Μετάβαση σε περιεχόμενο

Μωράκια Αυγούστου 2024 🌈

Recommended Posts

στις πριν 7 ώρες, ο/η Elk είπε:

Εμένα πήρε 580 γρ από της 19/11 έως 17/12 

Γεννήθηκε 2780γρ τώρα είναι 5930γρ και 63 εκ

Εμένα καλά μου φαίνεται στην φωτό κορίτσι μου τα μπουτακια της 🥰 μωράκια που θηλάζουν δεν εχουν πολλά μποτάκια (συνήθως ) αν μπορείς βέβαια πάρε και μια γνώμη ακόμα 

και εγώ δεν το γνώριζα τώρα που πήγαμε παιδίατρο το εμεθα και εγώ και τώρα που την αλλάζω πανα το κοίταξα το πιπί της και όντως είναι κλειστό 🤷‍♀️

Κάθησε στο λεωφορείο έλα μια χαρά τότε αφού πιστεύω θα κάτσει και στο αεροπλάνο 

Γι' αυτό εμένα ανησύχησε γενικά. Από τις 26/11 μέχρι τις 16/12 πήρε μόνο 150γρ. Αλλά από ότι υπολογίζω, εσένα έχει διπλασιάσει το βάρος γέννησης και είναι +370γρ. στους 4 μήνες και 5 μέρες. Εμένα έχει διπλασιάσει το βαρος γέννησης και είναι +280γρ στους 4 μήνες και 1 μέρα. Τζάμπα με εχει πιέσει κι αγχώσει τόσο με αυτό το θέμα. 

Α, οκ. Αφού σου είπε ότι δεν είναι κάτι σοβαρό μην αγχωθείς. Βάλε την κρεμούλα και θα δείτε πως θα πάει. 

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 6.5k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

στις πριν 2 ώρες, ο/η Katiana1987 είπε:

Γι' αυτό εμένα ανησύχησε γενικά. Από τις 26/11 μέχρι τις 16/12 πήρε μόνο 150γρ. Αλλά από ότι υπολογίζω, εσένα έχει διπλασιάσει το βάρος γέννησης και είναι +370γρ. στους 4 μήνες και 5 μέρες. Εμένα έχει διπλασιάσει το βαρος γέννησης και είναι +280γρ στους 4 μήνες και 1 μέρα. Τζάμπα με εχει πιέσει κι αγχώσει τόσο με αυτό το θέμα. 

Α, οκ. Αφού σου είπε ότι δεν είναι κάτι σοβαρό μην αγχωθείς. Βάλε την κρεμούλα και θα δείτε πως θα πάει. 

κορίτσι μου και εγώ θα σ πω να μην αγχώνεσαι...εμεις γεννηθηκαμε 2950 και βγήκαμε απο το μαιευτήριο 2960... και στις 13/12 ήμασταν 5740...14/11 ήμασταν 5150...η παιδίατρος δεν μας εχει πει ποτέ κάτι για το βάρος... εκτός απο τότε που έκανε απεργία θηλασμού ο μικρούλης ❤️ σκέψου εμένα είναι και 67 εκ.. είναι πολύ πιο αδύνατος ❤️❤️

να περάσετε τέλεια ❤️

στις πριν 5 λεπτά, ο/η nanouko είπε:

Καλημέρα κορίτσια! Εμείς κάναμε το bexsero εχθές..και ανεβάσαμε πυρετό το βράδυ 39,5! Σήμερα ευτυχώς είμαστε απυρετοι..

Καλημέρα κορίτσι μου...Εμείς το έχουμε στις 3 του μήνα και πολύ το φοβάμαι!!Μακάρι να είναι μια χαρά σήμερα τι αστεράκι σου 🧿🧿👣👣

στις πριν 14 λεπτά, ο/η nanouko είπε:

Καλημέρα κορίτσια! Εμείς κάναμε το bexsero εχθές..και ανεβάσαμε πυρετό το βράδυ 39,5! Σήμερα ευτυχώς είμαστε απυρετοι..

