Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

• Απαντήσεις

• @Katiana1987αν κ είναι 2 σημαντικά πρόσωπα στην ζωή σου προσπάθησε να αποβάλλεις οποιον ειναι τοξικος για σενα. Κρατα κοντα σου μονο τα ατομα που αξιζουν την αγαπη σου κ ειναι διπλα σου.
    • Καλημέρα Χρύσα μου! Είσαι πολύ καλά τότε, γιατί ξεκινάς με πολύ λίγα κιλά. Εγώ ξεκίνησα με 65 κιλά, πήρα 1 κιλό μέχρι τον 5ο μήνα και από τότε μέχρι σήμερα άλλα 6, ήταν απότομη η αλλαγή γι' αυτό με μάλωσε. Μου είπε και για τον διαβήτη, ότι μπορεί δηλαδή η καμπύλη να βγήκε καλή αλλά αυτό αλλάζει πολύ εύκολα φτάνοντας στο άλλο άκρο. Εντάξει η αλήθεια είναι ότι το είχα καταλάβει και εγώ πως το είχα παρακάνει κυρίως με τα γλυκά. Ευτυχώς η συζήτηση μαζί του με ταρακούνησε πολύ, οπότε έχω περιοριστεί πολύ αυτές τις μέρες.
    • Μην αγχώνεσαι...10 κινήσεις μέσα στην μέρα είναι αρκετές...όλα καλά θα πάνε θα το δεις!! Καλή επιτυχία ❤️
    • Για το σκέπασμα κ εγώ μια κουβερτούλα της ρίχνω. Βέβαια έχουμε ήδη ανάψει θέρμανση κ έχω σταθερή θερμοκρασία κ το βράδυ, δεν το χαμηλώσω δηλαδή. Αλλά κ μένα όλο ξεσκεπάζετε.  Υπνοσακο δεν έχω χρησιμοποιήσει γιατί η μεγάλη μου δεν τον ήθελε καθόλου. Βέβαια τώρα ίσως κάνω μια προσπάθεια κ βλέπουμε. Απλά ο υπνοσακος που έχω είναι μεγαλούτσικο κ το μωρο θα χαθεί εκεί μεσα🤣🤣
    • Κ εγώ βράζω το πρωί αρκετό νερό για όλη την μέρα κ το βάζω σε θερμος. Όταν είναι η ώρα να φαει το βάζω σε μπιμπερο το κρυώνω όσο πρέπει κ έτοιμο. Με τον ίδιο τρόπο το έκανα κ στην μεγάλη μου. Τα μπιμπερο που αποστειρωνω τα φυλάω στο ψυγείο, είχα διαβάσει ότι έτσι διατηρείται καλύτερα η αποστειρωση τάχα.  Αντε να σταματήσουμε κ αυτην την αποστειρωση, την βαρέθηκα πια🤣🤣
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...