Μετάβαση σε περιεχόμενο

Μωράκια Αυγούστου 2024 🌈

Recommended Posts

στις πριν 44 λεπτά, ο/η Barbiee είπε:

ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!

συνεχίζω με τον θηλασμο ναιι... δίνω μόνο ενα μπουκάλι αντιαναγωγικο το βράδυ... ελπίζω να βοηθήσει και στην παλινδρόμηση...γιατι κουραστηκα και με το σιρόπι κάθε μέρα τώρα 🤷

Από τώρα θα ξεκινήσετε τροφές; Νωρίς δεν είναι; Μήπως λόγο παλινδρόμησης και για να πάρει περισσότερο βάρος;

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

στις πριν 30 λεπτά, ο/η Katiana1987 είπε:

Από τώρα θα ξεκινήσετε τροφές; Νωρίς δεν είναι; Μήπως λόγο παλινδρόμησης και για να πάρει περισσότερο βάρος;

Νομίζω είναι στον κάθε παιδίατρο...Και σε μας στο προηγούμενο ραντεβού που έκλεινε τον 4ο μας είπε να τον ξεκινήσουμε σε 20 μέρες απλά επειδή πέφτει μέσα στις γιορτές είπαμε να τον ξεκινήσουμε από το επόμενο ραντεβού που θα είναι αμέσως μόλις θα έχει κλείσει τον 5ο!!

στις πριν 1 ώρα, ο/η Barbiee είπε:

ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!

συνεχίζω με τον θηλασμο ναιι... δίνω μόνο ενα μπουκάλι αντιαναγωγικο το βράδυ... ελπίζω να βοηθήσει και στην παλινδρόμηση...γιατι κουραστηκα και με το σιρόπι κάθε μέρα τώρα 🤷

Φυσικά και θα βοηθήσει κορίτσι μου...θα δεις,σιγά σιγά θα διορθωθούν όλα 💪💪🤗🤗

στις πριν 4 ώρες, ο/η katerinayia είπε:

Αντε να περάσει, αν κ ακόμα δεν το βλέπω. Όχι ακόμα δεν τα κατάφερα. Δεν μπαίνουν με τίποτα μέσα στο σακουλακι πανάθεμα τα! Κ το σακουλακι το κρατάς μόνο μισή ώρα, αν δεν γεμισει μέχρι το μισαωρο, ξανά από την αρχή ή διαδικασία 🙄

Είναι δύσκολο, ειδικά στα κοριτσάκια. Σου λέω κ στην μεγάλη που έπρεπε να κάνει εξετάσεις ουρων μια φορά είχα παιδευτει πολύ. 

Περαστικά σας κορίτσι μου!! Δυστυχώς θα έχουμε κι αυτά..

στις πριν 1 ώρα, ο/η Katiana1987 είπε:

δεν μου ανέφερε κάτι...μου είπε μόλις περάσουν τα Χριστούγεννα να ξεκινήσουμε... στους 4.5 δηλαδή..

στις πριν 2 λεπτά, ο/η nanouko είπε:

Κορίτσια εμάς 6 μηνών μας είχε πει για τροφές..δε ρώτησα με τι

εμάς πατάτα και καρότο μας είπε για αρχή... εκτός μ είπε αν θέλω ριζαλευρο... αλλά δεν θέλω... καλύτερα πιο βιολογικά να φαει το μωράκι 😍

Το πότε θα ξεκινήσουν στέρεες είναι θέμα παιδιάτρου ..ο καθένας όποτε θέλει σου λέει...από 4 μέχρι 6 μηνών σε ξεκινάνε....και το ίδιο σου λένε και για τις τροφές..άλλοι ξεκινάνε με φρούτα άλλοι με λαχανικά κι άλλοι με ρυζαλευρο...και στο εξωτερικό πλέον τα ξεκινανε απο 4 μηνών...

Κι εμάς μας είπε αν θέλουμε να ξεκινήσουμε αλλά του είπα τον άλλο μήνα...

Τελικά μετά κόπων κ βασάνων κατάφερα να πάρω ελάχιστα ουρα, αλλά ευτυχώς έφταναν για τις εξετάσεις.

