Μετάβαση σε περιεχόμενο

Μωράκια Αυγούστου 2024 🌈

Recommended Posts

στις πριν 4 ώρες, ο/η μαμά12345 είπε:

Πάντως όταν ο μεγάλος ήταν γύρω στα 2 δεν είχα στολίσει κάτω τίποτα..είχα πάρει την κορυφή του δέντρου την είχα βάλει σ ένα γλάστρακι και τα στόλισα😂😂😂και μετα πάνω στον πάγκο φυσικά που δεν έφτανε😂 τώρα άμα εσύ στολίσεις χαρά στο κουράγιο και την υπομονή σου😂😂

Εμένα δε μου είπε κάτι για εξετάσεις αλλά στο εξάμηνο πάνω που θα πάω για τεστ Παπ θα της πω να μου γράψει..

Την καλύτερη δουλειά έκανες με το δέντρο τότε 

καλα ούτε κουράγιο έχω ούτε υπομονή αλλά και τι κάνω αν δεν το βάλω θα μείνουν χωρίς δέντρο εεε κρίμα είναι να μην της βγάλω φωτό της αδερφούλες μαζί μπροστά στο δέντρο πρώτα Χριστούγεννα αυτά θα μας μείνουν στο τέλος αυτό σκέφτομαι 🥰

σκέφτομαι όταν πάω για τεστ παπ να του πω να με γράψει και εμένα εξετάσεις 

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 5.9k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

στις πριν 5 ώρες, ο/η Christi.D. είπε:

@nanouko θα το βρούμε με τις επαφές!!πού θα πάει; 

@Elk ελπίζω να έχεις δίκιο και μετά τους κολικούς να στρώσει το πραγμα 

οσον αφορά τις εξετάσεις εμένα μου έγραψε αίματος (γενική,  Φέρντιναντ, βιταμίνη d, φυλλικο οξύ,  ορμόνες θυροειδη)  

Μακάρι να στρώσει στο εύχομαι να είσαι πιο ήρεμη  χαλαρή εσύ αλλα και το μωράκι 

Πίνετε και βιταμίνες ή τις κόψατε.; 

Εμένα κορίτσια πέρσι σαν σήμερα ήταν η μέρα που μου ήρθε η περίοδος μετά από την απόξεση… πέρασε ένας χρόνος πωπω και θυμαμαι τον άντρα μου να μου λέει μέχρι τα Χριστούγεννα θα είσαι ξανά έγκυος ! Και τώρα την έχω μέσα και κοιμάται την μικρή μου.. 

στις πριν 8 λεπτά, ο/η Elk είπε:

Μακάρι να στρώσει στο εύχομαι να είσαι πιο ήρεμη  χαλαρή εσύ αλλα και το μωράκι 

Πίνετε και βιταμίνες ή τις κόψατε.; 

Παίρνουμε 

Είχα αμελήσει λίγο τα προβιοτικα αλλά τα ξαναξεκινησα

Α

στις πριν 4 λεπτά, ο/η Elk είπε:

Εμένα κορίτσια πέρσι σαν σήμερα ήταν η μέρα που μου ήρθε η περίοδος μετά από την απόξεση… πέρασε ένας χρόνος πωπω και θυμαμαι τον άντρα μου να μου λέει μέχρι τα Χριστούγεννα θα είσαι ξανά έγκυος ! Και τώρα την έχω μέσα και κοιμάται την μικρή μου.. 

Μέσα έπεσε ο άντρας σου!  

Και νομίζω μετά από κάτι τέτοιο το να έρθει γρήγορα το μωρό είναι σημαντικό!  Εμάς μας πηρε8-9 μήνες μετά την απόξεση 

Το σημαντικό είναι ότι ήρθε!!!

