Μετάβαση σε περιεχόμενο

Μωράκια Αυγούστου 2024 🌈

Recommended Posts

στις πριν 2 ώρες, ο/η Elk είπε:

Φάση είναι κορίτσι μου με τον ύπνο θα περάσει θα υπάρχουν αλλαγές πολλές υπομονή !

Οταν λες να γυρίσει από μπρούμυτα ανάσκελα ; 

Ναι ναι αυτό εννοώ! Την βλέπω προσπαθεί και μέσα στη νύχτα κοπανάει τα πόδια της 

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

στις πριν 2 ώρες, ο/η Demy93 είπε:

Νιώθω ότι κάπως εμείς πάμε πολύ μαζί 😍 έχουμε και μόνο 4 μέρες διαφορά...εμείς έχουμε πατήσει την 17η εβδομάδα ναι συνεχίζουν δύσκολα τα πράγματα με άρνηση ύπνου και χτες μετά από έναν σχεδόν μήνα μου έκανε αφυπνίσεις μέσα στο βράδυ 🙄...υπομονηηηη θα περάσουν οι μέρες και θα ξανά ηρεμήσουν τα ζουζούνια μας 😍😍🧿🧿

Χρόνια πολλά Κατερινούλες μας 😍🩷 υγεία και χαρές άρα σπιτικά σας 🥳🥳

Ναι εμείς είμαστε πολύ κοντά γι αυτό πάντα σε ρωτάω να παρηγορηθώ ♥️😅αχ υπομονή τι να πω την φοβάμαι αυτήν την 17η για να δούμε …ευχαριστούμε πολύ και για τις ευχές!! Άλλη μια Κατερίνα εδώ 💗🎀

στις πριν 2 ώρες, ο/η Barbiee είπε:

εγω γέννησα 13/08...μια εβδομάδα μετά απο εσένα... αλλά εμένα αυτά που λες τα έχει εδώ και καμιά 15 μερες🤷

Καλά και εμένα έχει καιρό που μου τα κάνει βασικά μετά το εμβόλιο το χάσαμε τελείως τον νυχτερινό ύπνο…από κει που ήταν μια χαρά …θα το βρούμε πάλι που θα πάει! 

στις πριν 1 ώρα, ο/η Fighter είπε:

Ναι ναι αυτό εννοώ! Την βλέπω προσπαθεί και μέσα στη νύχτα κοπανάει τα πόδια της 

Εμένα από μπρούμυτα ανάσκελα γυρίζει αλλά από ανάσκελα σε μπρούμυτα όχι ακόμα λογικά θα το κάνει όπου ναναι και εσένα 🙂

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Πολύ ωραία είναι η λίστα σου. Σχεδόν την ίδια έχουμε.. χαχα παρθένοι είπαμε. Ίσως οι κουβέρτες που αναφέρεις είναι πολλές.. Εγώ σκέφτομαι και τον υπνόσακο.. έχω μπερδευτεί πάνω σε αυτό γιατί άλλοι λένε έτσι κι άλλοι αλλιώς..  Επίσης εγώ φορμάκια θα πάρω μάλλον λίγα παραπάνω γιατί δεν θέλω να βάζω πλυντήριο κάθε μέρα.. είναι και μικρά αυτά τα ρουχαλάκια.. άδειο θα πλένει.. σκεφτόμουν γύρω στα 12-14 τεμ.  Τα εσώρουχα με τιραντάκι μάλλον θα είναι νωρίς για να τα χρησιμοποιήσουμε. Μου κάνουν πιο καλοκαιρινά. Εγώ επι το πλείστον θα πάρω τα κοντομάνικα για απο μέσα και πήρα και λίγα μακρυμάνικα είτε απο μέσα αν έχει ψύχρα είτε μόνα τους με παντελονάκι και ζακετούλα σαν σετακι. 
    • Και εγώ σε μία ίδια κατάσταση είμαι !!   Τι ωραίααα !! Καλορίζικα και να τα χαρείτε!!!! Και εγώ πιστεύω ότι το καλύτερο είναι αυτό για να φεύγει ένα ένα!!  Η διαδικασία είναι όντως τέλεια οπότε κοίτα να το απολαύσεις!   Βρε κορίτσια όλο το πρωί που είμαι στην δουλειά την μπέμπα την αισθάνομαι σπάνια. Είναι μερικές ώρες κυρίως το απόγευμα που δίνει ρεσιτάλ κλωτσιάς.. εσείς σε τι φάση είστε??
    • Εμένα από μπρούμυτα ανάσκελα γυρίζει αλλά από ανάσκελα σε μπρούμυτα όχι ακόμα λογικά θα το κάνει όπου ναναι και εσένα 🙂
    • Καλή εβδομάδα! Τέλεια! Εγώ το καρότσι που ήθελα δεν το βάλανε σε Black Friday αλλά δεν πειράζει.. παρήγγειλα κι εγώ προχτές το σετ καρότσι, αυγό, καλαθούνα και το λίκνο. Επίσης πήρα το μπανάκι της με τη βάση και αποστειρωτή που βρήκα σε προσφορά στην Black Friday. Πήρα και κάποια πρώτα καλλυντικά (αφρολουτρο, κρέμες αλλαγής, σφουγγάρι μπάνιου κλπ - μου μένουν κάποια είδη φαρμακείου από αυτή τη λίστα) και έχω και κάποια ρουχαλάκια και κουβερτάκια που της αγοράσαμε μόλις μάθαμε το φύλο. Αααα!!! Και πολλές κορ΄δέλες χαχαχα.  Τώρα περιμένω να δω τι θα μου αγοράσει η κουνιάδα μου από ρούχα και είδη προικός που θέλει να πάει να της ψωνίσει ώστε μετά να συμπληρώσω ότι μου λείπει.   Πήρα και τη βαλίτσα μαιευτηρίου.  Γενικώς έχω μια λίστα κι εγώ και ένα ένα τα σβήνω. Με νολεύει να ψωνίζω και σε ομάδες. Πχ προχθες πήρα σχεδόν ότι χρειαζόταν για τη φροντίδα - μπάνιο. Τώρα θέλω να πάρω ότι είναι για το φαγητό της κλπ. κάπως έτσι.  Βέβαια η διαδικασία μου αρέσει. Είναι η ώρα του παιδιού τα ψώνια. 
    • Κι εμένα με ταλαιπωρεί η μέση μου δυστυχώς.. Από την αριστερή μεριά και συνήθως με χτυπάει και στο ισχύο..ειδικά αν κάθομαι πολλή ώρα ή αν στέκομαι όρθια..τις πρώτες μέρες ήταν δράμα η κατάσταση..έφτασα να σέρνω το πόδι μου.. αλλά τώρα εχω βελτιωθεί πολύ..με πιάνει ελάχιστα πόνος. Μάλλον συνήθισε το σώμα μου..γιατί μου πέρασε και ο έντονος πόνος που ένοιωθα στην πλάτη και δεν μπορούσα να κοιμηθώ το βράδυ. 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...