Η γενική ούρων βγήκε κ δείχνει στοιχεία ουρολοιμωξης. Η καλλιέργεια θα βγει αύριο αλλά προφανώς κ είναι ουρολοιμωξη. Ο γιατρός μας ξεκίνησε ήδη αντιβίωση κ είπε λογικά την Κυριακή θα είναι απυρετη. Αντε να περάσει κι αυτό. Το κακό είναι ότι όταν παθαινουν τοσο μωρα συνήθως μετά ξαναπαθαινουν εύκολα. Θα δείξει. Βέβαια και αυτή η μέθοδος με το σακουλακι είναι κάπως αναξιόπιστη, κ δεν είμαι απολύτως σίγουρη ότι το έκανα σωστά, γιατί μπορεί εύκολα να επιμολυνθει από το περιβάλλον αλλά η επόμενη μέθοδος είναι κάπως επεμβατικη μου είπε ο γιατρός.

Τελοσπαντων ας περάσει αυτό κ μετά βλέπουμε. Ούτως ή άλλως φαντάζομαι η αντιβίωση θα βοηθήσει κι αν είναι απλά ίωση.

@Elk όχι δεν είναι καθόλου ακριβά. Όπως τους ουροσυλλεκτες ειναι κ αυτα.

@Barbiee ποπο εφτασε κιολας ο καιρος για στερεες? Καλη αρχη ευχομαι κ να εχεις ενα φαγανο παιδάκι!

Κορίτσια ψάχνομαι κι εγώ για το πώς θα ξεκινήσουμε τα στερεά..το ρυζάλευρο αν είναι φτιαγμένο με κάστανο βιολογικό ρύζι στο σπίτι τι λέτε;

στις πριν 14 λεπτά, ο/η katerinayia είπε:

Τελικά μετά κόπων κ βασάνων κατάφερα να πάρω ελάχιστα ουρα, αλλά ευτυχώς έφταναν για τις εξετάσεις.

Η γενική ούρων βγήκε κ δείχνει στοιχεία ουρολοιμωξης. Η καλλιέργεια θα βγει αύριο αλλά προφανώς κ είναι ουρολοιμωξη. Ο γιατρός μας ξεκίνησε ήδη αντιβίωση κ είπε λογικά την Κυριακή θα είναι απυρετη. Αντε να περάσει κι αυτό. Το κακό είναι ότι όταν παθαινουν τοσο μωρα συνήθως μετά ξαναπαθαινουν εύκολα. Θα δείξει. Βέβαια και αυτή η μέθοδος με το σακουλακι είναι κάπως αναξιόπιστη, κ δεν είμαι απολύτως σίγουρη ότι το έκανα σωστά, γιατί μπορεί εύκολα να επιμολυνθει από το περιβάλλον αλλά η επόμενη μέθοδος είναι κάπως επεμβατικη μου είπε ο γιατρός.

Τελοσπαντων ας περάσει αυτό κ μετά βλέπουμε. Ούτως ή άλλως φαντάζομαι η αντιβίωση θα βοηθήσει κι αν είναι απλά ίωση.

@Barbiee ποπο εφτασε κιολας ο καιρος για στερεες? Καλη αρχη ευχομαι κ να εχεις ενα φαγανο παιδάκι!

Άντε να συνέλθει το μικρακι.. εγώ μικρή πάθαινα συνέχεια ουρολοιμώξεις..δεν ξέρω γτ..ίσως κάποιες είμαστε πιο ευαίσθητες εκεί..και η μητέρα μου με έβαζε και καθόμουνα σε μια λεκάνη με νερό και λακτασιντ..

στις πριν 8 ώρες, ο/η katerinayia είπε:

Ωχ περαστικά να είναι.. είναι ζόρικη η ουρολοίμωξη γενικά μετά υπάρχει μια ευαισθησία αλλά σίγουρα η αντιβίωση θα βοηθήσει η ουρολοίμωξη κανεί υψηλό πυρετό πάντως μάλλον αυτό θα είναι γιατί είπες δεν έχει κάτι άλλο απο συμπτώματα αλλος άρρωστος στο σπίτι δεν είναι οποτε κάτι τέτοιο θα είναι περιμένεις να βγει και καλλιέργεια;

στις πριν 8 ώρες, ο/η nanouko είπε:

Κορίτσια ψάχνομαι κι εγώ για το πώς θα ξεκινήσουμε τα στερεά..το ρυζάλευρο αν είναι φτιαγμένο με κάστανο βιολογικό ρύζι στο σπίτι τι λέτε;

Καλημέρα κορίτσια τι κάνετε ;

Εγώ να πω την αλήθεια δεν είχα δώσει καθόλου από αυτά ούτε εμπορίου ούτε φτιαχτό αλλα δεν μου τα είχε πει και η παιδίατρος να σου πω την αλήθεια ακολουθούσα το πρόγραμμα που μη είχε βγαλει με τις τροφές αλλά γενικά οι παιδίατροι στο θέμα τροφές προτείνουν διαφορετικά πράγματα 10 γιατρούς να ρωτήσεις 10 διαφορετικά πράγματα θα σου πουν 😂 

στις πριν 11 λεπτά, ο/η Elk είπε:

Ωχ περαστικά να είναι.. είναι ζόρικη η ουρολοίμωξη γενικά μετά υπάρχει μια ευαισθησία αλλά σίγουρα η αντιβίωση θα βοηθήσει η ουρολοίμωξη κανεί υψηλό πυρετό πάντως μάλλον αυτό θα είναι γιατί είπες δεν έχει κάτι άλλο απο συμπτώματα αλλος άρρωστος στο σπίτι δεν είναι οποτε κάτι τέτοιο θα είναι περιμένεις να βγει και καλλιέργεια;

Καλημέρα! Ναι έτσι είναι αλλά ας περάσει τώρα αυτό κ μετά ας ελπίσω να μην ξανασυμβεί. Τι να πω κ εγώ, δεν ξέρω. Ξεκινήσαμε ήδη αντιβίωση κ λογικά σήμερα θα βγει κ η καλλιέργεια να δούμε τι θα δείχνει κ εκεί. 

Τώρα κοιμάται ακόμα κ ελπίζω σήμερα να έχουμε κάποια ελάχιστη έστω βελτίωση. Είναι τόσο στεναχωρο να βλέπεις ένα τόσο δα μικρό μωράκι να υποφερει😪

Εσείς πώς τα πάτε κορίτσια? Είναι καλά τα μωρουλινια?

στις πριν 56 λεπτά, ο/η katerinayia είπε:

Καλημέρα! Ναι έτσι είναι αλλά ας περάσει τώρα αυτό κ μετά ας ελπίσω να μην ξανασυμβεί. Τι να πω κ εγώ, δεν ξέρω. Ξεκινήσαμε ήδη αντιβίωση κ λογικά σήμερα θα βγει κ η καλλιέργεια να δούμε τι θα δείχνει κ εκεί. 

Τώρα κοιμάται ακόμα κ ελπίζω σήμερα να έχουμε κάποια ελάχιστη έστω βελτίωση. Είναι τόσο στεναχωρο να βλέπεις ένα τόσο δα μικρό μωράκι να υποφερει😪

Ναι μωρέ είναι ταλαιπωρία τώρα για τα μωράκια τόσο μικρά να είναι αρρωστουλια ελπίζω να μην ξανά συμβεί έχουν μεγαλύτερη ευαισθησία τα κορίτσια με αυτό το θέμα σε σχέση με τα αγόρια.. και εγώ ταλαιπωρούμαι αρκετά χρόνια με ουρολοιμώξεις είναι να μην σου τύχει.. 

Εμένα τα κορίτσια καλα είναι 🥰 η μεγάλη τα δύο τελευταία βράδια εχει ανήσυχο ύπνο ξυπνάει αρκετές φορές δεν ξέρω γιατί, η μπεμπα κοιμάται σερί αλλά σήμερα μου ξύπνησε από της 7 το πρωί και ξανά κοιμήθηκε 9.. αλλά σε γενικές γραμμές είμαστε καλά  δεν έχω πολύ γκρίνια τις τελευταίες μέρες μακάρι να πάει έτσι 😊

στις πριν 3 ώρες, ο/η katerinayia είπε:

Καλημέρα ..είναι το χειρότερο πράγμα όταν αρρωσταίνουν...αρρωσταίνεις κι εσύ μαζί...εγώ πάντα όταν αρρώσταινε Μ έπιανε ένα πλάκωμα...και αρρώσταινε συνέχεια ..μόνιμα βήχα και μυξα... Ελπίζω τώρα με την αντιβίωση να είστε καλύτερα.   ...εμείς καλά είμαστε ...ηρεμα