στις πριν 5 ώρες, ο/η Elk είπε:

Πως είστε κορίτσι μου; Είναι καλύτερα από το εμβόλιο το μωρό;

εγώ αύριο θα την πάω λογικά να κάνουμε το δεύτερο έστειλα την παιδίατρο μνμ να κλείσουμε ραντεβού για να δούμε 

Αχ τώρα κατάφερα να μπω…τι να πω παιδιά σ αυτό το εμβόλιο τα είδα όλα…πολύ γκρίνια την άφηνα και έκλαιγε ενώ είναι ένα μωρό γενικά ήσυχο που τελευταία το άφηνα στην καλαθουνα και κοιμόταν και μόνο του…δυσκολεύτηκα πολύ αυτές τις μέρες..εύχομαι εσείς να το περάσετε πολύ καλύτερα 🙏🏻🩷

στις πριν 19 λεπτά, ο/η Fighter είπε:

Αχ τώρα κατάφερα να μπω…τι να πω παιδιά σ αυτό το εμβόλιο τα είδα όλα…πολύ γκρίνια την άφηνα και έκλαιγε ενώ είναι ένα μωρό γενικά ήσυχο που τελευταία το άφηνα στην καλαθουνα και κοιμόταν και μόνο του…δυσκολεύτηκα πολύ αυτές τις μέρες..εύχομαι εσείς να το περάσετε πολύ καλύτερα 🙏🏻🩷

Ποιο εμβόλιο σας τα δημιούργησε αυτά? 🫤

Τι κάνετε κορίτσια μου? Έχω μέρες να γράψω γι'αυτο θα απαντήσω σε όλα μαζι🤣

ΘΕΜΑ 1: ΕΠΑΦΕΣ

Όχι απλά δεν έχω όρεξη, νομίζω πως δεν θέλω να ξανακάνω σεξ ποτε στην ζωή μου🤣🤣🤣 (καλά φαντάζομαι θα μου περάσει κάποια στιγμή- ευτυχώς έχω άντρα με κατανοηση🤣🤣), οπότε όπως φαντάζεστε κ εμείς είμαστε στις καμία φορες🤣🤣

ΘΕΜΑ 2: ΣΤΟΛΙΣΜΟΣ

Κ εγώ θα στολίσω την επόμενη εβδομάδα παρόλο που νιώθω πολύ κουρασμένη. Αγαπώ πολύ τα Χριστούγεννα κ λατρεύω το στολισμό. Επίσης κ να ήθελα δεν υπήρχε περίπτωση η μεγάλη να μ'αφησει να μην στολίσουμε. Κ έχουν κ δίκιο τα παιδάκια μωρέ, με αυτά χαίρονται. 

ΘΕΜΑ 3: ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ

Όταν πήγα στον γιατρό μετά τις 40 μέρες μου είχε γράψει κ έκανα γενικές αίματος κ για βιταμινες. Επίσης έπαιρνα σιδηρο μόνο μέχρι περίπου τους 2 μήνες.

Ελπίζω να μην ξέχασα κάτι!

Καλημέρα κορίτσια τι κάνετε ; 
Εμένα τελικά μου ακύρωσε η παιδίατρος το ραντεβού για το εμβόλιο σήμερα 

Έχουμε διακοπή ρεύματος από της 6 το πρωί και δεν θα έρθει στο χωριό σήμερα ίσως την πέμπτη τώρα 🤷‍♀️

Καλημέρα κορίτσια...εμεις αύριο έχουμε εμβόλιο...και δεν θέλω καθόλου 🤦🤦

υποτίθεται εκανα και το μάθημα ύπνου...αλλα χειρότερα πάμε...χθες απο την αϋπνία κοιμηθηκα στο αυτοκίνητο οσο κοιμοταν ο μικρός και γυρίζαμε απο την πεθερά μου😔😔

Καλημέρα κι από μένα..πήγα το μικρό χτες γιατρό...βρογχιολιτιδα παρακαλώ..ξεκίνησε εισπνοές και όρο κανονικά..το καλό είναι ότι είναι ευδιάθετος τρώει γελάει κανονικά μόνο μπούκωμα έχει..απλά τον είδε έχει λίγο ακροαστικα..

στις πριν 45 λεπτά, ο/η Barbiee είπε:

υποτίθεται εκανα και το μάθημα ύπνου...αλλα χειρότερα πάμε...χθες απο την αϋπνία κοιμηθηκα στο αυτοκίνητο οσο κοιμοταν ο μικρός και γυρίζαμε απο την πεθερά μου😔😔

Όχ..υπομονή δύο μεριές..κι αν είσαι τυχερή δε θα έχει και τίποτα..για τον ύπνο λένε ότι είναι αναπτυξιακό ορόσημο κι ότι θα το κατακτήσει μόνο του το παιδί...οπότε υπομονή ...θα γίνει κι αυτό... Κοιμάται καθόλου σερί τη νύχτα?

