Μετάβαση σε περιεχόμενο

Μωράκια Αυγούστου 2024 🌈

Recommended Posts

@nanouko πολύ δύσκολο αυτό με το 2μισι...να ξέρεις εμένα με συμβούλεψε η σύμβουλος θηλασμού κάποια στιγμή που με την αλλαγή ώρας κοιμόταν και ξυπνούσε πολύ νωρίς να έχω τα φώτα ανοιχτά μέχρι αργά. 

Άρα εσύ που έχεις το αντίθετο θέμα μήπως αν από νωρίς είχες κλειστά φώτα με κανένα επιδαπεδιο  φωτιστικό(για να μπορείτε να κυκλοφορείτε μόνο ανοιχτό και προσπαιουσατε να έχει ησυχία (σαν να είναι νύχτα)  για να αρχίσει να παίρνει το μνμ ότι είναι νύχτα και σιγά σιγά να κοιμάται πιο νωρίς και μέσα στη μέρα από νωρις το πρωί ανοιχτά παντζούρια κσι φως για να πάρει το μνμ ότι είναι μέρα. 

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

@Elkτα παραθυρα αφυπνίσης είναι πόση ώρα μπορούμε το μωρό να μείνει ξύπνιο μέσα στη μέρα ανάλογα με την ηλικία του χωρίς να ρου δημιουργηθεί υπερένταση. Υποτίθεται λοιπόν ότι πχ για ο δικός μου που είναι δυόμισι μηνών αντέχει 1-1.30 ώρα ξύπνιος οπότε αν ξυπνήσει στις 9 πρέπει το αργότερο 10.30 να ξανακοιμηθει για να μην έχει υπερένταση 

Αλλά όπως βλέπω στην πράξη δεν είναι ακριβώς έτσι 

@nanouko πάντως λενε ότι σε αυτήν την ηλικία μόνο την ώρα που κοιμάται το βράδυ και ξυπνάει το πρωί μπορείς να κρατήσεις σταθερή. Τα υπνακια μέσα στη μέρα θα διαφέρουν ανάλογα με τη μέρα. 

Για την αγκαλιά επίσης μεγάλη ιστορία...σε καταλαβαίνω απόλυτα 🤭🤭

στις πριν 9 ώρες, ο/η nanouko είπε:

Γενικά κάθεται ξύπνιος περίπου στις δύο ώρες και μετά κοιμάται.. αλλά δεν είναι στάνταρ οι ώρες γτ δυσκολεύεται να κοιμηθεί όταν τον αφήνω κάτω, θέλει αγκαλιά, οπότε δεν κοιμάται και στάνταρ ώρες.. κοινώς δεν έχουμε ωράριο! Και κάπως καταλήγουμε να κοιμόμαστε πάντα γύρω στις 2 για βράδυ 😐

Καλημέρα κορίτσια ! Τι κάνετε ;

Εμένα ξύπνια μένει πιο πολύ φτάνει και τις 4 ώρες λόγο της κατάστασης στο σπίτι αλλά εμένα κοιμάται 11 την νύχτα περίπου 

Είναι πολύ ζόρικο να σου κοιμάται 2 η ώρα δηλαδή μέσα στο δωμάτιο τον πας πχ 10-11 με σβηστά φώτα ησηχια και κοιμάται 2 ; Ή κοιμάται πιο μπροστά αλλά αν το αφήνεις ξυπνάει θέλει πάνω σου ; 

στις πριν 51 λεπτά, ο/η Christi.D. είπε:

@Elkτα παραθυρα αφυπνίσης είναι πόση ώρα μπορούμε το μωρό να μείνει ξύπνιο μέσα στη μέρα ανάλογα με την ηλικία του χωρίς να ρου δημιουργηθεί υπερένταση. Υποτίθεται λοιπόν ότι πχ για ο δικός μου που είναι δυόμισι μηνών αντέχει 1-1.30 ώρα ξύπνιος οπότε αν ξυπνήσει στις 9 πρέπει το αργότερο 10.30 να ξανακοιμηθει για να μην έχει υπερένταση 

Αλλά όπως βλέπω στην πράξη δεν είναι ακριβώς έτσι 

@nanouko πάντως λενε ότι σε αυτήν την ηλικία μόνο την ώρα που κοιμάται το βράδυ και ξυπνάει το πρωί μπορείς να κρατήσεις σταθερή. Τα υπνακια μέσα στη μέρα θα διαφέρουν ανάλογα με τη μέρα. 

