Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

• Απαντήσεις

• ααα Τουλάχιστον δεν είμαι μόνο εγώ έτσι, μα  απορία το έχω και εγώ  😂.. πως γίνεται τα μεγάλα παιδάκια να μας κουράζουν πιο πολύ … πολύ φασαρία και κακό άντε εσένα πάει και ένα σχολείο εγώ που την εχω 24/24ωρο έτσι 😂 κάποιες μέρες η γκρίνια της πραγματικά δεν παλεύεται και δεν κουράζονται κιόλας μετά το βράδυ κάνει πόση ώρα για να κοιμηθεί 😅
    • Η μεγάλη σε παιδευει περισσότερο απ' ότι καταλαβαίνω....πως γίνεται αυτό?το ίδιο παθαίνω κι εγώ....δε μπορώ να το καταλάβω ..αντί να με παιδεύει το μωρό με παιδεύει ο μεγάλος...😅άσε που με το που μπαίνει στο σπίτι το μεσημέρι ξεκινάει....μια φασαρία ένας χαμός...φωνές τσιριδες μάχη γίνεται κι αυτό το καημένο το μωρό κάθεται και γελάει😂τον έχει συνηθίσει μάλλον...με παναντολ τη βγάζω μέχρι το βραδυ
    • Καλημέρα ..είναι το χειρότερο πράγμα όταν αρρωσταίνουν...αρρωσταίνεις κι εσύ μαζί...εγώ πάντα όταν αρρώσταινε Μ έπιανε ένα πλάκωμα...και αρρώσταινε συνέχεια ..μόνιμα βήχα και μυξα... Ελπίζω τώρα με την αντιβίωση να είστε καλύτερα.   ...εμείς καλά είμαστε ...ηρεμα
    • Λες..;;;!!! 🤣🤣 Όχι ρε δε νομίζω..(ή τουλάχιστον ελπίζω..🤣) Ετοιμασες τίποτα αλήθεια;! Εγώ χθες είπα να ξεκινήσω να ξεχωρίζω τα πρώτα ρουχαλακια της για να μπουν για πλύσιμο.. 😅 🥰🥰🥰🥰
    • Καλημέρα κοριτσάκι μου!  Μπράβο το κορίτσι σας!!! ❤️❤️❤️❤️ Με το καλό το παιδί!! ❤️❤️ Διαβήτη κύησης σε αυτό το στάδιο;! Πόσα κιλακια είναι το μωράκι; Το αμνιακό ήταν πάνω από 18; Γενικά έχουν μια τάση άγχους οι γιατροί.. ευτυχώς έχουμε και τις μαίες μας να μας ηρεμούν..! 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...