Μετάβαση σε περιεχόμενο

Μωράκια Αυγούστου 2024 🌈

Recommended Posts

στις πριν 4 λεπτά, ο/η nanouko είπε:

Κορίτσια, τώρα που πάνω κάτω όλες έχουμε μωρά 3 μηνών ή και περισσότερο, έχετε κανονικά κοινωνικές επαφές; Δλδ να έρθει κόσμος σπίτι, να πάτε ή να καθίσετε σε κάποιο μαγαζί, εστιατόριο, καφέ σε εσωτερικό χώρο; Επίσης όποιος έρχεται του δίνετε να κρατήσει το μωρό;

Εγώ εδώ στη Λευκάδα το μόνο σπίτι που έχω μπει είναι της κοπέλας που μου κάνει τα νύχια. Γενικά μόνο σε εξωτερικό χώρο έχω καθίσει. Σπίτι δεν έχει έρθει κανένας ακόμα. Στην Αθήνα όσοι είχαν έρθει την είχαν πάρει αγκαλιά. Εδώ μόνο κάνα 2 άτομα έχω αφήσει που ήξερα ότι είναι σίγουρα υγιείς!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 6.1k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

στις πριν 9 λεπτά, ο/η nanouko είπε:

Αν δεις στο βιβλιάριο υπάρχει άλλο εμβόλιο για τη c! Δεν τολμώ να ρωτήσω τι συνέβη στη γνωστή σου, καλύτερα μη μου πεις θα σοκαριστώ.. υγεία σε όλο τον κόσμο εύχομαι..

Ωωωχχχ... κι άλλο μηνιγγίτιδας; Πότε το κάνουν αυτό;;; Είναι βαριά αυτά τα εμβόλια μωρέ!

στις πριν 24 λεπτά, ο/η Katiana1987 είπε:

Ωωωχχχ... κι άλλο μηνιγγίτιδας; Πότε το κάνουν αυτό;;; Είναι βαριά αυτά τα εμβόλια μωρέ!

Δεν ξέρω καθόλου πότε το κάνουν! 

στις πριν 27 λεπτά, ο/η Katiana1987 είπε:

Εγώ εδώ στη Λευκάδα το μόνο σπίτι που έχω μπει είναι της κοπέλας που μου κάνει τα νύχια. Γενικά μόνο σε εξωτερικό χώρο έχω καθίσει. Σπίτι δεν έχει έρθει κανένας ακόμα. Στην Αθήνα όσοι είχαν έρθει την είχαν πάρει αγκαλιά. Εδώ μόνο κάνα 2 άτομα έχω αφήσει που ήξερα ότι είναι σίγουρα υγιείς!

Εγώ τελικά ακόμη δεν έχω κάνει νύχια..ούτε καν μαλλιά..έχω να πάω κομμωτήριο από πριν μείνω έγκυος.. έχουν φτάσει ως τη μέση και έχουν και ψαλίδα οπότε πρέπει.. γενικά νιώθω  απεριποίητη αλλά πελαγώνω πώς θα τα καταφέρω..θα κάτσει με τον μπαμπά του; μήπως να δοκιμάσω κι εγώ πρώτα να δεχτεί μπούκαλι.. πάντως θέλω οπωσδήποτε να τα κάνω πριν τις γιορτές..θα βγάλουμε και τις πρώτες γιορτινές μας φωτογραφίες με τα καλά μας, μην είμαι εγώ ό,τι να ναι .. 

στις πριν 39 λεπτά, ο/η nanouko είπε:

Κορίτσια, τώρα που πάνω κάτω όλες έχουμε μωρά 3 μηνών ή και περισσότερο, έχετε κανονικά κοινωνικές επαφές; Δλδ να έρθει κόσμος σπίτι, να πάτε ή να καθίσετε σε κάποιο μαγαζί, εστιατόριο, καφέ σε εσωτερικό χώρο; Επίσης όποιος έρχεται του δίνετε να κρατήσει το μωρό;

Εγώ κορίτσι μου από σχεδόν 2.5 μηνών έχω αφήσει και το πιάνουν,όχι όλοι αλλά τα αδέρφια μας,οι νονοί του και κάποιοι φίλοι μας σίγουρα εφόσον πλύνουν χέρια.. Και έξω βγαίνουμε γιατί εγώ δεν έχω καμία βοήθεια οπότε όπου πάμε είναι μαζί μας απλά θα προτιμήσουμε κάπου που δεν είναι πίτα ο κόσμος και σίγουρα μέρη που δε καπνίζουν..