Καλησπέρα κορίτσια εγώ είχα σήμερα παιδίατρο κανονικά να πάμε για το εμβόλιο αλλα επειδή δεν είχαμε ρεύμα η γιατρός δεν ήρθε στο χωριό ίσως πάμε την πέμπτη αλλιώς την επόμενη βδομάδα 

στις πριν 1 ώρα, ο/η μαμά12345 είπε:

Καλημέρα κι από μένα..πήγα το μικρό χτες γιατρό...βρογχιολιτιδα παρακαλώ..ξεκίνησε εισπνοές και όρο κανονικά..το καλό είναι ότι είναι ευδιάθετος τρώει γελάει κανονικά μόνο μπούκωμα έχει..απλά τον είδε έχει λίγο ακροαστικα..

Ωω να πάρει περαστικά σας βρε κορίτσι μου σου έκανε και πυρετό ; Πωπω τουλάχιστον τρώει και έχει καλή διάθεση πάλι καλα 

στις πριν 2 ώρες, ο/η Barbiee είπε:

Ο ύπνος είναι ένα δύσκολο κομμάτι στα μωρά - παιδεία  κάποια το καταφέρνουν πιο καλά κάποια αργούν πολύ.. καλά έκανες και εκανες το σεμινάριο να γνωρίζεις μερικές πληροφορίες μήπως βοηθήσεις το μωράκι αλλά το μεγαλύτερο ποσοστό έχει να κάνει με το παιδί .. υπομονή τι άλλο να πω 

Με τον θηλασμό πως τα πάτε ;

στις πριν 2 ώρες, ο/η Barbiee είπε:

Όχ..υπομονή δύο μεριές..κι αν είσαι τυχερή δε θα έχει και τίποτα..για τον ύπνο λένε ότι είναι αναπτυξιακό ορόσημο κι ότι θα το κατακτήσει μόνο του το παιδί...οπότε υπομονή ...θα γίνει κι αυτό... Κοιμάται καθόλου σερί τη νύχτα?

Πρέπει να κοιμούνται σερί; Αν ξυπνάνε να φάνε αλλά κοιμούνται επί τόπου;

Εμείς δεν μπορούμε με τίποτα να αλλάξουμε την ώρα ύπνου..μας παίρνει 2,μισή τη νύχτα..και κλασσικά δυσκολευόμαστε να τον αφήσουμε κάτω, ξυπνάει και θέλει αγκαλιά..

Μπάρμπι εσείς τι θέμα έχετε με τον ύπνο; Δυσκολεύεται να κοιμηθεί;

Περαστικά σας καλή μου!! Ευτυχώς είναι ευδιάθετος και τρώει..

στις πριν 4 ώρες, ο/η μαμά12345 είπε:

ωω περαστικά σας🥹🥹

καθε 2 ωρες ξυπνάει να φάει εμένα...εχω να κοιμηθώ πανω απο 2 ώρες αρκετό καιρό...καπου εκει στις αρχές ξυπνούσε που και που στις 4 ωρες το βράδυ αλλά χάθηκε και αυτό...

στις πριν 2 ώρες, ο/η Elk είπε:

Ο ύπνος είναι ένα δύσκολο κομμάτι στα μωρά - παιδεία  κάποια το καταφέρνουν πιο καλά κάποια αργούν πολύ.. καλά έκανες και εκανες το σεμινάριο να γνωρίζεις μερικές πληροφορίες μήπως βοηθήσεις το μωράκι αλλά το μεγαλύτερο ποσοστό έχει να κάνει με το παιδί .. υπομονή τι άλλο να πω 

Με τον θηλασμό πως τα πάτε ;

ευτυχώς ξεκινήσαμε κανονικά τον θηλασμό πάλι!

δίνω μόνο μια φορά μπουκάλι το βράδυ και του δίνω αντιαναγωγικο γάλα! και αυτό απο επιλογή δική μου όχι επειδή δε του φτάνει το γαλα μου.. έχω πολύ γάλα πλέον όπως πριν😃😍

στις πριν 2 ώρες, ο/η nanouko είπε:

Εμείς δεν μπορούμε με τίποτα να αλλάξουμε την ώρα ύπνου..μας παίρνει 2,μισή τη νύχτα..και κλασσικά δυσκολευόμαστε να τον αφήσουμε κάτω, ξυπνάει και θέλει αγκαλιά..

