Μετάβαση σε περιεχόμενο

Μωράκια Αυγούστου 2024 🌈

Recommended Posts

στις πριν 3 ώρες, ο/η Fighter είπε:

Ε άστο καλό χαχα ♥️ άντε τέλεια να σου πω την βλέπω καλύτερα τις τελευταίες μέρες και από θέμα γκρίνιας και ύπνου..την άφηνα από την αγκαλιά και ξύπναγε ..τώρα είναι οκ όπως πριν …μου ξυπνάει 2 φορές τώρα…θηλάζουμε ναι αποκλειστικά …εσείς νομίζω έχετε καλό ύπνο ..καλά θυμάμαι;

Ναι ακόμα καλά είμαστε...με μια αφύπνιση στις 6 πρωί 🥰

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

@Katiana1987 πολύ συγκινητικό το κείμενο!!

@Barbiee εννοείται ότι το μωράκι σου θέλει εσένα και μόνο εσένα!  Της καθεμιας το μωράκι έχει τη μαμά του για καλύτερη! 

@Fighter μπράβο στο κοριτσάκι σου!  Μεγαλώνουν πολύ γρήγορα μωρέ! 

Ευτυχώς το μωρό είναι πολύ καλύτερα! Πήγαμε και στην παιδίατρο και είπε ότι ούτε ακροαστικα έχει ούτε υγρό στο αυτι. Οπότε συνεχίζουμε τις πλυσεις με όρο μέχρι να φύγουν τελείως οι μυξουλες 

στις πριν 4 ώρες, ο/η Elk είπε:

Ναι ναι πολύ πιθανό να φταίει αυτό εγω μια φορά είχα φάει γκουντης και την επόμενη μέρα έκανα εμετό το παιδί ο άντρας μου έλεγε πως έφταιγε αυτό εγώ έλεγα δεν παίζει αφού εγώ είμαι μια χαρά και τελικά συμφώνησε και η παιδίατρος πως μάλλον έφταιγαν αυτά που έφαγα για τον εμετό 🤷‍♀️

Ωχ.. άσε κι εγώ λιγουρεύομαι cheeseburger αλλά μετά από αυτό που μου είπες θα το ράψω! 🥴🥴

Κορίτσια καλημέρα! 

Να ρωτήσω λίγο μια χαζή ίσως ερώτηση 

H παλινδρομηση ύπνου (sleep regression) συμβαίνει όταν το μωρό είναι 4 μηνων ή όταν είναι στον 4ο μήνα ζωής (από όταν γίνει 3 μηνών μέχρι να γίνει 4 μηνών) ;;

στις πριν 11 ώρες, ο/η nanouko είπε:

Ωχ.. άσε κι εγώ λιγουρεύομαι cheeseburger αλλά μετά από αυτό που μου είπες θα το ράψω! 🥴🥴

Χαχχαα άστο για την ώρα εγώ ειχα να φάω και χρόνια που να το βρω στο χωριό τα γκουντης είχα την μεγάλη 5 μηνών κάπου εκεί πήγαμε βόλτα Ναύπλιο και έφαγα και μπέργκερ και κλαμπ τσικις κόκα 😂 εεε μετά το 24ωρο έκανε 3 φορές εμετό 

η παιδίατρος μου είπε ότι τρως τρώει 

στις πριν 1 ώρα, ο/η Christi.D. είπε:

Κορίτσια καλημέρα! 

H παλινδρομηση ύπνου (sleep regression) συμβαίνει όταν το μωρό είναι 4 μηνων ή όταν είναι στον 4ο μήνα ζωής (από όταν γίνει 3 μηνών μέχρι να γίνει 4 μηνών) ;;

Εγώ κορίτσι δεν το ξέρω καθόλου να σου πω 🤷‍♀️

στις πριν 1 ώρα, ο/η Christi.D. είπε:

Κορίτσια καλημέρα! 

ήθελα να ρωτήσω ακριβώς το ίδιο...🤷

στις πριν 2 ώρες, ο/η Christi.D. είπε:

Κορίτσια καλημέρα! 