Ωωω να πάρει το άτιμο κάνει πολύ πυρετό και εγώ το φοβάμαι θα το κάνουμε αργότερα και εμείς !

καλημέρα κορίτσια !

στις πριν 22 λεπτά, ο/η nanouko είπε:

Καλημέρα...πιστεύω ότι αύριο θα είστε καλά..το πολύ 2 μέρες μου χει πει ο γιατρός είναι οι παρενέργειες...υπομονή μανούλα ..♥️

Εμάς ένα 37.5 μας έκανε το bexsero..και την άλλη μερά τίποτα..στο προηγούμενο εμβολιο είχε κανει 38.5 και δύο μέρες χαλιά όλο γκρίνια..

Οι υπόλοιπες τι κάνετε κοριτσια? Πως είστε? Να σας πω τα μωράκια σας γυρνάνε? Από ανάσκελα μπρουμυτα η τ αντίστροφο? Εμένα όχι ακομα

στις πριν 34 λεπτά, ο/η nanouko είπε:

Ωχ βρε κορίτσι μου 

Ελπίζω να είναι καλά σήμερα! 

Κι εγώ το άφησα για 5ο 6ο μήνα 

στις πριν 8 λεπτά, ο/η μαμά12345 είπε:

Οι υπόλοιπες τι κάνετε κοριτσια? Πως είστε? Να σας πω τα μωράκια σας γυρνάνε? Από ανάσκελα μπρουμυτα η τ αντίστροφο? Εμένα όχι ακομα

Εμένα ξεκάθαρα όχι! Είναι ο πιο μικρός της παρέας αλλά είναι και γύρω στα 7 κιλά οπότε πιστεύω θα καθυστερεί λίγο στα κινητικά του.

Του κάνω κάτι ασκήσεις που είδα στο ίντερνετ για να εξασκείται. Νομίζω πιο εύκολα θα καταφέρει από ανάσκελα σε μπρούμυτα! 

Ευχαριστώ κορίτσια! ❤️

Τώρα λίγα δέκατα έχουμε και γκρίνια.. ελπίζω αύριο να είμαστε εντάξει! 

Ούτε εμένα ρολάρει, δείχνει ενδιαφέρον βέβαια γύρω γύρω.. πάντως η παιδίατρος είπε ότι είμαστε πολύ καλά και σωματικά και αναπτυξιακά, είμαστε 2 μήνες πιο μπροστά είπε! Τον έβαλε να κάτσει, τον κράτησε να σηκωθεί και να σταθεί και να δει πώς αντιδρά στα ερεθίσματα! 🧿🧿

Εγώ είμαι κομμάτια..έχω ένα σπίτι αναστα ο κύριος και δεν έχω κουράγιο να κάνω τίποτα, βασικά ούτε και χρόνο..αχχ να μπορούσε η μανούλα μου να έρθει να με βοηθήσει.. πάλι καλά ο σύζυγος θα έχει μια βδομάδα άδεια τώρα στις γιορτές..

στις πριν 2 ώρες, ο/η μαμά12345 είπε:

Από μπρούμυτα σε ανάσκελα γυρίζει εμένα το αντίστροφο όχι ακόμα

στις πριν 48 λεπτά, ο/η nanouko είπε:

Ευχαριστώ κορίτσια! ❤️

Ούτε εμένα ρολάρει, δείχνει ενδιαφέρον βέβαια γύρω γύρω.. πάντως η παιδίατρος είπε ότι είμαστε πολύ καλά και σωματικά και αναπτυξιακά, είμαστε 2 μήνες πιο μπροστά είπε! Τον έβαλε να κάτσει, τον κράτησε να σηκωθεί και να σταθεί και να δει πώς αντιδρά στα ερεθίσματα! 🧿🧿

Εγώ είμαι κομμάτια..έχω ένα σπίτι αναστα ο κύριος και δεν έχω κουράγιο να κάνω τίποτα, βασικά ούτε και χρόνο..αχχ να μπορούσε η μανούλα μου να έρθει να με βοηθήσει.. πάλι καλά ο σύζυγος θα έχει μια βδομάδα άδεια τώρα στις γιορτές..