Για την αγκαλιά επίσης μεγάλη ιστορία...σε καταλαβαίνω απόλυτα 🤭🤭

Ααα οκ δεν ήξερα πως το λένε ετσι ευχαριστώ ☺️

στις πριν 44 λεπτά, ο/η Elk είπε:

Ααα οκ δεν ήξερα πως το λένε ετσι ευχαριστώ ☺️

στις πριν 46 λεπτά, ο/η Elk είπε:

Καλημέρα κορίτσια ! Τι κάνετε ;

Εμένα ξύπνια μένει πιο πολύ φτάνει και τις 4 ώρες λόγο της κατάστασης στο σπίτι αλλά εμένα κοιμάται 11 την νύχτα περίπου 

Είναι πολύ ζόρικο να σου κοιμάται 2 η ώρα δηλαδή μέσα στο δωμάτιο τον πας πχ 10-11 με σβηστά φώτα ησηχια και κοιμάται 2 ; Ή κοιμάται πιο μπροστά αλλά αν το αφήνεις ξυπνάει θέλει πάνω σου ; 

Νομίζω ότι όντως είναι και στο παιδί! 

Και είναι ακόμα και μικρά για να μπουν σε πρόγραμμα 

Η αλήθεια είναι ότι κι εγώ έχω ακούσει ότι ο ύπνος είναι αναπτυξιακό στάδιο και κατακτιεται. Όποτε παίρνω κουράγιο ότι δεν είναι ότι κάνω λάθος ή έχω δύσκολο παιδί αλλά ότι είναι ανώριμο ακόμα σε αυτό τον τομέα 

στις πριν 6 λεπτά, ο/η Christi.D. είπε:

Νομίζω ότι όντως είναι και στο παιδί! 

Και είναι ακόμα και μικρά για να μπουν σε πρόγραμμα 

Η αλήθεια είναι ότι κι εγώ έχω ακούσει ότι ο ύπνος είναι αναπτυξιακό στάδιο και κατακτιεται. Όποτε παίρνω κουράγιο ότι δεν είναι ότι κάνω λάθος ή έχω δύσκολο παιδί αλλά ότι είναι ανώριμο ακόμα σε αυτό τον τομέα 

Και εμείς με την αλλαγή της ώρας δυσκολευτήκαμε και έκανα μετά αυτό με τα φώτα που είπες…και έπιασε αλλά τώρα το ξανά βρήκαμε να σας πω την αλήθεια…

πιπίλα παίρνει το μωράκι σου; Σορρυ αν το έχεις ξανά πει αλλά δεν θυμάμαι…μήπως έχει το στήθος για πιπίλα γι αυτό το λέω 

στις πριν 10 ώρες, ο/η nanouko είπε:

Γενικά κάθεται ξύπνιος περίπου στις δύο ώρες και μετά κοιμάται.. αλλά δεν είναι στάνταρ οι ώρες γτ δυσκολεύεται να κοιμηθεί όταν τον αφήνω κάτω, θέλει αγκαλιά, οπότε δεν κοιμάται και στάνταρ ώρες.. κοινώς δεν έχουμε ωράριο! Και κάπως καταλήγουμε να κοιμόμαστε πάντα γύρω στις 2 για βράδυ 😐