Καλημέρα καλημέρα🌹 τι να σας πω…θεωρώ ότι είναι στο κάθε παιδί…εμείς το περάσαμε μόλις κλείσαμε τον 3ο και τώρα ηρέμησε κάπως που θα κλείσουμε τον 4ο …τώρα ξανά βρήκαμε το πρόγραμμα μας…μου έκανε κάτι τρελά την ημέρα κοπανιόταν να μην κοιμηθεί 

Καλημέρα!!!Λένε ότι όταν κλείσουν τον τέταρτο ξεκινάνε...αλλά είναι στο παιδί ...απ' τον τρίτο μπορεί να δεις διαφορά ...και απ' ότι διάβαζα περνάνε πολλές τέτοιες φάσεις με τον ύπνο μέχρι να μεγαλωσουν

στις πριν 39 λεπτά, ο/η Fighter είπε:

Καλημέρα καλημέρα🌹 τι να σας πω…θεωρώ ότι είναι στο κάθε παιδί…εμείς το περάσαμε μόλις κλείσαμε τον 3ο και τώρα ηρέμησε κάπως που θα κλείσουμε τον 4ο …τώρα ξανά βρήκαμε το πρόγραμμα μας…μου έκανε κάτι τρελά την ημέρα κοπανιόταν να μην κοιμηθεί 

αυτο θεωρείται παλινδρόμηση ύπνου;

δηλαδή εμένα που αρνιόταν να κοιμηθεί και ακομα το κανει βέβαια..λες να περναει αυτό το στάδιο;

στις πριν 3 ώρες, ο/η Elk είπε:

Χαχχαα άστο για την ώρα εγώ ειχα να φάω και χρόνια που να το βρω στο χωριό τα γκουντης είχα την μεγάλη 5 μηνών κάπου εκεί πήγαμε βόλτα Ναύπλιο και έφαγα και μπέργκερ και κλαμπ τσικις κόκα 😂 εεε μετά το 24ωρο έκανε 3 φορές εμετό 

η παιδίατρος μου είπε ότι τρως τρώει 

Χεχε του έδωσες και κατάλαβε! Αχ ήταν που μετά την εγκυμοσύνη που είχα τον διαβήτη κύησης θα έτρωγα ό,τι ήθελα..🥴🥴

στις πριν 5 ώρες, ο/η Christi.D. είπε:

Κορίτσια καλημέρα! 

Ούτε εγώ ξέρω.. εμείς με τον ύπνο γενικά δυσκολευόμαστε..μόνο αν κάτσω μαζί του κοιμάται καλά αλλιώς ξυπνάει..

στις πριν 4 λεπτά, ο/η nanouko είπε:

Χεχε του έδωσες και κατάλαβε! Αχ ήταν που μετά την εγκυμοσύνη που είχα τον διαβήτη κύησης θα έτρωγα ό,τι ήθελα..🥴🥴

Προσέχεις και μετά που γέννησες ; Εγώ καθόλου τρώω κάθε μέρα γλυκά δεν το έχει δει καθόλου το ζάχαρο 

στις πριν 2 λεπτά, ο/η Elk είπε:

Προσέχεις και μετά που γέννησες ; Εγώ καθόλου τρώω κάθε μέρα γλυκά δεν το έχει δει καθόλου το ζάχαρο 

εγώ προσέχω πάντως... γλυκά δεν τρώω σχεδόν καθόλου...και γενικά πολλά φαγητά εχω κόψει...🤷

στις πριν 7 λεπτά, ο/η nanouko είπε:

εγω στην εγκυμοσύνη το έδωσα και κατάλαβε 😂 τωρα μου είναι τα δύσκολα 🤔

στις πριν 25 λεπτά, ο/η Elk είπε:

στις πριν 21 λεπτά, ο/η Barbiee είπε:

εγώ προσέχω πάντως... γλυκά δεν τρώω σχεδόν καθόλου...και γενικά πολλά φαγητά εχω κόψει...🤷