@nanoukoδεν ξέρω τι θα κάνω με τα γαλακτοκομικά..θα ρωτήσω τη σύμβουλο θηλασμού που με συμβούλεψε να τα ξαναεισαγουμε 

Όσον αφορά τις συνανστροφες προτιμώ εννοείται έξω αλλά με τον άντρα μου έχει τύχει να κάτσουμε και μέσα απλά σε όσο λιγότερο  πολυσυχναστα μέρη. Στο σπίτι έρχονται μόνο οι γονείς και η πεθερά μου και το μωρό το έχουν πάρει αγκαλιά μόνο οι γονείς μου (η πεθερά μου είπε 6 μηνών θα το πάρει γιατί φοβάται όχι γιατί δεν την άφησα). 

Τώρα που άρχισαν τα κρύα πιστεύω θα προτιμούμε μέρη και ώρες που δεν θα έχει κόσμο το μαγαζί που θα κάτσουμε αλλά δεν ξέρω πόσο συχνά 

@Katiana1987 ναι πιο εύκολα από άλλους και μένα την πιπίλα πιο εύκολα τη δεχόταν από τον άντρα μου γιατί βλέποντας εμένα ήξερε ότι υπάρχει το στήθος που εννοείται το προτιμούσε 😅😅

στις πριν 2 ώρες, ο/η nanouko είπε:

Εγώ τελικά ακόμη δεν έχω κάνει νύχια..ούτε καν μαλλιά..έχω να πάω κομμωτήριο από πριν μείνω έγκυος.. έχουν φτάσει ως τη μέση και έχουν και ψαλίδα οπότε πρέπει.. γενικά νιώθω  απεριποίητη αλλά πελαγώνω πώς θα τα καταφέρω..θα κάτσει με τον μπαμπά του; μήπως να δοκιμάσω κι εγώ πρώτα να δεχτεί μπούκαλι.. πάντως θέλω οπωσδήποτε να τα κάνω πριν τις γιορτές..θα βγάλουμε και τις πρώτες γιορτινές μας φωτογραφίες με τα καλά μας, μην είμαι εγώ ό,τι να ναι .. 

Εγώ πήγα με την μπουμπού. Μου έκανε τις ανταύγειες... με έλουσε με την μπουμπού αγκαλιά... μετά θήλασα και μετά με κούρεψε!

Για τα νύχια... κάνουμε το ένα χέρι πρώτα... τη θηλάζω με το άλλο αν πεινάσει και μετά κάνουμε και το άλλο.

Κορίτσια πήγαμε παιδίατρο σήμερα κάναμε το εμβόλιο 

από βάρος είμαστε 5345γρ πήραμε λιγότερο αυτόν τον μήνα 695γρ σε 5 βδομάδες ενώ είχε πάρει τον προηγούμενο μήνα 1100γρ σε 5 βδ καλά είναι είπε η παιδίατρος .. της είπα ήθελα λίγο πάρα πάνω εγώ 😅 είμαστε στην πορτοκαλί γραμμή το βάρος  στο ύψος είμαστε στην πράσινη είναι 60cm πήρε 4 πόντους 

μου είπε πως το εμβόλιο της γρίπης έχει μπει στα υποχρεωτικά εμβόλια 🤷‍♀️

το bexsero θα το παραγγείλω για να το κάνω στην μεγάλη την πρώτη δωση και μετά από δύο μήνες θα κάνω την δεύτερη 

στις πριν 4 ώρες, ο/η nanouko είπε:

Αν δεις στο βιβλιάριο υπάρχει άλλο εμβόλιο για τη c! Δεν τολμώ να ρωτήσω τι συνέβη στη γνωστή σου, καλύτερα μη μου πεις θα σοκαριστώ.. υγεία σε όλο τον κόσμο εύχομαι..

Έμεινε 3ηνες στο νοσοκομείο και στο τέλος της άφησε κι ένα πρόβλημα στο πόδι...ασε υγεία και πάλι υγεία....

