Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

• Απαντήσεις

• Μάλιστα.. Μήπως να δεις ένα διαιτολόγο να σου δώσει ένα πρόγραμμα προσαρμοσμένο ? Κάτσε να δω τι θα μου πει κι εμένα αύριο από κοντά.. 
    • Κι εγώ κάθε Τετάρτη! Σήμερα είμαι 27 ακριβώς εγώ.  Άλλαζα κάθε Δευτέρα βάσει περιόδου αλλά στην αυχενική μου άλλαξε την ΠΗΤ από 3/3 σε 5/3 επομένως πλέον αλλάζω κάθε Τετάρτη. 
    • Κοριτσια μόλις με ενημέρωσαν από τ κεντρο. Βγηκαν τα αποτελέσματα για τ βασικα σύνδρομα ολα καλά. Και έχουμε πάλι κοριτσάκι! @Maria98 την βλέπει ο γιατρός κ στη δείχνει, αλλαζει καπως η μητρα. Χθες εκανα μια πολυ μεγάλη και μ ειπε να περπατησω να χαλαρωσω κ να ξανά πάω για να καταφέρουμε να κάνουμε την τροφοβλαστη.
    • Λες να μετράω λάθος...χαχαχα!!! Τώρα με μπερδέψατε εμένα...Νομίζω στην 27 + 0 μπαίνεις στον 7ο αλλά τέλοσπάντων δεν επιμενω κιόλας. 
    • Είχα δει το εξής και το ακολουθώ: 1-4 βδομ = 1ος μήνας , 5-8 βδομ. = 2ος μήνας, 9-13 βδομ. = 3ος μήνας.  14-17 βδομ. = 4ος μήνας, 18-21 βδομ. = 5ος μήνας, 22 - 26 βδομ. = 6ος μήνας 27 -30 βδομ. = 7ος μήνας, 31 - 35 βδομ. = 8ος μήνας και 36 -40 βδομ. = 9ος μήνας Αν δεις στο 1ο και 2ο τρίμηνο, ο τελευταίος μήνας έχει 5 βδομάδες αντί για 4 και το ίδιο ισχύει και στο 3ο τρίμηνο στους 2 τελευταίους μήνες όμως εκεί. Και αυτό γιατί η εγκυμοσύνη είναι 40 βδομάδες δηλ. σχεδόν 10 μήνες. Στην ουσία πλέον όπως έχεις δει όλοι οι γιατροί μετρούν με βδομάδες, οι μήνες ήταν παλιά και απλά το κρατάμε αν θέλουμε λίγο κι εμείς να προσανατολιστούμε και να συννενοηθούμε με οικογενεια, φίλους κλπ.  Τώρα αν είσαι στην 26+1 διανύεις την τελευταία εβδομάδα του 6ου. Στον 7ο μπαίνεις μόλις είσαι 27 + 0.  Αυτά ξέρω εγώ. Ελπίζω να σε βοήθησα.
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...