στις πριν 2 ώρες, ο/η Elk είπε:

Ναι μωρέ είναι ταλαιπωρία τώρα για τα μωράκια τόσο μικρά να είναι αρρωστουλια ελπίζω να μην ξανά συμβεί έχουν μεγαλύτερη ευαισθησία τα κορίτσια με αυτό το θέμα σε σχέση με τα αγόρια.. και εγώ ταλαιπωρούμαι αρκετά χρόνια με ουρολοιμώξεις είναι να μην σου τύχει.. 

Εμένα τα κορίτσια καλα είναι 🥰 η μεγάλη τα δύο τελευταία βράδια εχει ανήσυχο ύπνο ξυπνάει αρκετές φορές δεν ξέρω γιατί, η μπεμπα κοιμάται σερί αλλά σήμερα μου ξύπνησε από της 7 το πρωί και ξανά κοιμήθηκε 9.. αλλά σε γενικές γραμμές είμαστε καλά  δεν έχω πολύ γκρίνια τις τελευταίες μέρες μακάρι να πάει έτσι 😊

Η μεγάλη σε παιδευει περισσότερο απ' ότι καταλαβαίνω....πως γίνεται αυτό?το ίδιο παθαίνω κι εγώ....δε μπορώ να το καταλάβω ..αντί να με παιδεύει το μωρό με παιδεύει ο μεγάλος...😅άσε που με το που μπαίνει στο σπίτι το μεσημέρι ξεκινάει....μια φασαρία ένας χαμός...φωνές τσιριδες μάχη γίνεται κι αυτό το καημένο το μωρό κάθεται και γελάει😂τον έχει συνηθίσει μάλλον...με παναντολ τη βγάζω μέχρι το βραδυ

στις πριν 9 λεπτά, ο/η μαμά12345 είπε:

Η μεγάλη σε παιδευει περισσότερο απ' ότι καταλαβαίνω....πως γίνεται αυτό?το ίδιο παθαίνω κι εγώ....δε μπορώ να το καταλάβω ..αντί να με παιδεύει το μωρό με παιδεύει ο μεγάλος...😅άσε που με το που μπαίνει στο σπίτι το μεσημέρι ξεκινάει....μια φασαρία ένας χαμός...φωνές τσιριδες μάχη γίνεται κι αυτό το καημένο το μωρό κάθεται και γελάει😂τον έχει συνηθίσει μάλλον...με παναντολ τη βγάζω μέχρι το βραδυ

ααα Τουλάχιστον δεν είμαι μόνο εγώ έτσι, μα  απορία το έχω και εγώ  😂.. πως γίνεται τα μεγάλα παιδάκια να μας κουράζουν πιο πολύ … πολύ φασαρία και κακό άντε εσένα πάει και ένα σχολείο εγώ που την εχω 24/24ωρο έτσι 😂 κάποιες μέρες η γκρίνια της πραγματικά δεν παλεύεται

και δεν κουράζονται κιόλας μετά το βράδυ κάνει πόση ώρα για να κοιμηθεί 😅

στις πριν 31 λεπτά, ο/η Elk είπε:

ααα Τουλάχιστον δεν είμαι μόνο εγώ έτσι, μα  απορία το έχω και εγώ  😂.. πως γίνεται τα μεγάλα παιδάκια να μας κουράζουν πιο πολύ … πολύ φασαρία και κακό άντε εσένα πάει και ένα σχολείο εγώ που την εχω 24/24ωρο έτσι 😂 κάποιες μέρες η γκρίνια της πραγματικά δεν παλεύεται