Και μένα έτσι γύρω στις 2 ώρες αντέχει...αν δε καταφέρει να κοιμηθεί μέσα στο 2ωρο ξεκινάμε το πάρτυ 😅..Εγώ θα σε συμβούλευα φιλικά πάντα να τον ξεκινήσεις από την αρχή γιατί και εμείς ήμασταν κάποια στιγμή έτσι αλλά ευτυχώς έστρωσε...Εμείς ας πούμε είμαστε από το πρωί μέχρι τις 8 το βράδυ στο σαλόνι με ανοιχτά παράθυρα,μουσική φώτα κτλ...όσους τόνους κάνει το πρωί τους κάνει είτε με κούνημα στα χέρια (περιμένω ένα 20λεπτο να τον πιάσει καλός ύπνος και τον ξαπλώνω καναπέ) είτε στο ρηλαξ...Μετά τις 8 χαμηλώνουν τα φώτα κλείνει η μουσική και ξεκινάμε μπανάκι,νανούρισμα,γαλατάκι και πάλι κοιμισμα στα χέρια όπου μετά πάει στο λίκνο δίπλα μου..

στις πριν 42 λεπτά, ο/η Fighter είπε:

Και εμείς με την αλλαγή της ώρας δυσκολευτήκαμε και έκανα μετά αυτό με τα φώτα που είπες…και έπιασε αλλά τώρα το ξανά βρήκαμε να σας πω την αλήθεια…

πιπίλα παίρνει το μωράκι σου; Σορρυ αν το έχεις ξανά πει αλλά δεν θυμάμαι…μήπως έχει το στήθος για πιπίλα γι αυτό το λέω 

Παίρνει πιπίλα αλλά όταν έχει περάσει το δίωρο και δεν έχει αποκοιμηθει δεν τη δέχεται με τπτ 

Τσιριζει ακόμα πιο πολύ όταν νυστάζει πολύ και πάω να του βάλω πιπίλα..τώρα προσπαθώ να τον κοιμιζω εγκαίρως για να μην έχουμε τόση υπερένταση..

Τουλάχιστον τα βράδια τις περισσότερες φορές είναι οκ. 

Χθες ήρθαν οι γονείς μου το απόγευμα. Τον παίζανε είχαν και ένα λοττρινο που έλεγε τραγούδια και τον εξάντλησαν. Αποκοιμήθηκε στην αγκαλιά του μπαμπά μου το απόγευμα και το βράδυ κοιμήθηκε σερί 8 ώρες πρώτη φορά στα χρονικά 

Πιστεύω θα το βρούμε σιγά σιγά. Αλλά είναι από τα μωρά που ξυπνάει πολύ εύκολα στο λίκνο και συνήθως είναι στην αγκαλιά. 

Σήμερα το παλεύω στο λίκνο αλλά λαγοκοιμαται

Κορίτσια καλημέρα! Ευχαριστώ πολύ για τις συμβουλές! Η αλήθεια είναι ότι και φώτα σβήνω και ησυχία κάνουμε απόλυτη, το μόνο που ίσως κάνω λάθος είναι που δεν έχω σταθερή ώρα μπάνιου..θα το φτιάξω για να δούμε! Αγκαλιά θέλει και κοιμάται πολλές φορές με το γάλα.. βέβαια θέλω να τον κρατάω όρθιο μετά για την παλινδρόμηση αλλά αν μου κοιμηθεί όπως θηλάζει και είναι 2 η ώρα δεν τον σηκώνω 😐δεν πρόλαβα να σας ταγκάρω κορίτσια!

στις πριν 5 λεπτά, ο/η nanouko είπε:

Κορίτσια καλημέρα! Ευχαριστώ πολύ για τις συμβουλές! Η αλήθεια είναι ότι και φώτα σβήνω και ησυχία κάνουμε απόλυτη, το μόνο που ίσως κάνω λάθος είναι που δεν έχω σταθερή ώρα μπάνιου..θα το φτιάξω για να δούμε! Αγκαλιά θέλει και κοιμάται πολλές φορές με το γάλα.. βέβαια θέλω να τον κρατάω όρθιο μετά για την παλινδρόμηση αλλά αν μου κοιμηθεί όπως θηλάζει και είναι 2 η ώρα δεν τον σηκώνω 😐δεν πρόλαβα να σας ταγκάρω κορίτσια!

