Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

• Απαντήσεις

• Κοριτσια τι κανετε??? Πως περνατε το Σαββατο σας....εγω ετοιμαζομαι να παω σε ενα τραπεζι εχουμε κ καιρο να βγουμε με το συζυγο κ σκεφτομαι πως ολες εκει στο τραπεζι θα ειναι εγκυες φιλες μας κ δεν μπορω να το διαχειριστω οταν βρισκομαι σε τετοια παρεα...παλαιοτερα δεν μπορουσα καν να το ελεγξω...τωρα προσπαθω να το κοντρολαρω να κ ενα κομπο στο λαιμο τον νοιωθω ... κ αναρωτιεμαι τωρα τοοοοοσες προσευχες σε ολους τους Αγιους(μεχρι κ ειδικη ευχη πηρα) τοοοσες βιταμινες ,εξετασεις κ αλλες εξετασεις, τοοοσα δακρυα τοοοοσο υπομονη δεν μπορω αλλο κουραστηκα ειλικρινα....ευτυχως ο συζυγος με ηρεμει !!! Πφφ συγνωμη γ το σεντονι απλα ηθελα να γραψω να τα πω... αυτη η στιγμη ποτε τελικα θα ρθει??? Θα ρθει αραγε ποτε??!!!!!!! Εντωμεταξυ το glugophase αν κ το παιρνω πρωι παντα το στομαχι μ με ποναει το απογευμα νοιωθω σαν τσιμπιες θα το συνηθισω μ ειπε ο νεος γιατρος...  @Παρασκευαιδου ετοιμασε τους χριστουγεννιατικους χρησμους σου σιγα σιγα κ δες μας σε καμια απο τις γυαλες σου
    • Καλησπέρα , καλό σαββατοκύριακο …Όλα καλά δόξα το θεό …εσείς ;;;
    • @Kiddo& @_piripiri_ Σας ευχαριστώ πάρα πάρα πολύ που μοιράζεστε τις γνώσεις σας! Κάτι κατάλαβα... αλλά όπως φαίνεται δεν υπάρχει κανόνας... Η κάθε γυναίκα είναι τόσο διαφορετική! Το έχω άγχος αυτό με τον τράχηλο... @Kallia.GeoΤην τελευταία φορά και μένα μου είχε βρει αυξημένο το αμνιακό υγρό ο εμβρυομητρικός και με ρώτησε μήπως είχα φάει αρκετά γλυκά το διάστημα κοντά στην εξέταση... Δεν ανέφερε τίποτα για διαβήτη κύησης... Όλα καλά θα είναι!!!
    • Α ρε κορίτσια.. μπράβο σας, πώς τα καταφέρνετε.. εμείς με το μωρό έχουμε πελαγώσει! @Katiana1987 κορίτσι μου πήγατε γιατρό; Πώς είστε;
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...