Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

  • Απαντήσεις

    • Μην το σκέφτεσαι κορίτσι μου αυτό. Έτσι κι αλλιώς δεν ξέρεις πότε θα έρθει το μωράκι. Κι εγώ έτυχε να αλλάξω εταιρία και στους 3 μήνες έμεινα έγκυος. Αντίστοιχα η κουμπάρα μου στους 6 μήνες. Δεν ξέρεις πότε θα έρθει, οπότε δεν μπορείς να βασίζεσαι σε αυτό. Και ας τους κακοφανει που θα μείνεις πχ έγκυος αμέσως. Δεν μπορούν να σε απολύσουν ευτυχώς 😁
    • θα έπρεπε το κράτος να δίνει και κάποια προνόμια σε επιχειρήσεις που απασχολούν έγκυες γυναίκες ή επιχειρήσεις που θα προσλάβουν χ αριθμό γυναικών..δυστυχώς έχω ιστορία κοντινού μου ανθρώπου που πήγε για συνέντευξη και την έβαλαν να υπογράψει ότι για τα επόμενα 2 χρόνια δεν θα μείνει έγκυος..και άλλα πολλά παραδείγματα.. το μόνο που με ανακουφίζει είναι ότι σε λίγο καιρό θα πάμε σε δικό μας σπίτι και θα φύγει από πάνω μας ο πονοκέφαλος του ενοικίου..τι να πω..υγεία να έχουμε πανω απ όλα και θα τα φέρουμε βόλτα με τον έναν ή με τον άλλον τρόπο..
    • Έχεις τόσο δίκιο δυστυχώς... Όταν βγήκα εγώ σε άδεια λοχείας μάθαμε ότι στο τμήμα μου μόνο ήταν έγκυες δύο κοπέλες που είχαν προσληφθεί πολύ πρόσφατα. Δεν θα σου πω ψέματα, κακοφανηκε στους προϊσταμένους, ίσως γιατί βγήκαμε εκτός 3 άτομα λόγω εγκυμοσύνης. Και στεναωριεμαι που πρέπει να παγώνουμε τα όνειρα μας λόγω μιας πολύ κακής εργασιακής και οικονομικής κατάστασης. Και εμείς που θέλουμε δεύτερο παιδάκι, το συζητήσαμε αρκετά πριν το πάρουμε αποφαση. Το μόνο μας κόλλημα ήταν το οικονομικό κομματι. Είναι πολύ άδικο!! 
    • Ευχαριστώ κατιανα!!  Αχ κι εγώ τον είχα θηλασει μια φορά που είχαμε πάει στην παιδίατρο!  Αλλά σκέφτομαι ότι θα μπορούσα να τον θηλάσω αν χρειαστεί και έξω!  Θήλαστρο και μια φίλη μου είχε από kikka boo και ήταν πολύ ικανοποιημένη! Τώρα σιγά σιγά θα οργανωθω να δω τι επιπλέον θα χρειαστώ!!σήμερα κλείσαμε 3 εβδομάδες! 
    • ίσως αργήσει λίγο ακόμη...η δουλειά που εργάζομαι δεν πάει πολύ καλά..οπότε είμαι λίγο στον αέρα..έχω αρχίσει να στέλνω και αλλού βιογραφικά αλλά είναι δύσκολα ρε κορίτσια..από την μια σκέφτομαι αντε και με παίρνει κάποια εταιρεία πως θα προσπαθήσω άμεσα ενώ με πήραν πρόσφατα; από την άλλη σκέφτομαι ότι ως άνεργη δικαιούμαι μόνο το επίδομα κύησης και λοχείας και το επίδομα γέννας αργότερα..οι μέρες περνάνε με τρομερό άγχος..ξέρω ότι δεν μπορούμε να ορίσουμε πολλά πράγματα..και δουλειά να έχουμε και να ειμαι έγκυος κάτι μπορεί να γίνει και να τις χάσουμε..θέλω τόσο πολύ ένα παιδάκι και στενοχωριέμαι που πρέπει αυτή η επιλογή μου να έρχεται σε συνδυασμό με άλλες επιλογές.. τα είπα και ηρέμησα..
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...