Μετάβαση σε περιεχόμενο

Μωράκια Αυγούστου 2024 🌈

Recommended Posts

στις πριν 1 ώρα, ο/η Barbiee είπε:

εγώ φέτος λέω να μην στολίσω καν...καμια όρεξη... καμια διάθεση...+ ότι δεν έχω χρόνο να στολίζω και να ξεστολιζω🤷🥹

Σε καταλαβαίνω..αν θες πες στον άντρα σου να σου φέρει ένα δύο στολίδια και βάλτα δεξιά αριστερά μήπως σου φτιάξει η διάθεση! Ή ένα γλαστράκι με αλεξανδρινό ..όπως και να χει θα το νιώσεις το πνεύμα των Χριστουγέννων στην καρδιά σου ..άσε που μέχρι τότε σίγουρα θα είναι όλα πολύ πιο εύκολα!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 5.9k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

στις πριν 4 λεπτά, ο/η Christi.D. είπε:

νομίζω συμφωνώ!εννοείται τόσο μικρα δεν θέλουμε να παίρνουν φάρμακα αλλά αν είναι να υποφέρουν δεν θεωρω οτι είναι τόσο θεμα να πάρουν ενα φαρμακο!

Εν τω μεταξύ σήμερα έλεγα ακριβώς αυτό στον άντρα μου να στολίσουμς νωρίτερα  φέτος που 'εχουμε επιτελουθς το μωράκι μας, γενικά δεν είμαι πολύ φαν των γιορτών αλλα λέω να μπω σε εορτατικο μουντ μιας και πέρασα αρκετες γιορτες να είχομαι"του χρονου τετοιο καιρό να έχουμε ένα μωρακι..."

Εγώ παρότι γενικά δεν το χω να τηρώ τα της εκκλησίας τα Χριστούγεννα τα έχω συνδυάσει με την οικογένεια, ξέρεις όλοι μαζί, να μαγειρέψουμε, να παίξουμε επιτραπέζια κτλ και το απολαμβάνω πολύ, φέτος δε που έχουμε και το μπέμπη, ανυπομονώ! Ομοίως και το Πάσχα μου αρέσει πολύ! Νιώθω να με ανανεώνουν αυτές οι δύο γιορτές! Συν τα δωράκια που θα ανταλλάξουμε και φέτος σκέψου τι ωραία που θα δεχτούμε δώρα για τα μικρά μας! Μακάρι Παναγία μου να ξεπεράσουμε και την παλινδρόμηση μέχρι τότε! 

στις πριν 1 λεπτό, ο/η nanouko είπε:

Εγώ παρότι γενικά δεν το χω να τηρώ τα της εκκλησίας τα Χριστούγεννα τα έχω συνδυάσει με την οικογένεια, ξέρεις όλοι μαζί, να μαγειρέψουμε, να παίξουμε επιτραπέζια κτλ και το απολαμβάνω πολύ, φέτος δε που έχουμε και το μπέμπη, ανυπομονώ! Ομοίως και το Πάσχα μου αρέσει πολύ! Νιώθω να με ανανεώνουν αυτές οι δύο γιορτές! Συν τα δωράκια που θα ανταλλάξουμε και φέτος σκέψου τι ωραία που θα δεχτούμε δώρα για τα μικρά μας! Μακάρι Παναγία μου να ξεπεράσουμε και την παλινδρόμηση μέχρι τότε! 

εγω δεν ξερω γιατι αλλά οι γιορτες των Χριστουγέννων μου έφερναν μια μελαγχολία(κι ας γιορταζω κιολας λόγω ονόματος) σε αντίθεση με το Πασχα που παντα μου άρεσε! Πολύ πιιθανόν φετος να μην χαρω τόσο εξόδους τραπέζια κτλ αλλά δεν θα εχω το παράπονο ''εγώ πότε θα τα γιορτασω με το παιδακι μου'' 

Πέρυσι 27 Δεκεμβρίου έμαθα ότι είμαι έγκυος!! 🥰

@Barbiee εννοείται όπως θέλεις εσύ θα κινηθεις στις γιορτες! Σε αυτή τη φαση το μόνο που ενδιαφέρει τα μικρακια μας είναι να μας έχουν δίπλα τους! ούτε δεντρα ούτε δώρα θέλουν!! αυτα πιο πολύ για μας είναι!οπότε η καθεμία όπως προτιμά!