Όσον αφορά το έξω εμείς πάντως παμε παντού...την Κυριακή είμασταν παιδότοπο..τον παίρνω παντού μαζί😂αυτοκόλλητακι σα να λέμε😂..συγγενείς τον παίρνουν αγκαλιά κανονικά...εγώ δε φοβάμαι για ιώσεις ..τις έχω θέλω δε θέλω και τώρα άρρωστοι είμαστε πάλι..όλοι..μου τις φέρνει ο μεγάλος οπότε δεν έχει νοημα🤷

στις πριν 4 ώρες, ο/η Katiana1987 είπε:

Το κάνουν 13 μήνων περίπου που είδα το  βιβλιαριο της μεγάλης είναι διαφορετικές μηνιγγίτιδες Β από την C

@nanouko εμείς γενικά πολλές κοινωνικές συναναστροφές δεν έχουμε σε μαγαζιά δεν πάμε συχνά και όταν πάμε καθόμαστε έξω από συγγενείς μόνο η μαμά ( όταν έρχεται ) πεθερά μου και αδερφή του άντρα μου την έχουν πάρει αγκαλιά.. δεν έχουμε και αλλους συγγενείς εδω.. οι γονείς μου δεν μένουν εδώ  

Στο σπίτι δεν έχει έρθει κάποιος ακόμα περιμένω μια θεία μου μετά τις γιορτές που θα την δώσω να την πάρει αγκαλιά αλλά για την ώρα δεν έχει έρθει κανείς 

στις πριν 29 λεπτά, ο/η μαμά12345 είπε:

Έμεινε 3ηνες στο νοσοκομείο και στο τέλος της άφησε κι ένα πρόβλημα στο πόδι...ασε υγεία και πάλι υγεία....

Όσον αφορά το έξω εμείς πάντως παμε παντού...την Κυριακή είμασταν παιδότοπο..τον παίρνω παντού μαζί😂αυτοκόλλητακι σα να λέμε😂..συγγενείς τον παίρνουν αγκαλιά κανονικά...εγώ δε φοβάμαι για ιώσεις ..τις έχω θέλω δε θέλω και τώρα άρρωστοι είμαστε πάλι..όλοι..μου τις φέρνει ο μεγάλος οπότε δεν έχει νοημα🤷

Ε λογικό.. εσείς που έχετε ήδη ένα παιδάκι δεν μπορείτε και να το απομονώσετε μωρέ!!

στις πριν 31 λεπτά, ο/η Elk είπε:

από βάρος είμαστε 5345γρ πήραμε λιγότερο αυτόν τον μήνα 695γρ σε 5 βδομάδες ενώ είχε πάρει τον προηγούμενο μήνα 1100γρ σε 5 βδ καλά είναι είπε η παιδίατρος .. της είπα ήθελα λίγο πάρα πάνω εγώ 😅 είμαστε στην πορτοκαλί γραμμή το βάρος  στο ύψος είμαστε στην πράσινη είναι 60cm πήρε 4 πόντους 

το bexsero θα το παραγγείλω για να το κάνω στην μεγάλη την πρώτη δωση και μετά από δύο μήνες θα κάνω την δεύτερη 

Μια χαρά είστε! Και για κορίτσι, πολύ καλό το ύψος της! Την Παρασκευή να δούμε κι εμείς! Πάντως κι εμείς ενώ στις αρχές έπαιρνε κοντά 250 την εβδομάδα, τώρα πολύ λιγότερο, κοντά στα 100..

στις πριν 1 ώρα, ο/η nanouko είπε:

Μια χαρά είστε! Και για κορίτσι, πολύ καλό το ύψος της! Την Παρασκευή να δούμε κι εμείς! Πάντως κι εμείς ενώ στις αρχές έπαιρνε κοντά 250 την εβδομάδα, τώρα πολύ λιγότερο, κοντά στα 100..

Ναι το ύψος είναι εντάξει ! ( για την ώρα😂
περίμενα πως θα μειωθεί ο ρυθμός του βάρους αλλά πίστευα από το επόμενο μήνα όχι από αυτόν.. δεν πειράζει αφού λέει η παιδίατρος πως είναι εντάξει αυτό μου φτάνει..

θα περιμένουμε και τα δικά σας νέα την παρασκευή 😊

στις πριν 3 ώρες, ο/η Elk είπε:

Έλα μια χαρά είστε. Εμείς είμαστε 5050γρ στις 8 του μήνα. Ακόμα τσιλιβιθρόνια είμαστε αλλά... σας φτάνουμε σιγά σιγά. Τώρα την άλλη Πέμπτη θα πάμε πάλι! 

Το αντιγριπικό εννοείς ότι έγινε υποχρεωτικό στα παιδιά; Δηλαδή θα κάνει και αυτό;; Πόσα κάνουν μαζεμένα βρε κορίτσια εσείς που έχετε και μεγαλύτερα παιδάκια;

Καλημέρα κορίτσια!

