Μετάβαση σε περιεχόμενο

Μωράκια Αυγούστου 2024 🌈

Recommended Posts

Κορίτσια κι εγώ άλματα δεν καταλαβαίνω..μου φαίνεται ίδια είναι η συμπεριφορά του.. τώρα βγήκαμε μια βόλτα με τον μάρσιπο..έχει πολύ ωραία βραδιά.. Κρίστι η παλινδρόμηση σου σταμάτησε; Εν τω μεταξύ ευτυχώς που τα μελομακάρονα δεν έχουν βούτυρο! 😀😀 Βέβαια μήπως δεν κάνει και ξηρούς καρπούς; 🤔

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 6k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

στις πριν 5 ώρες, ο/η μαμά12345 είπε:

Εγώ τ αφήνω στον αποστείρωτη🤷 οπότε πάνω κάτω όλες έτσι το κάνουμε...

Εν τω μεταξύ του άλλαξα θηλή στο μπιμπερο πριν καμιά βδομάδα και ξεκίνησε πίνει περισσότερο γάλα πίνει 150-180 ανά 4 ώρες περιπου...έπαθα σοκ ήταν η αλήθεια δεν το περίμενα ...οπότε φάνηκε οτι τον κούραζε η προηγουμενη ..έπρεπε να την είχα αλλάξει νωριτερα

Α λες? Δεν το είχα σκεφτεί. Βασικά το είχα σκεφτεί αλλά επειδή στην μεγάλη μου όποτε άλλαζα της θηλες τις πρώτες μέρες μου έκανε ρουκέτες ώσπου να τις συνηθίσει είχα πει σε αυτήν δεν θα τις αλλάξω από νωρίς. Αλλά ίσως έχεις δίκιο κ φταίει αυτό. Γιατί εμένα ακόμα 120 πίνει κ σε τίποτα τσακίρ κέφια, αντε να φτάσει 140🤣🤣

Θα δοκιμάσω να τις αλλάξω αν κ θα το κάνω με τρομο🤣🤣

στις πριν 2 ώρες, ο/η nanouko είπε:

Κορίτσια κι εγώ άλματα δεν καταλαβαίνω..μου φαίνεται ίδια είναι η συμπεριφορά του.. τώρα βγήκαμε μια βόλτα με τον μάρσιπο..έχει πολύ ωραία βραδιά.. Κρίστι η παλινδρόμηση σου σταμάτησε; Εν τω μεταξύ ευτυχώς που τα μελομακάρονα δεν έχουν βούτυρο! 😀😀 Βέβαια μήπως δεν κάνει και ξηρούς καρπούς; 🤔

E όχι κι έτσι

Η παιδιατρος σκέψου μου είπε ότι θα μπορούσα να σε βάλω να κόψεις κι άλλα αλλεργιογόνα αλλά μετά δεν θα μπορείς να τρως τίποτα μόνο πατάτες κοτόπουλο και κάποια λαχανικά και τότε και το γάλα σου δεν ξέρω πόσο θρεπτικό θα είναι.

παλινδρόμηση πιστεύω έχει ακόμα. σπάνια θα βγάλει σαλάκια με λίγο κομμενο γάλα αλλά τον ακούω κάποιες φορές που κάτι κάνει με το στόμα του σαν να του ανεβαίνει γουλίτσα. τώρα τι να σου πω.. τον κρατάω όσο μπορώ βέβαια σε κλίση μέσα στη μέρα και τη νύχτα κανένα 10λεπτο αγκαλια πριν τον αφήσω στο κρεβάτι.

στις πριν 1 ώρα, ο/η katerinayia είπε:

Α λες? Δεν το είχα σκεφτεί. Βασικά το είχα σκεφτεί αλλά επειδή στην μεγάλη μου όποτε άλλαζα της θηλες τις πρώτες μέρες μου έκανε ρουκέτες ώσπου να τις συνηθίσει είχα πει σε αυτήν δεν θα τις αλλάξω από νωρίς. Αλλά ίσως έχεις δίκιο κ φταίει αυτό. Γιατί εμένα ακόμα 120 πίνει κ σε τίποτα τσακίρ κέφια, αντε να φτάσει 140🤣🤣

Θα δοκιμάσω να τις αλλάξω αν κ θα το κάνω με τρομο🤣🤣

Έχε το νου σου αναλογα και το μπιμπερο πάντα ..εγώ έχω philips αυτά με τη θηλή που μοιάζει με στήθος και αν δε ρουφήξει δεν πέφτει γάλα και θέλει λίγο πιο ζόρι κιόλας ..αν το πίνει όλο όμως 120 θέλει κι άλλο...εμένα το έπινε όλο κι έτσι ξεκίνησα του έφτιαχνα παραπάνω αλλά έβλεπα ζοριζοταν κάτι τον δυσκόλευε ε και πήγα του πήρα θηλές 3μηνων+

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...