Μην απογοητευεσαι πάντως 

Σκέψου και η σύμβουλος ύπνου μού είχε πει ότι σε αυτές τις ηλικίες δεν μπορούμε να κάνουμε και πολλά για να τους αλλάξουμε την ώρα που νυσταζουν για βράδυ και πως με τα φώτα ότι καταφέρουμε αλλά θα πάρει χρόνο. Και εννοείται ότι και να αρχίσει να κοιμάται νωρίτερα θα γίνει σταδιακά δλδ από 2.30 στις 2 μετά 2παρα 1.30 κοκ μέχρι να φτάσει σε μια πιο νορμάλ ώρα..

Κοίτα εσύ να βρίσκεις χρόνο να ξεκουράζεσαι και σιγά σιγά θα φτιάξει και το ωράριο 

Τα λέω για να τα ακούω κι εγώ 

@Demy93επειδη απ οτι καταλαβαίνω έχετε βρει ένα πρόγραμμα ήθελα να σε ρωτήσω 

θα βγεις με το μωρό έξω αν ξέρεις ότι  η ώρα να κοιμηθεί θα συμπέσει με την έξοδο; 

Γιατί σκέφτομαι ότι αν κάθε 1.30-2 ώρες κοιμούνται και πρέπει να είναι σπίτι δεν θα μπορούμε να βγούμε ποτέ 

στις πριν 21 λεπτά, ο/η Christi.D. είπε:

@Demy93επειδη απ οτι καταλαβαίνω έχετε βρει ένα πρόγραμμα ήθελα να σε ρωτήσω 

θα βγεις με το μωρό έξω αν ξέρεις ότι  η ώρα να κοιμηθεί θα συμπέσει με την έξοδο; 

Γιατί σκέφτομαι ότι αν κάθε 1.30-2 ώρες κοιμούνται και πρέπει να είναι σπίτι δεν θα μπορούμε να βγούμε ποτέ 

Στις αρχές δε πήγαινα πουθενά είχα εξαφανιστεί από όλους γιατί δεν ήθελα να γίνει αυτό που λες...Μετά κατάλαβα ότι δε γίνεται αυτό και ότι θα πρέπει όλοι να προσαρμοστούμε...Τώρα πια βγαίνω κανονικά,όταν είναι να κοιμηθεί θα κοιμηθεί στο καρότσι και αν τύχει να πάμε κάπου βράδυ τύπου 7 θα πάμε κανονικά και 9 η ώρα που είναι να κοιμηθεί θα κοιμηθεί επίσης στο καρότσι και μόλις γυρίσουμε σπίτι θα τον κάνω μεταφορά στο λίκνο...

στις πριν 15 ώρες, ο/η Fighter είπε:

Μπράβο σου κορίτσι μου πως τα κατάφερες με το γαλατάκι; Κάποια συμβουλή που μπορείς να μας δώσεις 

ηταν 10 μέρες δύσκολες η αλήθεια είναι για να καταφέρω να ξανά έχω το γάλα που είχα... έβγαζα κάθε δύο ώρες με το θηλαστρο γάλα..και το βράδυ...και του το έδινα με μπουκάλι γιατί έβγαζα δυο φορές και έτρωγε μία! ήταν μαρτύριο γιατί πχ έβγαζα γάλα στις 12 μέχρι στις 12.20 (10 λεπτά σε καθε μαστό ειτε είχε γάλα είτε όχι) 12.30 έδινα τον μπέμπη να φάει.. μέχρι 12.45 ως που να τον αλλάξω και να τον κοιμησω πήγαινε 1.15 κοιμόταν μέχρι 1.45 και στις 2 έπρεπε να ξανά βγάλω γάλα και όλα πάλι απο την αρχή...δεν κοιμόμουν...δεν έτρωγα καλά δεν δεν δεν ...βεβαια απο το Σάββατο ξεκίνησα συμπλήρωμα διατροφής με μαγιά μπύρας και ισως βοήθησε και αυτό!

εγω κορίτσια δεν γίνεται με τίποτα να κάνω ρουτίνα ύπνου που μ είπε η κοπέλα που έκανα το σεμινάριο!