δυσκολεύεται πολύ να κοιμηθεί και ενώ ειναι ήσυχος αν τον παρω για να υον βάλω για ύπνο κλαίει και χτυπιέται... γιατί προσπαθώ να ειναι μέσα στα παράθυρα αφύπνισης!

στις πριν 2 ώρες, ο/η nanouko είπε:

Τι ώρες κοιμάται κορίτσι μου???εννοώ και μέσα στη μέρα...γενικά ποιο είναι το ωράριο ύπνου του??

@μαμά12345ωχ περαστικα σας κορίτσι! Ελπίζω να περάσει εύκολα κ γρήγορα. Όταν τα μεγάλα πάνε σχολείο είναι δύσκολο να μην αρρωστήσουν τα μωρακια. Κ μένα τώρα η μεγάλη έχει μυξες(ΠΑΛΙ!) κ είμαι μες στο άγχος.

Ο ύπνος γενικά είναι δύσκολο κομμάτι. Κ όταν δεν κοιμάσαι καλά είναι πολύ βάσανο. Αλλά γενικά τα μωρα αλλάζουν τον ύπνο τους πολύ συχνά. Μπορεί κ ένα μωρό ενώ κοιμάται όλη νύχτα σε κάποια φάση να αρχίσει να ξυπνάει για πολύ καιρό. Οπότε ας είμαστε προετοιμασμενες για ολα🤣

στις πριν 3 ώρες, ο/η Barbiee είπε:

ωω περαστικά σας🥹🥹

καθε 2 ωρες ξυπνάει να φάει εμένα...εχω να κοιμηθώ πανω απο 2 ώρες αρκετό καιρό...καπου εκει στις αρχές ξυπνούσε που και που στις 4 ωρες το βράδυ αλλά χάθηκε και αυτό...

δίνω μόνο μια φορά μπουκάλι το βράδυ και του δίνω αντιαναγωγικο γάλα! και αυτό απο επιλογή δική μου όχι επειδή δε του φτάνει το γαλα μου.. έχω πολύ γάλα πλέον όπως πριν😃😍

δυσκολεύεται πολύ να κοιμηθεί και ενώ ειναι ήσυχος αν τον παρω για να υον βάλω για ύπνο κλαίει και χτυπιέται... γιατί προσπαθώ να ειναι μέσα στα παράθυρα αφύπνισης!

Μπράβο σου κορίτσι μου πως τα κατάφερες με το γαλατάκι; Κάποια συμβουλή που μπορείς να μας δώσεις 

στις πριν 5 ώρες, ο/η Barbiee είπε:

ωω περαστικά σας🥹🥹

Ελα μπράβο σου που το βρήκατε πάλι ☺️ ίσως είχες αγχωθεί τώρα ευτυχώς όλα καλά 

τον βοηθάει το βράδυ καθόλου το μπουκάλι να κοιμηθεί;

όταν λες παράθυρα αφύπνισης τι εννοείς ;😅

στις πριν 5 ώρες, ο/η Demy93 είπε:

Τι ώρες κοιμάται κορίτσι μου???εννοώ και μέσα στη μέρα...γενικά ποιο είναι το ωράριο ύπνου του??

Γενικά κάθεται ξύπνιος περίπου στις δύο ώρες και μετά κοιμάται.. αλλά δεν είναι στάνταρ οι ώρες γτ δυσκολεύεται να κοιμηθεί όταν τον αφήνω κάτω, θέλει αγκαλιά, οπότε δεν κοιμάται και στάνταρ ώρες.. κοινώς δεν έχουμε ωράριο! Και κάπως καταλήγουμε να κοιμόμαστε πάντα γύρω στις 2 για βράδυ 😐

Kαλημερα κορίτσια μου!!

@Barbiee πολύ χαίρομαι που όλα είναι εντάξει με θηλασμό.!!

ο ύπνος είναι ένα πονεμένο θέμα.. εμένα μέσα στη μέρα νυστάζει και δεν μπορεί να κοιμηθεί ή για να το πω πιο σωστά δεν ξέρω εγώ να τον βάλω για ύπνο. Και συνήθως ή θέλει στήθος ή αγκαλιά ή και τα δύο..

Έκανα κι εγώ σεμινάριο και θα δω κατά πόσο μπορώ να τα εφαρμόσω..απλά εμένα η δυσκολία μου είναι να τον κοιμιζω χωρίς να θηλασει (γιατί μπορεί να έχει θηλάσει πολύ στα κοντά) 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...