Μακαρι κορίτσι μου, σου το εύχομαι! Εχεις κάποιο θέμα κ παίρνεις αντισυλληπτικα? Κ εγω δεν εχω σταθερό κύκλο κ δυσκολεύομαι αρκετά να εντοπίσω τις γόνιμες χωρίς τεστ ωορρηξίας
Όλα να πανε καλα εύχομαι κορίτσι μου με την εξωσωματική! Και γιατί όχι, να προλάβετε κ τον Αύγουστο! Πότε δεν ξέρεις!
Εμείς προσπαθούμε απο τις αρχές του χρόνου, βέβαια κάποιους μήνες ενδιάμεσα οχι με πολύ στοχευμενες επαφές. Κ τωρα έχουμε ξεκινήσει πάλι. Πολύ δύσκολη αυτη η αναμονή μετα την ωορρηξία, νιώθω οτι δεν περνάνε οι μέρες κάθε φορά.
Κι εγω με βάση το τεστ ωορρηξίας περιμένω 7/8.. μακάρι να μην έρθει αν κ δεν είμαι πολύ αισιόδοξη.
Έχει τύχει σε καμία να εχει πονακια κατά την ωορρηξία αλλα να κρατάνε και για μερες μετά? Μου έχει συμβεί τους τελευταίους 2 μήνες κ δεν ξέρω γιατί. Εκεί που λεω περασε η ωορρηξία, θα σταματήσουν οι ενοχλήσεις, συνεχίζουν για 4-5 μερες
Εντάξει βρε μη θυμώνεις! Εγώ στο λέω από εμπειρία μας γιατί εμένα βρέθηκε με κατακερματισμο υψηλό κ πήρε βιταμινες για να πέσει....όλα καλά εφόσον το βρήκατε!
Η πρώτη μας προσπάθεια ήταν βιοχημική..τώρα πίνει αντιβίωση ο άντρας μου για κάποιο μικρόβιο και θα αρχίσουμε καλώς εχόντων των πραγμάτων από τον επόμενο μήνα...σε ευχαριστώ πολυ.. έστειλα ήδη κ θα Μ τη στείλουν...με το καλό εύχομαι η μπουμπού...