στις πριν 38 λεπτά, ο/η Christi.D. είπε:

εγω δεν ξερω γιατι αλλά οι γιορτες των Χριστουγέννων μου έφερναν μια μελαγχολία(κι ας γιορταζω κιολας λόγω ονόματος) σε αντίθεση με το Πασχα που παντα μου άρεσε! Πολύ πιιθανόν φετος να μην χαρω τόσο εξόδους τραπέζια κτλ αλλά δεν θα εχω το παράπονο ''εγώ πότε θα τα γιορτασω με το παιδακι μου'' 

Πέρυσι 27 Δεκεμβρίου έμαθα ότι είμαι έγκυος!! 🥰

@Barbiee εννοείται όπως θέλεις εσύ θα κινηθεις στις γιορτες! Σε αυτή τη φαση το μόνο που ενδιαφέρει τα μικρακια μας είναι να μας έχουν δίπλα τους! ούτε δεντρα ούτε δώρα θέλουν!! αυτα πιο πολύ για μας είναι!οπότε η καθεμία όπως προτιμά!

και εγώ 27 Δεκεμβρίου εμαθα ότι είμαι έγκυος 😍

ααχ ειμαι ακριβώς στην ίδια φάση...τα Χριστούγεννα ειναι μελαγχολία!

βέβαια δεν με νοιάζει και τόσο να στολίσω όσο το να είμαστε καλά και να γιορτάσουμε ολοι μαζί 😍

την ημέρα των Χριστουγέννων έχει γενέθλια ο άντρας μου και εγώ γιορτάζω 3 μέρες πριν!  οπότε ας είμαστε καλά και έχει ο Θεός 🤷

στις πριν 3 ώρες, ο/η Barbiee είπε:

εγώ φέτος λέω να μην στολίσω καν...καμια όρεξη... καμια διάθεση...+ ότι δεν έχω χρόνο να στολίζω και να ξεστολιζω🤷🥹

Αχ δεν ξέρεις τι χάνεις, χαζεύουν με το δέντρο και τα στολίδια. Εμένα στην πρώτη μου κορούλα που είχε παλινδρομηση, γουλιες κλπ όταν στόλισα την έβαλα στο γυμναστήριο βρεφών δίπλα στο δέντρο, για μέρες χάζευε εκεί, κόντευε να κοιμηθεί. Της είχα πάρει και ένα φορμάκι my first Christmas. 

Εγώ ανυπομονώ να στολίσω ενώ πέρυσι στόλιζα και είχα μια τρελή μελαγχολία…ήμουν έγκυος και δεν το ήξερα 🤪Φέτος εννοείται πως θα στολίσω νωρίτερα να το χαρούμε …είναι τα πρώτα μας Χριστούγεννα που είμαστε 3🎄♥️

Σε άλλα νέα εγώ χάθηκα γιατί εχθές κάναμε το 2ο εμβολιο και δεν πήγε καθόλου καλά είχε δέκατα το μωρό και πολύ πολύ γκρίνια ρε κορίτσια…άλλο πράμμα..και μέσα σ όλα σήμερα είχε και κολικούς…Αλλά θέλω να πιστεύω αύριο θα είναι μια καλύτερη μέρα 🙏🏻♥️

στις πριν 15 ώρες, ο/η Barbiee είπε:

Καλημέρα κορίτσια ! 

κοριτσι μου το καταλαβαίνω αυτό που λες και εγώ τα πρώτα Χριστούγεννα έτσι έλεγα να στολίσω να μην στολίσω λόγο κούρασης τελικά το στολίσαμε μαζί με τον άντρα μου την έβαζα και χριστουγεννιάτικα τραγούδια το πιο πολύ ο άντρας μου το έκανα εγώ κοιτούσα 

Περσινά Χριστούγεννα η μεγάλη περπατάει εγώ είχα κάνει απόξεση τον Οκτωβρίο από εγκυμοσύνη που παλινδρόμησε 

η μεγάλη το είχε ρημάξει το δέντρο πήγαινε όλο έβγαλε τις μπάλες τα φωτάκια όπου με έπιασε τρέλα και το ξεστολισα μετά από μια βδοαμδα που το είχα βάλει.. ο άντρας μου ήρθε σπίτι και στεναχωρέθηκε που το χάλασα αλλά δεν με είπε κάτι ήμουν χάλια και ψυχολογικά που είχα χάσει εκείνο το μωράκι οπότε δεν ήθελα να γιορτάσω τίποτα..

