Μετάβαση σε περιεχόμενο

Μωράκια Αυγούστου 2024 🌈

Recommended Posts

στις πριν 7 ώρες, ο/η Katiana1987 είπε:

Κορίτσια πήγαμε παιδίατρο... 5350γρ (+300γρ σε 18 μέρες). Είναι μέτριος προς καλός ο ρυθμός της λέει. Μου είπε να την ξυπνάω στο 8ωρο για να δούμε πως θα πάε! 59εκ (+2,5εκ σε 18 μέρες). Όλα μια χαρά τα βρήκε η γιατρός μας! 😁😁😁 Στις 16 Δεκεμβρίου θα ξαναπάμε τώρα για τις δεύτερες δόσεις του Hexyon και του Rotarix. Μετά θα ξαναπάμε στις 20 Γενάρη περίπου. Κάπου εκεί (5 μηνών και 1 εβδομάδα) θα ξεκινήσουμε και τις τροφές, μου είπε! Αυτά!!!

Αλλά κορίτσια μου... στις 4 ώρες από το εμβόλιο είμαστε τώρα κι έχει ήδη 37 και αρκετή γκρίνια! Νομίζω ότι αυτό μας έπεσε πιο βαρύ από τα προηγούμενα τελικά.

Ίδια γραμμάρια πήρε κι εσένα κορίτσι μου.. εμείς τα διπλά σε διπλάσιο διάστημα..

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κορίτσια καλημέρα ήθελα να μοιραστώ μαζί σας ότι η μικρή μου γύρισε εχθές από ανάσκελα μπρούμυτα…και γενικά έχει ξεκινήσει φουλ να μπαρμπαλιζει να φωνάζει, έχει πολύ πλάκα…τα άλματα έπιασαν τόπο αυτό θέλω να πω..εγώ τα πιστεύω πολύ και όντως βλέπω τώρα ηρεμήσαμε εμένα βλέπω τα περνάει μια εβδομάδα νωρίτερα 🙈♥️

στις πριν 27 λεπτά, ο/η Fighter είπε:

Κορίτσια καλημέρα ήθελα να μοιραστώ μαζί σας ότι η μικρή μου γύρισε εχθές από ανάσκελα μπρούμυτα…και γενικά έχει ξεκινήσει φουλ να μπαρμπαλιζει να φωνάζει, έχει πολύ πλάκα…τα άλματα έπιασαν τόπο αυτό θέλω να πω..εγώ τα πιστεύω πολύ και όντως βλέπω τώρα ηρεμήσαμε εμένα βλέπω τα περνάει μια εβδομάδα νωρίτερα 🙈♥️

Μπράβο το ζουζούνι!! Πόσο είναι θύμησε μου! 

στις πριν 15 ώρες, ο/η Katiana1987 είπε:

Τώρα έκανε το prevenar για τον πνευμονιόκοκκο. Ή όταν ανεβάσει πυρετό ή όταν κλαίει πάρα πολύ ασταμάτητα που είναι σημάδι κακουχίας, να της δίνω λίγο depon.

Μέσα στη μέρα μια χαρά κοιμάται, όπως πρέπει. Απλά επειδή στο 10ωρο, "χάνει" ουσιαστικά ένα γεύμα, μου είπε να την ξυπνάω στο 8ωρο. Για 20 μέρες θα ακολουθήσω τη συμβουλή της. Μετά θα δούμε. 

Καλημέρα κορίτσια !

Και εγώ αυτό έκανα πριν μια βδομάδα 

ναι δοκίμασε το δεν πιστεύω πως θα χαλάσει ο ρυθμός του ύπνου της αν την σηκώσεις στο 8 ωρο εγω την ξυπνάω το μεσημέρι αν κλείσει 3 ωρο την σηκώνω για να φάει δεν μου είπε κάτι η γιατρός από μονη μου το κάνω νιώθω το στήθος βαρύ και την σηκώνω να πιει γάλα 

έχεις ξεκινήσει τράπεζα ; 

στις πριν 52 λεπτά, ο/η Fighter είπε:

Έλα μπράβο! Είδες το συζητάγαμε προχτές που έλεγες που προσπαθεί να γυρίσει ήταν έτοιμη και μετά από 2-3 μέρες το έκανε 🙂

συνήθως μετά από το άλματα βλέπεις να κάνουν κάτι καινούργιο ισχύει και εγώ το είχα παρατηρήσει πιο πολύ στην μεγάλη που το άλματα τα περνούσε δύσκολα μόλις ηρεμούσε με τα από λίγο έβλεπα να κάνει κάτι καινούργιο !😁

στις πριν 1 ώρα, ο/η Fighter είπε:

Και θα το ξαναπω,τόσο μαζί εμείς 🩵🩷🩵🩷🩵🩷🧿🧿🧿🧿

Και εμείς χτες κάναμε την πρώτη μας τουμπιτσα 🥳🥳 εμάς εδώ και μέρες έχει αρχίσει τις φωνουλες και όντως έχουν πολλή πλάκα!!!Επίσης,για να πάρεις θάρρος σου λέω ότι τελικά η 17η εβδομάδα μας πάει χαλαρά 🤗🤗

Θύμισε μου εσάς πως είναι ο ύπνος σας??θηλάζεις αποκλειστικά?

