Μετάβαση σε περιεχόμενο

Μωράκια Αυγούστου 2024 🌈

Recommended Posts

στις πριν 3 ώρες, ο/η Fighter είπε:

Ε άστο καλό χαχα ♥️ άντε τέλεια να σου πω την βλέπω καλύτερα τις τελευταίες μέρες και από θέμα γκρίνιας και ύπνου..την άφηνα από την αγκαλιά και ξύπναγε ..τώρα είναι οκ όπως πριν …μου ξυπνάει 2 φορές τώρα…θηλάζουμε ναι αποκλειστικά …εσείς νομίζω έχετε καλό ύπνο ..καλά θυμάμαι;

Ναι ακόμα καλά είμαστε...με μια αφύπνιση στις 6 πρωί 🥰

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

@Katiana1987 πολύ συγκινητικό το κείμενο!!

@Barbiee εννοείται ότι το μωράκι σου θέλει εσένα και μόνο εσένα!  Της καθεμιας το μωράκι έχει τη μαμά του για καλύτερη! 

@Fighter μπράβο στο κοριτσάκι σου!  Μεγαλώνουν πολύ γρήγορα μωρέ! 

Ευτυχώς το μωρό είναι πολύ καλύτερα! Πήγαμε και στην παιδίατρο και είπε ότι ούτε ακροαστικα έχει ούτε υγρό στο αυτι. Οπότε συνεχίζουμε τις πλυσεις με όρο μέχρι να φύγουν τελείως οι μυξουλες 

στις πριν 4 ώρες, ο/η Elk είπε:

Ναι ναι πολύ πιθανό να φταίει αυτό εγω μια φορά είχα φάει γκουντης και την επόμενη μέρα έκανα εμετό το παιδί ο άντρας μου έλεγε πως έφταιγε αυτό εγώ έλεγα δεν παίζει αφού εγώ είμαι μια χαρά και τελικά συμφώνησε και η παιδίατρος πως μάλλον έφταιγαν αυτά που έφαγα για τον εμετό 🤷‍♀️

Ωχ.. άσε κι εγώ λιγουρεύομαι cheeseburger αλλά μετά από αυτό που μου είπες θα το ράψω! 🥴🥴

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...