@μαμά12345ναι έτσι λένε ότι είναι κατά των κολικων κ η αλήθεια είναι πως καμία από τις 2 δεν μου έκανε ιδιαιτερα κολικούς. Δεν ξέρω βέβαια αν έπαιξαν ρόλο τα μπουκάλια σε αυτό. 

Βάρος θα δούμε αύριο που θα πάμε γιατρό αν πήρε γιατί η δικιά μου ζυγαριά μάλλον έχει αρχίσει να χαλάει. Προχθές που προσπάθησα να την ζυγίσω μια μου έδειξε 5.600- δηλαδή μόνο 200γρ πάνω κ την άλλη 6.200- δηλαδή 800 πάνω. Οπότε μάλλον τίποτα από τα 2 δεν είναι σωστο🤣

@nanouko εγώ όσο μπορώ αποφεύγω ακόμα τους κλειστούς χώρους, βέβαια έχουμε πάει σουπερμάρκετ κάνα 2-3 φορές. Κ επίσης το ΣΚ που ήρθε η αδερφή μου με τα παιδιά πήγαμε κανονικά στο σπίτι της μαμάς μου κ τις 2 μέρες για όλη μέρα σχεδόν.

Αγκαλιά το παίρνουν κανονικά γιαγιάδες, παππούδες, η νονά της, οι φίλες μου κ φυσικά η αδερφή της που την έχει τρελάνει όλη μέρα στις αγκαλιες🤣🤣

Το θέμα είναι ότι έχει αρχίσει να κάνει κρύο εδώ κ δεν πολυβγαινουμε πια. Να δούμε πως θα περάσει ο χειμωνας🤣

@Katiana1987 εμένα η μεγάλη μου τον 1ο χρόνο έκανε εμβόλιο κάθε μήνα, μετά άρχισε να κάνει κάθε 2-4 μήνες ώσπου να τα τελειώσει. Αλλά μόνο τον 2ο μήνα έκανε 2 μαζί, μετά κάθε μήνα από 1.

στις πριν 1 ώρα, ο/η katerinayia είπε:

@nanouko εγώ όσο μπορώ αποφεύγω ακόμα τους κλειστούς χώρους, βέβαια έχουμε πάει σουπερμάρκετ κάνα 2-3 φορές. Κ επίσης το ΣΚ που ήρθε η αδερφή μου με τα παιδιά πήγαμε κανονικά στο σπίτι της μαμάς μου κ τις 2 μέρες για όλη μέρα σχεδόν.

Αγκαλιά το παίρνουν κανονικά γιαγιάδες, παππούδες, η νονά της, οι φίλες μου κ φυσικά η αδερφή της που την έχει τρελάνει όλη μέρα στις αγκαλιες🤣🤣

Το θέμα είναι ότι έχει αρχίσει να κάνει κρύο εδώ κ δεν πολυβγαινουμε πια. Να δούμε πως θα περάσει ο χειμωνας🤣

Χεχε η γλυκούλα αδερφούλα..

Καλημέρα!! Αχ είμαι με 3 ώρες ύπνο..χθες πάλι δεν κοιμόταν με τίποτα ο μικρός.. εναλλάξ τον κάναμε βόλτες στο σαλόνι..και ξύπνησε και τώρα το πρωί με κλάματα γτ έκανε κακάκια του..🥴

στις πριν 11 ώρες, ο/η Katiana1987 είπε:

Έλα μια χαρά είστε. Εμείς είμαστε 5050γρ στις 8 του μήνα. Ακόμα τσιλιβιθρόνια είμαστε αλλά... σας φτάνουμε σιγά σιγά. Τώρα την άλλη Πέμπτη θα πάμε πάλι! 

Το αντιγριπικό εννοείς ότι έγινε υποχρεωτικό στα παιδιά; Δηλαδή θα κάνει και αυτό;; Πόσα κάνουν μαζεμένα βρε κορίτσια εσείς που έχετε και μεγαλύτερα παιδάκια;

Γεννήθηκαν μικρούλες μωρέ δεν πειράζει σημασία έχει πως παίρνουν βάρος..  