Πιστεύω άλλο πυρετό δεν θα σου κάνει αυτό θα ήταν

Καλά και εγώ με το σπίτι τα ίδια θέματα το πρωί το χτίζαμε το βράδυ γκρεμιζόταν 🤷‍♀️ με έχει κουράσει αυτό το πράγμα γιατί χρόνο βρίσκω για να κάνω τις δουλειές μου το θέμα είναι μόλις τακτοποιώ ξυπνάει η μεγάλη και το κάνει ακόμα χειρότερο από πριν 

αφού λέω τον άντρα που πως γίνεται ένα μικρό παιδί να τα κάνει όλα άνω κάτω λες και το κάνει επίτηδες 😤

Εγω περιμένω την μαμά μου για πρωτοχρονιά να πάρω και εγώ μια ανάσα 

στις πριν 23 λεπτά, ο/η Elk είπε:

Πιστεύω άλλο πυρετό δεν θα σου κάνει αυτό θα ήταν

Καλά και εγώ με το σπίτι τα ίδια θέματα το πρωί το χτίζαμε το βράδυ γκρεμιζόταν 🤷‍♀️ με έχει κουράσει αυτό το πράγμα γιατί χρόνο βρίσκω για να κάνω τις δουλειές μου το θέμα είναι μόλις τακτοποιώ ξυπνάει η μεγάλη και το κάνει ακόμα χειρότερο από πριν 

αφού λέω τον άντρα που πως γίνεται ένα μικρό παιδί να τα κάνει όλα άνω κάτω λες και το κάνει επίτηδες 😤

Εγω περιμένω την μαμά μου για πρωτοχρονιά να πάρω και εγώ μια ανάσα 

Πραγματικά με πιάνει απελπισία όταν σκέφτομαι ότι σε λίγο καιρό θα έχω δύο μικρούς κατεργάρηδες, τον μπέμπη και τον σκύλο συνενόχους στα εγκλήματα 😅 πάντως όταν βλέπει τον σκύλο ξεκαρδιζεται! Παναγία μου τι έχω να τραβήξω! 😅

στις πριν 55 λεπτά, ο/η nanouko είπε:

Πραγματικά με πιάνει απελπισία όταν σκέφτομαι ότι σε λίγο καιρό θα έχω δύο μικρούς κατεργάρηδες, τον μπέμπη και τον σκύλο συνενόχους στα εγκλήματα 😅 πάντως όταν βλέπει τον σκύλο ξεκαρδιζεται! Παναγία μου τι έχω να τραβήξω! 😅

Αχ ναι σωστά εσύ έχεις και το σκυλάκι μέσα στο σπίτι έχεις χρόνο να πάτε καμιά βόλτα ; Εγώ μόνο αυτό να είχα και σκύλο μέσα στο σπίτι 😅 έχω ζήσει με σκυλί στο σπίτι εντάξει θέλει και αυτό να έχεις χρόνο να ασχοληθείς 🤣 παντως μολις περπατήσει θα δεις θα τα πάνε πολύ καλά θα παίζουμε φουλ εγώ έχω στην αυλή 2 σκυλιά 3 γάτες και 5 κότες ένας χαμός 🤣

στις πριν 1 ώρα, ο/η Elk είπε:

Αχ ναι σωστά εσύ έχεις και το σκυλάκι μέσα στο σπίτι έχεις χρόνο να πάτε καμιά βόλτα ; Εγώ μόνο αυτό να είχα και σκύλο μέσα στο σπίτι 😅 έχω ζήσει με σκυλί στο σπίτι εντάξει θέλει και αυτό να έχεις χρόνο να ασχοληθείς 🤣 παντως μολις περπατήσει θα δεις θα τα πάνε πολύ καλά θα παίζουμε φουλ εγώ έχω στην αυλή 2 σκυλιά 3 γάτες και 5 κότες ένας χαμός 🤣