(Πέρσι) 13 Δεκεμβρίου θετικό τεστ εγκυμοσύνης και μου ζητάει ο άντρας μου να στολίσουμε το δέντρο ξανά.. και έτσι ξανά στόλισα… τώρα φέτος και με τις δύο θέλω να το στολίσω ξανά για τα παιδεία 

Και να πω αυτό που λέγατε για τα παιδεία πως κάνουν κοντά στην ηλικια το ένα με το άλλο, επειδή εμένα τα λες και κοντά 2 χρόνια  εμένα η μεγάλη ήταν δύσκολο σας μωρό γκρινιάρικο φουλ με έβγαλε και συνεχίζει μου βγάζει το λάδι εεε η μπέμπα πάλι είναι ακριβώς το αντίθετο δεν με κουράζει καθόλου έχει να κάνει με τα παιδεία κορίτσια κάποια είναι πιο απαιτητικά αν έχουν κολικούς αν έχουν γκρίνια.. δεν είναι εύκολο αλλά κάπως έρχονται έτσι τα πράγματα που υπάρχει  μια ισορροπία 

υπομονή και κουράγιο μαμάδες εγώ ελεγα θα μιλήσει θα στρώσει θα περπατήσει θα στρώσει εεε δεν έστρωσε κορίτσια 😅

Πάντως να κάνεις όπως νιώθεις κορίτσι μου αν δεν έχεις όρεξη να κάνεις δέντρο μην κάνεις άλλα πιστεύω πως στην ψυχολογία σου θα βοηθήσει 🥰

συγγνώμη για το μεγάλο κείμενο 🫣

στις πριν 4 ώρες, ο/η Elk είπε:

Καλημέρα κορίτσια ! 

κοριτσι μου το καταλαβαίνω αυτό που λες και εγώ τα πρώτα Χριστούγεννα έτσι έλεγα να στολίσω να μην στολίσω λόγο κούρασης τελικά το στολίσαμε μαζί με τον άντρα μου την έβαζα και χριστουγεννιάτικα τραγούδια το πιο πολύ ο άντρας μου το έκανα εγώ κοιτούσα 

Περσινά Χριστούγεννα η μεγάλη περπατάει εγώ είχα κάνει απόξεση τον Οκτωβρίο από εγκυμοσύνη που παλινδρόμησε 

η μεγάλη το είχε ρημάξει το δέντρο πήγαινε όλο έβγαλε τις μπάλες τα φωτάκια όπου με έπιασε τρέλα και το ξεστολισα μετά από μια βδοαμδα που το είχα βάλει.. ο άντρας μου ήρθε σπίτι και στεναχωρέθηκε που το χάλασα αλλά δεν με είπε κάτι ήμουν χάλια και ψυχολογικά που είχα χάσει εκείνο το μωράκι οπότε δεν ήθελα να γιορτάσω τίποτα..

(Πέρσι) 13 Δεκεμβρίου θετικό τεστ εγκυμοσύνης και μου ζητάει ο άντρας μου να στολίσουμε το δέντρο ξανά.. και έτσι ξανά στόλισα… τώρα φέτος και με τις δύο θέλω να το στολίσω ξανά για τα παιδεία 

Και να πω αυτό που λέγατε για τα παιδεία πως κάνουν κοντά στην ηλικια το ένα με το άλλο, επειδή εμένα τα λες και κοντά 2 χρόνια  εμένα η μεγάλη ήταν δύσκολο σας μωρό γκρινιάρικο φουλ με έβγαλε και συνεχίζει μου βγάζει το λάδι εεε η μπέμπα πάλι είναι ακριβώς το αντίθετο δεν με κουράζει καθόλου έχει να κάνει με τα παιδεία κορίτσια κάποια είναι πιο απαιτητικά αν έχουν κολικούς αν έχουν γκρίνια.. δεν είναι εύκολο αλλά κάπως έρχονται έτσι τα πράγματα που υπάρχει  μια ισορροπία 

υπομονή και κουράγιο μαμάδες εγώ ελεγα θα μιλήσει θα στρώσει θα περπατήσει θα στρώσει εεε δεν έστρωσε κορίτσια 😅

Πάντως να κάνεις όπως νιώθεις κορίτσι μου αν δεν έχεις όρεξη να κάνεις δέντρο μην κάνεις άλλα πιστεύω πως στην ψυχολογία σου θα βοηθήσει 🥰

ααχ τι μου θύμησες τώρα...και εγω πέρυσι έχασα ενα μωράκι στις 6 εβδομάδες..τον Οκτώβριο...🥹🥹

ο άντρας μου λέει να στολίσουμε...θα δω κιόλας...ισως μέχρι τέλους του μήνα αλλάξουν όλα και αλλαξω και εγώ γνώμη 🤷

βεβαια πάντα μου αρεσαν τα Χριστούγεννα...λογω μελαγχολιας...(ναι πειτε με μαζοχα😂)

στις πριν 22 λεπτά, ο/η Demy93 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια μου τι κάνετε???

