Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

• Απαντήσεις

• Αχ κουράγιο συναδελφισσα🥴
    • Εγώ η αλήθεια είναι ότι θηλάζω ακόμα τη μεγάλη, οπότε καλώς εχόντων των πραγμάτων θα συνεχίσω και με τα δύο. Παρ όλα αυτά έχω αγοράσει όλα όσα ανέφερες από την πρώτη, θηλαστρο όμως αγόρασα ένα απλό, αλλά το χρησιμοποίησα από τον 4ο και μετά γιατί θα επέστρεφα στη δουλειά, μια χαρά έκανε τη δουλειά του, αλλά άλλη παραγωγή έχεις στον 4ο απ' ότι στην αρχη! Όσον αφορά το μπιμπερο η δική μου ήταν από τα παιδιά που τα απεχθάνονταν όλα, έπινε μόνο γιατί έπρεπε να πιει όσο έλειπα, αλλά με μεγάλο ζόρι. Από τον 7ο και μετά επινε μόνο σε ποτηρακι και το γάλα της .Οπότε όλα αυτά θα τα δεις στην πορεία, εγώ θα σε συμβούλευα να πάρεις 2-3 να χεις για να νιώθεις μια ασφάλεια, εγώ τουλάχιστον έτσι είχα κάνει!
    • Κι εγώ είμαι πολύ καλά! Δοξα τω θεώ!α τι ωραία εμάς το επόμενο ραντεβού θα είναι στις 18/12...
    • Τι όμορφα και χαρούμενα περνάτε... υπέροχη οικογένεια να την χαίρεσαι!!! Την περιμένει πώς και πώς και αυτό είναι πολύ καλό σημάδι...💗
    • Εγώ έχω ξανά γιατρό 2/12 και ανυπομονώ...αργεί ακόμα  🥺 ...αλλά τώρα δεν πολύ ανησυχώ γτ την νιώθω να κινείται και κάνει αισθητή την παρουσία της η μπουμπού μου 😛
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...