και δεν κουράζονται κιόλας μετά το βράδυ κάνει πόση ώρα για να κοιμηθεί 😅

Duraseel ...δεν υπάρχει...ακοπαααα μέχρι το βράδυ..μια φορά να μου πει νυστάζω η κουράστηκα ..αφού απ' το σχολείο με το ζόρι φεύγουμε κάθεται να παίξει μετά έξω στα κάγκελα κυνηγητό κάνει μισή ώρα να φύγει...δεν ξέρω πως το κάνουν... Εντάξει εσυ δεν ξέρω πως την παλεύεις κάθε μέρα..όλη μέρα και τα δύο ηρωίδα εισαι..δεν θα μπορούσα...το Σάββατοκυριακο το ζω αυτό και μάρτυραω ..και αν έχει κ καλή μέρα θα βγούμε καμιά βόλτα όταν βρέχει και κάνει κρύο τι να κάνουν μέσα στο σπίτι...εντάξει του βάζω και κάνα παιδικό βέβαια στην τηλεοραση και περνάει λίγο η ώρα του ...βλέπει και το μικρό εν τω μεταξύ..άμα το βάλω κι αυτό μαζί του κάθεται κοιτάει😂😂 

στις πριν 6 ώρες, ο/η nanouko είπε:

Α ρε κορίτσια.. μπράβο σας, πώς τα καταφέρνετε.. εμείς με το μωρό έχουμε πελαγώσει!

@Katiana1987 κορίτσι μου πήγατε γιατρό; Πώς είστε;

εμεις οι δυο νομίζω περνάμε πιο δύσκολα απ όλες 😂😂

στις πριν 6 ώρες, ο/η nanouko είπε:

Α ρε κορίτσια.. μπράβο σας, πώς τα καταφέρνετε.. εμείς με το μωρό έχουμε πελαγώσει!

@Katiana1987 κορίτσι μου πήγατε γιατρό; Πώς είστε;

Καλησπέρα κορίτσια μου. 

Τη Δευτέρα έχουμε γιατρό εμείς. Αλλά αυτό το άλμα μας έχει τινάξει! 2 μέρες είναι που είναι βαριά γκρίνια όλη μέρα! Και σήμερα από το μεσημέρι βρέχει πολύ και δεν μπορούσα να την πάω και βόλτα να ηρεμήσει! Έκλεισα λοιπόν όλα τα φώτα έβαλα λευκούς η ήχους και πέσαμε μαζί στο κρεβάτι. Την έβαλα στο στήθος και μας πήρε ο ύπνος και τις 2! Πονάει πολύ το κεφάλι μου από χθες με τόσο κλάμα και τσιρίδα. 

στις πριν 56 λεπτά, ο/η Barbiee είπε:

Κι όμως κορίτσια μην το γελάτε καθόλου...στο πρώτο μου παιδάκι (πολύ γκρίνια ίκτερος κολικοί παλινδρόμηση δισκοιλιοτητα) πέρασα πολύ πιο δύσκολα απ' ότι τώρα που είναι και τα δύο μαζί..! 😅😩

Αχ κορίτσια και εμείς 4 μέρες σερί μαρτυρήσαμε με τον βραδινό ύπνο...Ήθελε μόνο πάνω μου και αυτό όχι πάντα και πάνω που κοιμόταν λίγο μετά έβαζε τα κλάματα και ξυπνούσε...ευτυχώς σήμερα είμαστε πολύ πολύ καλύτερα και ξανά πήγε ο καθένας στο κρεβάτι-λικνο του 🩵🧿💙

Νομίζω ήταν το χειρότερο άλμα που έχουμε περάσει ως τώρα!!

ισχύει...και εγώ αυτό το αλμα το κατάλαβα απίστευτα πολύ... μεγάλη διαφορά με τα άλλα 🤷

εντάξει καθε παιδάκι διαφορετικό...θα μεγαλώσουν και θα στρώσουν ελπίζω 🙏🤷

Κορίτσια δεν ξέρω, δεν τα καταλαβαίνω ακριβώς τα άλματα γτ είχαμε κολικούς και παλινδρόμηση οπότε είχαμε δυσκολία ούτως ή άλλως.. αλλά τις τελευταίες μέρες όταν κλαίει ουρλιάζει..δεν έχω ξανακούσει τέτοιο κλάμα..

στις πριν 3 ώρες, ο/η Barbiee είπε:

Αχχ... εγώ λέω μα πώς γίνεται όλα να μας τύχουν; Και κολικοί και παλινδρόμηση και όλες οι δυσκολίες στο φαγητό και στον ύπνο; Και είμαι και μόνη στο σπίτι πόσες ώρες! Παναγία μου μην τραβήξουμε άλλο λούκι σε λίγο με τις τροφές..🧿🧿

Ας σκέφτομαι θετικά 😀

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...