εγω στην εγκυμοσύνη το έδωσα και κατάλαβε 😂 τωρα μου είναι τα δύσκολα 🤔

Κορίτσια μου έχω κόψει τα γαλακτοκομικά για την παλινδρόμηση και μου φαίνεται δε βρίσκω τι να τρώω..έχω βαρεθεί να τρώω το πρωί ψωμί με μέλι..αν προλάβω θα στιψω και χυμό..δεν ξέρω..δεν την παλεύω με το φαγητό..και δεν προλαβαίνω κιόλας να μαγειρεύω..ο,τι φτιάξει ο άντρας μου όταν έρθει και εγώ κάτι γρήγορο, τύπου αυγά..φοβάμαι ότι δεν τρέφομαι και σωστά..προηγουμένως, ήθελα απεγνωσμένα να φάω ένα κοκάκι που μας φέρανε, αμάν..το έβαλα στο στόμα και το έφτυσα.. συγνώμη για την περιγραφή..εν τω μεταξύ όντως τον πειράζουν τα γαλακτοκομικά; Δεν υπάρχει κάποια εξέταση να το δούμε; Εσείς Μπάρμπι που έχετε παλινδρόμηση τρως; 

😭😭😭😭

Είμαι και άυπνη σήμερα..όλο μισάωρους ύπνους μου κάνει την ημέρα, δεν προλαβαίνω να πάρω ανάσα.. και γενικά όλα μου φταίνε..αχ αύριο θα είναι μια καλύτερη μέρα έτσι δεν είναι;

Η αλήθεια πως και η κουμπάρα μου είχε θέματα η μικρή της είχε κόψει πολλά πράγματα και γαλακτοκομικά @nanouko και είχε ακριβώς το ίδιο θέμα με εσένα  δεν ήξερε τι να φάει είναι ζόρικο…‘όσο για το άυπνη υπομονή κορίτσι μου προσπάθησε να κοιμάσαι όταν κοιμάται και ελπίζω το βράδυ να πάει καλύτερα 

@Barbiee εγώ πάλι τρώω και πολύ και βλακείες αλλά για κάποιο λόγο με τον θηλασμό τρώω πολύ γλυκό δεν ξέρω γιατί το ίδιο θέμα είχα και με την πρώτη μου κόρη  η μερεντα πάει σύννεφο μόλις αρχίσω να μειώνω θηλασμούς πιστεύω θα μου περάσει σιγά σιγά  🫣

αλλά το σωστό είναι πως πρέπει να προσέχουμε και να μην τρώμε ζάχαρη αυτό να το λέμε 

στις πριν 12 λεπτά, ο/η nanouko είπε:

Κορίτσια μου έχω κόψει τα γαλακτοκομικά για την παλινδρόμηση και μου φαίνεται δε βρίσκω τι να τρώω..έχω βαρεθεί να τρώω το πρωί ψωμί με μέλι..αν προλάβω θα στιψω και χυμό..δεν ξέρω..δεν την παλεύω με το φαγητό..και δεν προλαβαίνω κιόλας να μαγειρεύω..ο,τι φτιάξει ο άντρας μου όταν έρθει και εγώ κάτι γρήγορο, τύπου αυγά..φοβάμαι ότι δεν τρέφομαι και σωστά..προηγουμένως, ήθελα απεγνωσμένα να φάω ένα κοκάκι που μας φέρανε, αμάν..το έβαλα στο στόμα και το έφτυσα.. συγνώμη για την περιγραφή..εν τω μεταξύ όντως τον πειράζουν τα γαλακτοκομικά; Δεν υπάρχει κάποια εξέταση να το δούμε; Εσείς Μπάρμπι που έχετε παλινδρόμηση τρως; 

😭😭😭😭

Είμαι και άυπνη σήμερα..όλο μισάωρους ύπνους μου κάνει την ημέρα, δεν προλαβαίνω να πάρω ανάσα.. και γενικά όλα μου φταίνε..αχ αύριο θα είναι μια καλύτερη μέρα έτσι δεν είναι;

Αχ σήμερα είμαστε στην ίδια κατάσταση! Αυτο το πρωινό με ψωμί και μέλι...με έχει κουράσει! Δοκίμασε καμία μπαρα δημητριακών.  Καο Ταχίνι με κακάο έτρωγα αλλά τον πειράζει το σουσάμι και το έκοψα από μόνη μου! 

Εμένα το βράδυ ξυπνούσε κάθε τρεις και λίγο και σήμερα μέσα στη γκρίνια γι αυτό ρώτησα και για την παλινδρόμηση ύπνου! Μήπως φταίει αυτό 

Αυτό σκέφτομαι κι εγώ @nanouko ότι μια μέρα είναι θα περάσει! Ελπίζω η αυριανή να είναι καλύτερη! Η ακόμα καλύτερα να στρώσει αυτή! 