Θέμα: επαφές με τον σύντροφο / σύζυγό 🤗🥰

εμας σήμερα θα έρθει ο νονός για να του φέρει το χρυσαφικο κορίτσια!

επαφες; χαχαχχα 😂😂 εδώ γελάμε... μέχρι τώρα απο οταν μας εδωσε το οκ η γιατρός (τέλη Σεπτεμβρίου) μονο 3 φορές 🤷

όχι γιατί δεν θέλω... θέλω πολύ... αλλά αλήθεια πολλές φορές με παίρνει ο ύπνος ενω λέω ας πούμε σήμερα θα αφιερώσω χρόνο για εμάς 🤷

στις πριν 52 λεπτά, ο/η Barbiee είπε:

εμας σήμερα θα έρθει ο νονός για να του φέρει το χρυσαφικο κορίτσια!

επαφες; χαχαχχα 😂😂 εδώ γελάμε... μέχρι τώρα απο οταν μας εδωσε το οκ η γιατρός (τέλη Σεπτεμβρίου) μονο 3 φορές 🤷

όχι γιατί δεν θέλω... θέλω πολύ... αλλά αλήθεια πολλές φορές με παίρνει ο ύπνος ενω λέω ας πούμε σήμερα θα αφιερώσω χρόνο για εμάς 🤷

Εμάς από μέσα Οκτώβρη που πήγα έδωσε το οκ και είμαστε στις καμία φορές 😂😂😂

Του είπα μέχρι την Κυριακή πρέπει να το κάνουμε (σήμερα)  αλλά έχουμε τεντωσει με τη γκρίνια του μωρού 

στις πριν 5 ώρες, ο/η Elk είπε:

Καλημέρα κορίτσια ! 

Αχ άρα δεν υπάρχει ελπίδα για το μέλλον, ;

Εμάς το μωρό στην αρχή ήταν το πιο καλοβολο και εύκολο..με το που ξεκίνησαν οι κολικοί χάλασαν όλα και λέω μήπως όταν το ξεπεράσει είναι πιο εύκολος

στις πριν 2 ώρες, ο/η Demy93 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια μου τι κάνετε???

Θέμα: επαφές με τον σύντροφο / σύζυγό 🤗🥰

Καλά είμαστε εσείς πως είστε ;

Επαφές ε; Πονεμένη ιστορία 😅

διάθεση δεν πολύ έχω ακόμα είναι η αλήθεια (δεν βοηθάει και ο θηλασμός σε αυτό)αλλα όταν βρω χρόνο να μείνουμε μόνοι μας χωρίς παιδεία το βράδυ  συνήθως βγαίνει η κούραση πέφτω για ύπνο.. ο άντρας μου βέβαια κάθε μέρα μου λέει με χιούμορ μήπως και… αλλά μπα κάναμε κανα 2 φορές όλο και όλο ... θα τους βρούμε τους ρυθμούς μας και σε αυτό που θα πάει.. 

στις πριν 2 ώρες, ο/η Barbiee είπε:

ααχ τι μου θύμησες τώρα...και εγω πέρυσι έχασα ενα μωράκι στις 6 εβδομάδες..τον Οκτώβριο...🥹🥹

ο άντρας μου λέει να στολίσουμε...θα δω κιόλας...ισως μέχρι τέλους του μήνα αλλάξουν όλα και αλλαξω και εγώ γνώμη 🤷

βεβαια πάντα μου αρεσαν τα Χριστούγεννα...λογω μελαγχολιας...(ναι πειτε με μαζοχα😂)

Εμένα κοντά 8 εβδ παλινδρόμησε απόξεση έκανα 5/10… στενάχωρο 

και εμένα μου αρέσουν τα Χριστούγεννα εμένα μου βγάζουν χαρά  😂 

καλά και εγώ δεν έχω σκοπό να στολίσω νωρίς γιατι μέχρι να έρθουν τα Χριστούγεννα δεν ξέρω αν θα έχει μείνει κανένα στολίδι πάνω στο δέντρο πέρσι στόλισα νωρίς και το μετάνιωσα φέτος θα το καθυστερήσω.. 