ναι αυτό το εμβόλιο εννοώ το έχουν κάνει υποχρεωτικό πλέον εμβόλιο 🤷‍♀️ τώρα έγινε αυτόν δεν ήταν.. εμένα εχτές μου το είπε δεν ξέρω πότε το κάνουν αυτό δεν μου είπε 

τον πρώτο χρόνο κάνει αρκετά εμβόλια τώρα στον δεύτερο χρόνο που είναι η μεγάλη δεν έχει τόσα 

Γενικά πάντως μετά τα 2-3 κάνεις 1 εμβόλιο ότι χρόνο...στα 5 τελειώνεις και μετά πάλι όταν θα είναι 9...

Κορίτσια χτες ο μπεμπακος γέλασε δυνατά..κανονικά...έβλεπε τον αδερφό του να κάνει κούνια και έριξε κάτι γέλια...εντάξει έλιωσα🥰

στις πριν 3 ώρες, ο/η μαμά12345 είπε:

Γενικά πάντως μετά τα 2-3 κάνεις 1 εμβόλιο ότι χρόνο...στα 5 τελειώνεις και μετά πάλι όταν θα είναι 9...

Κορίτσια χτες ο μπεμπακος γέλασε δυνατά..κανονικά...έβλεπε τον αδερφό του να κάνει κούνια και έριξε κάτι γέλια...εντάξει έλιωσα🥰

Εμένα γελάει όταν κοιτάει τον εαυτό της στον καθρέφτη. Ψωνάρα από κούνια η μπουμπού!!!

κορίτσια έχει πάλι προσφορά στο αβ με δωροεπιταγη 6€ sta babylino...οποια θελει...

χάθηκα εγώ...μ έχει τρελάνει ο μικρός 😂🤷 καθε εβδομάδα βγαζει και αλλο χούι 😂 τωρα οταν κοιμαται τρίβεται στο πρόσωπο ολη την ώρα...μεχρι που ξυπνάει...και ολο το βράδυ τον κρατάω τα χέρια κάτω για να μην τα εχει στο πρόσωπο 🤷

τον φασκιωνω και καταφέρνει και τα βγαζει τα χέρια 🤷

Καλημέρα!

Μόλις γυρίσαμε από τον γιατρό. Η μικρή πήρε 500γρ αυτόν τον μήνα, τώρα είναι 5.900 κ 2 πόντους, 60εκ. Ο γιατρός μου είπε είναι μια χαρά, εμένα πάλι μου φάνηκαν λιγα🤣 Αλλά αφού είναι ικανοποιημένος ο γιατρός όλα καλά! Γενικά την βρήκε πολύ καλά σε όλα.

Για να δούμε τώρα πως θα τα πάει με το εμβόλιο. Πάντως μολις επιστρέψαμε κοιμήθηκε αμεσως😁

στις πριν 2 λεπτά, ο/η Barbiee είπε:

κορίτσια έχει πάλι προσφορά στο αβ με δωροεπιταγη 6€ sta babylino...οποια θελει...

χάθηκα εγώ...μ έχει τρελάνει ο μικρός 😂🤷 καθε εβδομάδα βγαζει και αλλο χούι 😂 τωρα οταν κοιμαται τρίβεται στο πρόσωπο ολη την ώρα...μεχρι που ξυπνάει...και ολο το βράδυ τον κρατάω τα χέρια κάτω για να μην τα εχει στο πρόσωπο 🤷