Τον πάει κυρίως ο άντρας μου, καμία φορά πάμε κι εκείς με τον μπέμπη μαζί..ο σκύλος έχει ήδη αρχίσει και φέρνει παιχνίδια..χαχα ευτυχώς μέχρι στιγμής όλα καλά! Απλά σκέφτομαι μετά ότι θα πρέπει να προσέχω πάρα πολύ! Πω πω εσείς έχετε πολλά!! Μωρέ αν είχαμε κι εμείς αυλή μπορεί να έπαιρνα κι εγώ κανένα ακόμη και να τα είχα έξω αμολυτά! Έτσι θέλουν αυτά! Αλλά ζούμε σε διαμέρισμα!

στις πριν 2 ώρες, ο/η nanouko είπε:

Τον πάει κυρίως ο άντρας μου, καμία φορά πάμε κι εκείς με τον μπέμπη μαζί..ο σκύλος έχει ήδη αρχίσει και φέρνει παιχνίδια..χαχα ευτυχώς μέχρι στιγμής όλα καλά! Απλά σκέφτομαι μετά ότι θα πρέπει να προσέχω πάρα πολύ! Πω πω εσείς έχετε πολλά!! Μωρέ αν είχαμε κι εμείς αυλή μπορεί να έπαιρνα κι εγώ κανένα ακόμη και να τα είχα έξω αμολυτά! Έτσι θέλουν αυτά! Αλλά ζούμε σε διαμέρισμα!

Χαχαχα σου λέει να παίξουμε τι καλός που είναι !!🙂

Εγώ να σου πω την αλήθεια πιο πολύ πρόσεχα μην την πάρει σβάρνα και την ρίξει από τα σκαλάκια που έχουμε αλλά εντάξει όλα καλά.. θα δεις θα βρουν τους ρυθμούς τους και θα παίζουν πολύ καλά 😊

στις πριν 12 ώρες, ο/η nanouko είπε:

Ε φαντάζομαι αφού τώρα δεν έχει, πάει τελείωσε. Δεν θα κάνει άλλον πυρετό. Ναι μωρέ μερικά εμβολια είναι πιο δύσκολα. Αλλά θα περάσουν κι αυτά!

Εμείς θα το κάνουμε στις 27 του μήνα. Ήταν να πάμε εχθές βασικά αλλά επειδή έπαιρνε ακόμα αντιβίωση το αφήσαμε για την άλλη εβδομάδα. Ελπίζω να μην κάνει πάλι πυρετό, μην ταλαιπωρηθεί άλλο!

στις πριν 11 ώρες, ο/η μαμά12345 είπε:

Ούτε κ μένα. Κάνα 2 φορές μόνο γύρισε στο πλάι κ αυτό μάλλον καταλαθος το εκανε🤣🤣 αλλά από μπρούμυτα ανάσκελα η το αντίθετο ούτε καν!

στις πριν 9 ώρες, ο/η nanouko είπε:

Ευχαριστώ κορίτσια! ❤️

Σιγά μην σκάσουμε κ για το σπίτι μωρέ! Κ μένα μπάχαλο είναι κάθε μέρα! Ε δεν σκάω κ πολύ. Σκέψου ότι μέχρι κ την σιδερώστρα την έχω μόνιμα μέσα στο σαλόνι εδώ κ 4 μήνες!!🤣 Σιγά μην την βάζω βγάζω συνεχεια🤣🤣

στις πριν 35 λεπτά, ο/η katerinayia είπε:

Σιγά μην σκάσουμε κ για το σπίτι μωρέ! Κ μένα μπάχαλο είναι κάθε μέρα! Ε δεν σκάω κ πολύ. Σκέψου ότι μέχρι κ την σιδερώστρα την έχω μόνιμα μέσα στο σαλόνι εδώ κ 4 μήνες!!🤣 Σιγά μην την βάζω βγάζω συνεχεια🤣🤣

Χαχα ακριβώς το ίδιο κι εμείς η σιδερωστρα στο σαλόνι!