στις πριν 1 ώρα, ο/η Christi.D. είπε:

Αχ άρα δεν υπάρχει ελπίδα για το μέλλον, ;

Εμάς το μωρό στην αρχή ήταν το πιο καλοβολο και εύκολο..με το που ξεκίνησαν οι κολικοί χάλασαν όλα και λέω μήπως όταν το ξεπεράσει είναι πιο εύκολος

Μακάρι μόλις ηρεμήσουν οι κολικοι να ηρεμήσει το μωράκι 

εμενα κολικούς δεν είχαν τα παιδεία ή είχαν αλλά το περνάν πιο ήπια δεν είχαν έντονους  δηλαδή αυτό που περιγράφεται εσείς πως έχετε κολικούς δεν είχα τέτοια καθόλου δεν το έχω περάσει.. απλά εμένα η μεγάλη ήταν και είναι γκρινιάρα φουλ δεν της έχει περάσει τώρα επλιζω όταν θα αρχίσει να μιλάει πιο καλά και αρχίσει τον παιδικό μήπως βελτιωθεί 🤷‍♀️

@Demy93 κορίτσι δεν το πιστεύω, στο μυαλό μου είσαι! Σκεφτόμουν να ρωτήσω αυτό στην ομάδα! Εμείς είμαστε στη 1 φορά 😮 ναι ναι.. και άλλη μία αποτυχημένη που κόπηκε στη μέση 😅

Άραγε ποτέ θα αλλάξει αυτό; Εγώ έχω αρχίσει να έχω όρεξη και θέλω, αλλά πραγματικά δε βρίσκουμε χρόνο..και είμαστε πάρα μα πάρα πολύ κουρασμένοι..ξεραινόμαστε όταν καταφέρουμε να ξαπλώσουμε..άσε που έχουμε και τον μπόμπιρα στο κρεβάτι μας..

Εν τω μεταξύ νομίζω θα αδιαθετήσω..νιώθω σαν πόνους περιόδου, όχι πολύ έντονα αλλά το νιώθω και ξαφνικά έγινε λίγο ευαίσθητο το στήθος και ενοχλούμαι λίγο στον θηλασμό..πφφφ

Καλημέρα!! Ο μπέμπης μου απ' το Σάββατο έχει μπούκωμα..όλο με όρους και το μηχάνημα που ρουφάει τις μυξές είμαστε...έχω το μεγάλο ότι ίωση υπάρχει τη φέρνει στο σπίτι..

Από επαφές καλά πάμε δεν έχω παράπονο..🤫

Και στολίσαμε χτες κορίτσια μουυ..του είπα του μικρού ότι αυτό το μήνα θα στολίσουμε και μου έβγαλε την ψυχή😂οπότε δεν το γλυτώσαμε...αυτα τα νέα μας

Καλημέρα κορίτσια ωχ @μαμά12345 πω να πάρει πηγαίνει σχολείο και σου φαιρνει διάφορα είναι αναπόφευκτο να μην κολλήσει κάτι ο μικρούλης.. περαστικά σας !

μπράβο σας για τις επαφές 😊 δεν είναι εύκολο με δύο παιδάκια 🫣😂

Ελα στόλισες από τώρα ; Χαχαχα εγώ λέω να μπει ο Δεκέμβριος και μετά γιατι η μεγάλη δεν θα αφήσει τίποτα 

@nanouko υπομονή αν έχεις διάθεση θα βρείτε τον χρόνο να βρεθείτε με τον σύζυγο σιγά σιγά θα βρείτε τους ρυθμούς σας με το μωράκι 

Λες να έρθει η περίοδος ; Και εγώ κάποια στιγμή είχα κάτι πονάκια και πρήξιμο έλεγα λες να έρθει ; Αλλά μπα τίποτα μου πέρασε μετά.. 

