Μετάβαση σε περιεχόμενο

Μωράκια Αυγούστου 2024 🌈

Recommended Posts

στις πριν 13 λεπτά, ο/η Christi.D. είπε:

Τι εννοείς από τις 3 μέχρι τις 5 εβδομάδες;  εμάς τώρα είναι 13 εβδομάδων 

Κι εγώ στη νηστεία την ανακάλυψα αλλά τώρα την τσακιζω σε σταθερή βάση 😅😅😅

3 με 5 μηνών εννοούσα και διαρκεί 2 με 3 βδομάδες. Sorry...🫣🫣🫣

Υγ. Το διόρθωσα btw!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

στις πριν 23 λεπτά, ο/η Katiana1987 είπε:

3 με 5 μηνών εννοούσα και διαρκεί 2 με 3 βδομάδες. Sorry...🫣🫣🫣

Υγ. Το διόρθωσα btw!

Ναι το φαντάστηκα αλλά λέω μήπως κάτι κατάλαβα λάθος..σήμερα δεν έχω πολύ καθαρό μυαλό 

Βλέπω έχει διάρκεια..ελπίζω να το περάσουμε όσο πιο ανώδυνα γίνεται! Ολες μας! 

στις πριν 6 ώρες, ο/η nanouko είπε:

Κορίτσια μου έχω κόψει τα γαλακτοκομικά για την παλινδρόμηση και μου φαίνεται δε βρίσκω τι να τρώω..έχω βαρεθεί να τρώω το πρωί ψωμί με μέλι..αν προλάβω θα στιψω και χυμό..δεν ξέρω..δεν την παλεύω με το φαγητό..και δεν προλαβαίνω κιόλας να μαγειρεύω..ο,τι φτιάξει ο άντρας μου όταν έρθει και εγώ κάτι γρήγορο, τύπου αυγά..φοβάμαι ότι δεν τρέφομαι και σωστά..προηγουμένως, ήθελα απεγνωσμένα να φάω ένα κοκάκι που μας φέρανε, αμάν..το έβαλα στο στόμα και το έφτυσα.. συγνώμη για την περιγραφή..εν τω μεταξύ όντως τον πειράζουν τα γαλακτοκομικά; Δεν υπάρχει κάποια εξέταση να το δούμε; Εσείς Μπάρμπι που έχετε παλινδρόμηση τρως; 

😭😭😭😭

Είμαι και άυπνη σήμερα..όλο μισάωρους ύπνους μου κάνει την ημέρα, δεν προλαβαίνω να πάρω ανάσα.. και γενικά όλα μου φταίνε..αχ αύριο θα είναι μια καλύτερη μέρα έτσι δεν είναι;

εγω τα έχω κοψει τα γαλακτοκομικά...για πρωινό πίνω χαμομηλι και βουτάω μέσα μπισκότα 😂😂 ή τρώω κανένα τοστ μόνο με σαλάμι.. γενικά δεν έτρωγα και πολλά γαλακτοκομικά απο πριν ..το τυρι και το γιαούρτι το απεχθάνομαι...οποτε δεν δυσκολεύομαι και πολυ σ αυτο το κομμάτι...

στις πριν 5 ώρες, ο/η Katiana1987 είπε:

Κορίτσι μου η παλινδρόμηση ύπνου (κοιτώντας τις σημειώσεις της μαίας που κάναμε το σεμινάριο ύπνου) είναι από τους 3 μέχρι τους 5 μήνες και κρατάει 2 με 3 βδομάδες λέει!

Εμείς μάλλον σε αυτή τη φάση είμαστε πάντως και μπορεί να έχουμε ξεκινήσει και το 4ο άλμα ανάπτυξης ταυτόχρονα από χθες!!!

εσεις τι ακριβώς κάνει και λες είστε σ αυτή τη φάση;

@Christi.D. @Katiana1987 ωπ!! Δεν πρόλαβα να δω για την πραλίνα! Φτου θα τον στείλω αύριο πάλι χαχαχ @Barbiee τυχερή που δε σου άρεσαν τα γαλακτοκομικά! Μμμ  χαμομήλι με κουλουράκια Ε; καλή ιδέα! Μου πήρε 2 πακέτα νηστίσιμα κουλούρια ο άντρας μου οπότε ίσως φάω αύριο αυτό το πρωινό.. χαμομήλι με μέλι.. πάντως το μέλι με το κιλό το καταναλώνω😅 

στις πριν 15 λεπτά, ο/η nanouko είπε:

@Christi.D. @Katiana1987 ωπ!! Δεν πρόλαβα να δω για την πραλίνα! Φτου θα τον στείλω αύριο πάλι χαχαχ @Barbiee τυχερή που δε σου άρεσαν τα γαλακτοκομικά! Μμμ  χαμομήλι με κουλουράκια Ε; καλή ιδέα! Μου πήρε 2 πακέτα νηστίσιμα κουλούρια ο άντρας μου οπότε ίσως φάω αύριο αυτό το πρωινό.. χαμομήλι με μέλι.. πάντως το μέλι με το κιλό το καταναλώνω😅 

προσπαθώ να τρώω κατι οου να βοηθάει και το μωρό... αλλά εντάξει... μπορεί κανένα πρωινό να φαω και κρουασάν...δε βλεπω διαφορά ομως ..οτι είναι πιο ανήσυχος ή πιο γκρινιάρης... αλλά το αποφεύγω... σήμερα μετά απο πολυ πολυ πολυ καιρό ήπια μισή κούπα καφέ 🤷

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...