κορίτσια ευχαριστώ για τις απαντήσεις! Ελπίζω ότι κι αν έχει να περάσει σύντομα! 

στις πριν 3 ώρες, ο/η Barbiee είπε:

αυτο θεωρείται παλινδρόμηση ύπνου;

δηλαδή εμένα που αρνιόταν να κοιμηθεί και ακομα το κανει βέβαια..λες να περναει αυτό το στάδιο;

Πολύ πιθανό! Εμένα ξυπνούσε και μέσα στη νύχτα σε ακαθόριστες στιγμες τώρα ξεκίνησε πάλι 1-2 φορές να ξυπνάει 

στις πριν 9 λεπτά, ο/η Elk είπε:

Η αλήθεια πως και η κουμπάρα μου είχε θέματα η μικρή της είχε κόψει πολλά πράγματα και γαλακτοκομικά @nanouko και είχε ακριβώς το ίδιο θέμα με εσένα  δεν ήξερε τι να φάει είναι ζόρικο…‘όσο για το άυπνη υπομονή κορίτσι μου προσπάθησε να κοιμάσαι όταν κοιμάται και ελπίζω το βράδυ να πάει καλύτερα 

@Barbiee εγώ πάλι τρώω και πολύ και βλακείες αλλά για κάποιο λόγο με τον θηλασμό τρώω πολύ γλυκό δεν ξέρω γιατί το ίδιο θέμα είχα και με την πρώτη μου κόρη  η μερεντα πάει σύννεφο μόλις αρχίσω να μειώνω θηλασμούς πιστεύω θα μου περάσει σιγά σιγά  🫣

αλλά το σωστό είναι πως πρέπει να προσέχουμε και να μην τρώμε ζάχαρη αυτό να το λέμε 

Και εγώ θέλω γλυκό κάθε μέρα έχω πάρει σοκοφρετες υγείας τρομάρα μου… αλλά και εγώ ζητάω φουλ υδατάνθρακα και γλυκά 😓

στις πριν 24 λεπτά, ο/η Elk είπε:

στις πριν 19 λεπτά, ο/η Christi.D. είπε:

Αχ σήμερα είμαστε στην ίδια κατάσταση! Αυτο το πρωινό με ψωμί και μέλι...με έχει κουράσει! Δοκίμασε καμία μπαρα δημητριακών.  Καο Ταχίνι με κακάο έτρωγα αλλά τον πειράζει το σουσάμι και το έκοψα από μόνη μου! 

Εμένα το βράδυ ξυπνούσε κάθε τρεις και λίγο και σήμερα μέσα στη γκρίνια γι αυτό ρώτησα και για την παλινδρόμηση ύπνου! Μήπως φταίει αυτό 

Αυτό σκέφτομαι κι εγώ @nanouko ότι μια μέρα είναι θα περάσει! Ελπίζω η αυριανή να είναι καλύτερη! Η ακόμα καλύτερα να στρώσει αυτή! 

κορίτσια ευχαριστώ για τις απαντήσεις! Ελπίζω ότι κι αν έχει να περάσει σύντομα! 

Αχ..θα στείλω τον άντρα μου σούπερ μάρκετ να αγοράσει ο,τι vegan υπάρχει!! Για να δούμε τι θα βρει..😭

στις πριν 17 λεπτά, ο/η nanouko είπε:

Αχ..θα στείλω τον άντρα μου σούπερ μάρκετ να αγοράσει ο,τι vegan υπάρχει!! Για να δούμε τι θα βρει..😭

Α ξέχασα να σου πω έχει vegan πραλινα στον Σκλαβενίτη sisini νομίζω η μάρκα 

στις πριν 2 ώρες, ο/η Christi.D. είπε:

Κορίτσι μου η παλινδρόμηση ύπνου (κοιτώντας τις σημειώσεις της μαίας που κάναμε το σεμινάριο ύπνου) είναι από τους 3 μέχρι τους 5 μήνες και κρατάει 2 με 3 βδομάδες λέει!

Εμείς μάλλον σε αυτή τη φάση είμαστε πάντως και μπορεί να έχουμε ξεκινήσει και το 4ο άλμα ανάπτυξης ταυτόχρονα από χθες!!!