δεν βγαίνει...το μόνο που μ έχει βοηθήσει ειναι οτι πλεον τον βάζω απο τις 8 για ύπνο και κοιμάμαι και εγώ κατά τις 10... γιατί μέχρι πιο πριν τον εβαζα κατα τις 11 και κοιμόμουν στις 12... βέβαια ξυπνάει πάλι κάθε δύο ώρες το βράδυ αλλα δεν πειράζει...

στις πριν 16 λεπτά, ο/η Barbiee είπε:

ηταν 10 μέρες δύσκολες η αλήθεια είναι για να καταφέρω να ξανά έχω το γάλα που είχα... έβγαζα κάθε δύο ώρες με το θηλαστρο γάλα..και το βράδυ...και του το έδινα με μπουκάλι γιατί έβγαζα δυο φορές και έτρωγε μία! ήταν μαρτύριο γιατί πχ έβγαζα γάλα στις 12 μέχρι στις 12.20 (10 λεπτά σε καθε μαστό ειτε είχε γάλα είτε όχι) 12.30 έδινα τον μπέμπη να φάει.. μέχρι 12.45 ως που να τον αλλάξω και να τον κοιμησω πήγαινε 1.15 κοιμόταν μέχρι 1.45 και στις 2 έπρεπε να ξανά βγάλω γάλα και όλα πάλι απο την αρχή...δεν κοιμόμουν...δεν έτρωγα καλά δεν δεν δεν ...βεβαια απο το Σάββατο ξεκίνησα συμπλήρωμα διατροφής με μαγιά μπύρας και ισως βοήθησε και αυτό!

Ακουγεται δύσκολο όντως! Αλλα σημασία έχει ότι τ κατάφερες …και μπράβο σου! Πιστεύω όλα έπαιξαν τον ρόλο τους 🙌

στις πριν 20 λεπτά, ο/η Barbiee είπε:

εγω κορίτσια δεν γίνεται με τίποτα να κάνω ρουτίνα ύπνου που μ είπε η κοπέλα που έκανα το σεμινάριο!

δεν βγαίνει...το μόνο που μ έχει βοηθήσει ειναι οτι πλεον τον βάζω απο τις 8 για ύπνο και κοιμάμαι και εγώ κατά τις 10... γιατί μέχρι πιο πριν τον εβαζα κατα τις 11 και κοιμόμουν στις 12... βέβαια ξυπνάει πάλι κάθε δύο ώρες το βράδυ αλλα δεν πειράζει...

Αυτό που λένε στα σεμινάρια δε θα το καταλάβω ποτέ αφού όλα τα παιδάκια δεν είναι ίδια και κυρίως δεν είναι ρομποτακια...και εμείς έτσι ήμασταν,αυτό που βοήθησε εμάς ήταν ότι τον αφήνω να κοιμηθεί μέχρι πιο αργά...Δλδ ενώ ο τελευταίος μας ύπνος τελείωνε 6 άρα 8 κοιμόταν για βράδυ τώρα ο τελευταίος μας ύπνος μπορεί να πάει και 8 άρα ο βραδινος μετατίθεται για 9.15 9.30..Στις αρχές ξυπνούσε στις 3 και μετά στις 6 και σηκωνόμασταν τώρα ξυπνάει μόνο στις 6 δίνω γάλα και ξανά κοιμάται τις περισσότερες φορές μέχρι τις 8.30 

στις πριν 46 λεπτά, ο/η Demy93 είπε:

Αυτό που λένε στα σεμινάρια δε θα το καταλάβω ποτέ αφού όλα τα παιδάκια δεν είναι ίδια και κυρίως δεν είναι ρομποτακια...και εμείς έτσι ήμασταν,αυτό που βοήθησε εμάς ήταν ότι τον αφήνω να κοιμηθεί μέχρι πιο αργά...Δλδ ενώ ο τελευταίος μας ύπνος τελείωνε 6 άρα 8 κοιμόταν για βράδυ τώρα ο τελευταίος μας ύπνος μπορεί να πάει και 8 άρα ο βραδινος μετατίθεται για 9.15 9.30..Στις αρχές ξυπνούσε στις 3 και μετά στις 6 και σηκωνόμασταν τώρα ξυπνάει μόνο στις 6 δίνω γάλα και ξανά κοιμάται τις περισσότερες φορές μέχρι τις 8.30 