στις πριν 14 ώρες, ο/η nanouko είπε:

Χαχα ακριβώς το ίδιο κι εμείς η σιδερωστρα στο σαλόνι!

Χχαχαχα μιλήσατε στην καρδούλα μου 😂...5 μήνες η σιδερωστρα αναπόσπαστο διακοσμητικό του σαλονιού μας 😅...μου λέει ο άντρας μου να την πάω στο δωμάτιο να φύγει από δω,του λέω άμα πάει μέσα νομίζω δε θα ξανά σιδερωσω τίποτα άντε καλέ μου λέει ποιον ενοχλεί ας κάτσει εδώ 😂😂😂

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Σημαντικό να υπάρχει η δυνατότητα αυτή. Νομίζω ότι και μόνο που το έχεις στο πίσω μέρος του μυαλού σου ότι αν δεν αντέξεις μπορείς να ζητήσεις, είσαι πιο ήρεμη.. Εύχομαι να γεννήσουμε όλες μας γρήγορα και εύκολα! Θα κάνω τα μαθήματα ναι, πιστεύω κι εγώ ότι αν ξέρεις τι έχεις να αντιμετωπίσεις και τι συμβαίνει σε κάθε στάδιο είσαι πιο προετοιμασμένη και φοβάσαι λιγότερο..από το να σου είναι όλα άγνωστα..
    • Αχ ευτυχώς που γέννησες γρήγορα! Αφήστε δεν θέλω να τα σκέφτομαι αυτά από τώρα...🤣 Καλά μιλούσαμε χθες για ρουχαλάκια και ζιπουνάκια..🤣🤣
    • Καλησπέρα κορίτσι μου! Καλά θα κάνεις, εγώ πιστεύω πως είναι απαραίτητα και πας Κ με άλλο αέρα. Εγώ πάντως στη μεγάλη δεν έκανα επισκληριδιο γιατί γέννησα σε εποχή κοβιντ στο Αττικό που ήταν νοσοκομείο αναφοράς και δεν υπήρχαν διαθέσιμοι αναισθησιολογοι. Βέβαια ήξερα καιρό πριν ότι υπάρχει και αυτή η πιθανότητα και είχα προσπαθήσει να προετοιμαστω όσο καλύτερα γίνεται! Όπως έγραψα και παραπάνω στην @athrain τώρα θα γεννήσω στο Έλενα, υπάρχει η δυνατότητα επισκληριδιου. Δεν το χω συζητήσει ακόμα να δω τι και πώς! Βλεποντας και κανοντας! 
    • Αααααχ κι εγώ την μεγάλη την γέννησα χωρίς επισκληριδιο και καταλαβαίνω ακριβώς αυτό που λες...εγώ η αλήθεια είναι ότι έκανα μαθήματα ανώδυνου και τώρα θα ξανακάνω. Δεν ξέρω αν με βοήθησαν, αλλά ήμουν ιδιαίτερα ψύχραιμη. Εγώ είχα ακολουθήσει αυτό που έλεγαν να εστιάζω την προσοχή μου σε ένα συγκεκριμένο αντικείμενο και να κάνω τις αναπνοές. Ε όταν γεννούσα ήταν απέναντι μου ένα σταματημενο ρολόι. Μόνο αυτό κοιτούσα και προσπαθούσα με τις αναπνοές..βασικά νομίζω είχα σβήσει εντελώς και δεν καταλάβαινα καν τι γινόταν. Παρ όλα αυτά έχω ξανά άγχος, από την αρχή κιόλας της εγκυμοσύνης για τον τοκετό, αν και τώρα θα γεννήσω άλλου και θα υπάρχει η δυνατότητα επισκληριδιου. Όμως θα το σκεφτώ. Πόσες ώρες διήρκησαν οι τοκετοί σου? Παίζει κι αυτό ρολο, γιατί εγώ γέννησα σε 5 ώρες και νερα έσπασαν 20 λεπτά πριν γεννηθει, οπότε είχα έναν πολύ εύκολο και γρήγορο τοκετό..
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...