στις πριν 18 λεπτά, ο/η Christi.D. είπε:

Α ξέχασα να σου πω έχει vegan πραλινα στον Σκλαβενίτη sisini νομίζω η μάρκα 

Και στο market in έχει την ίδια και είναι πεντανόστιμη. Σε κάθε νηστεία την τσακίζω!!! Ναι sissini λέγεται. 

στις πριν 1 ώρα, ο/η Katiana1987 είπε:

Κορίτσι μου η παλινδρόμηση ύπνου (κοιτώντας τις σημειώσεις της μαίας που κάναμε το σεμινάριο ύπνου) είναι από τις 3 μέχρι τις 5 εβδομάδες και κρατάει 2 με 3 βδομάδες λέει!

Εμείς μάλλον σε αυτή τη φάση είμαστε πάντως και μπορεί να έχουμε ξεκινήσει και το 4ο άλμα ανάπτυξης ταυτόχρονα από χθες!!!

Τι εννοείς από τις 3 μέχρι τις 5 εβδομάδες;  εμάς τώρα είναι 13 εβδομάδων 

στις πριν 1 ώρα, ο/η Katiana1987 είπε:

Και στο market in έχει την ίδια και είναι πεντανόστιμη. Σε κάθε νηστεία την τσακίζω!!! Ναι sissini λέγεται. 

Κι εγώ στη νηστεία την ανακάλυψα αλλά τώρα την τσακιζω σε σταθερή βάση 😅😅😅

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Γεια σας κορίτσια....!!  5+2 κ εγώ σήμερα...αυτή η αναμονή είναι τόσο βάρβαρη!!! Δευτέρα θα επαναλάβω χοριακη!! Όλες πάνω κάτω στ ίδια είμαστε... Όλα καλά να πάνε κορίτσια Μ !!
    • @Μπεμπελουκα τι κάνεις κοπέλα μου;; Πώς είσαι; Σε θυμάμαι από τα παλιά..
    • Γεια σας κορίτσια!! @nasia94 @Rena92 !! Παντρευτηκαμε, βαφτίσαμε το βλαστάρι μας και όλα πήγαν κατ ευχήν!!! Κι εμείς κοιμόμαστε όλοι μαζί, αν και τον τελευταίο μήνα ο μπαμπάς μας έχει μετακομίσει στον καναπέ 😂😂 περιμένουμε να πάμε στο νέο μας σπίτι για να πάει ο καθένας στο δωμάτιό του (δεν ξέρω πόσο εύκολο θα είναι αυτό 😂😂). Επίσης θα πρέπει να ξεκινήσουμε να αποθηλαζουμε σιγά σιγά... Πόσο δύσκολο μου φαίνεται... Εμείς σχολείο από αρχές του χρόνου! Προσαρμογή και οι 2... Η μεγάλη πιστεύω θα τα πάει πολύ καλά! Η μικρή θα δείξει 😂😂 εμείς την Κυριακή θα γίνουμε 1 😍😍😍 πάρτι δεν θα κάνουμε γιατί δεν έχουμε τον κατάλληλο χώρο! Αν δεν βρέχει ίσως πάμε καμία μονοήμερη! Θα δούμε! Τελευταία στιγμή θα αποφασίσουμε τι θα κάνουμε!!!
    • Κορίτσι μου έκανες χοριακη; Πηγές γιατρό;; Εύχομαι όλα να είναι καλά!    Με το καλό κοπέλα μου!! Καλή και τελειομηνη εγκυμοσύνη!!  Εγώ 6+3 σήμερα και την Δευτέρα θα πάω γιατρό και ελπίζω να ακούσουμε καρδούλα!! 
    • Καλησπέρα. Εγώ είχα πονάκια κ ήμουν έγκυος. Τα πονάκια όμως μάλλον είναι απ τα φάρμακα. Θα σου πρότεινα αν μπορείς να αποφύγεις τα τεστ να μην κάνεις. Γιατί μπορεί να είναι αρνητικά λόγω χαμηλής ακόμα χοριακης κ να απογοητευτείς πολύ χωρίς λόγο. Προσπάθησε να απασχολείς το μυαλό σου. Εύχομαι ολόψυχα να πάνε όλα ΚΑΤ ευχήν! 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...