Πολύ καλά είστε Demy! Και εμείς έτσι ήμασταν και από την αλλαγή της ώρας μου μπερδεύτηκε δεν ξέρω τι έγινε και ξυπνάει …2 φορές μέχρι τις 6-7 

πχ ξεκινάω να την κοιμίζω από τις 9 και σίγουρα μέχρι τις 10 έχει κοιμηθεί και μετά θα μου ξυπνήσει 1:30-2 και μετά 4-5 …δεν είναι στάνταρ όπως λες …αλλά πάνω κάτω και ανάλογα τα κέφια …αυτές τις μέρες μου κοιμάται περισσότερο τα πρωινά ενώ τα είχε κόψει 🤷🏻‍♀️

στις πριν 1 ώρα, ο/η Demy93 είπε:

Στις αρχές δε πήγαινα πουθενά είχα εξαφανιστεί από όλους γιατί δεν ήθελα να γίνει αυτό που λες...Μετά κατάλαβα ότι δε γίνεται αυτό και ότι θα πρέπει όλοι να προσαρμοστούμε...Τώρα πια βγαίνω κανονικά,όταν είναι να κοιμηθεί θα κοιμηθεί στο καρότσι και αν τύχει να πάμε κάπου βράδυ τύπου 7 θα πάμε κανονικά και 9 η ώρα που είναι να κοιμηθεί θα κοιμηθεί επίσης στο καρότσι και μόλις γυρίσουμε σπίτι θα τον κάνω μεταφορά στο λίκνο...

μπραβο βρε κορίτσι μου

Είχατε μπει σε ενα προγραμμα με τον υπνο και μετα ξεκινησες να τον κοιμιζεις και εξω;; Στο καρότσι σου κοιμαται ευκολα΄΄;; 

Συγγνωμη για τις πολλές ερωτησεις αλλά μήπως βοηθηθώ κι εγω

Ρωταω γιατι ειδικά για το βραδυ όσες φορες ετυχε να είμαι εξω επεσε πολύ κλάμα γιατί δεν μπορούσε να κοιμηθει

@Barbiee και πάλι μπραβο!!ηθελε πολη υπομονή και ψυχικο κουραγιο αυτο που καταφερες και ειδικα μετα από τοση ταλαιπωρια που περασατε

@μαμά12345 περαστικά στο μικρακι σου! Αρρωστούλι και ειναι κι ευδιαθετο το καλό μου!!

οταν θες κατι πολύ ολα ειναι δυνατά να συμβούν!😍

για τον μπεμπάκο μου μπορώ να κάνω τα πάντα ❤️❤️❤️

σήμερα καναμε το εμβόλιο κορίτσια...προς το παρόν όλα καλά...θα δείξει πως θα εξελιχθεί 😍

στις πριν 17 λεπτά, ο/η Christi.D. είπε:

μπραβο βρε κορίτσι μου

Είχατε μπει σε ενα προγραμμα με τον υπνο και μετα ξεκινησες να τον κοιμιζεις και εξω;; Στο καρότσι σου κοιμαται ευκολα΄΄;; 

Ρωταω γιατι ειδικά για το βραδυ όσες φορες ετυχε να είμαι εξω επεσε πολύ κλάμα γιατί δεν μπορούσε να κοιμηθει

@Barbiee και πάλι μπραβο!!ηθελε πολη υπομονή και ψυχικο κουραγιο αυτο που καταφερες και ειδικα μετα από τοση ταλαιπωρια που περασατε

@μαμά12345 περαστικά στο μικρακι σου! Αρρωστούλι και ειναι κι ευδιαθετο το καλό μου!!