στις πριν 12 ώρες, ο/η nanouko είπε:

Ίδια γραμμάρια πήρε κι εσένα κορίτσι μου.. εμείς τα διπλά σε διπλάσιο διάστημα..

Αυτό βλέπω. Γιατί μου είπε να την ξυπνάω δεν κατάλαβα. Τέλος πάντων. Σήμερα την ξύπνησα γιατί είχα τα κουράγια. Αύριο βλέπουμε. Όπως πάει. 

στις πριν 43 λεπτά, ο/η Elk είπε:

Καλημέρα κορίτσια !

Και εγώ αυτό έκανα πριν μια βδομάδα 

ναι δοκίμασε το δεν πιστεύω πως θα χαλάσει ο ρυθμός του ύπνου της αν την σηκώσεις στο 8 ωρο εγω την ξυπνάω το μεσημέρι αν κλείσει 3 ωρο την σηκώνω για να φάει δεν μου είπε κάτι η γιατρός από μονη μου το κάνω νιώθω το στήθος βαρύ και την σηκώνω να πιει γάλα 

έχεις ξεκινήσει τράπεζα ; 

Α εμείς δεν κοιμόμαστε τόσο πολύ μέσα στη μέρα. Το στήθος συνηθίζει το ρυθμό της. 

Όχι ακόμα. Αφού μέχρι τουλάχιστον το Μάιο θα είμαστε μαζί δε βρίσκω το λόγο να το κάνω ακόμα. Ρώτησα 2 συμβούλους θηλασμού αν χρειαστεί όταν θα αρρωστήσω (αν) και μου είπαν όχι. Γιατί περνάνε μόνο αντισώματα στο γάλα κι όχι τα μικρόβια. Υπάρχουν φάρμακα που είναι συμβατά με το θηλασμό και με τη δέουσα προσοχή δε χρειάζεται να κόψουμε το θηλασμό. Από την άλλη δεν παίρνει με τίποτα μπουκάλι ακόμα... Άρα... θα το αφήσω για το Μάρτιο...

στις πριν 52 λεπτά, ο/η Katiana1987 είπε:

Αυτό βλέπω. Γιατί μου είπε να την ξυπνάω δεν κατάλαβα. Τέλος πάντων. Σήμερα την ξύπνησα γιατί είχα τα κουράγια. Αύριο βλέπουμε. Όπως πάει. 

Ίσως δεν ξέρω κιόλας επειδή εμείς είμαστε λίγο πίσω στα κιλάκια για αυτό να στο είπε επειδή βρισκόμαστε στην πορτοκαλί καμπύλη.. σου γκρίνιαξε που την ξύπνησες ;

@nanouko εσείς είστε στην πράσινη ; 

στις πριν 49 λεπτά, ο/η Katiana1987 είπε:

Α εμείς δεν κοιμόμαστε τόσο πολύ μέσα στη μέρα. Το στήθος συνηθίζει το ρυθμό της. 

Όχι ακόμα. Αφού μέχρι τουλάχιστον το Μάιο θα είμαστε μαζί δε βρίσκω το λόγο να το κάνω ακόμα. Ρώτησα 2 συμβούλους θηλασμού αν χρειαστεί όταν θα αρρωστήσω (αν) και μου είπαν όχι. Γιατί περνάνε μόνο αντισώματα στο γάλα κι όχι τα μικρόβια. Υπάρχουν φάρμακα που είναι συμβατά με το θηλασμό και με τη δέουσα προσοχή δε χρειάζεται να κόψουμε το θηλασμό. Από την άλλη δεν παίρνει με τίποτα μπουκάλι ακόμα... Άρα... θα το αφήσω για το Μάρτιο...

Εμένα κοιμάται και το μεσημέρι πολύ οπότε αναγκάστηκα την σηκώνω όταν κλείσει το 3 ωρο.. 

Εντάξει μόνο αν πας για δουλειά θα σου χρειαστεί πιστεύω το μπουκάλι είναι ένα θέμα πολλά παιδάκια δυσκολεύονται είναι η αλήθεια αλλα θα το δείτε στην πορεία 

στις πριν 28 λεπτά, ο/η Elk είπε:

Ίσως δεν ξέρω κιόλας επειδή εμείς είμαστε λίγο πίσω στα κιλάκια για αυτό να στο είπε επειδή βρισκόμαστε στην πορτοκαλί καμπύλη.. σου γκρίνιαξε που την ξύπνησες ;

Κορίτσια @Katiana1987 εμείς είμασταν στην πράσινη γραμμή στο βάρος την προηγούμενη και τώρα πέσαμε στην πορτοκαλί..στο ύψος από τη δεύτερη πάνω γραμμή πέσαμε στην πράσινη.. η παιδίατρος είπε ότι μπορεί να ξανανέβει γραμμή και ότι ακόμη δεν έχει σταθεροποιηθεί σε καμπύλη..τι να πω..αυτά μου είπε αυτά λέω.. 

