στα πεθερικά μου και κυριολεκτικά δε σταμάτησε να κλαίει ο μικρός! Κοιτούσε γύρω κι έκλαιγε.. μάλλον έχουν αρχίσει και γνωρίζουν; Ήταν ένα άλλο παιδί.. κανένα ενδιαφέρον ούτε σε παιχνίδια ούτε τίποτα..

στις πριν 12 ώρες, ο/η μαμά12345 είπε:

Θα την φάωωωω!! Να την χαίρεσαι την πανέμορφη κούκλα σου!! Τα πιο όμορφα Χριστούγεννα φέτος για όλες μας...προσαρμοστηκατε??? 

Δυστυχώς δεν προσαρμόζεται και πρέπει να δω τι θα κάνω στο μέλλον γιατί δε γίνεται να μην μπορούμε να πάμε πουθενά!!!

Καλημέρα σας κορίτσια μου!!! 

Γέμισε η σελίδα μας με όμορφα μπουμπουκάκια!!!

στις πριν 2 λεπτά, ο/η nanouko είπε:

Κορίτσια αν σας πω ότι χθες δεν μπόρεσα να βγάλω ούτε μία φωτογραφία; Πήγαμε στα πεθερικά μου και κυριολεκτικά δε σταμάτησε να κλαίει ο μικρός! Κοιτούσε γύρω κι έκλαιγε.. μάλλον έχουν αρχίσει και γνωρίζουν; Ήταν ένα άλλο παιδί.. κανένα ενδιαφέρον ούτε σε παιχνίδια ούτε τίποτα..

Εμένα πάλι καλά που είναι κοινωνική και επειδή είχε πολύ κόσμο που ασχολιόταν μαζί της ήταν αρκετά καλά. Αλλά μετά είχε πολύ υπερένταση γιατί ήταν ξύπνια για σχεδόν 4 ώρες συνεχόμενες. 

στις πριν 8 λεπτά, ο/η Katiana1987 είπε:

Εμένα πάλι καλά που είναι κοινωνική και επειδή είχε πολύ κόσμο που ασχολιόταν μαζί της ήταν αρκετά καλά. Αλλά μετά είχε πολύ υπερένταση γιατί ήταν ξύπνια για σχεδόν 4 ώρες συνεχόμενες. 

4 ώρες είναι πολύ.. εμένα 3 ώρες έκατσε ξύπνιος..

στις πριν 59 λεπτά, ο/η Christi.D. είπε:

στις πριν 16 ώρες, ο/η Katiana1987 είπε:

Χρόνια πολλά σε όλες τις εορτάζουσες!!! 

Χαρούμενα Χριστούγεννα από εμάς!20241225_185324.thumb.jpg.59b0469a85825908d1e79beeeab6ebb8.jpg

στις πριν 12 ώρες, ο/η μαμά12345 είπε:

Χρόνια πολλά καλά Χριστούγεννα σε όλες με υγεία και αγάπη ...!!! IMG_20241225_224822.thumb.jpg.d97842d0ba84c1f0ead86fa5742ddc12.jpg

στις πριν 1 ώρα, ο/η Barbiee είπε:

Χρόνια πολλά και από εμάς λοιπόν!💙

με υγεια, αγάπη και ευτυχία!

IMG_20241226_102121_450.jpg

Μα τι ωραίες φωτογραφίες βρε κορίτσια γερά να είναι τα παιδάκια μας και του χρόνου με υγεία !!! 

@Christi.D. χρόνια πολλά κορίτσι μου να σε χαίρετε η οικογένεια σου ότι επιθυμείς … τι ωραία φωτό κάτω από το δεντράκι ο μπέμπης σου το καλύτερο δώρο για φέτος κάτω από το δεντρο 😆

@Katiana1987κούκλα η Ισμήνη Μαρία και του χρόνου.. (εμείς τα είπαμε 😊) είναι η αλλαγή μωρέ είναι μωράκια ακόμα για αυτό δεν είναι εύκολα τα ταξίδια και η προσαρμογή αλλά θα στρώσει ☺️

@μαμά12345 μα τι ωραία στολή είναι αυτήν άγιο Βασίλη 😍 τέλεια !!! 

@Barbiee πολύ μου αρέσουν τα ξύλινα παπιογιον όλο το ντύσιμο είναι φοβερό 🥰

Από την φωτό φαίνεται μεγάλη η μπέμπα μην νομίζεις 😂

@nanouko και εγώ πήγα στην πεθερά μου εχτές και εγώ ήθελα να βγάλω μια οικογενειακή φωτό δεν μπόρεσα και την μεγάλη μόνο με τους κουραμπιέδες την έχω φωτό αν δεν μου έλεγε η μαμά μου να την στείλω φωτό δεν θα είχα ούτε αυτήν 😅

Και του χρόνου κορίτσια με υγεία !!! Καλή πρωτοχρονιά να έχουμε αν μπόρεσα θα βγάλω τότε καμία καλή φωτό να σας στείλω 😂

στις πριν 45 λεπτά, ο/η nanouko είπε:

Χαχα να η μικρούλα ταραξίας!

Πολύ όμορφα τα κορίτσια σου και πρέπει να μοιάζουν πολύ!!

Οι πιο πολλοί λένε μοιάζουν οι αδερφούλες εγώ να σου πω την αλήθεια δεν το καταλαβαίνω μου φαίνονται διαφορετικές 😅

Τι πανέμορφα πλάσματα και είναι όλα μωρέ!!! Να μαστε καλά κορίτσια να δούμε υγεία στις οικογένειές μας  να τα χαιρόμαστε!