@Demy93 κορίτσια εμένα η μεγάλη σε καρότσι έξω δεν κοιμήθηκε ποτέ.. ποτε όμως ! Το είχα παράπονο..  Δεν ξέρω γιατί ήθελε να γυρίσουμε σπίτι να κοιμηθεί και χάλαγε τον κόσμο ώστε να φύγουμε.. τα ζήλευα τα μωράκια που κοιμούνται σε καρότσι 🥰

Το μωρό σε καρότσι δεν κοιμάται επίσης αλλά κοιμάται πολύ καλά σε μαρσιπο μπορεί να κάνει και δύο ώρες ύπνο έξω έτσι 

στις πριν 1 ώρα, ο/η Fighter είπε:

Πολύ καλά είστε Demy! Και εμείς έτσι ήμασταν και από την αλλαγή της ώρας μου μπερδεύτηκε δεν ξέρω τι έγινε και ξυπνάει …2 φορές μέχρι τις 6-7 

πχ ξεκινάω να την κοιμίζω από τις 9 και σίγουρα μέχρι τις 10 έχει κοιμηθεί και μετά θα μου ξυπνήσει 1:30-2 και μετά 4-5 …δεν είναι στάνταρ όπως λες …αλλά πάνω κάτω και ανάλογα τα κέφια …αυτές τις μέρες μου κοιμάται περισσότερο τα πρωινά ενώ τα είχε κόψει 🤷🏻‍♀️

Εμένα τα πρωινά μου κάνει 40λεπτο ύπνο και έναν μόνο πιο μεγάλο σε διάρκεια...

στις πριν 46 λεπτά, ο/η Christi.D. είπε:

μπραβο βρε κορίτσι μου

Όχι απλά ήμασταν εξω νυστάζε κουνούσα καρότσι κοιμόταν και έτσι συνεχίζουμε...Εγώ όμως και πολλά πρωινά τον κοιμίζω στο καρότσι γιατί δεν αντέχουν τα χέρια μου να κουνάω και δυστυχώς έχουμε μάθει στο κούνημα το οποίο τώρα προσπαθούμε να κόψουμε 

Κορίτσια μου σας ευχαριστώ όλες!! Ο μικρός είναι πολύ καλύτερα ευτυχώς ...

Τώρα όσον αφορά τον ύπνο που λέτε κι εμένα ι τελευταίος του ύπνος είναι μέχρι τις 8-8:30 ..και τον βάζω 10-11 για βράδυ γιατί πιο πριν κι εγώ δεν κοιμάμαι ...και τη νύχτα θα ξυπνήσει μια φορά για γάλα και μετά γύρω στις 9 το πρωί..κι όλη τη μέρα κοιμάται όμως δεν μπορεί πάνω από δύο ώρες ξύπνιος...

Έξω εμείς βγαίναμε συνέχεια και πάντα κοιμάται στο καρότσι ..ίσα ίσα που ρίχνει και κάτι υπνους καλούς....

@Barbieeχίλια μπράβο κορίτσι μου που τα καταφέρατε..! Θέληση να υπάρχει κι όλα γίνονται!

@Demy93 ωραία ευχαριστώ για τις πληροφορίες!!

@μαμά12345 κι εγώ ααπο πολύ μικρό τον έβγαζα στο καρότσι μέχρι πρότινος όποτε τον έβγαζα βόλτα με το καρότσι έπεφτε ξερός..τώρα τελευταία δεν μας κάνει τη χαρη..θα δούμε τι θα γίνει 

Κορίτσια έχουμε βάλει απορροφητήρα, έχουμε πολύ χαμηλό φωτισμό και ησυχία! Κοιμάται από τις 12 παρά, ελπίζω να το πάμε έτσι σήμερα! Θα σας πω αύριο! 😀

στις πριν 6 ώρες, ο/η Christi.D. είπε:

@Demy93 ωραία ευχαριστώ για τις πληροφορίες!!

@μαμά12345 κι εγώ ααπο πολύ μικρό τον έβγαζα στο καρότσι μέχρι πρότινος όποτε τον έβγαζα βόλτα με το καρότσι έπεφτε ξερός..τώρα τελευταία δεν μας κάνει τη χαρη..θα δούμε τι θα γίνει 

Έτσι συμβαίνει με μας με τον μάρσιπο.. οπότε βγαίνουμε με τον μάρσιπο εδώ τριγύρω, ρίχνει τους καλύτερους ύπνους! Τλκ εσένα σε βόλεψε;

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...