στις πριν 2 ώρες, ο/η Elk είπε:

Όχι, δεν γκρίνιαξε,669948777_Screenshot_20241127_130321_BabyTracker.thumb.jpg.2ac988ff2f920a7a807dcb5ead0de0ff.jpgαπλά έφαγε με το ζόρι!

στις πριν 1 ώρα, ο/η nanouko είπε:

Κορίτσια @Katiana1987 εμείς είμασταν στην πράσινη γραμμή στο βάρος την προηγούμενη και τώρα πέσαμε στην πορτοκαλί..στο ύψος από τη δεύτερη πάνω γραμμή πέσαμε στην πράσινη.. η παιδίατρος είπε ότι μπορεί να ξανανέβει γραμμή και ότι ακόμη δεν έχει σταθεροποιηθεί σε καμπύλη..τι να πω..αυτά μου είπε αυτά λέω.. 

Εμένα είναι σε σταθερά ανοδική πορεία. Θα δούμε σε 20 μέρες που θα ξανά πάμε στην παιδίατρο. 

Screenshot_20241127_130330_Baby Tracker.jpg

στις πριν 1 ώρα, ο/η Katiana1987 είπε:

https://www.facebook.com/share/p/1C1Ub2q1w9/

Αφήνω αυτό εδώ για όλες μας και ένα παραπάνω για την @Barbiee... Ξέρεις εσύ!!!😉😉😉

με άγγιξε να ξέρεις ❤️

πλέον το βλέπω οτι νιωθει τυχερός που ειμαι η μαμά του! οτι και να γίνει μολις θα του μιλήσω και θα του χαμογελάσω πάντα μου χαμογελάει ❤️ και ας μην κοιμαμαι τα βράδια... είναι οτι καλύτερο μπορουσα να έχω...θα το έκανα ξανα και ξανα και ξανά 💙

εντωμεταξυ χθες κοιμήθηκε τόσο καλά ο γλυκούλης μου❤️

ξύπνησε εκεί κατά τη 1 για φαγητό και έκλαιγε και μετά τον πήρα αγκαλιά στο κρεβάτι...(τα σώματα μας ήταν ενωμένα)..και ξανα ξύπνησε στις 4.30 και μετά στις 7.30 και σηκώθηκε γενικά στις 9...που συνήθως ξυπνάει καθε δύο ωρες το βράδυ και για πρωί ξυπνάει 7.30-8.00...του αρεσε η αγκαλια μου μάλλον...μολις ακουμπούσα το κεφάλι μου στο δικο του τα έκλεινε αμέσως τα μάτια...ενιωθε ασφάλεια... ούτε κουνιόταν οπως αλλά βράδια ούτε τίποτα...και επιτέλους ξεκουράστηκα και εγώ 💙

συγγνώμη για το σεντόνι 😂😂

στις πριν 3 ώρες, ο/η Katiana1987 είπε:

https://www.facebook.com/share/p/1C1Ub2q1w9/

Αφήνω αυτό εδώ για όλες μας και ένα παραπάνω για την @Barbiee... Ξέρεις εσύ!!!😉😉😉

Κλαίω!!

στις πριν 1 ώρα, ο/η Barbiee είπε:

με άγγιξε να ξέρεις ❤️

πλέον το βλέπω οτι νιωθει τυχερός που ειμαι η μαμά του! οτι και να γίνει μολις θα του μιλήσω και θα του χαμογελάσω πάντα μου χαμογελάει ❤️ και ας μην κοιμαμαι τα βράδια... είναι οτι καλύτερο μπορουσα να έχω...θα το έκανα ξανα και ξανα και ξανά 💙

εντωμεταξυ χθες κοιμήθηκε τόσο καλά ο γλυκούλης μου❤️

ξύπνησε εκεί κατά τη 1 για φαγητό και έκλαιγε και μετά τον πήρα αγκαλιά στο κρεβάτι...(τα σώματα μας ήταν ενωμένα)..και ξανα ξύπνησε στις 4.30 και μετά στις 7.30 και σηκώθηκε γενικά στις 9...που συνήθως ξυπνάει καθε δύο ωρες το βράδυ και για πρωί ξυπνάει 7.30-8.00...του αρεσε η αγκαλια μου μάλλον...μολις ακουμπούσα το κεφάλι μου στο δικο του τα έκλεινε αμέσως τα μάτια...ενιωθε ασφάλεια... ούτε κουνιόταν οπως αλλά βράδια ούτε τίποτα...και επιτέλους ξεκουράστηκα και εγώ 💙

συγγνώμη για το σεντόνι 😂😂

Ήμουν σίγουρη πως θα σε άγγιζε!!!

Όλα θα πάνε καλά κορίτσι μου!!! Όσο και να ζοριζόμαστε τώρα στην αρχή, άλλες λιγότερο άλλες περισσότερο, στο τέλος θα βρούμε τα πατήματα μας και τους ρυθμούς μας και όλα θα πάρουν το δρόμο τους!

@nanoukoμου είναι αυτό που σκέφτομαι και χαμογελάω κάθε μέρα... Για την μπουμπού μου είμαι η καλύτερη μαμά του κόσμου... 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...