κορίτσια εκτός από τεστ παπ που είναι κάνουμε ή έχετε κάνει κάποιες κοπέλες σας είπαν τίποτα για εξετάσεις αίματος; Εμένα στην μεγάλη με είχε βάλει ο ιδιώτης γυναικολόγος αλλά τώρα δεν μου είπε κάτι 🤷‍♀️ ίσως όταν πάω για τεστ παπ να μου πει να κάνω εγώ τα συμπληρώματα τα έχω κόψει σίδηρο και ασβέστιο μου είχε να τα παίρνω για ένα μήνα μετά που γέννησα και τέλος εσείς παίρνετε ;

@nanouko θα το βρούμε με τις επαφές!!πού θα πάει; 

@Elk ελπίζω να έχεις δίκιο και μετά τους κολικούς να στρώσει το πραγμα 

οσον αφορά τις εξετάσεις εμένα μου έγραψε αίματος (γενική,  Φέρντιναντ, βιταμίνη d, φυλλικο οξύ,  ορμόνες θυροειδη)  

στις πριν 47 λεπτά, ο/η Elk είπε:

Καλημέρα κορίτσια ωχ @μαμά12345 πω να πάρει πηγαίνει σχολείο και σου φαιρνει διάφορα είναι αναπόφευκτο να μην κολλήσει κάτι ο μικρούλης.. περαστικά σας !

Ελα στόλισες από τώρα ; Χαχαχα εγώ λέω να μπει ο Δεκέμβριος και μετά γιατι η μεγάλη δεν θα αφήσει τίποτα 

@nanouko υπομονή αν έχεις διάθεση θα βρείτε τον χρόνο να βρεθείτε με τον σύζυγο σιγά σιγά θα βρείτε τους ρυθμούς σας με το μωράκι 

Λες να έρθει η περίοδος ; Και εγώ κάποια στιγμή είχα κάτι πονάκια και πρήξιμο έλεγα λες να έρθει ; Αλλά μπα τίποτα μου πέρασε μετά.. 

κορίτσια εκτός από τεστ παπ που είναι κάνουμε ή έχετε κάνει κάποιες κοπέλες σας είπαν τίποτα για εξετάσεις αίματος; Εμένα στην μεγάλη με είχε βάλει ο ιδιώτης γυναικολόγος αλλά τώρα δεν μου είπε κάτι 🤷‍♀️ ίσως όταν πάω για τεστ παπ να μου πει να κάνω εγώ τα συμπληρώματα τα έχω κόψει σίδηρο και ασβέστιο μου είχε να τα παίρνω για ένα μήνα μετά που γέννησα και τέλος εσείς παίρνετε ;

Πάντως όταν ο μεγάλος ήταν γύρω στα 2 δεν είχα στολίσει κάτω τίποτα..είχα πάρει την κορυφή του δέντρου την είχα βάλει σ ένα γλάστρακι και τα στόλισα😂😂😂και μετα πάνω στον πάγκο φυσικά που δεν έφτανε😂 τώρα άμα εσύ στολίσεις χαρά στο κουράγιο και την υπομονή σου😂😂

Εμένα δε μου είπε κάτι για εξετάσεις αλλά στο εξάμηνο πάνω που θα πάω για τεστ Παπ θα της πω να μου γράψει..

στις πριν 9 ώρες, ο/η nanouko είπε:

@Demy93 κορίτσι δεν το πιστεύω, στο μυαλό μου είσαι! Σκεφτόμουν να ρωτήσω αυτό στην ομάδα! Εμείς είμαστε στη 1 φορά 😮 ναι ναι.. και άλλη μία αποτυχημένη που κόπηκε στη μέση 😅

Άραγε ποτέ θα αλλάξει αυτό; Εγώ έχω αρχίσει να έχω όρεξη και θέλω, αλλά πραγματικά δε βρίσκουμε χρόνο..και είμαστε πάρα μα πάρα πολύ κουρασμένοι..ξεραινόμαστε όταν καταφέρουμε να ξαπλώσουμε..άσε που έχουμε και τον μπόμπιρα στο κρεβάτι μας..

Εν τω μεταξύ νομίζω θα αδιαθετήσω..νιώθω σαν πόνους περιόδου, όχι πολύ έντονα αλλά το νιώθω και ξαφνικά έγινε λίγο ευαίσθητο το στήθος και ενοχλούμαι λίγο στον θηλασμό..πφφφ

Μου θυμίζεις μια φίλη μου...έτσι δεν προλάβαινε και ήταν πτώμα μόνιμα και τα κατάφεραν γύρω στους έξι μήνες...ε τελικά έμεινε έγκυος εκείνη τη φορά...έπαθε εγκεφαλικό δεν ήθελε δεύτερο τόσο νωρίς...είχαν τόσο καιρό και δεν μπορούσαν να κρατηθούν 🤭🤭🤭 κανόνισε να πάθεις τα ίδια😂

στις πριν 12 ώρες, ο/η nanouko είπε:

Χαχαχχαχα καταλαβαινομαστε 😂...

