Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

• Απαντήσεις

• @ntina93 Καλημέρα! Περίοδος όντως δεν σου έρχεται, χωρίς να θέλω να σου φουσκώσω τα μυαλά υπάρχει πολύ μεγάλη πιθανότητα εάν δεν συνεχιστεί να ήταν εμφύτευσης… Στο εύχομαι!
    • Καλημέρα κορίτσια πως είστε; εγώ είμαι τώρα 2-3 μερες καλύτερα από άποψη αναγουλας κλπ ευτυχώς  Πήρα τα αποτελέσματα από τις καλλιέργειες, των ουρων ήταν καθαρή, η κολπική καλλιέργεια είχε καραμπινάτο ουρεοπλασμα. Είχα μιλήσει με τον γιατρό εχθές και μου έδωσε το πλάνο της θεραπείας και για τους δύο μας , όμως τα δεδομένα άλλαξαν  Τώρα δύο μέρες είχα πάει στη δουλειά μας να βοηθήσω,  δεν είναι τόσο βαριά δουλειά μόνο πως είχε ορθοστασία αρκετή, η δουλειά είναι με τα χέρια κυρίως, ούτε να σηκωνω βαρύ ούτε να σκύβω κλπ  Εχθές το απογευματάκι που γύρισα σπίτι μπήκα για μπάνιο λέω να πλύνω τα πιάτα και να σιδερώσω μετά ένιωθα όντως πολύ κούραση, ήμουν καναπέ ξαπλωνα , πριν πάμε για ύπνο κατά τις 9 και κάτι λέω να κάνω ένα πιπί να βάλω και το υπόθετο που είπε ο γιατρός , είδα στο σκούπισμα ροζ και μετά αίμα, έβαλα σερβιετακι κλπ πήραμε τον γιατρό και επειδή δεν τον έβρισκα πήγαμε στο νοσοκομείο, είχε χειρουργείο και ήμασταν κοντά 2 ώρες στην αναμονή  Κορίτσια ετρεμα στον υπερηχο αλλά ευτυχώς όλα καλά!!! Όλο αυτό έγινε από τον πλακούντα που είναι αρκετά χαμηλά,  μετά που γυρίσαμε σπίτι είδα είχε λερωθει το σερβιετακι αλλά ευτυχώς σκουπιζα μόνο καφέ. Και σήμερα επίσης μόνο καφέ σκουπιζω  Τρομαξαμε πολύ ευτυχώς όλα καλά με το μωράκι!!!! Εμάς όλες οι εικόνες μέχρις στιγμής οδηγούν σε κοριτσάκι,  εγώ θέλω να περιμένω και αργότερα που θα είναι πιο ξεκάθαρη εικόνα 
    • Καλημέρα κορίτσια ! Εγώ την βάζω και άλλα κρεμαστά εκτος από αυτό αφού έχει κάτι κουκλάκια για να φτάνει να τα πιάσει και να μην βαριέται να βλέπει τα ίδια παιχνίδια τα παίρνει τα βάζει και στο στόμα της 😅 δοκίμασε να βάλεις κάτι πιο χαμηλά να προσπαθήσει να το πιάσει να νιώσει την αφή να το επεξεργαστεί 😊
    • Αχ Παναγία μου, έχω αγχωθεί πολύ και στεναχωριέμαι που θα πονέσει, αλλά σκέφτομαι ότι είναι για το καλό της😭!  Εμείς ελεγχο ακοής κάναμε στην κλινική, δεν γνωρίζω αν πρέπει να γίνει ξανά, θεωρω θα μας το πει ο παιδίατρος αν είναι🤔 λες να πρέπει να γίνει ξανά; Θα δείξει. Την Τετάρτη είχαμε και τον υπέρηχο ισχύων και είναι όλα πολύ καλά! 
    • Άννα μου λυπάμαι τόσο πολύ. Νιώθω τον πόνο σου και κλαίω μαζί σου. Το μωράκι πήρε πολλή αγάπη από σας , την ένιωσε και τη νιώθει. Πήραμε τη σωστή απόφαση για εκείνο. Έχοντας χάσει ένα μωρό στον 4ο μήνα ( εγώ γέννησα φυσιολογικά), κινδύνευσα και εγώ η ίδια ξέρω πως δεν υπάρχουν λόγια παρηγοριάς.  Χθες χάσαμε και τα μωράκια μας, αυτά που ήταν το ουράνιο τόξο. Το ένα χάθηκε αμέσως στην αρχή, μια που το είδαμε, μια που χάθηκε. Το άλλο όμως μεγάλωνε και πίστευα πως τελικά θα τα καταφέρει. Ήταν πίσω στον υπέρηχο, του έδωσε χρόνο ο γιατρός αλλά τελικά δε θα κατάφερε. Αύριο θα πάρω χάπια δύο σπίτι για να αποφύγουμε λέει την αποξεση.  Φοβάμαι, πονάω μέσα μου , είμαι σε απόγνωση.
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...