Μετάβαση σε περιεχόμενο

Μωράκια Αυγούστου 2024 🌈

Recommended Posts

• Απαντήσεις 6.1k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

στις πριν 2 ώρες, ο/η Elk είπε:

Φάση είναι κορίτσι μου με τον ύπνο θα περάσει θα υπάρχουν αλλαγές πολλές υπομονή !

Οταν λες να γυρίσει από μπρούμυτα ανάσκελα ; 

Ναι ναι αυτό εννοώ! Την βλέπω προσπαθεί και μέσα στη νύχτα κοπανάει τα πόδια της 

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

στις πριν 2 ώρες, ο/η Demy93 είπε:

Νιώθω ότι κάπως εμείς πάμε πολύ μαζί 😍 έχουμε και μόνο 4 μέρες διαφορά...εμείς έχουμε πατήσει την 17η εβδομάδα ναι συνεχίζουν δύσκολα τα πράγματα με άρνηση ύπνου και χτες μετά από έναν σχεδόν μήνα μου έκανε αφυπνίσεις μέσα στο βράδυ 🙄...υπομονηηηη θα περάσουν οι μέρες και θα ξανά ηρεμήσουν τα ζουζούνια μας 😍😍🧿🧿

Χρόνια πολλά Κατερινούλες μας 😍🩷 υγεία και χαρές άρα σπιτικά σας 🥳🥳

Ναι εμείς είμαστε πολύ κοντά γι αυτό πάντα σε ρωτάω να παρηγορηθώ ♥️😅αχ υπομονή τι να πω την φοβάμαι αυτήν την 17η για να δούμε …ευχαριστούμε πολύ και για τις ευχές!! Άλλη μια Κατερίνα εδώ 💗🎀

στις πριν 2 ώρες, ο/η Barbiee είπε:

εγω γέννησα 13/08...μια εβδομάδα μετά απο εσένα... αλλά εμένα αυτά που λες τα έχει εδώ και καμιά 15 μερες🤷

Καλά και εμένα έχει καιρό που μου τα κάνει βασικά μετά το εμβόλιο το χάσαμε τελείως τον νυχτερινό ύπνο…από κει που ήταν μια χαρά …θα το βρούμε πάλι που θα πάει! 

στις πριν 1 ώρα, ο/η Fighter είπε:

Ναι ναι αυτό εννοώ! Την βλέπω προσπαθεί και μέσα στη νύχτα κοπανάει τα πόδια της 

Εμένα από μπρούμυτα ανάσκελα γυρίζει αλλά από ανάσκελα σε μπρούμυτα όχι ακόμα λογικά θα το κάνει όπου ναναι και εσένα 🙂

κορίτσια μίλησα με την παιδίατρο για τον υπέρηχο...μου είπε να το πάμε συντηρητικά με το σιρόπι που του δίνουμε και να δινω και καποιες φορές μεσα στη μέρα αντιαναγωγικο γάλα! 

αν δουμε οτι πάει χειρότερα μόνο τότε να απευθυνθούμε σε παιδογαστρεντολογι γιατι η αγωγή που δίνουν λεει εχει καποιες παρενέργειες... οπότε αφου δεν εχει κάτι σοβαρό ας το αφήσουμε!

επίσης μου είπε οτι σε ένα μήνα ξεκιναμε στερεές τροφές και θα βοηθήσει και αυτό στην παλινδρόμηση πάρα πολύ...θα μου τα πει ολα αναλυτικά λεει στο ραντεβού για το εμβόλιο που έχουμε!

Χρόνια πολλά στις Κατερίνες!! 

Εμάς κάνει καινούριο κόλπο τώρα! Θέλει να κοιμάμαι δίπλα του! Ανοίγει τα μάτια και αν είμαι εκεί ξανακοιμάται αλλιώς ουρλιάζει! Για να μην πω το άλλο! Ενώ στην αρχή κάναμε πολύ ωραία χρόνο στην κοιλίτσα τώρα δεν το θέλει καθόλου!

στις πριν 3 ώρες, ο/η Barbiee είπε:

κορίτσια μίλησα με την παιδίατρο για τον υπέρηχο...μου είπε να το πάμε συντηρητικά με το σιρόπι που του δίνουμε και να δινω και καποιες φορές μεσα στη μέρα αντιαναγωγικο γάλα! 

αν δουμε οτι πάει χειρότερα μόνο τότε να απευθυνθούμε σε παιδογαστρεντολογι γιατι η αγωγή που δίνουν λεει εχει καποιες παρενέργειες... οπότε αφου δεν εχει κάτι σοβαρό ας το αφήσουμε!

επίσης μου είπε οτι σε ένα μήνα ξεκιναμε στερεές τροφές και θα βοηθήσει και αυτό στην παλινδρόμηση πάρα πολύ...θα μου τα πει ολα αναλυτικά λεει στο ραντεβού για το εμβόλιο που έχουμε!

Ωραίο το θετικό είναι πως δεν είναι σε μεγάλο βαθμό και με το σιρόπι μπορεί να τον  βοηθήσει σε λίγο καιρό θα μπουν όντως στις τροφές σιγά σιγά οπότε πιστεύω να του περάσει σιγά σιγά 

στις πριν 9 ώρες, ο/η Barbiee είπε:

Καλημέρα κορίτσια!

τελικά όντως οι περισσότερες έχουμε rainbow baby😔

αλλά σημασία έχει οτι πλέον κρατάμε τα μωράκια μας στην αγκαλιά και θα είναι τα πιο όμορφα Χριστούγεννα 😍

εγω κορίτσια την εγκυμοσύνη μου την χαρηκα φουλ.. λίγο μέχρι τον 4ο μήνα είχα ετσι άγχος αν όλα πάνε καλά αλλά εντάξει!

τελικά και εγώ θα στολίσω...το πήρα απόφαση οτι εμένα ο μπέμπης θα είναι μέσα στη γκρίνια πάντα..δεν γίνεται να μην κάνω τίποτα 🤷

και σιγά σιγά θα ξεκινήσουμε να βγαίνουμε και καμιά βόλτα και ας κλαίει 🤷

@Fighter πότε γεννήθηκε η μικρούλα σου γιατί δεν θυμάμαι...σε λίγες μέρες δηλαδή θα περάσουμε και εμείς άλμα εε;😔 εχει γκρίνια; τι άλλο έχει;

Κορίτσι μου γλυκό εσένα από αύριο νομίζω μπαίνει στη 15η εβδομάδα. Εμείς μπαίνουμε την Παρασκευή 🫣😱😱😱

@katerinayiaκαι @Fighterχρόνια μας πολλά! Να ειμαστε γερές και δυνατές να μας χαίρονται τα παιδάκια μας! 

@Barbiee, @Elk, @Christi.D.ευχαριστούμε πάρα πολύ για τις ευχές σας!

στις πριν 2 ώρες, ο/η Katiana1987 είπε:

@katerinayiaκαι @Fighterχρόνια μας πολλά! Να ειμαστε γερές και δυνατές να μας χαίρονται τα παιδάκια μας! 

@Barbiee, @Elk, @Christi.D.ευχαριστούμε πάρα πολύ για τις ευχές σας!

Χρόνια μας πολλά Κατερίνες!! Να μαστε γερές και να περνάμε όμορφα με τα παιδάκια μας 💋♥️

Ευχαριστούμε πολύ πολύ για τις ευχές κορίτσια!

Υγεία και πολλά χαμόγελα για όλους μας εύχομαι. Και να χαιρόμαστε τα ζουζουνακια μας!❤️

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...