@Katiana1987 άσε αυτό μπήκα να γράψω τώρα...ταυτίζομαι απόλυτα! Χτες μου κοιμήθηκε στις  11:30 απ' την υπερένταση με τα χίλια ζόρια εν τω μεταξύ...έχουμε αυτές τις μέρες πάμε από δω κι από κει και πάει το πρόγραμμα ..έκανε φτερά..άλλες ώρες κοιμάται άλλες πίνει γάλα..τοχούμε χάσει...ελπίζω να επανέλθει...ευτυχώς όπου πάμε κάθεται ήσυχος...

@nanouko μήπως έχει υπερένταση αυτές τις μέρες? Όπως ο δικός μου? 

@Elk μου ευχαριστώ πολύ! 

@nanouko εμένα δεν έκλαιγε αλλά μετά είχε υπερένταση. 

Σκέψου δεν ήθελε ούτε να θηλάσει...έκλαιγε στο στήθος...

Το βράδυ μας γενικά έχει χαλάσει αυτόν τον μήνα με άλματα και παλινδρόμηση ύπνου... αλλά 10-11 ώρες κοιμάται το βράδυ.αλλα με πολύ περισσότερες αφυπνίσεις. 

@Katiana1987 είναι μικρούλα ακόμα και είναι και σε δύσκολη περίοδο (απ ότι κατάλαβα ο 4ος μήνας μας παιδεψε λίγο όλες) πιστεύω θα είναι πιο εύκολο οδό μεγαλώνει! 

στις πριν 1 ώρα, ο/η μαμά12345 είπε:

Τι πανέμορφα πλάσματα και είναι όλα μωρέ!!! Να μαστε καλά κορίτσια να δούμε υγεία στις οικογένειές μας  να τα χαιρόμαστε!

@Katiana1987 άσε αυτό μπήκα να γράψω τώρα...ταυτίζομαι απόλυτα! Χτες μου κοιμήθηκε στις  11:30 απ' την υπερένταση με τα χίλια ζόρια εν τω μεταξύ...έχουμε αυτές τις μέρες πάμε από δω κι από κει και πάει το πρόγραμμα ..έκανε φτερά..άλλες ώρες κοιμάται άλλες πίνει γάλα..τοχούμε χάσει...ελπίζω να επανέλθει...ευτυχώς όπου πάμε κάθεται ήσυχος...

@nanouko μήπως έχει υπερένταση αυτές τις μέρες? Όπως ο δικός μου? 

Μπορεί!! Χθες είχε πάντως σγρ..ξεκίνησα πίνω χαμομήλι το απόγευμα μήπως βοηθήσει και τον μπέμπη..

στις πριν 7 ώρες, ο/η nanouko είπε:

Μπορεί!! Χθες είχε πάντως σγρ..ξεκίνησα πίνω χαμομήλι το απόγευμα μήπως βοηθήσει και τον μπέμπη..

Κι εγώ το σκέφτηκα αλλά δεν ξέρω πόση ώρα πριν να το πιω για να τη "βοηθήσει" στον ύπνο. 

Πάντως εμείς το βράδυ τα πήγαμε αρκετά καλά νομίζω. Κοιμήθηκε 10:10μ.μ. ξύπνησε στις 3:10π.μ. έφαγε, τα έκανε, την άλλαξα και ξανά κοιμήθηκε στις 4:30π.μ. μέχρι τις 8:30 το πρωί.

στις πριν 1 ώρα, ο/η Katiana1987 είπε:

Κι εγώ το σκέφτηκα αλλά δεν ξέρω πόση ώρα πριν να το πιω για να τη "βοηθήσει" στον ύπνο. 

Πάντως εμείς το βράδυ τα πήγαμε αρκετά καλά νομίζω. Κοιμήθηκε 10:10μ.μ. ξύπνησε στις 3:10π.μ. έφαγε, τα έκανε, την άλλαξα και ξανά κοιμήθηκε στις 4:30π.μ. μέχρι τις 8:30 το πρωί.

Ναι, έχεις δίκιο η κάθε τροφή δεν ξέρουμε σε πόση ώρα περνάει..πχ το αγελαδινό γάλα νομίζω αργεί..αλλά το χαμομηλάκι δε θα περνάει γρήγορα; Ας δοκιμάσουμε και βλέπουμε!

στις πριν 11 λεπτά, ο/η nanouko είπε:

Και μιας και το ανέφερα, κορίτσια εσείς που είχατε κόψει γαλακτοκομικά δοκιμάσατε μήπως και σταμάτησε η αλλεργία;

Εγώ ναι!Για μια βδομάδα έτρωγα από μια μερίδα γαλακτοκομικα. Αλλά φάνηκε ότι τον πειράζει.. θα ρωτήσω βέβαια την παιδίατρο μήπως τώρα που θα ξεκινήσει τροφές αρχίσω κι εγώ σιγά σιγά γαλακτοκομικά Αλλά μέχρι τότε κάνω υπομονή...

Χρόνια πολλά και από μας κορίτσια μου!!!καλές γιορτές με υγεία για τις οικογένειές μας 🎄🎁...και εμείς 2 3 μέρες τώρα έχουμε αφήσει το πρόγραμμα στην άκρη αλλά εντάξει γιορτές είναι τι να κάνουμε!!!

IMG_20241226_232036.jpg

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...