τον φασκιωνω και καταφέρνει και τα βγαζει τα χέρια 🤷

Ναι γενικά κάθε μέρα θα κάνουν κ κάτι καινούριο αυτά τα μπεμπακια 🤣🤣

Μήπως τον βοηθάει να ηρεμήσει αυτή η κίνηση? Αν κ λες ότι ξυπνάει βέβαια 🙄

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Κι εγώ παθούσα με κληρονομική χοληστερίνη! Γενικά οι γιατροί δε δίνουν τόση σημασία... ναι μεν το 370 φαίνεται εξτρίμ, αλλά πρ΄ώτον έχει να κάνει με το ότι από πριν είχες τσιμπημένη τιμή και δεύτερον όπως σου ειπαν δικαιολογείται φουλ λόγω εγκυμοσύνης.  Και΄ για την τρανσαμινάση μου που βγήκε πάνω απο το φυσιολογικό που ρώτησα μου είπαν να μην ασχοληθώ καν... Μετά που θα γεννήσουμε με το καλό, θα περάσει ο απαιτούμενος χρόνος και θα τις επαναλάβουμε τις εξετάσεις με πιο αξιόπιστα αποτελέσματα.
    • χαχαχα Καλή απορία! Κι αφού πιάσαμε 💩συζήτηση... κλύσμα κάνουν πάντα;;; Τα έχω τόσο μπλεγμένα στο κεφάλι μου... Κι αν ναι, σε ποια φάση στο πλάνο τοκετού μπαίνει; Φαντάζομαι με το που φτάνεις στο μαιευτήριο.... 
    • Άσε άσε...κι εμείς έχουμε ξενερώσει φουλ... Είχα ήδη κάποια red flags από πριν, αλλά έκανα ότι δεν τα βλέπω λόγω του καλού ονόματος που έχει... Τελικά άμα κάτι σε χαλάει, δεν πρέπει να το αφήνεις. Δεν κάνουν όλοι για όλους! Τίποτα δεν έχουμε κάνει μέχρι στιγμής. Μεθαύριο έχουμε τον επανέλεγχο κι εκεί θα κριθούν όλα. Κοντός ψαλμός αλληλούια.... Θα δούμε αν έχει αυξηθεί η τιμή και πόσο... θα ακούσουμε τη γνώμη του εμβρυομητρικού που είχε μιλήσει μόνο για μαγνητική και βλέποντας και κάνοντας... Φυσικά και θα αναζητήσω δεύτερη γνώμη αν δεν τα βρει καλά τα πράγματα, αλλά δε θέλω να το σκέφτομαι. Στείλτε μου όλη τη θετική σας ενέργεια!!
    • ααα και εγώ νόμιζα οτι μόνο ο δικος μου το κάνει 😂😂 τι στο καλο; γιατι το κάνουν αυτο;😂😂 εγω κορίτσια δεν πάω πουθενά εκτος απο την πεθερά μου ( ουτε στη μαμα μου τοσο συχνά γιατί ο αδερφός μου παει Πέμπτη Δημοτικού και φοβάμαι μην φερει καμία ίωση) και οταν τυχει σε κανένα γιατρό και πίσω 🤷 ο νονός έρχεται εκει στο σπίτι της πεθεράς και βλέπει τον μικρούλη... αυτές είναι οι συναναστροφές μας... μέχρι τώρα μόνο 2 φιλες μου εχουν έρθει στο σπίτι...
    • Σήμερα έχω ραντεβού μαζί του για να του δείξω τον τελευταίο υπέρηχο που κάναμε με τον εμβρυομητρικό στις αρχές του μήνα, να συζητήσουμε το πλάνο τοκετού που ετοίμασα και λογικά θα μου γράψει το τεστ για τον στρεπτόκοκκο και το παραπεμπτικό για τον τοκετό. Είναι κάτι διαδικαστικά... Επίσης! Ξέχασα να σας πω ότι έκανα και τις εξετάσεις του 3τριμηνου και σοκαρίστηκα 😬 Θυρεοειδής μια χαρά Σίδηρος παρόλο που αυξήσαμε τη δόση σε δεύτερο χάπι καθημερινά από 20 έπεσε στο 18 😒 αλλά τλχ αιματοκρίτης και αιμοσφαιρίνη είναι στα κατώτατα φυσιολογικά  Ουρά όλα κομπλέ, καθαρά  Και τώρα το τρελό της υπόθεσης 🥁🥁🥁 Μου έβαλε και χοληστερίνη που λέτε γιατί είχα να κάνω απ' τον πρώτο τρίμηνο... Τότε ήταν 220 - ανεβασμένο μεν αλλά χαμηλότερο δε απ' τις προηγούμενες εξετάσεις μιας και έκανα ειδική διατροφή λόγω του ότι έχω κληρονομικά αυξημένη χοληστερίνη. Και τώρα.... 370!!!! Έπαθα σοκ! Ο γιατρός στο τηλ μου είπε περιληπτικά ότι στο 3ο τρίμηνο είναι αναμενόμενο να ανέβει η χοληστερίνη σε υψηλά επίπεδα γιατί το μωρό τη χρειάζεται για να πάρει βάρος και να χτίσει λίπος όσο προετοιμάζεται για τη γέννα... Αλλά και πάλι οι φυσιολογικές τιμές είναι 200-300. Είπε θα το συζητήσουμε σήμερα 😬😬😬 με βλέπω σε διαιτα πάλι.... Αλλά δε ξέρω ρε κορίτσια, ειλικρινά δεν άλλαξα κάτι στη διατροφή μου, εντάξει τρωω τη φέρουσα μου δε λέω, αλλά 370... Στα πέναλτι είμαι 🤣🤣🤣🤣
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...