στις πριν 3 ώρες, ο/η Elk είπε:

Εγώ κορίτσια μου κατάφερα να πάω σήμερα...μου έγραψε έναν γενικό έλεγχο 🤗

στις πριν 4 ώρες, ο/η μαμά12345 είπε:

Μου θυμίζεις μια φίλη μου...έτσι δεν προλάβαινε και ήταν πτώμα μόνιμα και τα κατάφεραν γύρω στους έξι μήνες...ε τελικά έμεινε έγκυος εκείνη τη φορά...έπαθε εγκεφαλικό δεν ήθελε δεύτερο τόσο νωρίς...είχαν τόσο καιρό και δεν μπορούσαν να κρατηθούν 🤭🤭🤭 κανόνισε να πάθεις τα ίδια😂

Χαχα άσε δεν είμαστε για τέτοια!! Πριν τον χρόνο με τίποτα!! Να δούμε και μετά.ας έχει βγάλει το λάδι ο μικρός! Προφυλακτικουλι!!

στις On 9/11/2024 at 11:21 ΜΜ, ο/η Fighter είπε:

Σε άλλα νέα εγώ χάθηκα γιατί εχθές κάναμε το 2ο εμβολιο και δεν πήγε καθόλου καλά είχε δέκατα το μωρό και πολύ πολύ γκρίνια ρε κορίτσια…άλλο πράμμα..και μέσα σ όλα σήμερα είχε και κολικούς…Αλλά θέλω να πιστεύω αύριο θα είναι μια καλύτερη μέρα 🙏🏻♥️

Πως είστε κορίτσι μου; Είναι καλύτερα από το εμβόλιο το μωρό;

εγώ αύριο θα την πάω λογικά να κάνουμε το δεύτερο έστειλα την παιδίατρο μνμ να κλείσουμε ραντεβού για να δούμε 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Καλημέρα!!! Πραγματικά μεγαλώνουν πολύ γρήγορα!!! Κι εγώ κοιτάζω τις φωτογραφίες του που ήταν μια σταλιά 🩵. Τέλεια! Αφού σου πήρε κ το μπουκάλι μια χαρά!!! Της είναι κ πιο εύκολο, γιατί τρέχει κ μόνο του, οπότε δεν κουράζεται για να τραβήξει!! Κ νομίζω πως η πιπίλα είναι πραγματικά στο παιδί! Η βαφτιστηρα μου την θέλει στον ύπνο. Χίλιες φορές να μην την ήθελε..αν της πέσεις από το στόμα το βράδυ, ξυπνάει με κλάμα κ δεν κοιμάται εύκολα ξανά αν δεν της την βάλουν απευθείας στο στόμα. Κι έχει φτάσει δύο ετών κ οι κουμπάροι κοιμούνται εναλλάξ μαζί της στο δωμάτιο για την πιπίλα. Οπότε μπορεί να είναι και καλύτερα που δεν τη θέλουν.
    • Γενικά κάθεται ξύπνιος περίπου στις δύο ώρες και μετά κοιμάται.. αλλά δεν είναι στάνταρ οι ώρες γτ δυσκολεύεται να κοιμηθεί όταν τον αφήνω κάτω, θέλει αγκαλιά, οπότε δεν κοιμάται και στάνταρ ώρες.. κοινώς δεν έχουμε ωράριο! Και κάπως καταλήγουμε να κοιμόμαστε πάντα γύρω στις 2 για βράδυ 😐
    • Ελα μπράβο σου που το βρήκατε πάλι ☺️ ίσως είχες αγχωθεί τώρα ευτυχώς όλα καλά  τον βοηθάει το βράδυ καθόλου το μπουκάλι να κοιμηθεί; όταν λες παράθυρα αφύπνισης τι εννοείς ;😅
    • Μπράβο σου κορίτσι μου πως τα κατάφερες με το γαλατάκι; Κάποια συμβουλή που μπορείς να μας δώσεις 
    • @Katerinioo ναι το 3ο μου. Τα κοριτσια μου ειναι 7 και 5. 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...